-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Παιδεεεεεεεεες και εμενα τελωνειο ειναιιιιιιιιιιιιιιιιιι...........
Μετά απο πόσο καιρό για να πάρω μια ιδέα για την αναμονή
Η παραγγελια ειχε γινει 29/10/09...σχετικα καλα ε?
Kαλα σας θαυμαζω!!! γαιδουρινη υπομονη για το Q5!!! εγω το χ3 μου(2λιτρο diesel) το πηρα σε 20 μερες με εξαιρετικη εκπτωση και εχω ευχαριστηθει ροπη,ποιοτητα,οδικη συμπεριφορα! Η εξυπνη αγορα και χωρις after sales προβληματα...
Παμε μια κοντριτσα ?
-
Ο χρήστης nisiotis έγραψε:
Kαλα σας θαυμαζω!!! γαιδουρινη υπομονη για το Q5!!! εγω το χ3 μου(2λιτρο diesel) το πηρα σε 20 μερες με εξαιρετικη εκπτωση και εχω ευχαριστηθει ροπη,ποιοτητα,οδικη συμπεριφορα! Η εξυπνη αγορα και χωρις after sales προβληματα...
Τι συγκρινεις τωρα????
συγκρινω δυο αυτοκινητα ιδιας κατηγοριας,εξαιρετικα και τα δυο,το ενα πιο καινουριο,αλλα το αλλο BMW κλπ κλπ κλπ... περι ορεξεως...κολοκυθοπιτα! αντε καλη υπομονη!!!
Δεν διαφωνώ, όταν παίρνεις ένα αυτοκίνητο που θα αλλάξει 'αύριο' και καθόταν 6 μήνες τουλάχιστον στο τελωνείο, ναι τότε θα το πάρεις σε 20 μέρες και με την έκπτωση που προανέφερες…
αν είναι για 6 μήνες είναι καλά ....σκέψου ότι η τεχνολογία που κουβαλάνε τα x3 είναι παρα πολύ παλιά και ως επίσης και η μηχανή ....
εδώ μιλάμε για για q5 και καινούργια μηχανή καλύτερες απόδοσης καλύτερη ροπή και παρα πολλά αλλα που κάνουν το q5 μοναδικό στο είδος του για τα σημερινά δεδομένα
-
πριν από αρκετό καιρό υπήρχε μια συζήτηση για το esp
τελικά το esp off σημαίνει esp offroad
σήμερα το έχω μάθει από ένα πολίτη της audi που μου εξήγησε ότι σε χιονια και off road κατάστασης αυτό πρέπει να είναι ενεργοποιημένο
τότε και μονο τότε το αυτοκίνητο αρχίζει να μεταφέρει τις ropes στους τροχούς ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν και αλλάζει ακόμη και ο τρόπος λειτουργίας τον abs και κάποιον άλλον συστημάτων που δεν θυμάμαι
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Παμε μια κοντριτσα ?
Aν και δεν ειναι στη φυση των συγκεκριμενων αυτοκινητων δεν νομιζω οτι υπερτρει το Q5 και ειδικα σε στροφιλικια.Παρ ολα αυτα δεν εχω σκοπο να σας πικαρω,ετσι κι αλλιως το Q5 ηταν στις επιλογες μου.Αλλα 6 μηνες ειναι πολλοι...καλα να μαστε να αγοραζουμε αυτοκινητα και να τα ευχαριστιομαστε
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Παμε μια κοντριτσα ?
Aν και δεν ειναι στη φυση των συγκεκριμενων αυτοκινητων δεν νομιζω οτι υπερτρει το Q5 και ειδικα σε στροφιλικια.Παρ ολα αυτα δεν εχω σκοπο να σας πικαρω,ετσι κι αλλιως το Q5 ηταν στις επιλογες μου.Αλλα 6 μηνες ειναι πολλοι...καλα να μαστε να αγοραζουμε αυτοκινητα και να τα ευχαριστιομαστε
Αν προσεξες τις ημερομηνιες που ειπα κανει περιπου 3μιση μηνες να ερθει...του Χαρη ειναι αλλη περιπτωση...!!!
-
Ο χρήστης stispan έγραψε:
Παμε μια κοντριτσα ?
Αν προσεξες τις ημερομηνιες που ειπα κανει περιπου 3μιση μηνες να ερθει...του Χαρη ειναι αλλη περιπτωση...!!!
e ναι εμενα είναι άλλη περίπτωση γιατί είμαι και από κύπρο και θέλει ακόμη 1 μηνα πιο πολύ από εσάς...
πόσες ώρες έχουν mini μέχρι την τεταρτη ????
-
Χάρη εφαγες και την ουρά η τρίχες της είναι τώρα
-
Ο χρήστης Harris Emiliou έγραψε:
πριν από αρκετό καιρό υπήρχε μια συζήτηση για το espτελικά το esp off σημαίνει esp offroad
σήμερα το έχω μάθει από ένα πολίτη της audi που μου εξήγησε ότι σε χιονια και off road κατάστασης αυτό πρέπει να είναι ενεργοποιημένο
τότε και μονο τότε το αυτοκίνητο αρχίζει να μεταφέρει τις ropes στους τροχούς ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν και αλλάζει ακόμη και ο τρόπος λειτουργίας τον abs και κάποιον άλλον συστημάτων που δεν θυμάμαι
-
Χαρη με το καλο να παραλαβεις.Εγω ειχα γραψει για το ESP OFF οτι σημαινει OFF ROAD κ οχι κλειστο. Για το αλλο θεμα σχετικα με το GPS κ εαν μπορει να τοποθετηθει εκ των υστερων στην οθονη εχουμε κατι νεοτερο?Εκει στην ΚΥΠΡΟ τι λενε ? οι πωλητες .Πιστευω οτι ειναι ενα θεμα που ενδιαφερει αρκετους κατοχους Q5 που δεν εχουν ΜΜΙ
-
Ο χρήστης GPAIGIO έγραψε:
Χαρη με το καλο να παραλαβεις.Εγω ειχα γραψει για το ESP OFF οτι σημαινει OFF ROAD κ οχι κλειστο. Για το αλλο θεμα σχετικα με το GPS κ εαν μπορει να τοποθετηθει εκ των υστερων στην οθονη εχουμε κατι νεοτερο?Εκει στην ΚΥΠΡΟ τι λενε ? οι πωλητες .Πιστευω οτι ειναι ενα θεμα που ενδιαφερει αρκετους κατοχους Q5 που δεν εχουν ΜΜΙτελικά είχες απόλυτο δίκαιο για το esp
όσο για το άλλο θέμα για το GPS δεν είναι μονο για εκκινούν που δεν έχουν MMI ...
εμενα έχει MMI αλλα δεν έχει χάρτες ακόμη για κύπρο και αυτό είναι ένα 'μιονεχτιμα'
-
Ο χρήστης azor έγραψε:
Χάρη εφαγες και την ουρά η τρίχες της είναι τώραίσος να είναι η πιο δύσκολη φάση από την μέρα που το έχω παραγγείλει
αυτές οι λίγες μέρες είναι η πιο βασανιστικές -
Χαρη το ακουσες που μαλλον η απεργια των τελωνειακων πηρε παραταση μεχρι την Τεταρτη???
-
Ο χρήστης stispan έγραψε:
Χαρη το ακουσες που μαλλον η απεργια των τελωνειακων πηρε παραταση μεχρι την Τεταρτη???στη κύπρο δεν έχουμε τέτοια εμείς
-
Κάπου μέσα σε αυτά τα AUDάκια μπορεί να είναι και το δικό σας...
φωτό από Ναυτεμπορική με λεζάντα
'Αυτοκίνητα πολυτελείας «περιμένουν» εκτελωνισμό στο Τελωνείο του Πειραιά. Οι υπάλληλοι του Τελωνείου απεργούν αντιδρώντας στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Προσφυγή στη δικαιοσύνη εξετάζουν τα Επιμελητήρια.' -
Ο χρήστης ggeo έγραψε:
Κάπου μέσα σε αυτά τα AUDάκια μπορεί να είναι και το δικό σας...
φωτό από Ναυτεμπορική με λεζάντα
'Αυτοκίνητα πολυτελείας «περιμένουν» εκτελωνισμό στο Τελωνείο του Πειραιά. Οι υπάλληλοι του Τελωνείου απεργούν αντιδρώντας στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Προσφυγή στη δικαιοσύνη εξετάζουν τα Επιμελητήρια.'ευτυχώς το δικό μου δεν θα περάσει από το λιμάνι του πειραιά ...θα έρθει απευθείας στο λιμάνι της λεμεσού
-
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ AUDI GERMANIAS: αποσυρονται για επανελεγχο ολα τα δεξιοτιμονα Q5 γιατι εκει γυρω στα 240-250 χλμ ακουγεται ενα φυσηματακι !!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης GPAIGIO έγραψε:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ AUDI GERMANIAS: αποσυρονται για επανελεγχο ολα τα δεξιοτιμονα Q5 γιατι εκει γυρω στα 240-250 χλμ ακουγεται ενα φυσηματακι !!!!!!!!!!!!το δικό μου δεν θα έχει πρόβλημα γιατί θα πηγαίνω μέχρι 239 άρα είναι ok
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ΥΓ. Και επειδη προερχομαι απο Alfa 147, εχω να πω καλη και αγαπημενη η Ιταλιδα, αλλα το Audi παιζει στο champions league..
θελω ενα σχολιο απο τον stef147 που εκανε ακριβως την ιδια μεταβαση
Δεν έχω κάνει μετάβαση...ζει και βασιλεύει η 147...το Audi είναι για να φορτώνω το λουκάνικο και 2 σακβουαγιάζ όπως σήμερα μετά την ορκωμοσία μου...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
ΥΓ. Και επειδη προερχομαι απο Alfa 147, εχω να πω καλη και αγαπημενη η Ιταλιδα, αλλα το Audi παιζει στο champions league..
Δεν έχω κάνει μετάβαση...ζει και βασιλεύει η 147...το Audi είναι για να φορτώνω το λουκάνικο και 2 σακβουαγιάζ όπως σήμερα μετά την ορκωμοσία μου...
Τις τσιμπήσατε τις 2 τιμητική από τον Α/ΓΕΣ αρούρια; Ήμουν σε άλλη ορκομωσία ρε Στεφ, δεν μπορούσα να έρθω και σε σένα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τις τσιμπήσατε τις 2 τιμητική από τον Α/ΓΕΣ αρούρια; Ήμουν σε άλλη ορκομωσία ρε Στεφ, δεν μπορούσα να έρθω και σε σένα.
Δες στο περί θητείας...
δε μας χάλασε καθόλου...
AUDI Q5