Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Αυτό υποψιάστηκα ότι εννοούσες αλλά με 2 λόγια μας λες ότι επιθυμούν να φορολογηθούν με λογιστικό προσδιορισμό (έστω οι περισσότεροι με τα ακριβά αυτοκίνητα, όπως λες) γιατί δεν θα πληρώσουν καθόλου φόρο ;
Μάλλον δεν πρέπει να είναι έτσι...
Είναι τόσο πολλοί, τόσο διαφορετικοί κ τόσο δύσκολο να συνεννοηθούν μεταξύ τους, που το τι επιθυμούν είναι δύσκολο να βρεθεί. Αυτή την στιγμή επιθυμούν να συνεχίσουν (ουσιαστικά) να μην φορολογούνται, ενώ αρνούνται κ το επί πλέον κόστος που θα σήμαινε, πχ, ένα λογιστικό γραφείο που θα τους ετοίμαζε τις δηλώσεις. Αν πάντως έμπαιναν στον κόπο να φτιάξουν βιβλία κ να περνάνε έξοδα κ αποσβέσεις (ιδιαίτερα αν απόσβαιναν και ... το κόστος της άδειας που είναι τεράστιο, μαύρο και για τους Κυβερνώντες διάφανο - γι' αυτό δεν το βλέπουν), δεν θα πλήρωναν φόρους ποτέ. Θα πλήρωναν περισσότερα στους λογιστές, ίσως, βέβαια...
Η πορεία (νομίζω) είναι η εξαφάνισή τους όπως τους ξέρουμε σήμερα κ η αντικατάστασή τους από εταιρίες, οι οποίες δεν θα πληρώνουν παρά ελάχιστο φόρο (αν πληρώνουν τπτ, δλδ...)
Επειδή δεν ξέρω αν το είδες (κ έχει, νομίζω, το ενδιαφέρον του)... viewtopic.php?p=1799557#p1799557