Καλησπέρα σε όλους.
Σήμερα δυστυχώς είδα μια ρωγμη στο πλαστικό επάνω από τον αεροσακο του συνοδηγού. Ειναι γυρω στα 10 εκατοστά... Εχθές το έδωσα για πλύσιμο σε ενα βενζινάδικο και δυστυχώς το παρατήρησα οταν εφτασα σπίτι...Υπάρχει περίπτωση να εβαλε ο αλλος τοση δύναμη όπως το καθαρίζε που να έσπασε ή έγινε λόγω ζεστης...; Έχω απενεργοποιημενο τον αεροσακο επειδη βάζω το μωρό αναποδα μπροστά, αλλά με φοβίζει πολύ αυτό το σπάσιμο...Καμία ιδέα πόσο επικίνδυνο είναι και πόσο κοστίζει (αν αλλαζει δλδ)...;
Δείτε το εδώ...
https://goo.gl/photos/iobt33wZWGroGpYYA
Επίσης εδώ και 2 χρονια μετά τα 120 τρέμει το τιμόνι λίγο όταν πατάω γκαζι...Έκανα ζυγοσταθμιση αλλά λίγο βελτιώθηκε η κατάσταση (μπορεί να είναι και ιδέα μου βέβαια) κ το έκανε και με καινούργια ελαστικά...
Τέλος εδω κ 3 χρόνια ακούω ενα τριξιμο κυριως σε λακουβιτσες...Στο σερβις τη μια μου ειπαν κατι πλαστικά του πορτμπαγκαζ εσφιξαν κ δεν ειδαν τπτ σε αμορτισέρ κλπ... Η αλήθεια ειναι οτι τόσα χρόνια ή ακούγεται πια λιγότερο ή το έχω συνηθίσει ή γερναω και δεν ακουω καλά πια Θα ήθελα να σταματήσει όμως! Ο λόγος που δεν το παω πουθενά είναι λόγω οικονομικών και φοβαμαι οτι αν αρχίσουν να λύνουν πράγματα θα τα κανουν χειρότερα... Συν οτι δεν εχω κανέναν εμπιστοσύνη, κανέναν γνωστό μηχανικό...