-
Τώρα τελευταία παρατήρησα οτι αρκετά SMS από vodafone (CU) προς Wind (συμβόλαιο) δεν φτάνουν. Ανάλογη παρατήρηση κανείς άλλος ή μήπως να φταίει η συσκευή;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν είναι θέμα apple, αλλά δικτύου.
Αναγκαστικά Cosmote λοιπόν, παρόλο που ούτε αυτοί δίνουν πλέον την δυνατότητα να προσθέσεις όγκο δεδομένων στο κινητό σου (μόνο 750ΜΒ στο price range που με ενδιαφέρει, αντί για 1Gb που είχα μέχρι τώρα με την Voda). Επίσης υπάρχει η ανασφάλεια του αν θα εξακολουθήσουν να επιτρέπουν το tethering χωρίς να πληρώνεις κερατιάτικα, αλλά τουλάχιστον θα έχω καλύτερο δίκτυο στο σπίτι μου.Υποθέτω έχεις υπόψη σου τη προσφορά του f2g της Wind που έχει ίντερνετ για όλο το 2010 έτσι;
http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=2041.000 λεπτά ομιλίας και 3.000 SMS προς F2G και ακόμα 3 GB mobile internet που ισχύουν έως 30/4/10. Και μην ξεχνάτε! Κάθε μήνα από το Μάιο και για όλο το 2010 το F2G θα σας χαρίζει αυτόματα χωρίς να χρειαστεί να ανανεώσετε ακόμα 1.500 λεπτά ομιλίας και 1.500 SMS προς F2G και 1,5 GB mobile internet που θα έχετε διαθέσιμα για όλο το μήνα.
Ως προς το 5800 του φίλου, το πείραξα τις προάλλες, ενεργοποίησα, απενεργοποίησα τίποτα. Το είχα αφήσει 20 λεπτά στο μπαλκόνι μπας και πιάσει τίποτα αλλά τζίφος.
Θα το στείλει σέρβις μάλλον. -
Πάει το tethering και χωρίς το carrier update
Η μ@λ@κία είναι πως θα είμαι δεσμευμένος για ακόμα αρκετό καιρό στην voda... -
Αυτό το carrier update που μου έκανε το Σάββατο όταν το σύνδεσα με το itunes τι σημαίνει???
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Αυτό το carrier update που μου έκανε το Σάββατο όταν το σύνδεσα με το itunes τι σημαίνει???Με δύο λέξεις: κακά μαντάτα
-
εγω πηρα το πρωι και τους ειπα πως τετοιου ειδους ξαφνικες αναβαθμησεις χωρις προηγουμενη ειδοποιηση ειναι παρανομες και καταχρηστηκες ειδικα σε επαγγελματικα πακετα οπως το δικο μου.αναμενουμε τηλεφωνημα απο αναρμοδιο τμημα για διευκρινησεις.
παντως ο υπαλληλος ειπε πως υπαρχουν πολλα παραπονα απο τους καταναλωτες!! -
Αυτοί μπορούν να κάνουν τίποτα;
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
εγω πηρα το πρωι και τους ειπα πως τετοιου ειδους ξαφνικες αναβαθμησεις χωρις προηγουμενη ειδοποιηση ειναι παρανομες και καταχρηστηκες ειδικα σε επαγγελματικα πακετα οπως το δικο μου.αναμενουμε τηλεφωνημα απο αναρμοδιο τμημα για διευκρινησεις.
παντως ο υπαλληλος ειπε πως υπαρχουν πολλα παραπονα απο τους καταναλωτες!!εμένα μου είπαν οτι απλά άλλαξε η πολιτική της εταιρίας...
τους είπα οτι 5 συμβόλαια και 2 εταιρικά πακέτα θα πάρουν πούλο με την συμπεριφορά τους...στα @@ τους...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
παντως ο υπαλληλος ειπε πως υπαρχουν πολλα παραπονα απο τους καταναλωτες!!εμένα μου είπαν οτι απλά άλλαξε η πολιτική της εταιρίας...
τους είπα οτι 5 συμβόλαια και 2 εταιρικά πακέτα θα πάρουν πούλο με την συμπεριφορά τους...στα @@ τους...
το βραδυ ελαβα μνμ οτι εχει ενεργοποιηθει η ΥΠΗΡΕΣΙΑ tethering δλδ οπου υπηρεσια= χρεωση.
το πρωι θα τους παρω και θα τους πω οτι το εταιρικο παει αλλου.δεν το εκανα το περασμενο καλοκαιρι αλλα θα το κανω τωρα.2 φορες για data δεν πληρωνω και μεχρι τη ληξη του συμβολαιου θα διακοψω το data και θα βαλω τα χαμηλοτερα πακετα. -
Δηλ. ρε παιδιά, για να καταλάβω, αν έχεις ένα κινητό με Internet σύνδεση, που την πληρώνεις Α€ το μήνα, και το συνδέσεις σε ένα PC για να το χρησιμοποιείς ως modem, πρέπει πληρώνεις επιπλέον B€ το μήνα ? (πως στην ευχή το ξέρει ο carrier αυτό ? )
Εγώ πάντως την έκανα από Vodafone για Cosmote και όταν με πήραν τηλέφωνο για το 'γιατί', τους είπα (1) επειδή έχετε τη χειρότερη κάλυψη από τις 3 εταιρείες (δοκιμασμένο) (2) λόγω του σκανδάλου των υποκλοπών, δε θέλω να συνεργάζομαι με μια εταιρεία που έκανε κάτι τέτοιο (ή, αν τέτοια κάνουν όλοι τουλάχιστον δεν τους πιάνουν... ). Η πλάκα είναι πως η τηλεφωνήτρια έδειξε απόλυτη κατανόηση για το τι της έλεγα για το (2), προφανώς το έχει ξανακούσει Ενα (3) ότι είναι η πιο φρου-φρου και αρώματα εταιρεία (όλο φανφάρες και από ουσία μετριότατα) δεν το είπα γιατί βαριόμουν να εξηγώ
Υπόψην ότι όσο την έχω δει, και στην Αγγλία παρόμοια είναι η Vodafone
-
πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει χρεωση για την υπηρεσια tethering.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δηλ. ρε παιδιά, για να καταλάβω, αν έχεις ένα κινητό με Internet σύνδεση, που την πληρώνεις Α€ το μήνα, και το συνδέσεις σε ένα PC για να το χρησιμοποιείς ως modem, πρέπει πληρώνεις επιπλέον B€ το μήνα ? (πως στην ευχή το ξέρει ο carrier αυτό ? )Εγώ γιατί δεν πληρώνω τίποτα περισσότερο;;;
Το έχω συνδέσει πολλάκις στον υπολογιστή και έχω κατεβάσει εκατοντάδες MB, δεν πλήρωσα όμως φυσικά τίποτα γιατί δε ξεπέρασα τα data Που εμπεριέχονται στο πάγιο
Έχω Cosmote
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δηλ. ρε παιδιά, για να καταλάβω, αν έχεις ένα κινητό με Internet σύνδεση, που την πληρώνεις Α€ το μήνα, και το συνδέσεις σε ένα PC για να το χρησιμοποιείς ως modem, πρέπει πληρώνεις επιπλέον B€ το μήνα ? (πως στην ευχή το ξέρει ο carrier αυτό ? )Νάσο, το ότι δεν ξέρεις εσύ πώς μπορεί να το ξέρει ο carrier αυτό, με προβληματίζει (προς θεού, όχι για τις γνώσεις σου, αλλά για τις πατέντες που μπορεί να έχουν σκεφτεί τα τζιμάνια προκειμένου να γίνεται η χρέωση)
Πρόσεξε τώρα τον παραλογισμό: η Vodafone πέρσυ το καλοκαίρι, όταν έφερε το 3GS, διαφήμιζε ακριβώς αυτή τη δυνατότητα, ότι μπορούσες δηλαδή να χρησιμοποιήσεις το iPhone και σαν modem για το laptop. Κάναμε λοιπόν πολλοί μεγάλα συμβόλαια data (εγώ π.χ. έχω 3GB το μήνα) με το σκεπτικό ότι το iPhone θα το χρησιμοποιώ και σαν modem σε ένα ταξίδι ή σε ένα επαγγελματικό ραντεβού π.χ. Με το καινούργιο καθεστώς, τα 2 GB πάνε στο βρόντο (γιατί ακόμα και με βαριά χρήση του internet στο κινητο, το 1 GB θέλει πραγματικά προσπάθεια να το υπερβείς σε μηνιαία βάση), ενώ αν χρειαστώ internet στο φορητό μου, θα πρέπει να το ξαναπληρώσω
Έχω πάντως την αίσθηση ότι η χρέωση του tethering είναι αρνητικό προνόμιο μόνο όσων έχουμε iPhone, και σε άλλα κινητά δε χρεώνεται (προφανώς η Apple έχει ενσωματώσει στο iPhone OS κάποια δυνατότητα προς τον πάροχο να παρακολουθεί τη ροή των data).
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Έχω πάντως την αίσθηση ότι η χρέωση του tethering είναι αρνητικό προνόμιο μόνο όσων έχουμε iPhone, και σε άλλα κινητά δε χρεώνεται (προφανώς η Apple έχει ενσωματώσει στο iPhone OS κάποια δυνατότητα προς τον πάροχο να παρακολουθεί τη ροή των data).
Τρελή παπάντζα αυτή με το tethering. Μήπως 'διορθώνεται' με jailbreak; Όλο και κάποιο πρόγραμμα θα έχει βγει για αυτή τη δουλειά, μόνο στην Ελλάδα το'χουν κλειδώσει το tethering;
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Τρελή παπάντζα αυτή με το tethering. Μήπως 'διορθώνεται' με jailbreak; Όλο και κάποιο πρόγραμμα θα έχει βγει για αυτή τη δουλειά, μόνο στην Ελλάδα το'χουν κλειδώσει το tethering;
Με JB όντως διορθώνεται, υπάρχει προγραμματάκι που το παρακάμπτει. Το tethering στις περισσότερες χώρες προσφέρεται επί πληρωμή, δεν είναι ελληνική πατέντα η χρέωσή του. Το πρόβλημα είναι ότι στα συμβόλαια που είχαν ήδη γίνει, πουθενά δεν αναφερόταν περιορισμός τέτοιου τύπου. Αν ήθελαν να το χρεώσουν, θα έπρεπε να το κάνουν από τα νέα συμβόλαια, ή έστω από τις ανανεώσεις, όχι και στα συμβόλαια που ήδη τρέχουν.
-
Μπήκε η αγγελία
-
πουλάνε πουθενά στην Αθήνα ξεκλείδωτα 3G USB Sticks να δουλεύουν με όλα τα δίκτυα ?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πουλάνε πουθενά στην Αθήνα ξεκλείδωτα 3G USB Sticks να δουλεύουν με όλα τα δίκτυα ?Το Prepay data pack της Vodafone στο πακετο των 50 ευρω, δίνει 10 μερες internet και ενα Huawei stick στα 3,6mbps... Ξεκλειδωτο είναι!
-
επιβεβαιώνω
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
πουλάνε πουθενά στην Αθήνα ξεκλείδωτα 3G USB Sticks να δουλεύουν με όλα τα δίκτυα ?
Το Prepay data pack της Vodafone στο πακετο των 50 ευρω, δίνει 10 μερες internet και ενα Huawei stick στα 3,6mbps... Ξεκλειδωτο είναι!
αν είναι έτσι τότε μπορώ να πάρω απ'το ebay ένα με λιγότερο κόστος και 7.2 mbps , κάποιο απ'αυτά θα κάνει. θέλω να βάλω την sim της wind
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]