-
Γελάτε γελάτε ε.... είμαι υπέρ της κοινοκτημοσύνης των αγαθών ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. Όσο για το όνομα τόσο κολλημένος δεν είμαι. Και στο κάτω κάτω δεν είναι μόνο μία η Μόνικα. Τόσες έχουν πουληθεί στην Ελλάδα. αν κάποιος θέλει να την πει όμως Γεωργία Βασιλειάδου εκεί θα σφαχτούμε. Όσο για την κοινοκτημοσύνη πάνω ΣΤΗΝ Μόνικα ΜΟΥ εκεί είναι που η σκηνή που ορμάνε τα ιππικά των Ροχίρριμ πάνω στις ορδές της Μόρντορ που πολιορκούν την Γκόντορ, μοιάζει με φιλολογικό τσάι μπροστά στην οργή μου. Μια ιπτάμενη σκατοσακούλα πριν μια βδομάδα στη Θάσο το κατάλαβε για τα καλά 'απαπαπα μα τι βάρβαρος που έχει γίνει ο κόσμος, μα να αποκεφαλίσει το καημένο το γλαράκι και να το λιώσει με τα χοντροπάπουτσά του μες στη μέση του δρόμου επειδή το καημένο είχε φάει τίποτα μεταλλαγμένα ή καμιά διασταύρωση ζαργάνας με κάστανο και κουτσούλησε το παλιάμαξο..... απαπαπα που πάμε...' (πραγματική ιστορία διανθισμένη με καλολογικά στοιχεία ως προς τους διαλόγους αλλά χωρίς ίχνος υπερβολής ως προς την αντίδρασή μου στην κουτσουλιά και τις κομψές κουβέντες δυο θειάδων στη σκάλα του Πρίνου στη Θάσο)
Edit μετά από λίγο: Και η γαμπιπ η όξινη κουτσουλιά πήγε και στρογγυλοκάθισε ΑΚΡΙΒΩΣ εκεί που ξεκινάει ο γυαλοκαθαριστήρας του πίσω τζαμιού. Άντε να την καθαρίσεις λέμε...
-
Γελάτε γελάτε ε.... είμαι υπέρ της κοινοκτημοσύνης των αγαθών ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. Όσο για το όνομα τόσο κολλημένος δεν είμαι. Και στο κάτω κάτω δεν είναι μόνο μία η Μόνικα. Τόσες έχουν πουληθεί στην Ελλάδα. αν κάποιος θέλει να την πει όμως Γεωργία Βασιλειάδου εκεί θα σφαχτούμε. Όσο για την κοινοκτημοσύνη πάνω ΣΤΗΝ Μόνικα ΜΟΥ εκεί είναι που η σκηνή που ορμάνε τα ιππικά των Ροχίρριμ πάνω στις ορδές της Μόρντορ που πολιορκούν την Γκόντορ, μοιάζει με φιλολογικό τσάι μπροστά στην οργή μου. Μια ιπτάμενη σκατοσακούλα πριν μια βδομάδα στη Θάσο το κατάλαβε για τα καλά 'απαπαπα μα τι βάρβαρος που έχει γίνει ο κόσμος, μα να αποκεφαλίσει το καημένο το γλαράκι και να το λιώσει με τα χοντροπάπουτσά του μες στη μέση του δρόμου επειδή το καημένο είχε φάει τίποτα μεταλλαγμένα ή καμιά διασταύρωση ζαργάνας με κάστανο και κουτσούλησε το παλιάμαξο..... απαπαπα που πάμε...' (πραγματική ιστορία διανθισμένη με καλολογικά στοιχεία ως προς τους διαλόγους αλλά χωρίς ίχνος υπερβολής ως προς την αντίδρασή μου στην κουτσουλιά και τις κομψές κουβέντες δυο θειάδων στη σκάλα του Πρίνου στη Θάσο)
Edit μετά από λίγο: Και η γαμπιπ η όξινη κουτσουλιά πήγε και στρογγυλοκάθισε ΑΚΡΙΒΩΣ εκεί που ξεκινάει ο γυαλοκαθαριστήρας του πίσω τζαμιού. Άντε να την καθαρίσεις λέμε...
-
-
Ρε φιλαρακο πραγματικα ειναι πολυ αρρωστημενο και απολιτιστο αυτο που εκανες...συγνωμη αλλα εισαι σκετο ζωο...ψυχολογικα εχεις ρε φιλε??
-
Ρε ημαρτον μη λετε ζωο τον ανθρωπο! Τα προσβαλετε τα καημενα τα ζωα! Εχετε ξανακουσει ποτε ζωο να ειναι τοσο μα τοσο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ και ΑΡΡΩΣΤΟ?
Αν μιλας σοβαρα τωρα εχεις ΠΟΛΥ μεγαλο προβλημα! -
Προφανως και δεν κανει πλακα,αυτα παντως δειχνουν καποια ψυχασθενεια,να εισαι σιγουρος γι'αυτο...
-
Η λέξη ζώο είναι απλά φιλοφρόνηση για αυτό που περιγράφηκε... ψυχοπαθής είναι το λιγότερο...
-
Ο χρήστης 8esvromo3ulo έγραψε:
ps2: (προς mod: έχω μπόλικη όρεξη να φτιάχνω λογαριασμούς όλο το βραδυ)http://www.youtube.com/watch?v=Fi3DLusl ... re=related
Στο 2:11..
-
Υπανθρωπος...
-
επειδη δεν ειναι ευκολο να πιασεις γλαρο ας ελπισουμε οτι ειναι μουφιες...
αλλιως ο 'φιλος' καλυτερα ανα αυτοκτονησει απο τις τυψεις
-
@nevrodion
φιλε ελπιζω αυτα που εγραψες να περιέγραφες γλαφυρα τον εκνευρισμο σου και οχι τις πράξεις σου γιατί αλλιώς χρειάζεσαι βοήθεια..ψυχιάτρου.. πριν σκοτωσεις κανεναν επειδη σου γρατζουνισε το προφυλακτηρα.Ο χρήστης 8esvromo3ulo έγραψε:
Φιλε sorry αλλα είσαι και πολύ μεγάλη $%##!%$.. δηλαδή νταξ επειδή το γλαράκι σου κουτσούλισε το φτηνιάρικο ψευτοιταλικο σου αξίας 17k ευρώ αμαξάκι της κακιάς ώρας ήταν ανάγκη να το αποκεφαλίσεις? δηλαδή κάποιος άλλος που θα χε κανονικό αμάξι τι θα πρέπε να κάνει? μ αρέσει που καμαρώνεις κιόλας.. είσαι τυχερός βλακακο που έπεσες πάνω στις θείτσες και όχι πάνω σε κανέναν που θα σου άνοιγε τις μύτες και θα σ έτριβε πάνω στην Μόνικά σου..χωριάτη απολίτιστε βάλαν όλοι δώσεις να πάρουν τα χρέπια και την είδαν υπεράνω όλων
φλοράκο
ps1: 1η φορά μιλάω έτσι στην ζωή μου αλλά πραγματικά σου αξίζει
ps2: (προς mod: έχω μπόλικη όρεξη να φτιάχνω λογαριασμούς όλο το βραδυ)ρε ψευτομαγκα που εφτιαξες δευτερο λογαριασμο για να βρίσεις το αμαξι τι σου φταίει ακριβως?
ηρθα εγω στο θεμα σου να σου βρίσω το αμαξι ή αν το πήρες με δόσεις ή αν ειναι φτηνιαρικο ή αν την είδες υπερανω? για συμμαζέψου λεμεαν εχεις @@ χρησιμοποιησε τον κανονικο σου να ξερουμε και ποιος είσαι..
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
επειδη δεν ειναι ευκολο να πιασεις γλαρο ας ελπισουμε οτι ειναι μουφιες...αλλιως ο 'φιλος' καλυτερα ανα αυτοκτονησει απο τις τυψεις
ειπες μαλακια τωρα.
δεν πιστευω να ειχες αυπνιες το βραδυ εε;
δεν πιστευω να σε επηρεασε ο του γλαρου; -
Ο χρήστης nevrodion έγραψε:
Γελάτε γελάτε ε.... είμαι υπέρ της κοινοκτημοσύνης των αγαθών ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. Όσο για το όνομα τόσο κολλημένος δεν είμαι. Και στο κάτω κάτω δεν είναι μόνο μία η Μόνικα. Τόσες έχουν πουληθεί στην Ελλάδα. αν κάποιος θέλει να την πει όμως Γεωργία Βασιλειάδου εκεί θα σφαχτούμε. Όσο για την κοινοκτημοσύνη πάνω ΣΤΗΝ Μόνικα ΜΟΥ εκεί είναι που η σκηνή που ορμάνε τα ιππικά των Ροχίρριμ πάνω στις ορδές της Μόρντορ που πολιορκούν την Γκόντορ, μοιάζει με φιλολογικό τσάι μπροστά στην οργή μου. Μια ιπτάμενη σκατοσακούλα πριν μια βδομάδα στη Θάσο το κατάλαβε για τα καλά 'απαπαπα μα τι βάρβαρος που έχει γίνει ο κόσμος, μα να αποκεφαλίσει το καημένο το γλαράκι και να το λιώσει με τα χοντροπάπουτσά του μες στη μέση του δρόμου επειδή το καημένο είχε φάει τίποτα μεταλλαγμένα ή καμιά διασταύρωση ζαργάνας με κάστανο και κουτσούλησε το παλιάμαξο..... απαπαπα που πάμε...' (πραγματική ιστορία διανθισμένη με καλολογικά στοιχεία ως προς τους διαλόγους αλλά χωρίς ίχνος υπερβολής ως προς την αντίδρασή μου στην κουτσουλιά και τις κομψές κουβέντες δυο θειάδων στη σκάλα του Πρίνου στη Θάσο)Edit μετά από λίγο: Και η γαμπιπ η όξινη κουτσουλιά πήγε και στρογγυλοκάθισε ΑΚΡΙΒΩΣ εκεί που ξεκινάει ο γυαλοκαθαριστήρας του πίσω τζαμιού. Άντε να την καθαρίσεις λέμε...
θες κρέμασμα καραγκιόζη...
αφου σου χέσ@υμε όλοι μαζι το αυτοκίνητο... -
ειπες μαλακια τωρα.
δεν πιστευω να σε επηρεασε ο του γλαρου;Πρέπει να σαι ο αστείος της παρέας σου
δεν ξερω ποια εισαι και τι ρολο βαρας αλλα να ξερεις οτι εγω με κοπελες δεν τσακονωμαι οσο και αν με προκαλουν.
-
ρε ψευτομαγκα που εφτιαξες δευτερο λογαριασμο για να βρίσεις το αμαξι τι σου φταίει ακριβως?
ηρθα εγω στο θεμα σου να σου βρίσω το αμαξι ή αν το πήρες με δόσεις ή αν ειναι φτηνιαρικο ή αν την είδες υπερανω? για συμμαζέψου λεμεαν εχεις @@ χρησιμοποιησε τον κανονικο σου να ξερουμε και ποιος είσαι..
Ρε αληθόμαγκα έφτιαξα λογαριασμό γιατί δεν είχα και δεν μπορούσα να αφήσω ασχολίαστη την θανάτωση ενός ζώου από κάποιον χαμηλής προφανώς νοημοσύνης άνθρωπο επειδή απλά του κουτσούλισε το αμάξι. Όσο για το αμάξι μου άστο ρε φίλε θες πολλά bravo για να το φτάσεις.. αλλά και πάλι και 1000 φορές καλύτερο να ταν απ το χρέπι σου, ξέρω την θέση του στην ζωή μου και δεν θα μ ένοιαζε και ελέφαντας να μου το κουτσούλαγε αλλά ανθρωπάκια σαν εσας που χαζεύετε και πλένετε ολη μέρα το αυτοκίνητό σας και μιλάτε συνέχεια γι αυτο (χωρίς στην ουσία να είναι και άξιο λόγου και προσοχής 'άσχετο αυτό') πραγματικά τα λυπάμαι.. Όσο για τα @@ μου δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα να ανταλλάξω τα οποιαδήποτε στοιχεία μου ζητηθούν σε pm από τον οποιοδήποτε...
και ότι ήθελε προκύψει άντε τα λέμε
ειπες μαλακια τωρα.
δεν πιστευω να σε επηρεασε ο του γλαρου;Πρέπει να σαι ο αστείος της παρέας σου
ΜΑΘΕ να σέβεσαι την περιουσία του άλλου...
-
τελικα τα καλυτερα γινονται παντα σε ιταλικα θρεντς
-
Ρε αληθόμαγκα έφτιαξα λογαριασμό γιατί δεν είχα και δεν μπορούσα να αφήσω ασχολίαστη την θανάτωση ενός ζώου από κάποιον χαμηλής προφανώς νοημοσύνης άνθρωπο επειδή απλά του κουτσούλισε το αμάξι. Όσο για το αμάξι μου άστο ρε φίλε θες πολλά bravo για να το φτάσεις.. αλλά και πάλι και 1000 φορές καλύτερο να ταν απ το χρέπι σου, ξέρω την θέση του στην ζωή μου και δεν θα μ ένοιαζε και ελέφαντας να μου το κουτσούλαγε αλλά ανθρωπάκια σαν εσας που χαζεύετε και πλένετε ολη μέρα το αυτοκίνητό σας και μιλάτε συνέχεια γι αυτο (χωρίς στην ουσία να είναι και άξιο λόγου και προσοχής 'άσχετο αυτό') πραγματικά τα λυπάμαι.. Όσο για τα @@ μου δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα να ανταλλάξω τα οποιαδήποτε στοιχεία μου ζητηθούν σε pm από τον οποιοδήποτε...
και ότι ήθελε προκύψει άντε τα λέμε
ενω εσυ ρε φιλαρακι που γραφεσαι σε καποιο φορουμ για να την πεις σε καποιον και με τα λεγομενα σου προσβαλλεις ολους τους υπόλοιπους θεωρείσαι υψηλης νοημοσύνης?
και ποιος σου ειπε οτι θελω να φτασω το αμαξι σου?
και ποιος σου ειπε οτι ασχολουμαστε ολη μερα με το αμαξι μας?εχεις προβλημα στον τροπο σκεψης σου, το εχεις καταλαβει?
-
Ρε παιδιά...χαλαρώστε!!!
Όντως κατ εμένα είναι μεγάλη αυτό που έγινε με το ζωντανό!
Από εκεί και πέρα όμως τα υπόλοιπα κατεβάζουν το επίπεδο.
Δεν θα παρακολουθήσω άλλο αυτή την ...κοκορομαχία.
(όσο και να με θλίβει το ....ξεχέσιμο του Bravo )
Διάσπαση από: Fiat Bravο 2007