-
Ο χρήστης kristosFM έγραψε:
αν και να ξέρετε ετυχε να κανω ενα τουρ μεσα στα ΕΛΠΕ με την σχολή (μας είχαν βάλει κράνη και ειμασταν ολη την ώρα μεσα στο λεωφορείο ) μας εδειξαν τον ανεφοδιασμο των βυτιοφορων και μας ειπαν
τα βλεπετε ολα που είναι ασπρα και δεν εχουν επιγραφες απο ονομασιες...(οντως ήταν ολα τα βυτιοφόρα ασπρα εκτος απο κανα δυο με σήμα της εκο)
απο εδω παίρνουν ολες οι εταιρίες και μετα κανουν μετάγγιση το φορτίο τους σε αλλες νταλίκες που ειναι shell bp κτλ. και τις πουλάνε επώνυμα.
νομιζω πως το ξερετε αυτο και δεν το ακουτε πρωτη φορα..Μα το πρόβλημα δεν είναι η αρχική ποιότητα του καυσίμου από το διυλιστήριο, αλλά η νοθεία που γίνεται από τους συμμετέχοντες στη διανομή (υποθέτω με κύριους υπεύθυνους νοθείας τους ίδιους τους πρατηριούχους).
-
δεν το ξερα. ετσι απο απορια θα παω να βάλω μια μερα βενζίνη. συνήθως βάζω σ αυτο το πρατήριο (εχει μια πινακιδα της 'σελλ' ας πουμε στην αθηνών κορίνθου (σκαραμαγκα) που σου λεει οτι αν αποδείξεις οτι δεν δίνει καλα καυσιμα θα κερδίσεις 30.000.000 δρχ.
Ο συγκεκριμένος είναι μάγκας και τους έχει όλους δεμένους, για κάποιο συγκεκριμένο λόγο, και δεν μπορεί να του μιλήσει κανείς, και καλά κάνει. Πολύ γατί και έχει καλά καύσιμα.
-
Ειναι αυτος που εχει μια ταμπελα shell αλλα που αναφερεται μονο στα λιπαντικα και οχι στα καυσιμα;
-
μα υπάρχουν και κολλημένα μυαλά. καλη ωρα οι κολλητοι μου που ήταν (τωρα οχι σε μεγάλο βαθμό) κολλημένοι με την βενζίνη shell η στην χειρότερη bp και τους εξηγούσα διαφορα αλλα δεν.
οταν τους είπα αυτο που είδα (και σας είπα παραπάνω) τα χασαν. αισθάνθηκαν μαλ@κες.
αυτο δεν αντεξαν και οι δύο μεγάλοι και εφυγαν νυχτα...απο αυτη τη σαπιλα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ειναι αυτος που εχει μια ταμπελα shell αλλα που αναφερεται μονο στα λιπαντικα και οχι στα καυσιμα;ενας τετοιος υπαρχει στο παλατακι. στην διασταυρωση του athens queen
αυτος στον σκαραμαγκα εχει μια πινακιδα της shell, δεν ξερω αν αναφέρεται μονο στα λιπαντικα.
παντως εχω παρατήρησει πως εχει την περισσότερη πελατεία. -
αυτο δεν αντεξαν και οι δύο μεγάλοι και εφυγαν νυχτα...απο αυτη τη σαπιλα
Δεν είναι θέμα σαπίλας. Στην Ελλάδα μόνο τα κρατικά διυλιστήρια και αυτό της Μότορ Όιλ παραγουν καύσιμα. Ανέκαθεν. Period.
Η BP και η κάθε Σελ από εκεί θα αγοράσει. Αν δεν θέλει να αγοράσει από εκεί, ας τα φέρει εισαγωγή ή ας ιδρύσει νέα μονάδα διύλισης στη χώρα μας . Απλά πράγματα.Ειναι αυτος που εχει μια ταμπελα shell αλλα που αναφερεται μονο στα λιπαντικα και οχι στα καυσιμα;
Ναι.
Αλλά επί της ουσίας μην αμφισβητείς τα καύσιμα που έχει γιατί θα βρεθείς προ (θετικής) έκπληξης. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Αλλά επί της ουσίας μην αμφισβητείς τα καύσιμα που έχει γιατί θα βρεθείς προ (θετικής) έκπληξης.
Να πω την αληθεια εχω βαλει εκει βενζινη παλια αλλα δεν καταλαβα κατι ασχημο.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
ο βελλερεφοντης χθες ηρθε για καφε με 7.8 μεση
(300 αλογα κιολας)Αφού έφυγε ρώτα τον πόσο πήγε η μέση.
περιμενω να ποσταρει τη φωτο απο το τριπ, την ωρα που τον παιρνω τηλ και φαινεται το το ονομα μου
-
Σήμερα μου έκανε εντύπωση πόσα πρατήρια ήταν άδεια/κλειστά. Πέτυχα μόνο 3 που είχαν μόνο πετρέλαιο. Τυχαία μπήκα σε ένα περίεργο πάρκινγκ και βλέπω κάτι αντλίες έκο. Κανένας όμως να βάζει βενζίνη. Λέω υπάρχει βενζίνη? Βεβαίως μου λέει και γέμισα τη μηχανή.
Ελπίζω από αύριο να εχουν γιατί ταλαιπωρούν τον κόσμο. -
Egω παντως ειδα βυτια ολες της μερες της απεργιας (στη Λαρισα).
Τα βυτία εφοδίαζαν πρατηρια BP & Shell.
Δεν ξερω αν εχουν δικα τους αποθεματα, αλλα εφοδιασμος γινοταν.
Βεβαια τα καυσιμα εξαντλουνταν σε μιση μερα, αλλα την επομενη το βυτιο ξανα ερχοτανΤην Παρασκευη φουλαρα καονικα σε Shell...
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Egω παντως ειδα βυτια ολες της μερες της απεργιας (στη Λαρισα).
Τα βυτία εφοδίαζαν πρατηρια BP & Shell.
Δεν ξερω αν εχουν δικα τους αποθεματα, αλλα εφοδιασμος γινοταν.
Βεβαια τα καυσιμα εξαντλουνταν σε μιση μερα, αλλα την επομενη το βυτιο ξανα ερχοτανΤην Παρασκευη φουλαρα καονικα σε Shell...
Αυτο το ειδα και εγω με βυτια της BP στο Καλαμακι προχθες ωπου και τραβξηα τις φωτο, ειχε ερθει βυτιοφορο ανεφοδιασε κανονικα και μετα απο λιγες ωρες εξαντλουνταν τα αποθεματα οπως και εδω στο Γαλατσι.
-
Κανείς δεν ανεφοδιάζεται κανονικά αυτές τις μέρες, τα βυτία πάνε απο ένα διαμέρισμα σε κάθε πρατήριο. Ελπίζω απο δευτέρα να φτιάξει η κατάσταση.
-
Σημερα εδω διπλα μου σε ενα Avin μολις αδειαζει ενα βυτιο οποιος θελει μου λεει
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Σημερα εδω διπλα μου σε ενα Avin μολις αδειαζει ενα βυτιο οποιος θελει μου λεει10€/λτ μεχρι να αρχισει ο ανεφοδιασμος κανονικα?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Σημερα εδω διπλα μου σε ενα Avin μολις αδειαζει ενα βυτιο οποιος θελει μου λεει
10€/λτ μεχρι να αρχισει ο ανεφοδιασμος κανονικα?
Aπο 1,29 που την ειχε προχθες σημερα την πηγε 1,35
Τι απατεωνες που ειναι ρε πστ μου -
Τώρα να δεις που λένε ότι θα την ανεβάσουν ΑΛΛΑ 15 λεπτά...
-
Είδα βενζινάδικα που έκλεισαν την πρώτη μέρα ενώ είχαν βενζίνη και θα ανοίξουν με τις νέες τιμές.
Γιατί να θέλουν ταμειακές μετά; για να βλέπουμε πόσο αγόρασαν και πόσο πούλησαν;
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Τώρα να δεις που λένε ότι θα την ανεβάσουν ΑΛΛΑ 15 λεπτά...Γιατι?
-
Ανεξαρτητως τιμων, οφειλω να παραδεχτω οτι σε 5 διαφορετικα βενζιναδικα (εντος Αττικης και Αθηνων), για τη βενζινη που εβαλα, ολοι μου εδωσαν αποδειξη ταμειακης μηχανης και μαλιστα χωρις 'στραβοκοιταγματα'.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τώρα να δεις που λένε ότι θα την ανεβάσουν ΑΛΛΑ 15 λεπτά...
Γιατι?
Θα αναπροσαρμοστούν τα τελη κυκλοφορίας των οχημάτων το 2011, με αλλαγή του τρόπου υπολογισμού τους με βάση τις εκπομπές ρύπων, την παλαιότητα, τον κυβισμό και τις χιλιομετρικές αποστάσεις, η επιβολή φόρου πολυτελείας για την αγορά ακριβών αυτοκινήτων και η αύξηση του ποσού της έκτακτης εισφοράς για την κατοχή τους.
Θα αυξηθεί ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στα υγρά καύσιμα, ποτά και τσιγάρα, με ταυτόχρονη επέκταση του στο φυσικό αέριο.http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... d=25789145
Βενζίνη ώρα μηδέν!