-
Μήπως εννοεί 530d;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Εγώ θα ήθελα μια 530 με άλλο 'καπάκι'!
Με άλλο εξωτερικό περίβλημα δηλαδή ;
το έπιασες!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
το έπιασες!
sado, απ' ότι έχω καταλάβει, απεχθάνεσαι όλες τις νέες BMW...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
το έπιασες!
Φαίνεται ε;;;
Αυτή είναι η αγάπη μου!....
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
το έπιασες!
Φαίνεται ε;;;
Αυτή είναι η αγάπη μου!....
Μην το ψάχνεις το θέμα... δεν πρόκειται να βγεί ξανά τέτοιο αυτοκίνητο....
Όταν ήμουν 3-4 χρονών και ο θείος μου 19-20 είχε πάρει μια τέτοια από Βουλγαρία και την είχε κρατήσει κανα τρίμηνο, και μού κανε βόλτες απ' ότι μου λένε (γιατί εγώ δε θυμάμαι). Πώς μαθαίνουν τα μωρά χωρίς να το καταλαβαίνουν να μιλάνε ή ότι αν πιάσουν το χέρι τους στην πόρτα θα πονέσει, έτσι και γώ έμαθα οτί αυτό σημαίνει αυτοκίνητο!
-
Αυτές είναι οι πραγματικές BMW φίλε μου και οχι τα κορεάτικα που προσπαθούν να μας πλασάρουν τώρα για BMW!!
Ο πατέρας ενός φίλου μου την είχε και (οταν είμουν 14 χρονών) μια φορά μας πήγε μια βόλτα με το πλαι.. δεν θα το ξεχασω ποτέ! -
Με λύπη ανακοινώνω τις πωλήσεις για το διάστημα Ιαν-Μαι 2004 για τα αυτοκίνητα που μιλάμε στην Ελλάδα:
....................2004(Ιαν-Μαι) 2003(Ιαν-Μαι)
Audi A6..........93........................88
ΒΜW 5.......... 425......................37(!)
Mercedes E....1454...................1053Audi Allroad... 29...................... 48
BMW X5........ 166..................... 48
Mercedes ML.. 68...................... 34Τουλάχιστον σταμάτησε η Mercedes να παίζει μόνη της στην κατηγορία...
Μάλλον έκλεψε το Χ5 κάποιους πελάτες της 5-άρας, πράγμα που μου φαίνεται λογικό γιατί αν είσαι fan της BMW και δε σ'αρέσει η νέα 5 άρα δεν θες και πολύ να πάρεις το X. Εξάλλου δεν είναι και λίγοι αυτοί που δεν κλίνουν σε μια κατηγορία όταν επιλέγουν αμάξι. -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Αυτές είναι οι πραγματικές BMW φίλε μου και οχι τα κορεάτικα που προσπαθούν να μας πλασάρουν τώρα για BMW!!
Ο πατέρας ενός φίλου μου την είχε και (οταν είμουν 14 χρονών) μια φορά μας πήγε μια βόλτα με το πλαι.. δεν θα το ξεχασω ποτέ!Sado περίμενε, γιατί λες δυο διαφορετικά πράγματα τώρα.
Δεν σου αρέσουν οι καινούργιες BMW για την εμφάνισή τους, ή γιατί έχουν γίνει πιο 'πολιτισμένες' σε σχέση με το παρελθόν; Γιατί δεν νομίζω ότι από άποψης οδηγικής εμπειρίας τα πράγματα έχουν χειροτερεύσει.
Όσο για την εμφάνιση, μυρίζομαι κάποια δόση νεοφοβισμού από αυτούς που σιχτιρίζουν τόσο άσχημα τον Μπάνγκλ. Ρε παιδιά, κάποια στιγμή θα έπρεπε να αλλάξει σχεδιαστικά η BMW, παραμένοντας στα γενικά πλαίσια της 'οικογενειακής ομοιότητας'. Αυτό που λέω δηλαδή είναι ότι σε πολλούς μεγαλύτερους η εμφάνιση ενός σημερινού 20χρονου μπορεί να προκαλεί και απέχθεια, δεν παύει όμως να διατηρεί το γενετικό κώδικα που κληρονόμησε από τους γονείς του.
-
Η Z4 είναι τρομερή, και η 5 καλή είναι, η 7 δε μ' αρέσει εμένα. Πάντως η καινούρια 3 αν είναι τόσο ωραία όσο την είδα σε κάτι φώτος θα βάλω δόσεις για 10 χρόνια... θα παρατήσω το πανεπιστήμιο και θα πιάσω δουλειά.
-
dienekes: Δεν μου αρέσουν οι καινούργιες BMW για την εμφάνισή τους. Ο σχεδιασμός είναι κατώτερος και απο κορεάτικος!
Σαν συμπεριφορά δεν έχω παράπονο. Είχα για μια εβδομάδα την νέα 7αρα στην Γαλλία και στην Νορβήγια που ήμουν το Πάσχα είχα μια Ζ4. Δεν είχα κανένα παράπονο οδηγικά. όμως πάντα μέχρι να βάλω μπρός την μηχανή έβριζα τον αμερικανό.
-
Πάντως εγώ νομίζω ότι η 5άρα με λίγο διαφρετικά φωτιστικά σώματα εμπρός (ειδικά εκείνα τα 'φρύδια' ) και πίσω θα ήταν ίσως το πιο όμορφο σεντάν. Το προφίλ της είναι πολύ όμορφο.
-
Η 5άρα μου αρέσει πολύ ως έχει,ενώ όταν την πρωτοείδα τη μίσησα (θεέ μου,τι έχω πάθει? )!
Η Ζ4 μου άρεσε από την αρχή,η 7άρα και η 6άρα (ναι,και η 6άρα..) μπλιάχ,μπλιάχ -
Είμαστε off-topic. Καλύτερα να συνεχίσουμε εδώ:
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... &start=240
-
Kyan, ωραία η υπογραφή σου
-
Ο χρήστης TheoRallye έγραψε:
Kyan, ωραία η υπογραφή σουΕυχαριστώ!
There are 10 kinds of people: those who understand my signature and those who don't.
Audi A6 3.2 quattro vs BMW 530i.....τελικός ;