-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
με 15χρονα μου έχει τύχει και ένα άλλο σκηνικό,ακόμα χειρότερο
μπαίνω από βουλιαγμένης στη σοφίας βέμπο και φουσκώνω το τούρμπο με μια δευτέρα.βλαστάρι, (τον πατέρα του θα τον έχουμε σχολιάσει σίγουρα εδώ,σόι πάει το βασίλειο...) θεωρεί ωραία πλάκα να σπρώξει με δύναμη το φίλο του από την στάση, μπροστά στις ρόδες μου
αν άλλαζα σταθμό (ας πούμε) ή κοίταζα τον μεσαίο καθρέφτη, τον είχα χτυπήσει
δεν κατέβηκα γιατί θα τον σκότωνα με τα χέρια μουΩραίους φίλους έχει το παιδί που σπρώξανε...
-
Οσα πεζοφάναρα πεζογέφυρες και να φτιαχτούν, δεν υπάρχει γιατριά, εχθές στην θηβών στο ίλιον είχα κόκκινο φανάρι για τα οχήματα, το φανάρι για τους πεζούς απο Γρηγόρης έγινε Σταμάτης, μαμά -ζώο/δολοφόνος- με τα δυό της κουτσουβελα, φορτομένοι με ψώνια, γράφει το κόκκινο για τους πεζούς και κάνει νέυμα στα παιδια να τρέξουν μπροστά απο τα αυτοκίνητα που πλέον είχαν πράσινο για να περάσουν απέναντι... φανταστείτε τι έγινε απο όλους και τι φάσκελο επεσε στην 'μητέρα' που θα μπορουσε κάλλιστα να περιμένει στην άκρη για το επόμενο φανάρι... τα παιδιά δε, όταν θα μεγαλώσουν και πάνε πχ. λύκειο θα είναι τα επόμενα εν δυνάμη θύματα απο τον κοντρακια που απλά επέλεξε να ξεκινησει με πράσινο.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Την ωρα που εγινε το διστυχημα στην κηφισσιας εχει τροχονομους που ρυθμιζουν..... ετσι ειναι πολυ πιθανον να αναψε πρασινο για τους πεζους και ο τροχονομος να εκανε σημα στα οχηματα να περασουν..... σε αυτη τη περιπτωση ο οδηγος δεν φερει ευθυνη γιατι ο πεζος θα επρεπε να βλεπει τι κανει ο τροχονομος..... Παιδια θα μου πειτε..... ομως σιγουρα δεν περνουσε πρωτη φορα απο εκει και η διαδικασια εκει ειναι γνωστη στα παιδια που περνουν το δρομο, με καθυστερηση συνηθως, μιας και ο τροχονομος καθε 3 πρασινα για τους πεζους τους αφηνει να περνανε..... ετσι ολοι πεζοι στη νησιδα αδημωνουν και περνουν ρισκο να περασουν.... Απλα θα ηθελα να δω οταν φτιαξουν την πεζογεφυρα (ακουσα οτι θα γινει με προσφορες...., ακομα και η στατικη μελετη θα γινει απο τον πατερα του παιδιου) αν θα την χρησιμοποιουν...... μικροι και μεγαλοι.....Πάντως σύμφωνα με αυτά που διάβασα το δυστύχημα έγινε Παρασκευή βράδυ γύρω στις 23:30 από αυτοκίνητο που παραβίασε το κόκκινο. Δεν φαίνεται να υπήρχε τροχονόμος! (http://www.inews.gr/20/paresyre-mathiti ... leipse.htm)
-
Θεωρω απιθανο ΙΧ να εσφαξε στεγνα κοκκινο ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΣΙΑΣ, ΠΡΩΙ, ΜΕ ΙΛΛΙΓΓΙΩΔΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ (δεν ειχε ΚΑΘΟΛΟΥ κινηση?), ΚΑΙ να μην τον ειδε κανεις ωστε να μην μπορουσαν να τον βρουν 2 μερες μεχρι να παραδοθει.
Καπου μπαζει η ιστορια, οποτε αυτο σε συνδυασμο με το πως εχω δει με τα ιδια μου τα ματια να περνανε κατι τσογλαναραιοι μαθητες τα διαφορα φαναρια, ειδικα οταν ειναι πολλοι (= ειμαστε μαζα κανουμε οτι γουσταρουμε), με κανουν να πιστευω τα παραπανω.
Ή δεν εχετε δει πουθενα μαθητες, ειδικα Λυκειου που πρεπει να πουλησουμε κ λιγη μαγκια στα γκομενακια, επειδη εχουν σχολασει/πανε να μπουν μεσα = ειναι πολλοι, να περνανε τον δρομο οπως να'ναι κ με απαιτηση μαλιστα να κανουν ολοι ακρη για την παρτη τους?
Οταν λοιπον σιγουρευτειτε για το τι εγινε στο συγκεκριμενο σκηνικο, ελατε να μου πειτε.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Την ωρα που εγινε το διστυχημα στην κηφισσιας εχει τροχονομους που ρυθμιζουν..... ετσι ειναι πολυ πιθανον να αναψε πρασινο για τους πεζους και ο τροχονομος να εκανε σημα στα οχηματα να περασουν..... σε αυτη τη περιπτωση ο οδηγος δεν φερει ευθυνη γιατι ο πεζος θα επρεπε να βλεπει τι κανει ο τροχονομος..... Παιδια θα μου πειτε..... ομως σιγουρα δεν περνουσε πρωτη φορα απο εκει και η διαδικασια εκει ειναι γνωστη στα παιδια που περνουν το δρομο, με καθυστερηση συνηθως, μιας και ο τροχονομος καθε 3 πρασινα για τους πεζους τους αφηνει να περνανε..... ετσι ολοι πεζοι στη νησιδα αδημωνουν και περνουν ρισκο να περασουν.... Απλα θα ηθελα να δω οταν φτιαξουν την πεζογεφυρα (ακουσα οτι θα γινει με προσφορες...., ακομα και η στατικη μελετη θα γινει απο τον πατερα του παιδιου) αν θα την χρησιμοποιουν...... μικροι και μεγαλοι.....Θα γινει οτι γινεται και στον πειραια, στο τερμα του ηλεκτρικου, στο λιμανι....
Πεζογεφυρα και τα ζωα περνανε ΑΚΡΙΒΩΣ κατω απο αυτην σε σημειο χωρις διαβαση.
Και σε κοιτανε και περιεργα -
Το άρθρο της ζούγκλας πάντως λέει για εντεκάμιση το βράδυ οτι έγινε το ατύχημα, οπότε ούτε πολύ κίνηση θα είχε τέτοια ώρα, ούτε τροχονόμο.
-
Σήμερα, αρκετά τα ζώα, αλλά μάλλον λόγω εορτών. Αρχίζουμε:
-
Το πρωί (αν και το ίδιο έγινε και χτες μεσημεράκι με Impreza WRX) σε δρόμο με 2 λωρίδες και όριο 50 (Θηβών), μερικά ζώα σέρνονταν με 20-30 στραγγαλίζοντας την κυκλοφορία χωρίς λόγο. Ούτε έστριψαν, ούτε έκαναν δεξιά (είχε χώρο καθώς μιλάμε για χαμηλά στη Θηβών), ούτε συνέβαινε κάτι άλλο. Τα ίδια και με το Lada Samara πριν λίγο στον Κηφισό. Δεξιά, γεμάτο κόσμο μέσα και με 50 δεξιά στην Ε.Ο. με αποτέλεσμα τραγική ουρά στη δεξιά λωρίδα πριν την έξοδο προς Περιστέρι (την τελευταία).
-
Ζώον αυτός που στη Θηβών, πριν λίγο, σταμάτησε δεξιά κόβοντας σιγά-σιγά χωρίς φλας, αλάρμ ή κάποια άλλη ένδειξη της πρόθεσής του. Ξαφνικά, 10-20 οχήματα βρέθηκαν κολλήμένα πίσω του (ευτυχώς ήμουν στην αριστερή) και αυτός όταν κατάλαβε τι έγινε, απλά άναψε αλάρμ για να καλυφθεί. Επίσης, αντίστοιχη φάση πάλι στη Θηβών που σταματάει ο τύπος με χώρο να σταθμεύσει άνετα δεξιά, αλλά προτιμάει να κλείσει τη μία λωρίδα για να κατεβάσει τον φίλο του και μετά ξαναξεκινάει άνετα σαν να μη συμβαίνει τίποτε. Επίσης, ο τύπος με την BMW 116 που πήγαινε σαν κότα στο Γαλάτσι για 2 Km και κατάφερε να με κάνει να χάσω το φανάρι μιας και όταν έφτασε και είδε το πορτοκαλί πάτησε φρένο στα 20 Km/h και μόλις άναψε κόκκινο πάτησε γκάζι και έφυγε.
-
Ζωάρα αυτός με το κόκκινο Atos I και το Ν που ήταν πίσω μου στη Θηβών και άναβε φώτα, κόρναρε κτλ για να προχωρήσω τη στιγμή που από το στενό και πριν φτάσω στο σημείο (άρα δεν μπορούσα αν εμποδίσω την κατάσταση) είχε βγει Subaru Forester I. Τι ήθελε; Να περάσω μέσα από το αυτοκίνητο; Μόλις ξεκίνησα (με καθυστέρηση 1 s, όσο διαρκεί η σύμπλεξη δηλαδή), πάλι η ίδια διαδικασία για να πάω πιο γρήγορα μέχρι τη στιγμή που πέρασα την τρομερή ταχύτητα των 30 Km/h όπου έμεινε πίσω...!!! Το να σπάσω την 1η, να φτάσω στα 40, και μετά να μείνω εκεί δεν είναι ταχύτητα αγαπητέ μου. Σπατάλη καυσίμου και ρύπανση είναι. Κινούμενος με 4η και μετά 5η και 50 απομακρύνθηκα χαλαρά με ελάχιστη κατανάλωση και χωρίς ταλαιπωρία. Γιατί χτυπιέσαι ρε φίλε; Κίνηση έχει, πιο γρήγορα δε θα πας, τι να επιταχύνεις με 2 τι με 102 g, αφού τελικά στα 50 (30 για εσένα) θα σταματήσεις την επιτάχυνση.
Και μιας και αναφέρετε για τα πιτσιρίκια.
- Ζώα τα 5 πιτσιρίκια που είχαν κάτσει στη γωνία ενός στενού με STOP και εμπόδιζαν την ορατότητα με αποτέλεσμα να πρέπει να βγούμε σχεδόν στο μέσον του κάθετου δρόμου για να ελέγξουμε. Φυσικά, με τέτοια θέση, έχεις κλείσει τον κάθετα ερχόμενο και περνάς ουσιαστικά με 'τσαμπουκά'.
Ευχαριστώ.
-
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Ευχαριστώ.Εγώ δε σε ευχαριστώ. Με σύγχυσες με αυτά που γράφεις.
-
καλα αυτη η κολωθηβων ειναι πολυ κουραστικος,επικινδυνος και κορεσμενος μεχρι αηδιας δρομος
αστα Pipino76 και εγω Περιστερι μενω και την τρωω στην μαπα καθημερινα
οσο για αυτα τα σκατοζωα που σερνωνται χωρις λογο λες και εχουν παρει βαλιουμ πριν οδηγησουν και δημιουργουν κινηση μου σηκωνουν απιστευτα την πιεση και φυσικα οι ανεκδιηγητοι που πανε με 20km ενω εχουν πρασινο και μολις δουνε πορτοκαλι περνανε το φαναρι ειμαι σιγουρος οτι το κανουν επιτηδες για να πιασει αυτον που ειναι πισω τους το κοκκινο -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
καλα αυτη η κολωθηβων ειναι πολυ κουραστικος,επικινδυνος και κορεσμενος μεχρι αηδιας δρομοςΤο ίδιο συμβαίνει σε όλους τους δρόμους που είναι 2 λωρίδες, η μισή δεξιά λωρίδα χρησιμοποιείται από παρκαρισμένα, και συχνά υπάρχουν και διπλοπαρκαρισμένα.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
καλα αυτη η κολωθηβων ειναι πολυ κουραστικος,επικινδυνος και κορεσμενος μεχρι αηδιας δρομος
Το ίδιο συμβαίνει σε όλους τους δρόμους που είναι 2 λωρίδες, η μισή δεξιά λωρίδα χρησιμοποιείται από παρκαρισμένα, και συχνά υπάρχουν και διπλοπαρκαρισμένα.
καλα ναι εχουν πηξει τα παντα
-
Και δύο ζώα της τελευταία στιγμής. Ο τύπος με το Mito και ο τύπος με το Bravo που στις 7.30 το πρωί έκαναν κόντρες στην κάθοδο της Θηβών προς Πειραιά. Καλά, κάνετε κόντρες, δεν μπορώ να πω ότι με απασχολεί. Αλλά βρε βλάκα με το Bravo, πού πας να επιταχύνεις στη δεξιά λωρίδα; Δεν το βλέπεις το σκουπιδιάρικο μπροστά σου που φορτώνει τους κάδους; Αν, λέω αν, δε σε είχα δει από τον καθρέπτη ότι προσπαθούσες να φτάσεις το Mito και πήγαινα κανονικά όπως πριν, πώς θα προλάβαινες να μπεις ανάμεσα σε εμένα και το σκουπιδιάρικο; Ή θα έμπαινες και εσύ μαζί με τους κάδους και τους 2 άτυχους υπαλλήλους μέσα στο φορτηγό; Στηρίζεσαι στο ότι θα πατήσω φρένο για να περάσεις, αλλά δε σκέφτεσαι ότι μπορεί να μην είχα δει το αριστερά - δεξιά και ξανά αριστερά που έκανες και να πήγαινα με 60 στο συγκεκριμένο σημείο και εσύ ερχόμενος με 100 (ή κάπου τόσο) να μην προλάβαινες να κόψεις (ΚΑΝΕΝΑ αυτοκίνητο δεν κόβει 100 - 50 που χρειαζόταν για να περάσει πίσω μου σε 10 m) και ή να με εκτελούσες πετώντας με στη νησίδα ή να σκότωνες 2 άτομα που είχαν βγει για το μεροκάματο + τον εαυτό σου.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Και δύο ζώα της τελευταία στιγμής.** Ο τύπος με το Mito και ο τύπος με το Bravo που στις 7.30 το πρωί έκαναν κόντρες** στην κάθοδο της Θηβών προς Πειραιά. Καλά, κάνετε κόντρες, δεν μπορώ να πω ότι με απασχολεί. Αλλά βρε βλάκα με το Bravo, πού πας να επιταχύνεις στη δεξιά λωρίδα; Δεν το βλέπεις το σκουπιδιάρικο μπροστά σου που φορτώνει τους κάδους; Αν, λέω αν, δε σε είχα δει από τον καθρέπτη ότι προσπαθούσες να φτάσεις το Mito και πήγαινα κανονικά όπως πριν, πώς θα προλάβαινες να μπεις ανάμεσα σε εμένα και το σκουπιδιάρικο; Ή θα έμπαινες και εσύ μαζί με τους κάδους και τους 2 άτυχους υπαλλήλους μέσα στο φορτηγό; Στηρίζεσαι στο ότι θα πατήσω φρένο για να περάσεις, αλλά δε σκέφτεσαι ότι μπορεί να μην είχα δει το αριστερά - δεξιά και ξανά αριστερά που έκανες και να πήγαινα με 60 στο συγκεκριμένο σημείο και εσύ ερχόμενος με 100 (ή κάπου τόσο) να μην προλάβαινες να κόψεις (ΚΑΝΕΝΑ αυτοκίνητο δεν κόβει 100 - 50 που χρειαζόταν για να περάσει πίσω μου σε 10 m) και ή να με εκτελούσες πετώντας με στη νησίδα ή να σκότωνες 2 άτομα που είχαν βγει για το μεροκάματο + τον εαυτό σου.Ευχαριστώ.
pasxos vs. Kid?
-
Στην θηβων ρε πστ μου? Ποσο στοκος πρεπει να εισαι?
-
Προσωπικά, είναι δεδομένο ότι δε με πειράζει αν θα κάνουν κόντρα και πού θα την κάνουν, όπως δε με ενδιαφέρει και ο ΚΟΚ. Αν μπορούν να ελέγξουν 2-3 καταστάσεις που θα τους παρουσιαστούν, ας κάνουν και στην αυλή του σπιτιού μου. Όταν όμως 50 οδηγοί βλέπουν το σκουπιδιάρικο και ΕΝΑΣ (1) δεν το βλέπει και πάει να πέσει πάνω του και τελευταία στιγμή κόβει αριστερά, τότε, υπάρχει πρόβλημα στον οδηγό αυτό. Ο άλλος με το Mito, έκανε τις βλακείες του (έχωνε μούρη μπροστά από τα αυτοκίνητα για να του ανοίξουν δρόμο), αλλά τουλάχιστον είδε το φορτηγό με τα αλάρμ και το λευκό φως που φώτιζε πίσω, που ο τύπος με το Bravo απορώ πώς, δεν κατάφερε να το παρατηρήσει, μιας και φαινόταν από 200 m μακριά.
Ευχαριστώ.
-
Ρυθμηζε εκεινη την ωρα τα νιτρα, το αβανς, τον ραδιοφωνικο σταθμο, ποσταρε στο φεϊς-μπουκ για την κοντρα και επιανε το μπουτι της γκομενας, που καθοταν στο πισω καθησμα, καθος στο μπροστα εχει το λαπ-τοπ
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ρυθμηζε εκεινη την ωρα τα νιτρα, το αβανς, τον ραδιοφωνικο σταθμο, ποσταρε στο φεϊς-μπουκ για την κοντρα και επιανε το μπουτι της γκομενας, που καθοταν στο πισω καθησμα, καθος στο μπροστα εχει το λαπ-τοπ -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ρυθμηζε εκεινη την ωρα τα νιτρα, το αβανς, τον ραδιοφωνικο σταθμο, ποσταρε στο φεϊς-μπουκ για την κοντρα και επιανε το μπουτι της γκομενας, που καθοταν στο πισω καθησμα, καθος στο μπροστα εχει το λαπ-τοπΕΠΙΚΟ...ελιωσα...
ξεχασες να γραψεις οτι τραβαγε με το κινητο... -
Μου θυμίσατε έναν τύπο που είχε ανεβάσει video με το laptop στο κάθισμα να το έχει ως gps.
viewtopic.php?f=6&t=16517
Δυστυχώς τα διέγραψε όλα
Κρίμα και είχα ρίξει τρελό γέλιο.
-
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]