-
Ο χρήστης rallye έγραψε:
Ξέρει κανείς καλό ευθυγραμμισά στα Βόρεια Προάστια Αττικής που να σέβεται πελάτη και αμάξι;;Ίδια ερώτηση αλλά για Θεσσαλονίκη, κέντρο-ανατολικά, αν κανείς ξέρει κάποιον καλό ευθυγραμμισά θα του είμαι ευγνώμων..
-
Ο χρήστης rallye έγραψε:
Ξέρει κανείς καλό ευθυγραμμισά στα Βόρεια Προάστια Αττικής που να σέβεται πελάτη και αμάξι;;Έχει αναφερθεί σε απάντηση (και) δικού μου post, ο Πουπάκης. Διάβασε μερικές δημοσιεύσεις πριν αν θέλεις.
-
Ο χρήστης XENO έγραψε:
Παιδια εχω ενα προβλημα.Ο πατερας μου εχει ενα αλμερα 1,5 με 40000χμ.Το αυτοκινητο ηταν μια χαρα μεχρι που το πηγε για service πριν 20 μερες περιπου.
Εκτος λαδιων ,φιλτρων κτλ του αλλαξαν και τα μπροστα τακακια.Παραλαμβανει ο πατερας μου το αυτοκινητο και βλεπει οτι το αυτοκινητο 'τραβαει 'αριστερα'.Ξαναγυριζει στο συνεργειο οπου επειτα απο 4 ωρες του παραδιδουν το αυτοκινητοκαι του λενε οτι ειναι ενταξει.Φυσικα το αυτοκινητο δεν ηταν ενταξει.Απο τοτε τραβαει συνεχεια αριστερα.Χθες που το οδηγησα εγω ,επαθα πλακα ...Αυριο θα το ξαναπαει στο ιδιο συνεργειο,ειναι το επισημο της Nissan.
Τι λετε να φταιει?
Πως καταφεραν να χαλασουν την ευθυγραμμιση του αυτοκινητου αλλαζοντας τακακια??Aπλα σας θυμιζω λιγο το ιστορικο,απο τον περασμενο Νοεμβριο...
Το θεμα ειναι οτι απο τοτε εχουμε κανει δυο ευθυγραμμισεις και το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει...
Και οι δυο τεχνικοι,λενε οτι εφεραν το αυτοκινητο στα ισια.
Μολις αφηνω το τιμονι ,παειγια λιγο ευθεια και μετα αρχιζει και τραβαει αριστερα...
Τι προτεινετε?να πάρεις τον τεχνικό μαζί σου βόλτα και να το δει ο ίδιος. Αλλιώς δεν θα παραδεχτεί το λάθος.
Ακριβώς αυτό!
Εμένα πλέον μετά από 3 επισκέψεις το αυτοκίνητο είναι καρφί, τις 2 πρώτες φορές με το κλασικό τράβηγμα των Merc προς τα δεξιά και τις άπειρες δικαιολογίες του μεν ευθυγραμμισά και της δε αντιπροσωπείας ότι τα Merc πάντα τραβάνε λίγο δεξιά, το φαρδύ πέλμα είναι τέτοιο όπου με την κλίση των δρόμων στη ελλάδα πάντα θα τραβάει λίγο δεξιά, ότι είναι για ασφάλεια σε περίπτωση που σε πάρει ο ύπνος να μη φύγεις και καρφώσει κανέναν στο αντίθετο ρεύμα κλπ (και λοιπές ππς)
Την τρίτη φορά το αυτοκίνητο ανέβηκε και κατέβηκε στο μηχάνημα 4 φορές για να το βγάλουμε και πάλι στο δρόμο εγώ στο τιμόνι και στο κάθισμα του συνοδηγού ο μηχανικός!
Πλέον είναι σταθερό χωρίς να αλλάζει απότομα πορεία όταν αφήνω το τιμόνι, ναι έχει μια τάση να φύγει αριστερά και δεξιά ανάλογα με την κλίση του δρόμου αλλά εγώ δε χρειάζεται να διορθώνω με δύναμη το τιμόνι, το κρατάω σε ευθεία και το αυτοκίνητο υπακούει!
Βρες έναν καλό ευθυγραμμισά και με καλά μηχανήματα! -
Μετά από επίσκεψη στον Πουπάκη έχω να πω πως παραμένει πολύ καλός, αυτός και οι συνεργάτες του.
-
Θα ξαναπαω...Απλα φοβαμαι ,μην εχουν κανει καμια χοντρη βλακεια...
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Θα ξαναπαω...Απλα φοβαμαι ,μην εχουν κανει καμια χοντρη βλακεια...πεστους να κοιταξουν τα καβαλετα της κρεμαγιερας.
μπορει να εχουν μποσικα και να μετακινηται η κρεμαγιερα αριστερα δεξια. -
Εχετε να προτεινετε καποιο συνεργειο για ευθυγράμμιση στις περιοχες :
Ανω Λιοσια , Καματερο , Μενιδι και γυρω ?Ευχαριστω.
-
Ο χρήστης Portishead έγραψε:
Πουπάκης στο Μενίδι, έξοδος 7 αττικής οδού. Δέν έχω πάει προσωπικά αλλά όλοι λένε οτι είναι απο τους καλύτερους.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Πουπάκης στο Μενίδι, έξοδος 7 αττικής οδού. Δέν έχω πάει προσωπικά αλλά όλοι λένε οτι είναι απο τους καλύτερους.
+1, αρκεί να ξέρεις κι εσύ τι θέλεις .... αν θέλεις κάτι διαφορετικό από το εργοστασιακό setup
-
Εκτος απο Πουπακη πολυ καλος προσωπικα ειναι και ο Κρικης στην Χαλκηδονα.
-
Επισης ενας Τσέχος στους Αγ. Αναργυρους. Δεν θυμαμαι την επωνυμια, παντως ο μαστορας ειναι απο την Τσεχία.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Επισης ενας Τσέχος στους Αγ. Αναργυρους. Δεν θυμαμαι την επωνυμια, παντως ο μαστορας ειναι απο την Τσεχία.Έχει κόρες?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Επισης ενας Τσέχος στους Αγ. Αναργυρους. Δεν θυμαμαι την επωνυμια, παντως ο μαστορας ειναι απο την Τσεχία.
Έχει κόρες?
Μπααα. Που να ξερω?
-
Παιδιά για outlander κοντά σε Χαιδάρι κάποιος καλός?
-
ο Αγγελος στο Παλατακι 210-5760036
-
Από τους λίγους καλούς τελικά ο Άγγελος... Τον συνιστώ κι εγώ πλέον!
Εντύπωση μου έκανε ο πάρα πολύ καθαρός χώρος στο συνεργείο του!, καθώς και η ευγένειά του.
Uploaded with ImageShack.us
-
Δεν θα επρεπε να ειναι πανω στις ζυγαριες το αμαξι οταν κανει ευθυγράμμιση ;
-
Oι εμπρος τροχοι θα ηταν!
-
Πρέπει να είναι και οι 4, όταν βάζει στον υπολογιστή τα στοιχεία του αυτοκινήτου ( Μάρκα, Μοντέλο κλπ ) του δείχνει αμέσως όλες τις γωνίες και στους 4 τροχούς, αν κοιτάει μόνο τους εμπρός χωρίς να βλέπει τους πίσω, κάτι δεν πάει καλά με το μάστορα.
-
Aπο οτι θυμαμαι μονο στους μπροστα βαζανε....Μηπως εξαρταται απο το προβλημα? Ας πουμε, αλλο ενα απλο τραβηγμα και αλλο μετα απο γενικη επισκευη στο συστημα διευθυνσης.. Επισης βαζουν και ενα μηχανημα στο τιμονι που το εχει ακριβως στην ευθεια.
Το θεμα ειναι ποιοι εχουν καινουρια μηχανηματα...γιατι δεν νομιζω να κανουν ιδια δουλεια τα 10++ ετιας με τα τελευταια....
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ??????