-
Σας έχουν έλθει τα μαγικά χαρτάκια με τα 'περιβαλλοντικά' τέλη;; Πολλή καθυστέρηση βλέπω φέτος... Πως όχι, άλλωστε την στιγμή που παλατζάριζαν ανάμεσα σε Σουφλιά και Μπιρμπίλη, σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αλλά τελικά στο ίδιο μήκος κύματος, του φορομπηξίματος εννοώ. Ξέρετε εσείς...
Αν θέλετε να κάνουμε μια σφυγμομέτρηση, να δούμε σε πόσους έφτασαν οι λυπητερές.ΥΓ Τελικά η προθεσμία καταβολής είναι 31η Δεκ. ή Ιαν.?? Γιατί πολύ πινγκ πονγκ έπαιξε...
-
Σας έχουν έλθει τα μαγικά χαρτάκια με τα 'περιβαλλοντικά' τέλη;; Πολλή καθυστέρηση βλέπω φέτος... Πως όχι, άλλωστε την στιγμή που παλατζάριζαν ανάμεσα σε Σουφλιά και Μπιρμπίλη, σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αλλά τελικά στο ίδιο μήκος κύματος, του φορομπηξίματος εννοώ. Ξέρετε εσείς...
Αν θέλετε να κάνουμε μια σφυγμομέτρηση, να δούμε σε πόσους έφτασαν οι λυπητερές.ΥΓ Τελικά η προθεσμία καταβολής είναι 31η Δεκ. ή Ιαν.?? Γιατί πολύ πινγκ πονγκ έπαιξε...
-
-
Ήρθαν 600+ ευρώ στον ξάδερφο μου που έχει υβριδικό lexus.
-
εμενα οχι ακομα...αλλα ξερω οτι ειναι στα 250
-
Δεν μου εχει ερθει τιποτα
-
Ναι, μου ήρθε προχτές... 202 + 50 = 252 €
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Ήρθαν 600+ ευρώ στον ξάδερφο μου που έχει υβριδικό lexus.Πώς γίνεται αυτό;
Σε ό,τι αφορά στα υβριδικά αυτοκίνητα, απαλλάσσονται πλήρως του ετήσιου τέλους κυκλοφορίας όσα έχουν κινητήρα χωρητικότητας έως 1.928 κ.εκ., ενώ από εκεί και επάνω πληρώνουν το 50% του ποσού που αντιστοιχεί για την κλάση Α.
ΚΛΑΣΗ Α
786-1.357 κ.εκ.: 94 ευρώ
1.358-1.928 κ.εκ.: 184 ευρώ
1.929-2.357 κ.εκ.: 428 ευρώ
2.358 κ.εκ. και άνω: 562 ευρώ -
Ήρθαν προχθές...
202 + 150 για το μεγάλο
112 + 75 για το μικρό -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πώς γίνεται αυτό;
Σε ό,τι αφορά στα υβριδικά αυτοκίνητα, απαλλάσσονται πλήρως του ετήσιου τέλους κυκλοφορίας όσα έχουν κινητήρα χωρητικότητας έως 1.928 κ.εκ., ενώ από εκεί και επάνω πληρώνουν το 50% του ποσού που αντιστοιχεί για την κλάση Α.
ΚΛΑΣΗ Α
2.358 κ.εκ. και άνω: 562 ευρώΕλλάδα είμαστε, οι εκπλήξεις είναι πάντα στο menu. Τα έπαιξε και αυτός όταν το είδε, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται να βγάλει άκρη τώρα.
-
Yes
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πώς γίνεται αυτό;
ΚΛΑΣΗ Α
2.358 κ.εκ. και άνω: 562 ευρώ562 / 2 συν καμια 300άρα ευρώ λόγω κυβικών
-
Για το αυτοκίνητο ναι, για τη μηχανή όχι!
-
Ναι 184€
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Για το αυτοκίνητο ναι, για τη μηχανή όχι!Μια απο τα ιδια....
-
Και εμενα προχθες ηρθαν! 184€...
-
Όχι.
τα περιμένω 184€ -
Εχτες μου ηρθαν και πληρωσα 252 € για ενα οχημα που δεν ρυπαινει ουτε κατα 5% παραπανω απο ενα ολοκαινουριο.
Συμπερασμα: Διαφορα νομων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ 0 εις το πηλικον εστω και αν το τελευταιο εχει ολο τον τυπο με το μερος του.
Βρε αντε γ@#$θειτε που θα με κανετε να παρω καινουριο. Θα φαω 5 ρεζερβουαρ εξω απο το υπουργειο στους κοφτες για να δειτε την περιβαλλοντικη συνειδηση που απεκτησα με τα τελη σας, κ@ρι$%ληδες.
-
Ήρθαν χθες 184€
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Θα φαω 5 ρεζερβουαρ εξω απο το υπουργειο στους κοφτες για να δειτε την περιβαλλοντικη συνειδηση που απεκτησα με τα τελη σας, κ@ρι$%ληδες. -
Εμένα φέτος δεν ήρθε ακόμη...πήγα και τα πλήρωσα στην εφορία και ησύχασα.
Σας έχουν έλθει τα ειδοποιητήρια τελών κυκλοφορίας;