-
οσα και να κλεισουν παντα θα φυτρωνουν αλλα 10..
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ντροπή σαςΓια τα φουκαριάρικα τα backups μας
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
-Demonoid πριν λίγο καιρό, πάει και το mininova τώρα...
το δεμονοιδ δουλεύει μια χαρά
-
Δικαιούμαι υπολογιστή μέσω του προγράμματος http://www.destinpsifiaka.gr
Σκέφτομαι να αγοράσω netbook, μιας και υπάρχει ήδη φορητός 15άρης και σταθερός.
Έχετε να προτείνετε κάτι?Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Δικαιούμαι υπολογιστή μέσω του προγράμματος http://www.destinpsifiaka.grΣκέφτομαι να αγοράσω netbook, μιας και υπάρχει ήδη φορητός 15άρης και σταθερός.
πήρε πρόσφατα από το you συνάδελφος ένα dell με atom κλπ +3g ενσωματωμένο μόντεμ +gps =>250ε!
-
Παιδια βοηθεια.
Θελω να αγορασω το fl studio 9!..(ειμαι στην αρχη ακομα) .Ποσο κοστιζει ?
Και κατι ακομα, θελω να αγορασω εξωτερικη καρτα ηχου, τι μου προτείνετε για lap-top? -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Εγω οταν ειχα πορωθει το ειχα αγορασει.. τσαμπα σπασμενο
αλλα εχουν περασει και χρονια που εχω να ασχοληθω, δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι
θυμαστε που σας ζαλιζα για pc ε;
πρεπει να'χει περασει κανας χρονος αλλα τελικα το πηρα
edit: βασικα δεν το εχω παρει στα χερια μου ακομα (αυριο) και ηδη σκεφτομαι να χωσω 4GB μνημη
-
Koυκλάκι. Παίρνει και windows, έτσι;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
edit: βασικα δεν το εχω παρει στα χερια μου ακομα (αυριο) και ηδη σκεφτομαι να χωσω 4GB μνημη
Καλορίζικο! Έχω το προηγούμενο (2 Ghz), και με 4 GB RAM πηγαίνει σφαίρα!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Εγω οταν ειχα πορωθει το ειχα αγορασει.. τσαμπα σπασμενο
αλλα εχουν περασει και χρονια που εχω να ασχοληθω, δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι
δεν αλλαξαν πολλα μονο κατι loops ...δυσκολο παντως .δυσκολευομαι και με το demo
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Koυκλάκι. Παίρνει και windows, έτσι;φυσικα και παιρνει
αν το παρεις γνωριζοντας τι παιρνεις και υπο τις καταλληλες συνθηκες νομιζω οτι ειναι καλη αγορα. αν το δεις σε φαση 'με αυτα τα χρηματα χτιζω ενα θηριο με 4πυρηνο κ μπλα μπλα' δε λεει υποθετω...
Καλορίζικο! Έχω το προηγούμενο (2 Ghz), και με 4 GB RAM πηγαίνει σφαίρα!
ευχαριστω
η αναβαθμιση μνημης προβλεπεται ΙΜΟ
το πηρα χθες, θα μου'ρθει αυριοστην αρχη το βλεπεις λιγο βουνο το πραγμα.. διαβολοι και τριβολοι δεξια και αριστερα που δεν ξερεις τι κανουν, κουτακια που πρεπει να χτισεις, plug-ins που δεν εχεις ιδεα τι κανουν...
ομως μην αγχωνεσαι. το fl studio θεωρειται απο τα ευχρηστα προγραμματα παραγωγης. παλια θυμαμαι ειχε και tutorials τα οποια ηταν φοβερα, φανταζομαι και τωρα θα'χει. ριξτους μια ματια, δεν ειναι χασιμο χρονου -
τα εχει και τωρα και ειναι φοβερα..... αλλα οπως το ειπες ...λες και μπηκα εδω ειναι
ενω πεταω ηδη στα 25,000 ποδιαΕσυ τα καταφερες? η να απελπίζομαι απο τωρα?
υπαρχει ελληνικο Manual???
διοτι εχει εξειδικευμένους ορους μερικες φορες το αγγλικο που δεν τους γνωριζω! -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
πήρε πρόσφατα από το you συνάδελφος ένα dell με atom κλπ +3g ενσωματωμένο μόντεμ +gps =>250ε!
Μπορεις να μου πεις το μοντελο?
Αυριο θα παω να το αγορασω μαλλον.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Μπορεις να μου πεις το μοντελο?
Αυριο θα παω να το αγορασω μαλλον.
Δεν το γνωρίζω. Ψάξε στο you.gr ή καλύτερα πάρε ένα τηλ.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
φυσικα και παιρνει
αν το παρεις γνωριζοντας τι παιρνεις και υπο τις καταλληλες συνθηκες νομιζω οτι ειναι καλη αγορα. αν το δεις σε φαση 'με αυτα τα χρηματα χτιζω ενα θηριο με 4πυρηνο κ μπλα μπλα' δε λεει υποθετω...
Με αυτά τα λεφτά χτίζεις κονσερβοκούτι.
Ο φορητός μου πλέον έχει γίνει 'σταθερό' PC, οπότε έχοντας οθόνη να κάθεται σε αχρησία ευχαρίστως θα έπαιρνα ένα τέτοιο αντί φορητού.
Καλή φάση. Όμορφο, μαζεμένο, επαρκώς γρήγορο για εργασίες γραφείου. Λογικά θα 'κρατάει' οθόνη πάνω του για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία χώρου, άρα γιατί όχι; Και θα είχα ως bonus το extra special λειτουργικό που όσοι το χρησιμοποιούν λένε τα καλύτερα.
Αναμένω εντυπώσεις για τις επιδόσεις. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
φυσικα και παιρνει
Με αυτά τα λεφτά χτίζεις κονσερβοκούτι.
Ο φορητός μου πλέον έχει γίνει 'σταθερό' PC, οπότε έχοντας οθόνη να κάθεται σε αχρησία ευχαρίστως θα έπαιρνα ένα τέτοιο αντί φορητού.
Καλή φάση. Όμορφο, μαζεμένο, επαρκώς γρήγορο για εργασίες γραφείου. Λογικά θα 'κρατάει' οθόνη πάνω του για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία χώρου, άρα γιατί όχι; Και θα είχα ως bonus το extra special λειτουργικό που όσοι το χρησιμοποιούν λένε τα καλύτερα.
Αναμένω εντυπώσεις για τις επιδόσεις.Oι επιδόσεις θα είναι από εξαιρετικές έως πολύ καλές Μάνο.
Τα Apple είναι customιες για το λειτουργικό που τρέχουν και αντίστροφα. Το MacOsX είναι τόσο καλά παντρεμένο με το hw που ότι σου προκύψει θα είναι από τη χρήση του λειτουργικού. Φαντάσου τα win7 να μην ήταν generic ΛΣ , να έτρεχε μόνο σε συγκεκριμένο και εγκεκριμένο hw , να ήθελε drivers που να ήταν εγκεκριμένοι από την MS και η εφαρμογές που αναπτύσσονταν γι' αυτό να ήταν ελεγχόμενες.
Εγώ έχω φτιάξει ένα hackintosh σε παλιό hw. Όταν η χρησιμοποιούμενη χωρητικότητα άρχισε να περνάει το 50% του διαθέσιμου χώρου , άρχισαν καθυστερήσεις στο boot κτλ...Αλλά είναι hackintosh
-
Ακόμα και με Win7 θα τρέχει καλά; Σκέφτομαι κι εγώ για το συγκεκριμένο μικρό (για λόγους εξοικονόμησης χώρου αλλά κι επειδή όλα τα 'ανταγωνιστικά' έρχονται με atom επεξεργαστή).
Να είχε και μια hdmi -
skye αυτο για να του βαλεις windows το πηρες, η θα τρεχεις κανονικα mac που εχει επανω?
-
σαν πολλοί macάκες μαζεύονται τελευταία
-
Μαζί με τα Win7 είναι το καλλίτερο client ΛΣ. Τα Win7 υπερτερούν στο γεγονός ότι έχουν πλήρη ενσωμάτωση σε εταιρικό περιβάλλον ( Active Directory κτλ ).
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]