Καλησπερα παιδια.
Ενδιαφερομαι να αγορασω μεσα στις επομενες 15 ημερες το 1ο μου αυτοκινητο.Μεσα σε αυτα που σκεφτομαι ειναι κ το Μιτο με τα 105 αλογα κ την εκδοση progression μιας κ η distinctive ξεφευγει αρκετα.
Η αληθεια ειναι πως μου αρεσει πολυ σαν αυτοκινητο κ σαν εμφανιση αλλα μου αρεσει κ η αιγλη της φιρμας!!
Ωστοσο με φοβιζουν ολα αυτα που λεγονται για την alfa σχετικα με προβληματα και γενικα την αξιοπιστια της. Ενα αυτοκινητο -τουλαχιστον αυτο ισχυει για μενα- πιστευω οτι το κρατας μια 8-10 ετια.Σαν πρωτο αυτοκινητο δεν θελω να ειμαι συχνα στα συνεργεια.!Εχω ακουσει πολλα, πως 'μπαζουν ' νερα, προβληματα στα ηλεκτρονικα, κλπ.
Επισης οσο ψαχνω για αυτοκινητο ολο κ περισσοτερα ακουω, τις περισσοτερες φορες κ απο αντιπροσωπους αλλων αυτοκινητων. Καποιος πχ μου ειπε, 'Πολλοι λενε πως αν αγορασεις Alfa ειναι μια καλη ευκαιρια να αποκτησεις ενα χομπι'(μαλλον θα εννοει πως θα ασχολουμαι πολυ με την alfa στα συνεργεια).Αλλος μου ειπε 'πολυ καλο αυτοκινητο ,με πολυ καλο πατημα αλλα απο οτι ξερω πολλα προβληματα στα ηλεκτρονικα.Κ γενικα οι περισσοτεροι εχουν ενα φιλο που καποια στιγμη ειχε μια alfa και εβγαλε προβλημα κλπ κλπ κλπ........
Ειναι φυσικο λοιπον να εχω αγχωθει κ να τη σκεφτομαι εντονα την αγορα της.
Για να μην σας ζαλιζω αλλο ,αυτο που θελω να ρωτησω, ειναι αν οι κατοχοι της Μιτο ειχαν καποιο σημαντικο προβλημα σχετικα.Παρακαλω πολυ να μην υπαρξουν εγωισμοι κ οσοι θελουν να απαντησουν ειλικρινα.