-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Το συγκρινα με το 6αρι μου οπου δεν χρειαζομαι τους αισθητηρες και ας τους εχω,πισω 3 κανουν παρτυ και εχουμε και 3λιτρα διαφορα/100χλμ.Το οπελ ανωτερο σε ποιοτητα κυλησης,ισως κορυφαιο...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣΠοιό 6αρι έχεις; Κυβικά;
-
Σήμερα το πρωί πήγα στο συνεργείο της αντιπροσωπεία μου, για να κάνω αναβάθμιση στην BCM και γρασάρισμα της κλειδαριάς της μίζας (είχα λάβει σχετικό γράμμα από την GM)... επ'ευκαιρίας στο συνεργείο μου πέρασαν και τους νέους αναβαθμισμένους χάρτες για το NAVI... όλα τέλεια! Όσοι έχουν επιφυλάξεις για την αναβάθμιση... να πάνε να την κάνουν! Το αμάξι δουλεύει ακόμα πιο άψογα! Ο κινητήρας απέκτησε μια πιο 'βελουδινη' ηφή, και 'περνάει' στις στροφές του Turbo πολύ πιο ομαλά (σχεδόν σαν ατμοσφαιρικό δουλεύει...δεν έχει καθόλου κλότσιμα),χωρίς ταυτόχρωνα να χάνει καθόλου σε επιδώσεις!
-
Καλησπέρα παιδία,
σήμερα ήταν να πάμε να κλείσουμε το opel insignia 1.6 turbo 180hp, αλλά πρίν πέρασε ο πατέρας μου από έναν φίλο του γκαραζέρι και του είπε να ότι είναι πολύ καλό αυτοκίνητο αλλά οι turbo κινητήρες παρουσιάζουν πολλά προβλήματα και σπάνε.
Θα ήθελα την γνώμη σας γιατί παγώσαμε προς το παρόν.Ευχαριστώ
-
Ναι έτσι είναι. Και ο μπατζανάκης μου πήγε να κλείσει την 911 turbo και του είπε ο μπαρμπαμπίλιος ότι σπάει ο πούστης ο σαλίγκαρος και να μην το πάρει.
Φίλε μου μην ακούτε τον κάθε μπαγλαμά.
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι
-
Αθάνατοι Έλληνες γκαραζιέρηδες!!!
-
Ο χρήστης Virtuous έγραψε:
Καλησπέρα παιδία,
σήμερα ήταν να πάμε να κλείσουμε το opel insignia 1.6 turbo 180hp, αλλά πρίν πέρασε ο πατέρας μου από έναν φίλο του γκαραζέρι και του είπε να ότι είναι πολύ καλό αυτοκίνητο αλλά οι turbo κινητήρες παρουσιάζουν πολλά προβλήματα και σπάνε.
Πες του να πάει να βγάλει τη μουντζούρα από το μυαλό (του γκαραζέρη).
-
έναν φίλο του γκαραζέρι και του είπε να ότι είναι πολύ καλό αυτοκίνητο αλλά οι turbo κινητήρες παρουσιάζουν πολλά προβλήματα και σπάνε.μην ακους μπαρμπαδες και στοκους...
Πανε παρτο. Το αμαξι ειναι εξαιρετικο.
-
Καλησπέρα παιδία,
ευτυχως σας προλαβε....
παγωστε το και παρτε κανενα αμαξι της προκοπης....
-
ειπαμε να μην ακους στοκους... δεν το παμε?
-
Ο γκαραζιέρις για να το λέει, κάτι θα ξέρει
-
οχι και σπανε......πες του να κοψει κατι τιςςςς!!!απλα καινε πολυ εως παρα πολυ
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
απλα καινε πολυ εως παρα πολυμυθος... μεγαλος μαλιστα...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
απλα καινε πολυ εως παρα πολυ
μυθος... μεγαλος μαλιστα...
το εχει ο κουμπαρος μου και κατω απο 11λ/100χλμ δεν εχει δει ποτεεεεεεεεεεε.......εσυ γιατι λες οτι ειναι μυθος;;;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
το εχει ο κουμπαρος μου και κατω απο 11λ/100χλμ δεν εχει δει ποτεεεεεεεεεεε.......εσυ γιατι λες οτι ειναι μυθος;;;;;
κουμπαρας
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Εγώ γιατί είμαι συνέχεια κάτω από 9λ
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Εγώ γιατί είμαι συνέχεια κάτω από 9λ
Δεν είσαι κουμπάρος...
-
Δίκιο έχει ο Γκαραζιέρης είστε άσχετοι όλοι ..... Δεν είναι τυχαίο που τους λένε ΣΧΚ .
Δηλαδή εμείς που τους έχουμε δεν ξέρουμε ..... γιατί τους πήραμε .....Tα χαρακτηριστικά των turbo είναι ,
Σπάνε
Χαλάνε
Καίνε
. + -Καλύτερα λοιπόν 2 γαϊδουράκια να κάνεις την δουλειά σου .
- έχουν αντοχές όσο κανένα άλλο όχημα
- έχουν απίστευτη αξιοπιστία
- πολύ φθηνό Service .
- θέλουν φθηνό καύσιμο
- δεν καίνε πολύ
- οι ρύποι τους δεν φορολογούνται
- έχουν μεταβαλλόμενο χώρο εκφόρτωσης
8 δεν χρειάζεται να τα αποσύρεις για να πάρεις καινουργο.
9 με ένα θηλυκό κι ένα αρσενικό θα έχεις πάντα καινούργιο μοντέλο.
. + -
-
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Δίκιο έχει ο Γκαραζιέρης είστε άσχετοι όλοι ..... Δεν είναι τυχαίο που τους λένε ΣΧΚ .
Δηλαδή εμείς που τους έχουμε δεν ξέρουμε ..... γιατί τους πήραμε .....Tα χαρακτηριστικά των turbo είναι ,
Σπάνε
Χαλάνε
Καίνε
. + -Καλύτερα λοιπόν 2 γαϊδουράκια να κάνεις την δουλειά σου .
- έχουν αντοχές όσο κανένα άλλο όχημα
- έχουν απίστευτη αξιοπιστία
- πολύ φθηνό Service .
- θέλουν φθηνό καύσιμο
- δεν καίνε πολύ
- οι ρύποι τους δεν φορολογούνται
- έχουν μεταβαλλόμενο χώρο εκφόρτωσης
8 δεν χρειάζεται να τα αποσύρεις για να πάρεις καινουργο.
9 με ένα θηλυκό κι ένα αρσενικό θα έχεις πάντα καινούργιο μοντέλο.
. + -
ΑΚΡΙΒΩΣ ..... ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΔΩ ....
http://www.youtube.com/watch?v=c8rtZ5jF ... re=related
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Ο γκαραζιέρις για να το λέει, κάτι θα ξέρειΕιναι γνωστο οτι οι Ελληνες γκαραζιερηδες εχουν πολυ περισσοτερες γνωσεις απο τους φτωχους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ μηχανικους της opel ... Και επισης εχουν και γνωμη για ολα .... Γι αυτο αλλωστε και η Ελλαδαρα βγαζει και τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ αυτοκινητα στον πλανητη.......
Opel Insignia