-
http://www.autozeitung.de/online/render ... er=0126083' target='_blank'
185 PS από το γνωστό 1.4 TSI
0-100 σε 7.3
230km max
μέχρι 20.000 ευρώ
Θα προηγηθεί το Ibiza Cupra με τον ίδιο κινητήρα.
-
http://www.autozeitung.de/online/render ... er=0126083' target='_blank'
185 PS από το γνωστό 1.4 TSI
0-100 σε 7.3
230km max
μέχρι 20.000 ευρώ
Θα προηγηθεί το Ibiza Cupra με τον ίδιο κινητήρα.
-
θα βγαίνει 7ταχυτο οπως το ιβιζα κούπρα ή χειροκίνητο?
-
Ο χρήστης kostaras84 έγραψε:
θα βγαίνει 7ταχυτο οπως το ιβιζα κούπρα ή χειροκίνητο?Σε ό,τι αφορά στα κιβώτια, σίγουρο είναι το 6άρι μηχανικό ως στάνταρ, ενώ προαιρετικά θα υπάρχει και το 7άρι αυτόματο-σειριακό DSG διπλού συμπλέκτη.*
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Γενικά για το επόμενο Polo. Εδώ για το GTI αναφέρεται ο γνωστός TSI των 170 ps:http://www.motorauthority.com/news/hatc ... agen-polo/' target='_blank
τελικά τι ιπποδύναμη θα έχει 170 ή 180? εχω μπερδευτεί αλλοι λένε το ένα κ άλλοι το άλλο!
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
θα βγαίνει 7ταχυτο οπως το ιβιζα κούπρα ή χειροκίνητο?
Σε ό,τι αφορά στα κιβώτια, σίγουρο είναι το 6άρι μηχανικό ως στάνταρ, ενώ προαιρετικά θα υπάρχει και το 7άρι αυτόματο-σειριακό DSG διπλού συμπλέκτη.*
ευχαριστώ!
-
Μα καλα...ακομα δεν ξερουμε ποτε θα βγει και μιλαμε ηδη για το αν θα εφοδιαζεται με DSG ή οχι ?
Ή μηπως εγω δεν προσεξα ποτε θα αρχισουν οι πωλησεις ? Το μονο που εχω δει ειναι ενα mid-2010 -
Ο χρήστης keeent έγραψε:
Μα καλα...ακομα δεν ξερουμε ποτε θα βγει και μιλαμε ηδη για το αν θα εφοδιαζεται με DSG ή οχι ?
Ή μηπως εγω δεν προσεξα ποτε θα αρχισουν οι πωλησεις ? Το μονο που εχω δει ειναι ενα mid-2010νιμιζω οτι είναι σημαντικη λεπτομερεια γιαυτο ρωταω..
-
φυσικα θα εχει DSG, πιθανοτατα το 7αρι.
το ερωτημα ειναι αν θα ειναι στανταρ ή εξτρα.
-
μαλλον θα έρθει μέχρι τον απρίλιο 1,4 170 μάλλον μόνο με dsg για να έχει 139 ρυπους.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
φυσικα θα εχει DSG, πιθανοτατα το 7αρι.το ερωτημα ειναι αν θα ειναι στανταρ ή εξτρα.
μπορεί να το κάνουν όπως στην αμερική που το στάνταρ είναι το αυτόματο κιβώτιο (με εξαίρεση πολύ φτηνά αμάξια και πολύ ακριβά):
Να στο φέρνουν στάνταρ με DSG αλλά να μπορείς να το παραγγείλεις με χειροκίνητο (και μικρή μείωση τιμής). -
Τελικα τι γινεται με το GTi ?
Αν βγει και s1 απο την audi θα τα μπλεξουν μεταξυ τους οι εταιριες του group -
180 άλογα θά'χει τελικά, δηλαδή τον ίδιο κινητήρα με το Ibiza Cupra, + το 7άρι σασμάν του. Περιμένω να μάθω κι άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά.
-
Ο χρήστης keeent έγραψε:
Τελικα τι γινεται με το GTi ?
Αν βγει και s1 απο την audi θα τα μπλεξουν μεταξυ τους οι εταιριες του groupO βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται
-
τι λέτε για τούτο? τι κινητήρα θα φοράει? πως θα πατάει? ένα μικρό αντίγραφο του Golf ή κάτι διαφορετικό?
-
1.4 TSi με 170άλογα. Από εκεί και μετά δεν ξέρουμε πολλά πράγματα. Υποθέτω ότι θα είναι σπορ αλλά δεν θα είναι και κάτι το φοβερό ενώ είμαι σίγουρος ότι δεν θα επιτρέπεται η πλήρης απενεργοποίηση του ESP.
H τιμή του είναι ένα ερωτηματικό αλλά λογικά θα είναι κάπου στα 20Κ€. Ακριβότερο από το αντίστοιχο ibiza και φθηνότερο από το Golf με τον ίδιο (160 άλογα) κινητήρα. -
Περίπου έτσι θα είναι. Μάλλον θα έχει 180 άλογα και dsg 7τάχυτο για να μην υστερεί σε σχέση με το ibiza.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
1.4 TSi με 170άλογα. Από εκεί και μετά δεν ξέρουμε πολλά πράγματα. Υποθέτω ότι θα είναι σπορ αλλά δεν θα είναι και κάτι το φοβερό ενώ είμαι σίγουρος ότι δεν θα επιτρέπεται η πλήρης απενεργοποίηση του ESP.
H τιμή του είναι ένα ερωτηματικό αλλά λογικά θα είναι κάπου στα 20Κ€. Ακριβότερο από το αντίστοιχο ibiza και φθηνότερο από το Golf με τον ίδιο (160 άλογα) κινητήρα.παραδοσιακά όμως η VW έβαζε πιο ήπιο κινητήρα στο Πόλο... μήπως κοτσάρει τον 1.8 TFSI με τα 160 αλογάκια???
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Περίπου έτσι θα είναι. Μάλλον θα έχει 180 άλογα και dsg 7τάχυτο για να μην υστερεί σε σχέση με το ibiza.μα το Cupra ήταν πάντα δυνατότερο...
-
Το ίδιο θέμα υπάρχει και εδώ ... στην ίδια σελίδα.
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=8&t=31577Κατα τα λοιπά ... γιατί θεωρώ ανούσια και ίσως και αδιάφορη την υπαρξη του Polo σε μια τέτοια έκδοση όταν υπάρχει το (κατ' εμέ) καλύτερο Cupra? Χωρίς η Seat να 'τσιγκουνευτεί' σε εμφάνιση, στυλ, δύναμη, τεχνολογία κλπ και ... θα είναι και φτηνότερο!
Εγινε συγχωνευση με το παλιοτερο θεμα,ευχαριστω[mod]
VW Polo GTI (2010)