-
Ουτε εγω εχω
-
-
γεια σας παιδες!!!να κανω μια ερωτηση..εχετε υποψη σας κανενα galant του 80???γιατι ψαχνω να βρω για ανταλλακτικα..ειναι τα παλια αστυνομικα...οποιος γνωριζει τιποτα ας απαντησει σας παρακαλω......
Δεν υπήρχε λόγος να ανοίξεις και νέο θέμα. Κρατάμε μόνο αυτή τη δημοσίευση. [mod]
-
-
Ο χρήστης lesoko έγραψε:
Λάρισα. Τα παράτησαν σε μια αλάνα και τα κ@λόπαιδα τα κατέστρεψαν. Κρίμα....
Eτσι μου ειχαν κανει και με την GS μεχρι που τα επιασα στα πρασα και μονο που δεν τα κρεμασα αναποδα.
Μετα βρηκα κατι αλλα να ρημαζουν ενα BX 1ης γενιας τα οποια τα 'εσυρα' μεχρι τον ιδιοκτητη του αυτ/του. Εννοειται οι γονεις τους πληρωσανε γι' αυτα που κανανε τα κολοπαιδα ....... -
-
έξω από το σταθμό του ηλεκτρικού στα Πετράλωνα βρίσκεται ένα τέτοιο πεντάθυρο, μάλλον παρατημένο
-
Εχει και ζαντες απο golf gti..σα δε ντρεπομαστε λεω εγω...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/515762/ -
με 280 ευρώ τι θέλεις να σου έχει επάνω.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
με 280 ευρώ τι θέλεις να σου έχει επάνω.Τις μαμισιες τις σιδερενιες αυτες παιζει να ειναι και πιο ακριβες..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/515762/Χμ! νομίζω ότι αυτές οι ζάντες είναι αφτερ μάρκετ εποχής...και νομίζω Pirelli
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/515762/Χμ! νομίζω ότι αυτές οι ζάντες είναι αφτερ μάρκετ εποχής...και νομίζω Pirelli
εχεις απολητο δηκιο τις ειχε ο πατερας μου στο 124
-
-
-
Ο χρήστης lesoko έγραψε:
Παραμονή Πρωτοχρονιάς, για να γλυτώσει τα 'πράσινα τέλη', το ξεπινακίδωσε και το παράτησε διαγώνια ανάμεσα στο παλέ ντε σπορ και τις παλιές στρατιωτικές κατοικίες στη Θεσ/νίκη. Πόσο ανεγκέφαλοι είναι κάποιοι;
Κρίμα...Φιλε μου μοιαζει για 1.9 gti..ισως να ειναι απλα το look..Μπορεις να δωσεις πληροφοριες γιατι σιγουρα ο gez θα ενδιαφερθει αφου εχει gti 16v και τα ανταλλακτικα ειναι πιο σπανια και απο ελληνα χριστιανο καθολικο!!!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Παραμονή Πρωτοχρονιάς, για να γλυτώσει τα 'πράσινα τέλη', το ξεπινακίδωσε και το παράτησε διαγώνια ανάμεσα στο παλέ ντε σπορ και τις παλιές στρατιωτικές κατοικίες στη Θεσ/νίκη. Πόσο ανεγκέφαλοι είναι κάποιοι;
Κρίμα...Φιλε μου μοιαζει για 1.9 gti..ισως να ειναι απλα το look..Μπορεις να δωσεις πληροφοριες γιατι σιγουρα ο gez θα ενδιαφερθει αφου εχει gti 16v και τα ανταλλακτικα ειναι πιο σπανια και απο ελληνα χριστιανο καθολικο!!!
Κι εμένα για τέτοιο μου φάνηκε, γι αυτό και το πρόσεξα ιδιαίτερα, αλλά μέσα στο σκοτάδι, δε μπορούσα να διακρίνω καθαρά. Πάντως, στα πίσω ταμπελάκια δεν είχε κανένα ενδεικτικό. Ίσως, χρόνια πριν, ο κάτοχός της να είχε περισσότερα μεράκια και να το έκανε look gti... Noμίζω, πάντως, ότι 16v κάπου γράφει. Ίσως κάποιος πιο 'ειδικός' σιτροενάκιας να μπορέσει να κάνει την αυτοψία. Αν δεν το έχει πάρει ο Δήμος, αφού το παρκάρισμά του ήταν προκλητικό και από εκεί περνάνε λεωφορεία - φυσαρμόνικες και μάλλον εμποδίζει.
-
γνωρισω δεν ειναι το καταληλο ποστ για αγγελια αλλα μιασ και μιλαμε για παρατημενα
πουλαω μια citroen sm για ανταλακτικα
σχεδον ολοκληρο το αυτοκινητο αλλα πολα κοματια ειναι αμονταριστα
και ειναι αρκετα ταλαιπωρημενο
προσοχη δεν εχει πινακιδεσ κυκλοφοριασ -
Ο χρήστης SARIDAKIS έγραψε:
γνωρισω δεν ειναι το καταληλο ποστ για αγγελια αλλα μιασ και μιλαμε για παρατημενα
προσοχη δεν εχει πινακιδεσ κυκλοφοριασΠου εισαι εσυ ?
-
Ο χρήστης SARIDAKIS έγραψε:
προσοχη δεν εχει πινακιδεσ κυκλοφοριασcitrovag
υπάρχει περίπτωση να μην είχε απαντήσει.
-
Κατάλαβα, πάλι θα προσπαθούμε 10 άτομα να κάνουμε το ριμάδι να δούλεψει!
Κερνάω τις πίτσες...
ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΡΙΜΑΓΜΕΝΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ