-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Απλά να μην βριζόμαστε απροκάλυπτα κιόλας ε ? περίμενα αν μη τη άλλο να εξηγήσεις πως εννοούσες το μαλάκες - μ@λ@κ@ς
Δεν έγραψα εγώ αυτό που quotάτησες... Εγώ συμφωνώ μαζί σου...
Ξέρω ότι δεν πιστεύετε οι πιο πολλοί, απλά το αναφέρω.
Ο Άγιος Κοσμάς, οι προφητείες του οποίου είναι έγκυρες και αποδεχτές από πολλούς ανθρώπους, είχε προφητεύσει ότι πόλεμος με την Τουρκία θα υπάρξει, στον οποίο θα επέμβει και η Ρωσία για να προασπίσει τα συμφέροντά της. Ήδη με τους Ρώσους έχουμε υπογράψει συμφωνία, σύμφωνα με την οποία, αν για οποιοδήποτε λόγο κινδυνεύσει ο αγωγός Μπουργκάς, αυτή τότε έχει το δικαίωμα να παρέμβει με στρατό στην Ελλάδα..Ο αδερφός μου μία μέρα όντας ΑΜ στην πύλη, άκουσε 2 ΕΠΟΠ να συζητάνε γι' αυτό. Γνωστός τηλε-βιβλιοπώλης υποστήριζε μετά μανίας ότι αυτό θα γινόταν στη θητεία του προηγούμενου ΑΓΕΣ. Δυστυχώς ( ) δεν έγινε, αλλά αγνοώ τη θέση του ίδιου κυρίου για το τι έφταιξε...
Αυτό με τη συμφωνία για τον αγωγό το διάβασες κάπου;;;;;
BTW, για πες μας κι άλλες προφητείες που βγήλαν... έτσι για να έχουμε εικόνα της εγκυρότητας. να θυμίσω ότι και το μαντείο το Δελφών ήταν έγκυρο και πιστευτό από πολλούς ανθρώπους, όπως και μία αγία Αθανασία κάπου στο Αιγάλεω...
Με την προϋπόθεση της ύπαρξης των βασικών ατομικών ελευθεριών δεν θα με ένοιαζε σε ποιό κράτος κατοικώ (δε πα να ταν γερμανία ή κιργιστάν). Το πρόβλημα αρχίζει όταν περιορίζονται σαφώς αυτές και δεν έχει καμία σχέση με την ιθαγένεια του καταπιεστή, αν ενθυμούμαστε την πρόσφατη ιστορία του ελληνικού κράτους.
Κοινώς, καρφί δεν μου καίγεται τι εθνικότητα έχει το αφεντικό. Το μαστίγιο είναι μαστίγιο, δεν έχει χρώμα.
+1000
Εσύ πρέπει ν' άκουσες πολλές στο στρατό και τώρα σου βγαίνει το άχτι...
Αλήθεια, ποιος υποστηρίζει ότι η ελληνική ύπαιθρος ήταν σε καλύτερη κατάσταση το 1850 απ' ότι το 1810;;;; Ούτε καν ο βασιλιάς της Ελλάδας δεν πολυτολμούσε να ξεμυτίσει από την Αθήνα... Μία φορά που το έκανε, τον έστειλαν σπίτι του... Επαναστάσεις, ληστές (ο Νταβέλης δεν ήταν επί τουρκοκρατίας...), κτλ... Αλλά ναι... είχαμε ελευθερία (γι' αυτό όλα αυτά και η φορολογία είχε αυξηθεί κατά πολύ σε σχέση με την τουρκοκρατία...). Ε, εντάξει... 60 χρόνια μετά την απελευθέρωση κάπως βελτιώθηκε η κατάσταση...
Απελευθέρωση = Αντικατάσταση ενός μουσουλμάνου βασιλιά με Ελληνίδα μητέρα και γιαγιά και πολλά στελέχη της γραφειοκρατίας Έλληνες με έναν αρχικά Γερμανό (που κυβερνούσε απολυταρχικά, χωρίς καν σύνταγμα τον μισό καιρό) και αργότερα με έναν Δανό (με πολύ μακρινή καταγωγή από τους Παλαιολόγους) που δεν σεβάστηκε ιδιαίτερα το σύνταγμα (ούτε και οι απόγονοί του)... Η αλλαγή κόστισε χιλιάδες ζωές αθώων και μη (ΚΑΙ από τις δύο μεριές) και ερημοποίηση μεγάλων τμημάτων γης στην επικράτεια του νέου κράτους...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Απελευθέρωση = Αντικατάσταση ενός μουσουλμάνου βασιλιά με Ελληνίδα μητέρα και γιαγιά και πολλά στελέχη της γραφειοκρατίας Έλληνες με έναν αρχικά Γερμανό (που κυβερνούσε απολυταρχικά, χωρίς καν σύνταγμα τον μισό καιρό) και αργότερα με έναν Δανό (με πολύ μακρινή καταγωγή από τους Παλαιολόγους) που δεν σεβάστηκε ιδιαίτερα το σύνταγμα (ούτε και οι απόγονοί του)... Η αλλαγή κόστισε χιλιάδες ζωές αθώων και μη (ΚΑΙ από τις δύο μεριές) και ερημοποίηση μεγάλων τμημάτων γης στην επικράτεια του νέου κράτους...
Κάτι τέτοια έλεγαν και οι Παπάδες στο Φανάρι. Το ίδιο πήγε να κάνει και ο Πάπας στην Ιταλία αλλά ο Γκαριμπάλντι του έβαλε το πιστόλι στο κρόταφο και το παπαδαριό που καταδυνάστευε το Νότο της Ιταλίας μαζεύτηκε διοικητικά τουλάχιστον στο Βατικανό.
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα τώρα. Στην πραγματικότητα δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Κατ' αρχήν η Ελλάδα είχε μία Δημοκρατία μοντέλο. Καταργήθηκε η δουλεία και για πρώτη φορά μετά από 1800 οι Έλληνες μπορούσαν με μία υποτυπώδη διαδικασία να επιλέξουν τον ηγέτη τους. Δεν ήταν ελέω Αλλάχ αλλά ελέω των σφαιριδίων τους.
Μετά από λίγα χρόνια ως ένας λαός κατσαπλιάδων που είμαστε καταφέραμε και αντικαταστήσαμε το πολίτευμα μας με την Μοναρχία του Όθωνα ελέω Θεού Βασιλέως. Αρχίσαμε να επιλέγουμε ηγέτες τους τοποτηρητές των Τούρκων χωρίς καμία τσίπα. Μετά χωριστήκαμε στα 3 (Αγγλόφιλοι, Γαλλόφιλοι, Ρωσόφιλοι) και η συνέχεια γνωστή.
Φυσικά το γεγονός ότι στην Ελλάδα τον 19ο αιώνα έγιναν όσα δεν είχαν γίνει 1000 έτη αυτό μάλλον το ξεχνάς. Η Ελλάδα καλώς ή κακώς το 1900 είχε μία υποτυπώδη Βιομηχανία και έναν υποτυπώδη αστικό ιστό. Κάτι που στα πλαίσια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας δεν υπήρχε περίπτωση καμία να έχει. Οι παπάδες έπαψαν να ελέγχουν το κάθε μας βήμα και φυσικά σταμάτησε η καταλήστευση των περιουσιακών στοιχείων των Ελλήνων με τη μέθοδο ή μας γράφεις το χωράφι ή λέμε στον Τούρκο ότι είσαι αιρετικός και χάνεις το κεφάλι σου.
Για τους λόγους αυτούς μην πέφτουμε σε πνευματικά αδιέξοδα. Όποιος θεωρεί ότι κακώς απελευθερωθήκαμε έχει τη δυνατότητα να πάει να κατοικήσει στην Κωνσταντινούπολη (Ισταμπούλ πια) δηλώνοντας ότι κακώς εμείς οι Έλληνες επαναστατήσαμε κατά του Σουλτάνου και αποσχιστήκαμε από τη μαμά Οθωμανική Αυτοκρατορία. Έλεος...
-
Δεν λέω ότι κακώς απελευθερωθήκαμε, κατά την άποψή μου εξάλλου, το να χαρακτηρίζουμε ιστορικά γεγονότα ως καλά ή κακά είναι τουλάχιστον γελοίο. Απλά είναι ένα γεγονός.
Αυτό που λέω είναι ότι δεν είναι άσπρο ή μαύρο όλα.
Η Ελλάδα πότε είχε δημοκρατία μοντέλο;;;;; Ειλικρινά δυσκολεύομαι να βρω μία τέτοια περίοδο...
Πότε οι Έλληνες επέλεξαν τον ηγέτη τους;;; Οι 'Μεγάλες Δυνάμεις' τον επέλεξαν και οι ραγιάδες πήγαν να προσκυνήσουν... Και τον πρώτο και τον δεύτερο... Μετά είχαμε δυναστεία... Για ν' αποκτήσουν κάποια ελευθερία κινήσεων οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του έθνους πέρασαν πάρα μα πάρα πολλά χρόνια...
Γιατί έχουμε ταυτίσει την Οθωμανοκρατία (που είναι ορθότερο έναντι του Τουρκοκρατία, αλλά προσωπικά τα χρησιμοποιώ χωρίς διάκριση) με όλα τα κακά;;; Δεν είχε και μεγάλη διαφορά για το μεγαλύτερο μέρος της διάρκειάς της από μία άλλη ευρωπαϊκή μοναρχία ή αυτό που υπήρχε πριν (ειδικά αν μιλάμε για τα τελευταία χρόνια των Παλαιολόγων ήταν καλύτερη για τις περισσότερες περιοχές). Πχ, το χωριό του πατέρα μου, η Κλεισούρα επί Τουρκοκρατίας είχε πολύ πλούτο. Μιλάμε για πολύ κόσμο και πολύ χρήμα... Πλέον είναι 1000 γερόντια κατά βάση... Ο παπούς μου (που γεννήθηκε το 1907) θυμόταν (έχει 13 χρόνια που πέθανε) ότι στο χωριό υπήρχαν 7 τσαγκάρηδες (και ο πατέρας του ήταν ο ένας). Λίγο αργότερα άρχισε η παρακμή... Τα Αμπελάκια; επί τουρκοκρατίας άκμασαν... Επίσης, υπήρχε θρησκευτική ελευθερία (κάτι όχι δεδομένο εκείνη την εποχή)... Μην μου πεις για το κρυφό σχολειό...
Η καταλήστευση των περιουσιακών στοιχείων των Ελλήνων συνεχίζεται και σήμερα. Και φυσικά επί Όθωνα ή Γλυψβούργων δεν σταμάτησε (ιδίως επί Όθωνα, γι' αυτό και οι κατά τόπους λήσταρχοι). Αν τότε ήταν τόσο μαύρα τα πράγματα για τους Έλληνες, πως βρήκαν τόσα λεφτά οι Υδραίοι, οι Σπετσιώτες, οι Σάμιοι, οι Ψαριανοί, οι Χιώτες, κτλ για να εξοπλίσουν τόσα καράβια;;;;
Η Οθωμανική αυτοκρατορία όταν πλέον έπνεε τα λοίσθια κατέβαλε προσπάθειες εκβιομηχάνισης... Αλήθεια, να συζητήσουμε ποια χώρα έχει ΣΗΜΕΡΑ πιο δυνατή βιομηχανία;;; Η Ελλάδα ή η Τουρκία;;;;
Απλά είναι λάθος να κρίνουμε γεγονότα μίας πολύ μακρινής εποχής με τα μάτια της τωρινής.
Στην Τουρκία δεν θέλω να μείνω γιατί απλούστατα και συμφωνόντας με τον χαρμάκ η τωρινή τους κυβέρνηση / πολιτικό σύστημα σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και ελευθερίες ακόμα λιγότερο απ' ότι οι δικοί μας...
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Όποιος θεωρεί ότι κακώς απελευθερωθήκαμε έχει τη δυνατότητα να πάει να κατοικήσει στην Κωνσταντινούπολη (Ισταμπούλ πια) δηλώνοντας ότι κακώς εμείς οι Έλληνες επαναστατήσαμε κατά του Σουλτάνου και αποσχιστήκαμε από τη μαμά Οθωμανική Αυτοκρατορία. Έλεος...Eπειδή δεν κατάλαβες τι εννοώ...(νταξ, λογικό )
Αποδοκιμάζω την ύπαρξη της Ελλάδος/Οθωμανικής Αυτοκρατορίας/Αυστροουγγαρίας/Τρινινταν κ Τομπάγκο
in the first place. -
Με δεδομενο οτι το 1912 η Βουλγαρία ήταν ενα κρατος τουλαχιστον εξισου ανεπτυγμενο με την Ελλαδα (αδικει την τοτε Βουλγαρία αυτη η εξίσωση, αλλα αστο να παει), μας δειχνει οτι τα 50 χρονια ελευθεριας επιπλεον δεν ωφελησαν ιδιαιτερα την Ελλαδα. Αρα το ολο επιχειρημα ειναι καπως ... αστηριχτο (τουλαχιστον)
-
Νομίζω ότι οι Ινδοί πέρναγαν καλύτερα επί αγγλικής αποικιοκρατίας. Είχαν στο κάτω-κάτω μια οργάνωση, μια αγορά για τα προϊόντα τους, οι Βρετανοί τους συμπεριφέρονταν δίκαια (όσον αφορούσε τις μεταξύ τους σχέσεις, το ίδιο κρέμαγαν τους φτωχούς και τους πλούσιους, τους ταπεινούς και τους ευγενείς)....άρα;
Άρα ο Γκάντι ήταν καραγκιόζης κοντόφθαλμος γυαλάκιας, ο Νεχρού καθίκι και σήμερα (όπως είδαμε στο Slumdog Millionaire) μόνο πραγματική δημοκρατία δεν υπάρχει στο ανεξάρτητο κωλοχανείο τους.
Queen FTW! -
ναι, κι ο μή ελληνας Οθων, καλύτερα τα κατάφερε απ τον Κολοκοτρώνη
-
Ελληνας ηταν ο Οθων. Πως ειναι ελληνας ο Μπατιστα και ο Κουουσμα; Ετσι ακριβως. Κραταει χρονια η κολωνια
-
delete
-
Εσεις οι ελληναρες σιγουρα...
-
Αν είχαμε κατακτηθεί, οι σημερινοί Ελληνάρες θα ήταν Γερμαναράδες , Ιταλάρες , Νταλάρες κλπ κλπ...
Ο σαρμαδάκος , ο κουτσάν και μερικοί άλλοι θα τους είχαμε γραμμένους στα @@ μας, μέχρι νεωτέρας, αρκεί να μας αφήναν ήσυχους...
Το έθνος και το κράτος, είναι έννοιες αρκετά καινούριες και εφευρέθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν επειδή σύμφεραν κάποιους... Το ότι κάποιοι τις προφέρουν και ηδονίζονται, δεν σημαίνει και κάτι....
-
Κι ύστερα μιλάνε για τους γερμανοτσολιάδες και τους δοσίλογους. Πάνε αυτοί, ψόφισαν. Τώρα έχουμε νέα φουρνιά!
Και μάλιστα με επιχειρήματα.
(Edit: BTW, ο charmak δεν έφτασε ποτέ σε τέτοια επίδειξη ραγιαδισμού. Άλλο να λες ότι δεν γουστάρεις έθνη κλπ κι άλλο να λες ότι δεν σε χαλάει να είσαι υποτελής σε έναν άλλο επιθετικό λαό (πχ Γερμανούς, Ιταλούς...). Είστε τρέλα! )
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αν είχαμε κατακτηθεί, οι σημερινοί Ελληνάρες θα ήταν Γερμαναράδες , Ιταλάρες , Νταλάρες κλπ κλπ...Ο σαρμαδάκος , ο κουτσάν και μερικοί άλλοι θα τους είχαμε γραμμένους στα @@ μας, μέχρι νεωτέρας, αρκεί να μας αφήναν ήσυχους...
Το έθνος και το κράτος, είναι έννοιες αρκετά καινούριες και εφευρέθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν επειδή σύμφεραν κάποιους... Το ότι κάποιοι τις προφέρουν και ηδονίζονται, δεν σημαίνει και κάτι....
Εγώ Νταλάρας δεν γίνομαι , με τα άλλα δεν έχω πρόβλημα....
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Πεμπτουσία της δημοκρατίας είναι ο πολίτης-οπλίτης. Αυτός που συνεισφέρει αίμα (και πλούτο, ως φορολογούμενος) συγκυβερνά. Αυτή είναι η περιγραφή του δημοκρατικού συστήματος..Η δημοκρατια στην εργαστηριακη/θεωρητικη της μορφη (που προφανως απεχει πολυ απο τις αστικες δημοκρατιες) αποτελει ουσιαστικα ενα συμβολαιο για αναιμακτη συγκρουση , δλδ διαφωνουμε και αντι να σφαχτουμε θεωρουμε συμβατικα οτι αυτοι που ειναι οι περισσοτεροι θα ηταν οι νικητες σε μια βιαιη συγκρουση και πρεπει να ακολουθησουμε τη γνωμη των περισσοτερων. Ουτε αιμα ουτε σπερμα.
Αλλά κανένας στρατός δεν μπορεί να αναπληρώσει την έλλειψη πολιτικής / εθνικής παιδείας, όπως αυτή θα πρέπει να παρέχεται από την οικογένεια, την Πολιτεία (εκπαίδευση), τον ακαδημαϊκό χώρο και τα ΜΜΕ (που ΔΕΝ πρέπει να είναι κερδοσκοπικά και να ελέγχονται από το Κεφάλαιο).
Οι ανωτέρω κρίσιμοι (για την επιβίωση μιας Πολιτείας) χώροι ελέγχονται στη σημερινή Ελλάδα από αφιονισμένα κατά της Ελλάδας συμπλεγματικά καθίκια (ποσώς ενδιαφέρει πώς ονομάζουν εαυτούς).Ένας εθνικός στρατός πολιτών μπορεί να συγκροτηθεί μόνον από ήδη συνειδητούς πολίτες: Δεν μπορεί ο ίδιος ο στρατός να διαμορφώσει ήθος θυσίας σε αποπροσανατολισμένα, ασυνείδητα και, στο τέλος, βαθιά ιδιοτελή άτομα 18+ ετών (ασχέτως των ιδεολογημάτων που τα άτομα αυτά χρησιμοποιούν για να σερβίρουν την ιδιοτέλεια και αήθειά τους).
Βασικος στοχος καθε κρατους ειναι η διατηρηση της επικρατειας του και χρησιμοποιει μιια σειρα απο θεσμους (σχολειο, ΜΜΕ, στρατος , μουσεια ,κλπ) οι οποιοι αναπλαθουν, ομογενοποιουν και ταξινομουν (μεσα απο επιλεκτικες διαδικασιες) ιστορικα/πολιτισμικα στοιχεια , παραδοσεις, κοινη καταγωγη , γλωσσα , θρησκεια κλπ με στοχο τη καλλιεργεια του αισθηματος της (κοινης) εθνικης ταυτοτητας. Αν δε το καταφερνουν στο βαθμο που εσυ θελεις δε 'φταινε' (οπως εσυ λες) τα 'αφιονισμένα κατά της Ελλάδας συμπλεγματικά καθίκια' αλλα το οτι η εθνικη ταυτοτητα ειναι περισσοτερο φαντασιακο (δεν εννοω οτι δημιουργειται απο το μηδεν) παρα υπαρκτο στοιχειο. Οι ταυτοτητες (γενικα) για να ειναι υπαρκτες/ισχυρες απαιτουν τη προσωπικη επαφη και αρα υφιστανται μονο σε μικρες κοινοτητες.
Η έκταση της ξενοκίνητης αποπροσανατολιστικής προπαγάνδας στη σημερινή Ελλάδα εμφαίνεται από το γεγονός ότι ακόμη και άνθρωποι κάποιου μορφωτικού επιπέδου, με πρόσβαση, θεωρητικώς, σε πολλαπλές πηγές πληροφορίας, καταπίνουν αμάσητα (επειδή βασικά τους βολεύει σε επίπεδο ιδιωτείας -idiocy) χονδροειδείς ανακρίβειες για το διεθνές περιβάλλον και δεν βλέπουν καν μπροστά τους. Τους φτύνουν (τους απειλεί άμεσα και ευθέως ένα άλλο κράτος - βαθιά εγκληματικό), και αυτοί λένε ότι βρέχει, ή ότι δεν φτύνουν αυτούς, γιατί αυτοί είναι 'άλλοι'
Αχ, μωρέ μαλάκες!
Ποιοι θα μας τη πεσουν ? Οι Τουρκοι ?
Πες με και μαλακα , πες με και πρακτορα του Ιμπεριαλισμου αλλα πες μου και πως συνδεονται τα (ας δεχθω οτι υπαρχουν) επεκτατικα σχεδια των (ή καποιων) Τουρκων στρατιωτικων με την ιθαγενεια. -
Οταν εχεις χρονο μπροστα σου και υπομονη (οι τουρκοι εχουν μπολικη!!!!) ολα συνδεονται στο τελος αλλα ειναι ηδη αργα για επιστροφη......
-
καλό το χιούμορ (σήμερα το χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερο) αλλά πάντα έτσι γίνεται...χλευάζουμε και ειρωνευόμαστε ότι μας πονάει για να το ξεπερνάμε.
το ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω είναι γεγονός και οι υπεράριθμοι αλλοδαποί δύσκολα θα μειωθούν.
η εποχή του 'έχει ο θεός' και 'τι να κάνουμε έτσι τόφερε η στιγμή' δεν πάει άλλο.
ή αντιδρούμε δυναμικά (δημοψήφισμα, πορείες, εκλογές κλπ ) ειδάλλως αντί να αφομοιωθούν οι αλλοδαποί θα αφομοιωθούμε εμείς στην ίδια μας την χώρα.
αυτά τα γράφουν σοβαρές μελέτες και όχι κάποιοι που επενδύουν πολιτικά σε τέτοια θέματα (όοοοχι στη χώρα μας για την FYROM λέω)
λόγω θρησκείας, παιδείας ηθών και εθίμων κάθε αλλοδαπή οικογένεια τα επόμενα 20 χρόνια θα γεννήσει τριπλάσιο αριθμό παιδιών από μια Ελληνική οικογένεια. έτσι το 2030- 2040 θα αποτελούν το 37% του πληθυσμού.
σήμερα στην ενωμένη Ευρώπη δεν μπορούμε να φανταστούμε πόλεμο για εθνικά και θρησκευτικά θέματα.
στην αμερική όμως προβλέπουν στο άμεσο μέλλον ενδοβαλκανική αναστάτωση, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.
πόσοι από αυτούς τους πολίτες θα αισθάνονται και θα λειτουργούν ως Έλληνες δεν μπορώ να υπολογίσω τη στιγμή που οι ίδιοι οι Έλληνες νοιώθουν ξένοι στην χώρα τους.τώρα η απόσταση που μας χωρίζει φαντάζει ασφαλής.
εγώ μέσα στην 'κούρσα' μου και ο ασιάτης απ' έξω ζητώντας ελεημοσύνη.
εγώ στη σπιταρόνα μου και ο αλβανός στο υπόγειο.
εγώ στην κάλπη και ο ξένος βούβα.δεν σας κουράζω παραπάνω.... σκεφτείτε εικόνες από την Αϊτή.... για να φανταστείτε πιθανές μελλοντικές καταστάσεις...
-
Συμφωνω απολυτα με το φιλο απο πανω. Ετσι την πατησαν και οι γερμανοι και τωρα η Μερκελ μιλαει τουρκικα και ο φιλος μου ο Γκυντερ καπνιζει ναργιλε και η γυναικα του βλεπει τη Σαχραζατ στο Binbir Gece
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Η υλιστική θεώρηση των πραγμάτων (και εν προκειμένω της Ιστορίας) που έχουν υιοθετήσει πολλοί συμπατριώτες μας, 'μπάζει' από παντού, και επιφυλάσσομαι να σας παραθέσω κάμποσα ιστορικά παραδείγματα που την καταρρίπτουν...Το πιό εύκαιρο είναι ο πόλεμος στα Φώκλαντς.
Αν κάποιος πιστεύει ότι αυτός ο πόλεμος είχε... οικονομικά αίτια, ας το κοιτάξει !Κανά νέο μ' αυτό έχουμε;
Γιατί ο πόλεμος στα Φώκλαντς είναι κάπως... λίγος.
Α, ναι. Και μ' αυτό επίσης:>Επίσης αμέτρητες ζωές και ολόκληρα κράτη εχάθησαν (και υποδουλώθηκαν) από παρόμοιες απαθείς ζαμανφού νοοτροπίες...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Συμφωνω απολυτα με το φιλο απο πανω. Ετσι την πατησαν και οι γερμανοι και τωρα η Μερκελ μιλαει τουρκικα και ο φιλος μου ο Γκυντερ καπνιζει ναργιλε και η γυναικα του βλεπει τη Σαχραζατ στο Binbir Geceαν έχουν πρόβλημα οι Γερμανοί με την ισχυρότερη οικονομία του κόσμου, τις υποδομές και τον έλεγχο στους μετανάστες τι θα γίνει στο ημεδαπό μπάχαλο για να μη γράψω @δέλο.
ήδη χάθηκε το ιστορικό κέντρο της Αθήνας (διώχνουμε τον τουρισμό, τον μοναδικό οικονομικό πνεύμονα) τιμωρώντας τους λαθρομετανάστες στην γκετοποίηση και ακόμη περισσότερο τους μόνιμους κατοίκους που εξαναγκάζονται να κλείσουν επιχειρήσεις και σπιτικά χωρίς να τους εξηγεί κάποιος γιατί υποβαθμίζεται τόσο άγρια η ζωή και η περιουσία τους.τόσα χρόνια οι υπουργοί εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων που μπαινοβγαίνουν στην Πειραιώς τυφλοί και κωφάλαλοι είναι?? ή δεν συμμετέχουν σε υπουργικά συμβούλια???....
και αυτά τα γράφει ένας Θεσσαλονικιός, φαντάζομαι πως αισθάνονται οι πέριξ της Κουμουνδούρου...
-
αντε να αυξανομαστε σαν πληθυσμος.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;