-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ρε παιδια ολοι εσεις που προτεινετε αμαξια με 20+ χιλιαρικα για να πηγαινει η γυναικα του ανθρωπου supermarket, λαικη, γυμναστηριο και μαζι διακοπες μυκονο τοσο πολυ αγαπατε τις γυναικες σας..?Με ενα αμαξι max 14 χιλιαρικα μια χαρα κανει τη δουλεια του ο ανθρωπος..
Και με αμάξι των 8Κ την κάνει τη δουλειά της.
Εγώ Yeti θα έπαιρνα αν υπάρχει γενικά χώρος στο σουπερμάρκετ και στο γυμναστήριο. Λαϊκή δεν μπορείς να πάρεις αυτοκίνητο, γιατί κλείνουν δρόμους σε απόσταση χιλιομέτρων. Yeti λοιπόν κυρίως γιατί θα είναι άνετο, με καλό κινητήρα, φθηνό σε φορολογικά θέματα και σε διακοπές θα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε με μια άνεση παραπάνω. Ούτε μικρό θα είναι ούτε θα το λυπάστε να πατήσετε λίγο χώμα.
-
Απο εμενα Yeti 1.2Τ 4χ2 . Kανει (σχεδον) τα παντα ολα, και συμφερει!
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Απο εμενα Yeti 1.2Τ 4χ2 . Kανει (σχεδον) τα παντα ολα, και συμφερει!- dsg7 (αν και πρέπει να ξεφεύγει λίγο...)
-
και το γιετι σε αυτα τα λεφτα παιρνεις την βασικη εκδοση.
προσωπικα ποτε δεν θα εβαζα την γυναικα μου σε αυτο το περιπτερο να κανει την βολτα της.... κλαιν αμαξι...
-
Και η Mito 1.4 με ή χωρις multiair (1 χιλιαρικο και 10 αλογα διαφορα...) ειναι καλη επιλογη...
+στυλ. -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
207
ή βασικα κατι πολυ καλυτερο απο ολα οσα προειπωθηκαν
volvo c30 1.600....εχουν και εκπτωση τωρα 2.650 σε καθε εκδοση :
20.350 € - 2.650 : 17,700... εκδοση Momentum. ====> ο καλυτερος του χωριου.
Το Focus 1.6 πόσο πάει ποπ;
Κάτι μου λέει ότι θα είναι φθηνότερο... Το Volvo δεν θα το πουλήσει ποτέ ο άνθρωπος συν τοις άλλοις...
ειπα C30 επειδη ειναι ασφαλεστατο, κυριλατο και οτι πρεπει για γυναικα.... συν οτι υπαρχει η εκπτωση.
(φοκους απο 18.400)
18.400 το focus?Το 14αρι αρχιζει καπου στα 13 και το 16αρι βασικη εκδοση στα 15 με 16.
Kοιτα αυτο!!!
Focus Collection 3θυρο 1.6lt, 115PS (νέα έκδοση)
Προτεινόμενες Τιμές Λιανικής Πώλησης € 18.945
Προτεινόμενες Τιμές με όφελος Προωθητικού προγράμματος € 16.445Ειναι μια χαρα προσφορα!
-
Bravo 120 Dynamic και τα ρεστα σουβλακια, 17κ η παρακατω θα το πετυχεις με το κλειδι στο χερι. Απο εκει και περα το Yeti ακουγεται fair deal αν και προσωπικα ποτε δεν θα επερνα εντελως basic επιπεδο εξοπλισμου.
-
Λίγο μεγάλα δεν είναι όλα αυτά για τη χρήση που προορίζεται (sm, gym, καλοκαίρι σε νησί) και εφόσον υπάρχουν άλλα δύο μεγάλα αυτοκίνητα στην οικογένεια; Προσωπικά θα βολευόμουν με ένα smart ή ένα iq (αν οι 2 extra θέσεις είναι απαραίτητες).
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
, γυμναστήριο και να το παίρνουμε στα νησιά.
Golf 80άρι
Polo 1.4 DSG με εξοπλισμό
Yeti 4x2 1.2Τ
Roomster
C4Τι λέτε? Τι άλλο?
PS Yπάρχουν αλλά αυτοκίνητα με γκάζια στην οικογένεια οπότε μην μου αρχηστε τα τάφος δεν προσπερνάς κλπ. Όταν πάμε supermarket ή Μύκονο δεν προσπερνάμε!
και να σκεφτεις οτι αυτα τα αυτοκινητα οι πιο πολλοι τα εχουν για πρωτο αυτοκινητο και εσυ το θες για τη συζυγο να πηγαινει στο super ημαρτον ρεεεεεε φωτια στα μινι των φτωχων
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
, γυμναστήριο και να το παίρνουμε στα νησιά.
Golf 80άρι
Polo 1.4 DSG με εξοπλισμό
Yeti 4x2 1.2Τ
Roomster
C4Τι λέτε? Τι άλλο?
PS Yπάρχουν αλλά αυτοκίνητα με γκάζια στην οικογένεια οπότε μην μου αρχηστε τα τάφος δεν προσπερνάς κλπ. Όταν πάμε supermarket ή Μύκονο δεν προσπερνάμε!
για μύκονο και γυμναστήριο θες κάτι τρέντι και μικρό...
μινι-μιτο-500αράκι......
500αράκι 1.4 με δέρματα και ηλιορόφη... -
Μπα...
Καλυτερα fiesta sport!
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Μπα...Καλυτερα fiesta sport!
σε 1,5 χρόνο , θα είναι άλλο ένα φορντ...
είπαμε γυναίκα το θέλει το αυτοκίνητο, και εκεί μετράει...'να είναι γλυκούλικο...' -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Μπα...
Καλυτερα fiesta sport!
είπαμε γυναίκα το θέλει το αυτοκίνητο, και εκεί μετράει...'να είναι γλυκούλικο...'Οταν λες αλλο ενα φορντ τι εννοεις?
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
και να σκεφτεις οτι αυτα τα αυτοκινητα οι πιο πολλοι τα εχουν για πρωτο αυτοκινητο και εσυ το θες για τη συζυγο να πηγαινει στο super ημαρτον ρεεεεεε φωτια στα μινι των φτωχων
Θες να καταλήξεις κάπου ή απλά είπες να πεις τη βλακεία σου;
Ή μήπως πρέπει να δικαιολογηθεί ο άνθρωπος που έχει λεφτά; -
Βασικά θες κάτι...
οικονομικό σε αγορά και κόστος χρήσης
ευκολοδήγητο
αξιόπιστο
και μικρό σε εξωτερικές διαστάσεις (ρε σείς τα μπράβο/φόκους είναι μαούνες!)Από αυτά που λες καλύτερο ακούγεται το πόλο με κύριο θέλγητρο το DSG καθώς οτιδήποτε αυτόματο είναι κουτί για τη χρήση που το θέλετε
Το C4 μπαίνει στο ίδιο καλάθι με το προσίντ για μένα: πάμφτηνο και πανέμορφο στην τρίπορτη έκδοση, οπότε και αυτό είναι καλή περίπτωση
Γκόλφ και 80 ίπποι μου φαίνονται λίγοι
Το γέτι είναι οριακά στο μπάτζετ, με το κλειδί στο χέρι και στοιχείωδη εξοπλισμό θα ξεπερνάει τα 17Κ αλλά μπορεί να συμφέρουν τα 1200 κυβικά του
Το ρούμστερ είναι ιδανικό αλλά δεν βλέπεται απλάΙδανικό για τη χρήση που θες όπως είπαν και άλλα παιδιά είναι το τζάζ με εξαιρετικούς χώρους για τις διαστάσεις του, αλλά αρκετά τσιμπημένο. Χωρίς να το έχω δει καν αλλά με συνδυασμό διαστάσεων/εκμετάλλευσης χώρων που σε κάνουν να καραφλιάζεις είναι το νέο ΚΙΑ venga. Εάν είναι και φτηνότερο από το σίντ ως οφείλει θα είναι κουτί.

Επίσης πόσες πόρτες θέλετε? Αν δεν σας πολυτρελαίνουν οι χώροι και οι πόρτες πάτε στο άλλο άκρο και τσιμπάτε ένα μίτο ή ένα πούντο τ-τζέτ με πολύ ωραίο ντιζάιν και σβέλτα μοτέρ...
-
χτυπα ενα t-jet ανβρεις κιολας θα ειναι τζαμπα τωρα που βγηκε το evo!
-
stop loss
http://www.carsuk.net/wp-content/galler ... elle-1.jpg

Βασική τιμή του 1.4: 16550
Του 1.2: 14850 -
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Μπα...
Καλυτερα fiesta sport!
είπαμε γυναίκα το θέλει το αυτοκίνητο, και εκεί μετράει...'να είναι γλυκούλικο...'Οταν λες αλλο ενα φορντ τι εννοεις?
άλλο ένα φορντ...κάνεις δεν θα γυρίζει να το κοιτάξει...
κινετικ ντιζαιν και κλαιν μαιν...
δεν έχει το βασικό πλεονέκτημα των αγαπητών προς τις γυναίκες αυτοκίνα...στυλ -
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
stop losshttp://www.carsuk.net/wp-content/galler ... elle-1.jpg

Βασική τιμή του 1.4: 16550
Του 1.2: 14850+πολλα
-
Αφου θελετε τοσο στυλ βρε παιδια μια ypsilon-mussa (πιο πρακτικη και για διακοπες-πολη-ψωνια) ποσο να βγαινει?? Δεν ειναι αρκουντως στυλατη και ομορφη και πιο φτηνη απο τις alfa-mini-500??
Θα το κοιταζα εγω..Ιδιως τα poltrona frau στη mussa ειναι..
Stop loss 17k 1,400 για να πηγαίνει η γυναίκα super market