Γελάτε γελάτε ε.... είμαι υπέρ της κοινοκτημοσύνης των αγαθών ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. Όσο για το όνομα τόσο κολλημένος δεν είμαι. Και στο κάτω κάτω δεν είναι μόνο μία η Μόνικα. Τόσες έχουν πουληθεί στην Ελλάδα. αν κάποιος θέλει να την πει όμως Γεωργία Βασιλειάδου εκεί θα σφαχτούμε. Όσο για την κοινοκτημοσύνη πάνω ΣΤΗΝ Μόνικα ΜΟΥ εκεί είναι που η σκηνή που ορμάνε τα ιππικά των Ροχίρριμ πάνω στις ορδές της Μόρντορ που πολιορκούν την Γκόντορ, μοιάζει με φιλολογικό τσάι μπροστά στην οργή μου. Μια ιπτάμενη σκατοσακούλα πριν μια βδομάδα στη Θάσο το κατάλαβε για τα καλά 'απαπαπα μα τι βάρβαρος που έχει γίνει ο κόσμος, μα να αποκεφαλίσει το καημένο το γλαράκι και να το λιώσει με τα χοντροπάπουτσά του μες στη μέση του δρόμου επειδή το καημένο είχε φάει τίποτα μεταλλαγμένα ή καμιά διασταύρωση ζαργάνας με κάστανο και κουτσούλησε το παλιάμαξο..... απαπαπα που πάμε...' (πραγματική ιστορία διανθισμένη με καλολογικά στοιχεία ως προς τους διαλόγους αλλά χωρίς ίχνος υπερβολής ως προς την αντίδρασή μου στην κουτσουλιά και τις κομψές κουβέντες δυο θειάδων στη σκάλα του Πρίνου στη Θάσο)
Edit μετά από λίγο: Και η γαμπιπ η όξινη κουτσουλιά πήγε και στρογγυλοκάθισε ΑΚΡΙΒΩΣ εκεί που ξεκινάει ο γυαλοκαθαριστήρας του πίσω τζαμιού. Άντε να την καθαρίσεις λέμε...