-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Να δούμε πότε η Renault θα βγάλει κανα 'νορμάλ' σχήμα.....
Να δούμε επίσης, πού αλλού θα σκεφτούν να βάλουν τα πλαϊνά φλάς....
Εγω θα ελεγα ευτυχως που υπαρχει η Renault και μερικες αλλες εταιριες που τολμουν. Μια απο αυτες ηταν και η Fiat της οποιας η μεταστροφη στο σχεδιασμο δε μου αρεσει καθολου και ευχομαι η Renault να μη 'καταντησει' ποτε ετσι.
Mου αρέσει που τολμά η Renault, αλλά το συγκεκριμένο δεν το βρίσκω όμορφο
-
η μουριτσα τοy φερνει κατι απο vel satis , πισω τα φωτα θυμιζουν κατι απο το twingo , το εσωτερικο απο οσο εχω δει και απο αλλες φωτο ειναι καπως λιτο αλλα εχει αρκετα φουτοθριστικα στοιχεια
πιστευω στο δρομο θα ειναι πιο αποδεκτο
-
Εμενα μου αρεσει και ετσι οπως το βλεπω στις φωτογραφιες. Δινει ενα ευχαριστο τονο που λειπει απο τα Meriva και Idea,τονος που ειναι αποδεκτος για τη κατηγορια τους.
-
να δουμε απο τιμη τι θα λεει , θα ειναι ακριβοτερο απο το κλιο η αναμεσα σε κλιο και τουινγκο ?
-
Περί ορέξεως ουδείς λόγος σίγουρα αλλά δεν μου έκανε κλικ το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Να τολμάνε βέβαια σε νέες φόρμες και φρέσκες ιδέες αλλά να είναι και αισθητικά όμορφες. Δεν είναι άσχημο βέβαια αλλά περίμενα κάτι καλύτερο.
Για το Twingo πάντως μόνο καλά λόγια έχω να πω. Μετά από τόσα χρόνια και σε κάνει να χαμογελάς η όμορφη φατσούλα της πρόσοψης. Δεν συμφωνείτε; -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Για το Twingo πάντως μόνο καλά λόγια έχω να πω. Μετά από τόσα χρόνια και σε κάνει να χαμογελάς η όμορφη φατσούλα της πρόσοψης. Δεν συμφωνείτε;Σαφέστατα, ακόμη και μετά από τόσα χρόνια παρουσίας το θεωρώ ένα αρκετά αξιόλογο αυτοκίνητο για την κατηγορία του.
-
Για τη δουλειά για την οποία προορίζεται (μικρό - ευρύχωρο - πρακτικό) είναι ΑΨΟΓΟ! Και από στυλ ξεχωρίζει, μέσα κι έξω.
Μακάρι να στρίβει κιόλας όπως το τωρινό Twingo...
-
3πορτο θα υπαρξει τελικα ?
-
πάντως το τουϊνγκο δεν υπάρχει πια στους καταλόγους της ρενό. Και μάλιστα στο σαϊτ της αν πας να υπολογίσεις την τιμή σου βγάζει κατι αλαμπουρνέζικα.
Άρα, μάλλον το σταμάτησαν, και μάλλον δεν θα έχει αντικαταστάτη. Κρίμα -
Που είσαι εσύ ρε θηρίο,γύρισες?Στείλε κανένα p.m για να συζητήσουμε εκτενέστερα το θέμα της εξαφάνισης του twingo
-
Επισημες φωτογραφιες του Modus:
Αφθονοι χωροι για το μεγεθος του:
http://www.auto-motor-sport.de/sixcms/media.php/23/13_450.51500.jpghttp://www.auto-motor-sport.de/sixcms/media.php/23/14_450.51502.jpg
http://www.auto-motor-sport.de/sixcms/media.php/23/11b_450.jpg
Πανεμορφο ξαναλεω,αρκετα πιο ενδιαφερον σχεδιαστικα απο τα Idea και Meriva ελπιζω και οδηγικα.
-
πολυ ωραιο , το εσωτερικο δειχνει λιγο φτηνο η ιδεα μου?
-
Τι διαστάσεις θα έχει ξέρει κανείς? Άραγε θα ανταγωνίζετε τα idea-meriva ή την μικρότερη κατηγορία των panda, atos, agila, wagon r. Γιατί αν ανταγωνίζετε τα idea-meriva τότε κανονικά θα πρέπει να είναι η πολυμορφική έκδοση του νέου clio και όχι ο αντικαταστάτης του twingo!
-
Όμορφο, μου αρέσει αρκετά
Ιδιαίτερα το πίσω μέρος.Όταν τολμάς, νικάς...
-
το μήκος του Modus -3,792 μέτρα είναι κατά 25,4 εκατοστά μακρύτερο από ένα Fiat Panda ενώ διαθέτει περίπου δύο εκατοστά παραπάνω από το Clio , το ύψος του αμαξώματος -1,589 μέτρα- διαφέρει μόλις κατά 4 εκατοστά από το μεγαλύτερο Meriva ενώ το πλάτος -1,695 μέτρα- είναι περίπου το ίδιο.
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Τι διαστάσεις θα έχει ξέρει κανείς? Άραγε θα ανταγωνίζετε τα idea-meriva ή την μικρότερη κατηγορία των panda, atos, agila, wagon r. Γιατί αν ανταγωνίζετε τα idea-meriva τότε κανονικά θα πρέπει να είναι** η πολυμορφική έκδοση του νέου clio **και όχι ο αντικαταστάτης του twingo!Nαι,αυτη ειναι.
-
Ο χρήστης jimded έγραψε:
πολυ ωραιο , το εσωτερικο δειχνει λιγο φτηνο η ιδεα μου?πολύ λιτό δείχνει και κακώς
Τελικά αν και το βελσάτις ήταν τεράστια εμπορική αποτυχία έχει αφήσει τα γονίδια του στο μπροστά μέρος και εδώ. Φρέσκια σχεδίαση, αν και κουβαλάει πολλές λεπτομέρειες από τα πιο μεγάλα της ρενό.
Αλήθεια, αυτα τα αυτοκίνητα ποιος τα αγοράζει; Δύσκολο μου φαίνεται να τα πάρει κάποιος νέος, για μοναδικό αμάξι μιας οικογένειας δεν νομίζω(μήκος κάτω από 4μετρα). Μήπως τελικά προορίζονται για δεύτερο αμάξι, να το έχει η μαμά για να πηγαινοφέρνει τα παιδιά, οπότε η καταηγορία θα παραμείνει στο περιθώριο; -
Μήπως τελικά προορίζονται για δεύτερο αμάξι, να το έχει η μαμά για να πηγαινοφέρνει τα παιδιά,
Αυτή η κατηγορία έχει τεράστια δυναμική, μην την υποτιμάς
-
σε λιγες μερες θα παω να το δω απο κοντα να δουμε τι λεει
-
5 αστέρια κατέκτησε το Modus στο ΕuroNCAP. Πολύ καλή απόδοση αν αναλογιστούμε τη κατηγορία.
Renault Modus: Το νέο Τwingo ή το πολυμορφικό Clio?!