Ο χρήστης georgas έγραψε:
φίλε dienekes, δεν νομίζω οτι έχεις άδικο στο οτι θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες στο μέλλον. Έλα όμως που κι αυτές που παρουσιάζονται σήμερα πρέπει να τις εκμεταλλευόμαστε. Άλλωστε πάντα το θέμα είναι τα λεφτά. Τα οποία ούτε και τώρα υπάρχουν -να ναι καλά οι τράπεζες- και δε νομίζω οτι με ένα μισθό, θα βρεθούν και ποτέ. Όσο για το θέμα των ανταλλακτικών και του στησίματος που επισημαίνεις για τη συντήρηση της Alfa, προσωπικά για μένα είναι το λιγότερο με την έννοια οτι υπάρχουν φίλοι στο συνεργείο και τουλάχιστον δεν με γδύνουν. Άσε που στο θέμα τους κόστους των ανταλλακτικών και της συντήρησης οι Γάλλοι είναι ήδη στο... υπερπέραν.
Καταλαβαίνω το δίλλημά σου και φαντάζομαι ότι αυτό που θα ήθελες πραγματικά θα ήταν να κρατήσεις και τα δύο αυτοκίνητα, ή, τέλος πάντων, να κρατήσεις την Αλφα ότι και καινούργιο και να έπαιρνες.
Αν μπορείς οδήγησε και το Peugeot (σε πόσο καλή κατάσταση είναι; μην ξεχνάμε ότι 6 μήνες σε ακινησία, αν είναι έτσι, δεν είναι ότι καλύτερο για ένα αυτοκίνητο). Δες τι σου προσφέρει (καλύτερο; χειρότερο; διαφορετικό; ) εν σχέσει με την Alfa και αποφάσισε με το χέρι στην καρδιά αλλά και στην τσέπη.
Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση σου πάντως...