Κατ αρχην να ευχαριστισω ολους για το ενδιαφερον κ τις αποψεις σας !
Κ για θα απαντησω χωρις quete χαρην συντομιας σε καποια απο τα ερωτηματα.
manosk- το ακριβες χιλιομετρο δεν το θυμαμαι αναφερω ποιο πανω το σημειο, οποιος βορειοελλαδιτης περασει απο εκει θα το καταλαβει κ ας σημειωσει το ακριβες χιλιομετρο, απο το μπλε ταμπελακι.
θα το τσεκαρω κ απο την δικογραφια την οποιο δεν εχω τωρα κοντα μου
King Alexander- Το θεμα για αυτους εχει ληξει πλεον διοτι εχουν υπερκαληφθει νομικα κ δεν μπορει κανεις να τους κανει τιποτα απο εδω κ περα.Χαρακτηριστικα να πω οτι οταν πηγα στον δικηγορο μπορει να με ρωτησε ισα με 10 φορες αν υπηρχε πηνακιδα που να μειωνει το οριο ταχυτητας !
Τα δικαστιρια δεν δεχονται ''το ειδα τελευταια στιγμη κ δεν προλαβα'' ειναι του ''ηταν εκει κ οφειλες να το προσεξεις''
rx8_drifter Σ ευχαριστω, ηταν η ολη κατασταση απο το συμβαν μεχρι το δικαστιριο μια πολυ ψυχοφθορα διαδικασια αλλα πιστευω οτι αξιζε τον κοπο, κ οχι απαραιτητα για τα λεφτα τις αποζιμιωσης,αλλα για να ειναι ισως ποιο προσεκτικοτεροι στο μελλον κ να μην μας περνανε για ζωα κ χαρην του κοστους κατασκευης να χανονται ανθρωπινες ζωες στην ασφαλτο!!
lokatzis- Ειναι ετσι ακριβως οπως τα περιγραφεις, κ οσο για τους γονεις του παιδιου ναι εχου κανει κ αυτοι κ στα δυο αλλα η αποζημιωση θα δωθει μαλλον κατα πασα πιθανοτητα κ παλι απο την κατασκευαστρια, τωρα οσο για ποινικες διοξεις δεν γνωριζω να σου πω αν εκαναν κ μυνηση κατα παντος υπευθηνου, το προφανες ειναι να εχουν κανει .Σ ευχαριστω
224.v- Απο τα γραφομμενα σου εχω την εντυπωση οτι εισαι μηχανικος.
Δεν εχω την γνωση να σου απαντησω γιατι το που τελικα οφειλονταν ολη αυτη η υπερογκη συγκεντωση ομβριων αλλα οπως προανεφερα ηταν καθαρα θεμα κλισης.
Το εντυπωσιακο τις υπεθεσης ειναι οτι το κομματι εκει ειναι κ ψιλοανηφορικο,αλλα μαλλον κατι δεν υπολογιστικε η δεν μετριθηκε σωστα.