-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
.Απο οτι βλεπω και στα χειροκινητα κιβωτια .Το περιεργο ειναι οτι εχει μηχανικα μερη που χρησιμοποιυνται και σε αλλα μοντελα,δοκιμασμενα δηλαδη.Που κατασκευαζεται ειπαμε?Στη Γερμανία φτιάχνεται το Q5. Νομίζω στο Ingolstadt. Πιο κεντρικά δεν γίνεται!
-
Ο χρήστης Γιώργος Στιβακτάκης έγραψε:
Ας μην χάνουμε τη σοβαρότητά μας. Να μου κάνουν μήνυση γιατί ? Εγώ δημοσίευσα μόνο γεγονότα. Ας γινόταν κάτι τέτοιο και θα γελούσε ο κάθε πικραμένος. Απλά δεν μπορώ , έστω και τα καθυστερημένα,αντανακλαστικά, ασχέτως αιτίας διαμόρφωσης τους (δημοσιότητα, αναγνώριση λάθους, φόβος έννομων συνεπειών , δικής μου επιμονής ή και ιιδότητας ή κάτι άλλο) να μην τα αναγνωρίσω. Όλοι στη θέση μου θα θέλαμε να μην είχα αναγκαστεί να φτάσω ως εδώ , να μην έχω ταλαιπωρηθεί, ούτε να εχει μεσολαβήσει το δεύτερο συμβάν που κυριολεκτικά τους ταρακούνησε (ευνοήτως) και έτσι τέθηκε επί τάπητος και το πρώτο συμβάν και πήρα πίσω τα χρήματά μου. αλλά το ζήτημα να είχε λυθεί ήδη από την Kosmocar εη τη γενέσση του. Κατά τα λοιπά το πρόβλημα επικοινωνίας με τις μεγάλες εταιρίες και κατανόησης εκ μέρους τους είναι δεδομένο και παραμένει επίκαιρο πάντοτε. Αν μου εξηγήσει ο φίλος τι εννοεί με το περίεργη ιστορία και κυρίως αυτό που με εναδιαφέρει που εντάσει τη δική μου εμπλοκή (ως προς το περίεργα).Το περίεργο σε ολη αυτήν την ιστορία σίγουρα δεν είσαι εσυ.Όταν χαρακτήρισα περίεργη την υπόθεσή σου εννοούσα (για να μην υπάρχουν παραξηγήσεις),αποκλειστικά και μόνο αυτή τη ριζική μεταβολή συμπεριφοράς της εταιρίας.Κατά τα άλλα σου εύχομαι απο δω και πέρα να χαρείς το αμάξι σου
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
Πολύ ζημιάρικα αυτά τα Q5 τελικάΜήπως να περιμένουμε αντίστοιχα προβλήματα και σε παρόμοιες πλατφόρμες audi ή τα προβλήματα αυτά είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ προνόμιο των Q5?
http://www.thisismoney.co.uk/bargains-a ... e_id=53949
-
Σε συνέχεια της από 4-11-2009 δημοσίευσης μου αναφέρω ότι την επόμενη μέρα υπήρξε άμεση κοινητοποίηση της Kosmocar. επικοινώνσε μαζί μου υπεύθυνος του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών (ο κ. Λεωνίδας Αριανάς, ο οποίος ήταν κυριολεκτικά βάλσαμο στην ταλάιπωρία μου). Επικοινώνησε επίσης αμέσως μαζί μου αυτοπροσώπως ο κ. Καψιώχας , ο οποίος είναι όντως αξιόλογος άνθρωπος και επιχχειρηματίας , ιδέα που αποκόμισα από τη συνομιλία μαζί του και από τις μετέπειτα ενέργεις του , καθώς προσπάθησε να μειώσει στο ελάχιστο τις αρνητικές συνέπειες που είχαν σε εμένα οι ενέγειες ορισμένων υπαλλήλων του. Μου ζήτησε συγγνώμη , μου εξέθεσε ότι δεν είχε ενημερωθεί κατάλληλα και αν γνωριζε από τους υπαλλήλους του για την πραγματική κατάσταση θα είχε φρονίστι το σετ συμπλέκτη που κάηκε στα 3.400 χιλ. στο Q5 που είχα αγοράσει τον Ιούλιο του 2009 να μπει στην εγγύηση και όχι να το πληρώσω, μου επέστρεψε δε πάραυτα και το ποσό των 750 Ευρώ , που είχα καταβάλει με κατάεση σε σχετικό τραπεζικό λογαριασμό μου. Για το δε άλλο συμβάν , την ακινητοποίσηη δηλαδή του οχήματός μου μόλις δύο ώρες αφού είχα φύγει από το συνεργείου στα Ιωάννινα και μπροστά στην είσοδο της πόλης της Βεροίας , μου ζήτησε συγνώμη (αναγνωρίζοντας εμέσως αλλά πλην σαφώς ότι έχει γίνει κάποιο λάθος από τους μηχανικούς του κατά την τοποθέτηση του σετ συμπλέκτη). Έστειλε δε αυθημερόν τα ανταλλακτικά στο συνεργείο του κ. Τεγούση (εξουσιοδοτημένος και αυτός αντιπρόσωπος της Audi και VW στη Βέροια) για να μην ταλαιπωρηθώ περιμένοντας τα ανταλλακτικά από τη Γερμανία. Ήδη σήμερα (6-11-2009) και ώρα 18:00 βρίσκομαι στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη, από όπου και σας γράφω, το δε όχημα μου (Audi Q 5) είναι παρκαρισμένο στο γκαράζ μου και είμαι περιχαρής , διότι η ταλαιπωρία που ξεκίνησε στα Ζαγοροχώρια στις 26-10-2009 τελείωσε αισίωςΠολύ καλό!!!
Πότε έρχεται το Νο 2 της ταινίας 'AUDI Βαθιά'??
Με συγχωρείτε που γίνομαι κυνικός, αλλά μόνο στην barbie χωρα γίνονται αυτά.
Ενίοτε, σπανιότατα και υπό προϋποθέσεις και στην πραγματική ζωή!
Πάντα τέτοια! -
παντως τα μπραβο και τα συγχαρητηρια αξιζουν στους ανθρωπους προσωπικα που επιληφθηκαν του θεματος και που σου εδωσαν τη λυση. (αν και μεταξυ μας κανανε το αυτονοητο και τη απλα τη δουλεια τους)
Τωρα τα μπραβο Audi για ενα αυτοκινητο που εμεινε με 3500 χλμ ειναι λιγο οξυμωρο.
Παντως μπραβο που παρα την αρχικη ταλαιπωρια βρεθηκε λυση.
-
Σε συνέχεια της από 4-11-2009 δημοσίευσης μου αναφέρω ότι την επόμενη μέρα υπήρξε άμεση κοινητοποίηση της Kosmocar. επικοινώνσε μαζί μου υπεύθυνος του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών (ο κ. Λεωνίδας Αριανάς, ο οποίος ήταν κυριολεκτικά βάλσαμο στην ταλάιπωρία μου). Επικοινώνησε επίσης αμέσως μαζί μου αυτοπροσώπως ο κ. Καψιώχας , ο οποίος είναι όντως αξιόλογος άνθρωπος και επιχχειρηματίας , ιδέα που αποκόμισα από τη συνομιλία μαζί του και από τις μετέπειτα ενέργεις του , καθώς προσπάθησε να μειώσει στο ελάχιστο τις αρνητικές συνέπειες που είχαν σε εμένα οι ενέγειες ορισμένων υπαλλήλων του. Μου ζήτησε συγγνώμη , μου εξέθεσε ότι δεν είχε ενημερωθεί κατάλληλα και αν γνωριζε από τους υπαλλήλους του για την πραγματική κατάσταση θα είχε φρονίστι το σετ συμπλέκτη που κάηκε στα 3.400 χιλ. στο Q5 που είχα αγοράσει τον Ιούλιο του 2009 να μπει στην εγγύηση και όχι να το πληρώσω, μου επέστρεψε δε πάραυτα και το ποσό των 750 Ευρώ , που είχα καταβάλει με κατάεση σε σχετικό τραπεζικό λογαριασμό μου. Για το δε άλλο συμβάν , την ακινητοποίσηη δηλαδή του οχήματός μου μόλις δύο ώρες αφού είχα φύγει από το συνεργείου στα Ιωάννινα και μπροστά στην είσοδο της πόλης της Βεροίας , μου ζήτησε συγνώμη (αναγνωρίζοντας εμέσως αλλά πλην σαφώς ότι έχει γίνει κάποιο λάθος από τους μηχανικούς του κατά την τοποθέτηση του σετ συμπλέκτη). Έστειλε δε αυθημερόν τα ανταλλακτικά στο συνεργείο του κ. Τεγούση (εξουσιοδοτημένος και αυτός αντιπρόσωπος της Audi και VW στη Βέροια) για να μην ταλαιπωρηθώ περιμένοντας τα ανταλλακτικά από τη Γερμανία. Ήδη σήμερα (6-11-2009) και ώρα 18:00 βρίσκομαι στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη, από όπου και σας γράφω, το δε όχημα μου (Audi Q 5) είναι παρκαρισμένο στο γκαράζ μου και είμαι περιχαρής , διότι η ταλαιπωρία που ξεκίνησε στα Ζαγοροχώρια στις 26-10-2009 τελείωσε αισίωςΓιατί δεν μας έλεγες εξ΄αρχής την αίσια έκβαση της ιστορίας και μάς άφησες να κάνουμε υποθέσεις?
-
Σιγα μην τον στειλουμε στο εδωλιο τον ανθρωπο επειδη μας μεταφερε την εμπειρια του!
Ισα-ισα που η ολη ιστορια ηταν διδακτικη και -επιτελους- ειχε και ενα (σπανιο για την Ελληνικη πραγματικοτητα) happy end!
Ας μην ειμαστε υπερ του δεοντος καχυποπτοι και ας μην ψαχνουμε παντου 'θεωριες συνωμοσίας'... -
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
http://www.thisismoney.co.uk/bargains-and-rip-offs/motoring/article.html?in_article_id=488819&in_page_id=53949Ε αφού το είπαν οι Άγγλοι ζημιάρικο το Α5
Δεν κοίταξα ποιο βγαίνει πιο αξιόπιστο κανά Rover, κανά MG, κανά BritishNissan?
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
Δεν κοίταξα ποιο βγαίνει πιο αξιόπιστο κανά Rover, κανά MG, κανά BritishNissan?όχι σχεδόν όλα είναι ιαπωνικά (περίεργο )
μοντέλα της jaguar και της land rover βρέθηκαν στα πιο αναξιόπιστα μαζί με το a5
-
Δε με εκπλήσσει πλέον...
-
Καλησπερα σε ολους τους φιλους αυτοκινητων!
Ονομαζομαι Γιαννης, ειμαι 37 ετων και ειμαι ενας παρ ολιγο κατοχος ενος Q5 TFSI S-Tronic!
Αυτο το αναφερω γιατι σημερα μολις ακυρωσα την παραγγελια του αυτοκινητου λογω ενος 'θεματος' που προεκυψε την τελευταια στιγμη(οικογενειακου-αλλαγης προτεραιοτητων).
Παρακολουθω αυτο το θεμα στο Forum αρκετο καιρο και εχω διαβασει ολη τη θεματολογια που αφορα το Q5!Πραγματικα ειναι ενα καταπληκτικο αυτοκινητο και σας ευχομαι να τα χαιρεστε και να τα απολαμβανετε!!Δυστυχως εγω προς το παρον θα μεινω με ενα A3 1.8 tfsi sportback και ενα golf tsi 160 dsg7(το Α3 θα δινοταν για το Q5).
Μπηκα στο Forum γιατι διαβαζω οτι το Q5 εχει μεγαλο χρονο παραδοσης και σκεφτηκα οτι μπορω να βοηθησω καποιον υποψηφιο αγοραστη ουτως ωστε να μην περιμενει τοσο!Το αυτοκινητο που ειχα παραγγειλει ειναι το Q5 2.0 TFSI S-Tronic Xenon/led lava gray.
Το αυτοκινητο ερχεται στην Ελλαδα τελος Νοεμβριου.Μπορω να σας φερω σε επικοινωνια με τον εμπορο και να παρετε το αυτοκινητο με μικρο χρονο παραδοσης...
Οποιος επιθυμει μπορει να μου στειλει πμ.Φιλικα!
-
Χρηηηηστοοοο !!!
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ !!!
Αντε και στα δικα μας !! -
Καλημέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω αν οι καρτες για το concert πρέπει να τελικά να είναι μόνο SD ή μπορεί να είναι και SD HC χωρητικότητας 4GB ή 8GB .
Aν καποιος έχει χρησιμοποιήσει κάποιες ας απαντήσει γιατί θέλω να πάρω μία , αλλα μόνο SDHC βρίσκω στίς γνωστές μάρκες .Ευχαριστώ εκ των προτέρων .
-
Ο χρήστης holekey έγραψε:
Καλημέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω αν οι καρτες για το concert πρέπει να τελικά να είναι μόνο SD ή μπορεί να είναι και SD HC χωρητικότητας 4GB ή 8GB .
Aν καποιος έχει χρησιμοποιήσει κάποιες ας απαντήσει γιατί θέλω να πάρω μία , αλλα μόνο SDHC βρίσκω στίς γνωστές μάρκες .Ευχαριστώ εκ των προτέρων .
Είσαι εντελώς εκτός θέματος
-
Γιατι ειναι off topic?
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
ΓΙΑΤΙ ? έχει αναφερθεί πάλι κάτι τον 7ο αλλά λογικά δεν είχαμε και τόσο μεγάλη εμπειρία ... αλλά τέλος πάντων λογικά μέχρι 8 GB SDHC παίζουν , σύμφωνα με συζητήσεις σε άλλα forum ..
-
Ο χρήστης holekey έγραψε:
viewtopic.php?f=15&t=16532&start=1080
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
-
Εχω 8GB SDHC Sandisc και παιζει χωρις προβλημα.
Και δεν καταλαβα γιατι αυτο το θεμα ειναι offtopic αφου αφορα το αμαξι μας.. -
Ο χρήστης takisot έγραψε:
Εχω 8GB SDHC Sandisc και παιζει χωρις προβλημα.
Και δεν καταλαβα γιατι αυτο το θεμα ειναι offtopic αφου αφορα το αμαξι μας..και εγώ μόλις τώρα πήρα τελικά την ίδια ακριβώς και λειτουργεί χωρίς πρόβλημα
AUDI Q5