-
Οπως είσαι τηλ στο 100 και αναφέρεις το γεγονός για πλαστές πινακίδες.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Κανεις το εξης, παιρνεις βραδυ τις πινακιδες και σπας το παρμπριζ , εχω εναν τετοιο με ενα LADA που εχει σαπισει ολοκληρο και τα λαστιχα του απλα δεν υπαρχουν. Σκεφτομαι να το κανω.........
Αν και οταν το παραπανω κειμενο γραφτηκε σε καποια προηγουμενη σελιδα σε αυτο το topic, ειχε θεωρηθει απο ορισμενους ως υπερβολικη ενεργεια και σαφως δεν συνιστάται, δυστυχως οπως φαινεται να εξελισσονται τα πραγματα, αν το κρατος ή ο Δημος (δεν με ενδιαφερει πως θα λενε την Δημοσια Αρχη) δεν αρχισει να μαζευει τα παρανομα σαπακια, κανεις δεν εγγυαται οτι μετα το Φεβρουαριο, δεν θα εκδηλωθουν και τετοιες αντιδρασεις απο τους ταλαιπωρους 'νομιμοφρονες'.
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Φυσικα! Καταγγελια στην αστυνομια, για υποπτο οχημα το οποιο μαλιστα φερει και ΠΛΑΣΤΕΣ πινακιδες κυκλοφοριας!
Να σου πω εγω μετα αν θα τρεξει η αστυνομια μετα τις τελευταιες επιθεσεις.... Μην ξεχασεις να αναφερεις και το εξισου 'υποπτο' περιεχομενο!!!Μην ανεχεστε καμια κουτοπονηρια... Φτανει στους βλακες που προσπαθουν να το παιξουν εξυπνοι!!!!
+1. Ανώνυμη καταγγελία στο 100 για αυτοκίνητο που φέρει (προφανώς) πλαστές πινακίδες στο τάδε σημείο με ύποπτα κουτιά μέσα
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Κανεις το εξης, παιρνεις βραδυ τις πινακιδες και σπας το παρμπριζ , εχω εναν τετοιο με ενα LADA που εχει σαπισει ολοκληρο και τα λαστιχα του απλα δεν υπαρχουν. Σκεφτομαι να το κανω.........
Αν και οταν το παραπανω κειμενο γραφτηκε σε καποια προηγουμενη σελιδα σε αυτο το topic, ειχε θεωρηθει απο ορισμενους ως υπερβολικη ενεργεια και σαφως δεν συνιστάται, δυστυχως οπως φαινεται να εξελισσονται τα πραγματα, αν το κρατος ή ο Δημος (δεν με ενδιαφερει πως θα λενε την Δημοσια Αρχη) δεν αρχισει να μαζευει τα παρανομα σαπακια, κανεις δεν εγγυαται οτι μετα το Φεβρουαριο, δεν θα εκδηλωθουν και τετοιες αντιδρασεις απο τους ταλαιπωρους 'νομιμοφρονες'.
Kύριε 'νομιμόφρονα'...
Αυτή η κουβέντα αν θυμάμαι καλά έγινε για αμάξι που είχε πινακίδες και πληρωμένα τέλη, και απλά δεν κινείται. Οπότε φυσικά και είναι και υπερβολή και ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ. Βασικά και παρατημένο να ήταν συνεχίζει να είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ. Οπότε @*****@ 'νομιμόφρονες' είστε. Πιο πολύ για 'νομιμόφανης' μου μοιάζετε.
Και εγώ μένω σε περιοχή με πρόβλημα στο παρκάρισμα (ακόμα και να μην υπήρχε ούτε ένα παρατημένο...) και τώρα τελευταία έχουν εμφανιστεί καμιά 10αρια σαπάκια. παρόλα αυτά το παίρνω ψύχραιμα. Κύκλους έκανα και πριν, κύκλους θα κάνω και τώρα. Δε θα σπάσω την περιουσία του αλλουνού. Όσο για το τι αντιπροσωπεύει το σήμα καλύτερα να μη το σχολιάσω, γιατί τους δρόμους τους έχουμε χρυσοπληρώσει έτσι και αλλιώς.
Όπως έχω ξαναπεί έχω 5 αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες αυτήν τη στιγμή και όλα είναι σε κλειστά πάρκινγκ. Παρόλα αυτά δέχομαι ότι δεν έχουν όλοι τη ευχαίρεια να έχουν χώρους ή να νοικιάζουν.
Προσωπικά αν το αυτοκίνητο δεν είναι αφημένο στην τύχη του, καθαρίζεται που και που, και καταλαμβάνει μία θέση και όχι δύο, όπως ένα 305 στη γειτονιά μου, εγώ δεν θα απαιτήσω να καταλήξει στην πρέσσα. Ειδικά αν έχει ακόμα πολλά να δώσει, ή αν μπορεί (και αξίζει, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό) να αναπαλαιωθεί.
Παρακαλούνται λοιπόν οι όποιοι 'νομιμόφρονες' να μαζέψουν τις βαριοπούλες τους, γιατί αν τους πάρει μάτι κανένας 'νομοταγής' θα πληρώνουνε το χρέπι για Ferrari.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Kύριε 'νομιμόφρονα'...
Αυτή η κουβέντα αν θυμάμαι καλά έγινε για αμάξι που είχε πινακίδες και πληρωμένα τέλη, και απλά δεν κινείται. Οπότε φυσικά και είναι και υπερβολή και ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ. Βασικά και παρατημένο να ήταν συνεχίζει να είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ. Οπότε @*****@ 'νομιμόφρονες' είστε. Πιο πολύ για 'νομιμόφανης' μου μοιάζετε.
Και εγώ μένω σε περιοχή με πρόβλημα στο παρκάρισμα (ακόμα και να μην υπήρχε ούτε ένα παρατημένο...) και τώρα τελευταία έχουν εμφανιστεί καμιά 10αρια σαπάκια. παρόλα αυτά το παίρνω ψύχραιμα. Κύκλους έκανα και πριν, κύκλους θα κάνω και τώρα. Δε θα σπάσω την περιουσία του αλλουνού. Όσο για το τι αντιπροσωπεύει το σήμα καλύτερα να μη το σχολιάσω, γιατί τους δρόμους τους έχουμε χρυσοπληρώσει έτσι και αλλιώς.
Όπως έχω ξαναπεί έχω 5 αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες αυτήν τη στιγμή και όλα είναι σε κλειστά πάρκινγκ. Παρόλα αυτά δέχομαι ότι δεν έχουν όλοι τη ευχαίρεια να έχουν χώρους ή να νοικιάζουν.
Προσωπικά αν το αυτοκίνητο δεν είναι αφημένο στην τύχη του, καθαρίζεται που και που, και καταλαμβάνει μία θέση και όχι δύο, όπως ένα 305 στη γειτονιά μου, εγώ δεν θα απαιτήσω να καταλήξει στην πρέσσα. Ειδικά αν έχει ακόμα πολλά να δώσει, ή αν μπορεί (και αξίζει, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό) να αναπαλαιωθεί.
Παρακαλούνται λοιπόν οι όποιοι 'νομιμόφρονες' να μαζέψουν τις βαριοπούλες τους, γιατί αν τους πάρει μάτι κανένας 'νομοταγής' θα πληρώνουνε το χρέπι για Ferrari.
Εμενα μην μ'ανακατευεται γιατι το ειχα γραψει ετσι στι ξεκαρφωτο, σιγα μην κατσω να μπω στη διαδικασια να σπαω και παρμπριζ! βεβαια στο honda civic το σπασαν τη νυχτα και του κλεψαν διαφορα πραγματα. Να σημειωσω πως τα αμαξια που προανεφερα στις πισω σελιδες δεν φερουν πινακιδες και τελη κυκλοφοριας! Και κατι αλλο, ποια ανωνυμη κληση λετε για το 100? Αφου οσοι εχουν καρτοκινητα πηγαν με την ταυτοτητα τους και τα δηλωσαν και οταν παιρνει καποιος το 100 ή καποιο αριθμο εκτακτης αναγκης ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ εμφανιζονται ολα κανονικα στο τηλεφωνικο κεντρο!
-
To δικό μου πάντως ακόμα δεν το χω δηλώσει...
-
Kύριε 'νομιμόφρονα'...
Αυτή η κουβέντα αν θυμάμαι καλά έγινε για αμάξι που είχε πινακίδες και πληρωμένα τέλη, και απλά δεν κινείται. ................................................................................. Οπότε @*****@ 'νομιμόφρονες' είστε. Πιο πολύ για 'νομιμόφανης' μου μοιάζετε.
..................................................................................Παρακαλούνται λοιπόν οι όποιοι 'νομιμόφρονες' να μαζέψουν τις βαριοπούλες τους, γιατί αν τους πάρει μάτι κανένας 'νομοταγής' θα πληρώνουνε το χρέπι για Ferrari.
Αν το κειμενο μου το εκλαμβανεις ως προτροπή, τοτε.......
Σαφως εκφραζει διαπιστωση καταστασεων και προβληματισμο.
Παντως απο ευγενεια παμε καλα. Ευχαριστω. ΤΕΛΟΣ. -
......Εσύ κύριε, να αφήσεις τις κόντρες με τους νομιμόφρονες, τις βαριοπούλες και τα ιντερνέτια και να φτιάξεις την 24άρα
Περιμένω πμ για έλεγχο και βόλτα.
Φυσικά ισχύει πως αν βρεις κάτι καλό στο δρόμο παρατημένο, να έχει γλυτώσει από τους νοικοκυραίους και θέλεις βοήθεια στο σήκωμα, ρίχνεις πμ και το 'απαλλοτριώνουμε' παρέα
-
[...]
Και κατι αλλο, ποια ανωνυμη κληση λετε για το 100? Αφου οσοι εχουν καρτοκινητα πηγαν με την ταυτοτητα τους και τα δηλωσαν και οταν παιρνει καποιος το 100 ή καποιο αριθμο εκτακτης αναγκης ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ εμφανιζονται ολα κανονικα στο τηλεφωνικο κεντρο!Γενικότερα, ανωνυμία σημαίνει ότι ζητάς να μην καταχωρηθούν τα στοιχεία σου μαζί με την καταγγελία στον υπολογιστή, καθιστώντας πιο δύσκολη (όχι αδύνατη) την εύρεσή τους από έναν 'περίεργο' αστυνομικό.
Από την άλλη, πάντα παίζει και η δυνατότητα χρήσης ενός καρτοτηλεφώνου του ΟΤΕ
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
[...]
Και κατι αλλο, ποια ανωνυμη κληση λετε για το 100? Αφου οσοι εχουν καρτοκινητα πηγαν με την ταυτοτητα τους και τα δηλωσαν και οταν παιρνει καποιος το 100 ή καποιο αριθμο εκτακτης αναγκης ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ εμφανιζονται ολα κανονικα στο τηλεφωνικο κεντρο!Γενικότερα, ανωνυμία σημαίνει ότι ζητάς να μην καταχωρηθούν τα στοιχεία σου μαζί με την καταγγελία στον υπολογιστή, καθιστώντας πιο δύσκολη (όχι αδύνατη) την εύρεσή τους από έναν 'περίεργο' αστυνομικό.
Τα ειχα ξεχασει τα καρτοτηλεφωνα
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Φυσικα! Καταγγελια στην αστυνομια, για υποπτο οχημα το οποιο μαλιστα φερει και ΠΛΑΣΤΕΣ πινακιδες κυκλοφοριας!
Να σου πω εγω μετα αν θα τρεξει η αστυνομια μετα τις τελευταιες επιθεσεις.... Μην ξεχασεις να αναφερεις και το εξισου 'υποπτο' περιεχομενο!!!Μην ανεχεστε καμια κουτοπονηρια... Φτανει στους βλακες που προσπαθουν να το παιξουν εξυπνοι!!!!
Παίζει τελικά ανώνυμη καταγγελία η παπάρια;
Αν παίζει αύριο θα κάνω τηλεφωνάκι. -
Ο χρήστης piii έγραψε:
Παίζει τελικά ανώνυμη καταγγελία η παπάρια;
Αν παίζει αύριο θα κάνω τηλεφωνάκι.παρε τηλεφωνο μην ανησυχεις
-
[...]
Τα ειχα ξεχασει τα καρτοτηλεφωνα
[Σπαστικός]Αχ αυτή η νέα γενιά με τα κινητά. Στις μέρες μου για να πάρεις τηλέφωνο έπρεπε να πας στον μπακάλη της γειτονιάς...[/Σπαστικός]
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Αν το κειμενο μου το εκλαμβανεις ως προτροπή, τοτε.......
Σαφως εκφραζει διαπιστωση καταστασεων και προβληματισμο.
Παντως απο ευγενεια παμε καλα. Ευχαριστω. ΤΕΛΟΣ.Παρακαλώ.
Προς BEAMS
Ψάχνω...
όταν βρω θα σε ειδοποιήσω.
Για την κούκλα έρχεται ο καιρός της. Αν όλα πάνε καλά και μας κάτσει ο χώρος που ψάχναμε, θα ετοιμαστεί.
-
Τώρα πια γέμισαν οι δρόμοι με αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες ( δεν είναι ακινητοποιημένα αλλά κυκλοφορούν κανονικότατα ) ,προτείνω να αλλαχθεί ο τίτλος του Topic ,να διαγραφεί η λέξη 'ακινητοποιημένα'
-
φανταζομαι τι γινεται στην επαρχια...
-
Σήμερα μιλώντας με τον ασφαλιστη μου μου είπε ότι 'έχασε' κάποια που ακινητοποιήθηκαν ενώ όταν τον ρώτησα αν ασφαλίζουν με αριθμό πλαισίου αντί πινακίδας μου είπε κατηγορηματικά ΟΧΙ διότι απαγορευεται απο τον νόμο!
Οπότε μάλλον όσα κυκλοφορούν είναι και ανασφάλιστα ή ίσως 'παρανομα' ασφαλισμένα! -
Σε κοντινο δρομο του σπιτιου μου καποιος παρκαρισε μια Αλφα 146 πριν καποιους μηνες.Το αυτοκινητο με τις πευκοβελονες και τις κουτσουλιες εχει γινει σαν κοτετσι
Αλλα ελα που στο δρομο αυτον γινεται λαικη καθε βδομαδα;Πιασαν λοιπον οι μαγκες μιας και εμποδιζε και το κουβαλησαν ακριβως στη γωνια δημιουργωντας ετσι προβλημα ορατοτητος
Δεν ξερω πως ενεφανισθη περιπολικο,περιεργασθη το αντικειμενο (ναι εχει και πινακιδες,νομιμες οπως τις ειδα) και απηλθε.
Το αυτοκινητο δεν ξερω πως επανηλθε στη προτερα του θεση και εχθες που ειχαμε λαικη μετεφερθη ξανα ΕΠΑΝΩ στο πεζοδρομιο τωρα πια οπου και παραμενει. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σήμερα μιλώντας με τον ασφαλιστη μου μου είπε ότι 'έχασε' κάποια που ακινητοποιήθηκαν ενώ όταν τον ρώτησα αν ασφαλίζουν με αριθμό πλαισίου αντί πινακίδας μου είπε κατηγορηματικά ΟΧΙ διότι απαγορευεται απο τον νόμο!
Οπότε μάλλον όσα κυκλοφορούν είναι και ανασφάλιστα ή ίσως 'παρανομα' ασφαλισμένα!Μπορεί βέβαια να έχουν υπόλοιπο ασφάλισης, προς το παρόν...
Σε κάθε περίπτωση βέβαια θα έχουν πρόβλημα αν εμπλακούν σε ατύχημα, χωρίς πινακίδες. -
Εκεί που μένω, έχω την ατυχία να έχουν ανοίξει μάντρες αυτοκινήτου και τράπεζες οι οποίοι θεωρούν ότι μπορούν να σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους όπου γουστάρουν.
Οι μαντράδες έχουν πιάσει όλες τις θέσεις στους γύρω από αυτούς δρόμους ενώ φυσικά τα αυτοκίνητά τους δεν έχουν καν πινακίδες. Να προσθέσω εδώ ότι είναι κατ’ εμέ και οι κύριοι ύποπτοι για την κλοπή του αυτοκινήτου μου πριν 2 χρόνια. Κατά καιρούς σταθμεύουν και μέσα στην πυλωτή μας, ενώ η αστυνομία όσες φορές έχει έρθει, αν έρθει, δεν κάνει τίποτα. Η μόνη φορά που γύρισα σπίτι και δεν βρήκα μισό αυτοκίνητο παράνομα παρκαρισμένο ήταν πέρσι στα δεκεμβριανά.
Προσπαθώντας να βγώ από το σπίτι. (2 σειρές παρκαρισμένων κάθετα και παράλληλα.)
Παράνομη στάθμευση χωρίς πινακίδες.
Ας έρθουμε τώρα στο καλύτερο, σήμερα το απόγευμα πάω να πάρω το αυτοκίνητό μου από την νόμιμα σταθμευμένη θέση του, και η αστυνομία μου είχε πάρει τις πινακίδες και η κλήση έγραφε παρακώλυση κυκλοφορίας. Υπογραφή κος Αϊβαλιώτης. Στην αστυνομία μου είπαν ότι ζητήθηκε να γράψουν ακριβώς το δικό μου αυτοκίνητο όπως και έκαναν.
Πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητο
Έφτασα, αα έφαγα κλήση εγώ και όχι ο από πίσω, ή αυτός που είναι πάνω στο πεζοδρόμιο ή αυτός που είναι στην συγγρού ή πάνω στην νησίδα. Το πράσινο civic είναι το δικό μου
P.S. Ο κάδος ήταν αλλού αλλά τον μετακίνησαν για να παρκάρουν.
Και ρωτάω, τι γίνεται σε αυτή τη χώρα; να πάρω ούζι και να αρχίσω να τους καθαρίζω;
γράψαν εμένα που μπορεί να ήμουν ο μόνος νόμιμα σταθμευμένος...
Γεμισαν οι Δρομοι Ακινητοποιημενα χωρις Πινακιδες