-
Ηello ?
Λεφτα απο την εφορια πήρε κανεις ??? -
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Υπάρχει κάτι περίεργο με την απόσυρση σε σχέση με τις ταξινομήσεις ή μου φαίνεται?Η απόσυρση ξεκίνησε στις 29/9/2009 και μέχρι να ακυρωθεί πρόλαβαν και αποσύρθηκαν περί τα 70.000 οχήματα.
Από την άλλη μεριά οι ταξινομήσεις Οκτωβρίου ήταν σκάρτα 12.000 τεμάχια. Άρα δύο τινά συμβαίνουν :A. Η πλειοψηφία όσων απέσυραν το έκαναν για το πριμ απόσυρσης και δεν προέβησαν σε αγορά νέου ΙΧ, με προφανή τα ωφέλη εδώ από ρύπανση και από θέσεις πάρκιγκ (Μπιρμπίλη μ' ακούς- σ'ακούω να λες) και σε μερικές περιπτώσεις γερόντων ιδιοκτητών έχουμε επιπλέον ώφελος από την ...ταυτόχρονη απόσυρση και του οδηγού ή
Β. Δεν πρόλαβαν να αγοράσουν καινούργιο, άρα θα το κάνουν τους επόμενους μήνες, άρα οι ταξινομήσεις στους παραδοσιακά ισχνούς μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο θα φτάσουν στα ύψη.
Υπάρχει πολύς κόσμος που έχει παραγγείλει και περιμένει. Οι 12000 για τον Οκτώβριο δεν είναι ενδεικτικό. Στάνταρ μιλάμε για Νοέμβριο και Δεκέμβριο μαζί, ίσως και Ιανουάριο σε κάποιες περιπτώσεις.
Το θέμα είναι ότι παραγγελίες αυτοκινήτων πέφτουν κατακόρυφα από 1/11 πράγμα που σημαίνει η πτώση στις ταξινομήσεις θα γίνει αισθητή από 10+ Ιανουαρίου...
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Υπάρχει κάτι περίεργο με την απόσυρση σε σχέση με τις ταξινομήσεις ή μου φαίνεται?Η απόσυρση ξεκίνησε στις 29/9/2009 και μέχρι να ακυρωθεί πρόλαβαν και αποσύρθηκαν περί τα 70.000 οχήματα.
Από την άλλη μεριά οι ταξινομήσεις Οκτωβρίου ήταν σκάρτα 12.000 τεμάχια. Άρα δύο τινά συμβαίνουν :A. Η πλειοψηφία όσων απέσυραν το έκαναν για το πριμ απόσυρσης και δεν προέβησαν σε αγορά νέου ΙΧ, με προφανή τα ωφέλη εδώ από ρύπανση και από θέσεις πάρκιγκ (Μπιρμπίλη μ' ακούς- σ'ακούω να λες) και σε μερικές περιπτώσεις γερόντων ιδιοκτητών έχουμε επιπλέον ώφελος από την ...ταυτόχρονη απόσυρση και του οδηγού ή
Β. Δεν πρόλαβαν να αγοράσουν καινούργιο, άρα θα το κάνουν τους επόμενους μήνες, άρα οι ταξινομήσεις στους παραδοσιακά ισχνούς μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο θα φτάσουν στα ύψη.
Για μπορέσεις να εκμεταλευτείς την επιδότηση αγοράς νέου ΙΧ, έπρεπε να καταθέσεις το Πιστοποιητικό Οριστικής Διαγραφής του παλιού ΙΧ μετά την απόσυρση. Αν λοιπόν λάβουμε υπόψη την τεράστια καθυστέρηση των αρμοδίων υπηρεσιών στο να εκδόσουν το Πιστοποιητικό αυτό, καταλήξουμε εύκολα στο Β: δεν έχουν προλάβει ακόμα να αγοράσουν καινούριο.
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Αλλοι αυτοί που πηραν όχημα με την μείωση του ΕΤΤ και άλλοι αυτοί που περίμεναν την απόσυρση...
Ξέρω και κόσμο που περιμενε την αποσυρση, όχι για να πάρει καινούργιο αλλα για να πληρώσει βασικές καθημερηνές ανάγκες...Αυτός ο κόσμος να ψάξει να βρει αλλού τα χρήματα λοιπόν. Για ποιο λόγο να πάρει 1500 για το σαράβαλο που έχει; Σκληρό, αλλά δείχνει να είναι αντικειμενικά σωστό.
-
Επειδή η απόσυρση μπορεί να έληξε, αλλά εμφανίζονται σιγά σιγά ενδιαφέρουσες προτάσεις από τις εταιρίες, προτείνω να αλληλοενημερωνόμαστε σχετικά μ' αυτές. Που ξέρετε μπορεί να αποδειχθεί τελικά για καλό η ακύρωση. Κάνω λοιπόν την αρχή:
Η απόσυρση συνεχίζεται στην Peugeot
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=76006&cid=12 -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Αλλοι αυτοί που πηραν όχημα με την μείωση του ΕΤΤ και άλλοι αυτοί που περίμεναν την απόσυρση...
Ξέρω και κόσμο που περιμενε την αποσυρση, όχι για να πάρει καινούργιο αλλα για να πληρώσει βασικές καθημερηνές ανάγκες...Ελπιζω οτι ο κοσμος αυτος δεν ειναι πολυς,γιατι αν περιμενανε τα 1.000-1.500 για να τα βγαλουν περα ζητω που καηκαμε,ειναι πολυ χαλια η κατασταση εκει εξω.
Εννοειται παντως οτι η αποσυρση δεν μπορει να λογιζεται ως βοηθημα σε απορους,ειναι αλλος ο σκοπος της. -
Ο χρήστης simfun έγραψε:
Επειδή η απόσυρση μπορεί να έληξε, αλλά εμφανίζονται σιγά σιγά ενδιαφέρουσες προτάσεις από τις εταιρίες, προτείνω να αλληλοενημερωνόμαστε σχετικά μ' αυτές. Που ξέρετε μπορεί να αποδειχθεί τελικά για καλό η ακύρωση. Κάνω λοιπόν την αρχή:Η απόσυρση συνεχίζεται στην Peugeot
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=76006&cid=12Ήμουν σίγουρος ότι σε μερικές εταιρίες θα τη συνέχιζαν!
Μάλιστα το είχα γράψει τη Δευτέρα...
-
Ο χρήστης UniqueGR έγραψε:
Ξέρω και κόσμο που περιμενε την αποσυρση, όχι για να πάρει καινούργιο αλλα για να πληρώσει βασικές καθημερηνές ανάγκες...Αυτός ο κόσμος να ψάξει να βρει αλλού τα χρήματα λοιπόν. Για ποιο λόγο να πάρει 1500 για το σαράβαλο που έχει; Σκληρό, αλλά δείχνει να είναι αντικειμενικά σωστό.
Αν θελει η κυβερνηση πρασινο περιβαλλον να τα δωσει τα 1500 που θα τα παρει αργοτερα απο τους φορους. Επισης αυτος που εχει σαραβαλο ειναι φτωχος οποτε η κυβερνηση κανει και κοινωνικη πολιτικη ,αφου το αυτοκινητο πλεον ειναι χρησιμο εργαλειο για τον Ελληνα.
Αλλα αφου εκοψε την αποσυρση ,γιατι δεν εκοψε και τα πρασινα τελη και αναγκαζομαι εγω και η οικογενεια μου να δωσουμε 200 ευρο παραπανω απο περυσυ?
-
Ο χρήστης simfun έγραψε:
προτείνω να αλληλοενημερωνόμαστε σχετικά μ' αυτές. Που ξέρετε μπορεί να αποδειχθεί τελικά για καλό η ακύρωση. Κάνω λοιπόν την αρχή:Η απόσυρση συνεχίζεται στην Peugeot
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=76006&cid=12εξαιρετική πρόταση, συμφωνώ και επαυξάνω
νομίζω ότι θα άξιζε την δημιουργία καινούργιου thread μόνο με προσφορές
-
Ο χρήστης Portishead έγραψε:
Ηello ?
Λεφτα απο την εφορια πήρε κανεις ???Εγώ πάντως όχι...
-
από 2 Νοε ΠΡΩΙ και μετά όσοι τα πήγαν τον λούπο.
λέω πρωί γιατί πιο μετά ανακοινώθηκε
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Ηello ?
Λεφτα απο την εφορια πήρε κανεις ???Εγώ πάντως όχι...
Ακουγεται πως απο βδομαδα θα ξεκινησει η επιδοτηση.Για να δουμε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
από 2 Νοε ΠΡΩΙ και μετά όσοι τα πήγαν τον λούπο.λέω πρωί γιατί πιο μετά ανακοινώθηκε
Με πηρε ενας φιλος πριν λιγο και ειπε το ιδιο οτι καπου το ακουσε...εγω το απεσυρα Δευτερα μεσημερι το αμαξι...
καλα θα μας τρελλανουν;;;;;;; εγω δηλαδη που ημουν στη δουλεια και μετα πηγα και το απεσυρα να μυρισω τα νυχια μου οτι βγηκε υπουργος και ειπε οτι θα το αλλαξει και χωρις καν να εχει δημοσιευτει σε ΦΕΚ ο νομος;; καλα τι γινεται εδω; θα τρελλαθουμε εντελως; παιζει το σεναριο δηλαδη μεινα χωρις αμαξι για 0 ευρω...ολα αυτα μου ακουγονται πολυ ασχημα
Ειναι τοσο ασχημο που δε θελω ουτε καν να το σκεφτομαιεπισης στη Βεβαιωση παραλαβης δεν αναγραφει ωρα πανω...μονη ημερομηνια
-
Ο χρήστης uno έγραψε:
από 2 Νοε ΠΡΩΙ και μετά όσοι τα πήγαν τον λούπο.
λέω πρωί γιατί πιο μετά ανακοινώθηκε
Με πηρε ενας φιλος πριν λιγο και ειπε το ιδιο οτι καπου το ακουσε...εγω το απεσυρα Δευτερα μεσημερι το αμαξι...
καλα θα μας τρελλανουν;;;;;;; εγω δηλαδη που ημουν στη δουλεια και μετα πηγα και το απεσυρα να μυρισω τα νυχια μου οτι βγηκε υπουργος και ειπε οτι θα το αλλαξει και χωρις καν να εχει δημοσιευτει σε ΦΕΚ ο νομος;; καλα τι γινεται εδω; θα τρελλαθουμε εντελως; παιζει το σεναριο δηλαδη μεινα χωρις αμαξι για 0 ευρω...ολα αυτα μου ακουγονται πολυ ασχημα
Ειναι τοσο ασχημο που δε θελω ουτε καν να το σκεφτομαιεπισης στη Βεβαιωση παραλαβης δεν αναγραφει ωρα πανω...μονη ημερομηνια
είναι 100% σίγουρο. Ημερομηνία ακύρωσης και δημοσίευσης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως είναι η 2 ΝΟΕ. Αρα όσοι πήγαν και το πρωί ... 0 γιούρος.
-
πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
^Υ$#&^(%)(&)$%&#(#^(&(^_^$)&$΅*^$(
)^$)&%#&)%%&
πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Υ^&@#%^#(Υ$!#@&#%$
οοοχιιι οχιι οχιιιιιιι -
Ο χρήστης Isnogood έγραψε:
προτείνω να αλληλοενημερωνόμαστε σχετικά μ' αυτές. Που ξέρετε μπορεί να αποδειχθεί τελικά για καλό η ακύρωση. Κάνω λοιπόν την αρχή:
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=76006&cid=12εξαιρετική πρόταση, συμφωνώ και επαυξάνω
Και η ford συνεχιζει την αποσυρση, ειδα ενα διαφημιστικο στην tv.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
από 2 Νοε ΠΡΩΙ και μετά όσοι τα πήγαν τον λούπο.λέω πρωί γιατί πιο μετά ανακοινώθηκε
Ακριβώς ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να μη πάω το δικό μου για απόσυρση και το παίξω κορώνα-γράμματα. Κάλλιο Lantra του '92 και στο δρόμο, παρά i20 και ποδαρόδρομο.
-
Ο χρήστης Biskoto10 έγραψε:
προτείνω να αλληλοενημερωνόμαστε σχετικά μ' αυτές. Που ξέρετε μπορεί να αποδειχθεί τελικά για καλό η ακύρωση. Κάνω λοιπόν την αρχή:
Και η jeep λεει σε διαφημιση στην tv οτι συνεχιζει την αποσυρση.
-
Ο χρήστης Biskoto10 έγραψε:
Και η jeep λεει σε διαφημιση στην tv οτι συνεχιζει την αποσυρση.
η Jeep παει για αποσυρση η ιδια, οποτε...
Απόσυρση Ι.Χ. 2009 - 2016