-
Παίδες εμένα προχτές ήρθε κατά πάνω μου ένας παππούς με ένα χρέπι, από το αντίθετο ρεύμα σε έναν δρόμο στη Λυκόβρυση. Τελευταία στιγμή έκοψα δεξιά και τον απέφυγα, και ταυτόχρονα γλίτωσα την στούκα με τα παρκαρισμένα.
Ο γέρος πήγανε πάνω στην διαχωριστική γραμμή του δρόμου, φώτα κόρνες κακό, δεν καταλάβαινε τίποτα. Και αν δεν είχα κάνει την μανούβρα θα είχαμε τρακάρει μετωπικά. Ήταν και κατηφόρα γαμώ το κέρατό μου... -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
να πάω εγώ πίσω για να περάσει. Αμ δε... Άμα δεν βγάλει μπούτι, πίσω εγώ δεν κάνωσωστός!!!
Η συγχώρεση έχει πάντα και το αντίστοιχο αντίτιμο! -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
να πάω εγώ πίσω για να περάσει. Αμ δε... Άμα δεν βγάλει μπούτι, πίσω εγώ δεν κάνω
σωστός!!!
Η συγχώρεση έχει πάντα και το αντίστοιχο αντίτιμο!Και αν φοραει κολαν?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
να πάω εγώ πίσω για να περάσει. Αμ δε... Άμα δεν βγάλει μπούτι, πίσω εγώ δεν κάνω
σωστός!!!
Η συγχώρεση έχει πάντα και το αντίστοιχο αντίτιμο!Και αν φοραει κολαν?
να γδυθεί τότε από τη μέση και πάνω.
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Το συγκεκριμένο απόγευμα, ήταν τόσοι σαν αυτόν στο mall που για να τους γρατζουνίσουμε όλους θα ήμασταν ακόμα εκεί. Αφού δεν το καταλαβαίνει μόνος του ότι είναι ηλίθιος, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Ελπίζω να δει τα σχόλια εδώ και να αναθεωρήσει τον τρόπο παρκαρίσματος.Εντάξι ρε παιδιά!
Τον κλείνεις και αφήνεις ένα χαρτάκι με το κινητό σου....
Και άστον αν σε πάρει τηλ εάνπάει πιο νωρίς και να εξηγήσει μετά στην έξοδο γιατί δεν του δέχεται την κάρτα εξόδου που την πλήρωσε 40 λεπτά πιο πρίν! -
ευχομαι καρκινο και αργο και επιπονο θανατο στο γιδι με τη Ζ4 που πετυχα στη ζησιμοπουλου στη γλυφαδα, ο οποιος οχι μονο πηγε να περασει το στοπ σα να μην τρεχει τιποτα (δεν υπηρχε περιπτωση να περασει βεβαια, ημουν με shitroen ) ειχε μετα το θρασος να θυμωσει και να αρχισει να μαρσαρει απο πισω μου
-
Ποτέ μην εύχεσαι κάτι τέτοιο για κανέναν άνθρωπο! Όυτε καν για πλάκα!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ευχομαι καρκινο και αργο και επιπονο θανατο στο γιδι με τη Ζ4H κατάρα είναι γαιδάρα και γεννά πάνω στο κεφάλι του αφέντη της.
Κιούση το ξέρω ότι δεν το εννοείς αλλά μην κάνεις ρε ούτε για πλάκα αστεία με αρρώστιες.
-
δεν ειμαι τοσο προληπτικος με τις καταρες.. και δεν πιστευω στο υπερφυσικο αλλωστε μερικα ζωα που δε καταλαβαινουν τις μαλακιες τους σε βγαζουν εξω απο τα ρουχα σου και καλο θα ταν να μην υπηρχαν στον ομορφο πλανητη μας
αλλωστε η γαιδαρα εχει γεννησει πανω στην οικογενεια μου, οποτε να παει να μαμηθει κι αυτη
-
Σημερα στα πλαισια της 3ης εβδομαδας οδικης ασφαλειας ειναι η ημερα ευγενειας στο δρομο... Το γραφει στην τηλεματικη στον ΟΑΣΘ. Δεν περιμενετε βεβαια εμενα να σας πω τι συμπεριφορες υπαρχουν εξω...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ευχομαι καρκινο και αργο και επιπονο θανατο στο γιδι με τη Ζ4 που πετυχα στη ζησιμοπουλου στη γλυφαδα, ο οποιος οχι μονο πηγε να περασει το στοπ σα να μην τρεχει τιποτα (δεν υπηρχε περιπτωση να περασει βεβαια, ημουν με shitroen ) ειχε μετα το θρασος να θυμωσει και να αρχισει να μαρσαρει απο πισω μουκατι τετοιους θελω να πετυχω να μου κορναρουν οταν θα εχω πορτοκαλι
να πατησω το φρενο και να τους ερθει το μοτερ στο κεφαλι η χειροτερη ρατσα οδηγου μετα τις ξανθιες που παιζουν με το κινητο τους -
Σημερα το μεσημερι η παρεα αποφασισε να παμε στη Γλυφαδα για καφε.. Τι το θελαμε..... Φαγαμε τουλαχιστον ενα τεταρτο για να παρκαρουμε. Οση ωρα λοιπον ψαχναμε για θεση πεσαμε στο εξης περιεργο θεαμα: Ενα αστικο λεωφορειο στην προσπαθεια του να στριψει δεξια σ'εναν δρομο τον ειχε κλεισει και ειχαμε ολοι μας παραξενευτει γιατι δεν κινουνταν... Η απαντηση ηρθε με τον πιο ακυρο τροπο.... Ενα Golf ειχε παρκαρει απο τη δεξια πλευρια αρκετα εξω και το λεωφορειο δεν μπορουσε να παρει στροφη... Το αποτελεσμα ηταν να ερθει γερανος και τελικα το σηκωσε ΟΛΟΚΛΗΡΟ (οχι μονο τις 2 ροδες) Φωτογραφια ηθελα να βγαλω αλλα δυστυχως αναψε πρασινο οταν το ειδαμε
-
Πάπαρος με e-class ανοίγεται για αναστροφή (παράνομη) και παρολίγον να γίνει μπίλιες με τον μπροστινό μου που ήταν δεξιά του...
-
Πως ακριβως στηριξες την καμερα στο αυτοκινητο?
-
Προσωρινά την σφήνωσα μεταξύ προσκεφάλου και πάνω μέρος καθίσματος μέχρι να βρω οριστικό τρόπο να την τοποθετήσω μόνιμα.
-
Μαλάκες παντού!!! Μετά μου λέτε να μη φέρω όπλο...
Ρε Ντίνε... Pace Car το χεις κάνει το 307 και έχει cameras?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Προσωρινά την σφήνωσα μεταξύ προσκεφάλου και πάνω μέρος καθίσματος μέχρι να βρω οριστικό τρόπο να την τοποθετήσω μόνιμα.Στις στροφες δεν φευγει?
-
Δεν έφυγε, μπα. Είναι μικρή όμως και με ελάχιστο βάρος, οπότε δεν επηρεάζεται τόσο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πάπαρος με e-class ανοίγεται για αναστροφή (παράνομη) και παρολίγον να γίνει μπίλιες με τον μπροστινό μου που ήταν δεξιά του...το τραγουδακι που παιζει πως το λενε?
-
this is my life
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]