-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
9.2l/100km Αθήνα - Γιάννενα από Πελοπόννησο με στάση και μερικές βόλτες στην υπερμποτιλιαρισμένη Πάτρα.With what?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
9.2l/100km Αθήνα - Γιάννενα από Πελοπόννησο με στάση και μερικές βόλτες στην υπερμποτιλιαρισμένη Πάτρα.
With what?
Το πήρες ρε θηρίο?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
9.2l/100km Αθήνα - Γιάννενα από Πελοπόννησο με στάση και μερικές βόλτες στην υπερμποτιλιαρισμένη Πάτρα.
With what?
Το πήρες ρε θηρίο?
Ναι, παρέλαβα.
Scirocco 160άρι manual mirage.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καλοτάξιδο
Το πατάς πάντως για να έχεις τόσο μεγάλη κατανάλωση ενώ τα περισσότερα χλμ είναι στην εθνική -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Καλοτάξιδο
Το πατάς πάντως για να έχεις τόσο μεγάλη κατανάλωση ενώ τα περισσότερα χλμ είναι στην εθνικήΜπαααα! Υπάρχουν και χειρότεροι!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Καλοτάξιδο
Το πατάς πάντως για να έχεις τόσο μεγάλη κατανάλωση ενώ τα περισσότερα χλμ είναι στην εθνικήΜπαααα! Υπάρχουν και χειρότεροι!
Τι να πω...! Με το ίδιο μοτέρ σε ευνουχισμένη βερσιόν στο Αθήνα-Πάτρα + δρομολόγια εκεί + επιστροφή καίω overall 7.8 με 130-140 στην εθνική
-
Έβρεχε πολύ στο Αθήνα Πάτρα και ανεβοκατέβαζα συνέχεια ταχύτητες ενώ και το Πάτρα Γιάννενα είναι με στροφές και μία λωρίδα ανά κατεύθυνση και έχει ανεβοκατεβάσματα συνέχεια για προσπεράσεις σε νταλίκες και τέτοια.. Είναι κι άστρωτο, δεν το χω μάθει κι εγώ ακόμα, οπότε καλή νομίζω ότι είναι η κατανάλωση, εξάλλου τις 4Κ δεν τις περνούσα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Έβρεχε πολύ στο Αθήνα Πάτρα και ανεβοκατέβαζα συνέχεια ταχύτητες ενώ και το Πάτρα Γιάννενα είναι με στροφές και μία λωρίδα ανά κατεύθυνση και έχει ανεβοκατεβάσματα συνέχεια για προσπεράσεις σε νταλίκες και τέτοια.. Είναι κι άστρωτο, δεν το χω μάθει κι εγώ ακόμα, οπότε καλή νομίζω ότι είναι η κατανάλωση, εξάλλου τις 4Κ δεν τις περνούσα..Πάσο
Θα φοράει και πιο μεγάλα λάστιχα απ το δικό μου, θα εμπνέει και για πιο σβέλτο ρυθμό γενικά, όλα αυτά ανεβάζουν το μέσο όρο Καλά δρομολόγια λοιπόν -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
With what?
Το πήρες ρε θηρίο?
Ναι, παρέλαβα.
ΚΑΙ λαθος αμαξι, ΚΑΙ λαθος κιβωτιο!
καλοταξιδο
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ναι, παρέλαβα.Scirocco 160άρι manual mirage.
Με γειες! Και ευθεία, ε;
-
Με γειες kid!!!!!
Ατρακάριστο!!!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
With what?
Το πήρες ρε θηρίο?
Ναι, παρέλαβα.
-
κιντ, με γεια κ αγρατζούνιστο!
-
με υγεία και πολλά πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα και χωρίς γρατσουνιά...
-
Εκανα προσφατα μια διαδρομη 70χλμ οπου βιαζομουν παρα πολυ και πηγαινα μονιμα 160-180 συνηθως με 180 και η καταναλωση στο τελος ηταν 10,4λιτρα σε γκολφ τσι 122. Νορμαλ μου φαινεται
ΥΓ. Πρωτη αφορα ακουσα το βεντιλατερ να δουλευει μετα το σβησιμο, μαλλον το ηπια λιγακι
-
2 γεμίσματα 20 ευρώ με τιμή 105,03 και 38 ευρώ με τιμή 99,9
Σύνολο 57,08 λίτρα
Trip 833,2 km
Μέση κατανάλωση 6,85
Μέση κατανάλωση BC 6,7Μικρή μείωση της κατανάλωσης σε σχέση με προηγούμενα γεμίσματα πιθανότατα επειδή άρχισα να ελέγχω πιο συστηματικά την πίεση των ελαστικών με ψηφιακό όργανο που είναι και πιο εύκολο(μου λείπανε 5 με 6 psi σε κάθε τροχό μετά από 1,5 μήνα μάλλον επειδή ψύχρανε ο καιρός).
Καλά όπως πάω θα φτάσω την κατανάλωση της μηχανής μου!!!
Εξυπακούεται ότι οι συνθήκες που οδηγώ το καθένα είναι εντελώς διαφορετικές. -
Ο χρήστης tolisdriver έγραψε:
Σύνολο 57,08 λίτρα
Trip 833,2 km
Μέση κατανάλωση 6,85
Μέση κατανάλωση BC 6,7Μικρή μείωση της κατανάλωσης σε σχέση με προηγούμενα γεμίσματα πιθανότατα επειδή άρχισα να ελέγχω πιο συστηματικά την πίεση των ελαστικών με ψηφιακό όργανο που είναι και πιο εύκολο(μου λείπανε 5 με 6 psi σε κάθε τροχό μετά από 1,5 μήνα μάλλον επειδή ψύχρανε ο καιρός).
Εξυπακούεται ότι οι συνθήκες που οδηγώ το καθένα είναι εντελώς διαφορετικές.αυτες οι καταναλωσεις ειναι μεσα σε πολη;
Δεν μπορει ρε γμτ να ειμαι τοσο φονιας με το γκαζι -
6l/100Km , με μεση ταχυτητα 70χλμ και διανυθεντα χλμ περιπου 350 (επαρχιακους και αυτοκινητοδρομο)
Σημερα, εντος πολης, ανεβηκαμε περιπου στα 7l/100Km(Punto 1,2)
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Σύνολο 57,08 λίτρα
Trip 833,2 km
Μέση κατανάλωση 6,85
Εξυπακούεται ότι οι συνθήκες που οδηγώ το καθένα είναι εντελώς διαφορετικές.αυτες οι καταναλωσεις ειναι μεσα σε πολη;
Δεν μπορει ρε γμτ να ειμαι τοσο φονιας με το γκαζιΜέρος είναι μέσα στην πόλη, αλλά αντί να χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας παίρνω την μηχανή. Το golf το χρησιμοποιώ στις υπόλοιπες διαδρομές κυρίως εντός Αττικής(δυστυχώς λίγα ταξίδια έχω κάνει από τα τέλη Αυγούστου που το πήρα) χρησιμοποιώντας όσο μπορώ πιο πολύ δρόμους χωρίς υπερβολική κίνηση.
Επίσης μένω κοντά στην Αθηνών Λαμίας που δεν έχει φανάρια και την χρησιμοποιώ για πολλούς προορισμούς όπως π.χ. για να πάω στην παραλιακή, στο θησείο, στην βόρεια Αττική κ.τ.λ.
Συνεπώς πέρα από το πόσο βαρύ είναι το πόδι σου παίζει ρόλο και ποια περιοχή μένεις, ποιες είναι οι διαδρομές που συνήθως κάνεις, με πόσα φανάρια και τι πήξιμο έχουν οι δρόμοι και σε τι ποσοστό εντός - εκτός πόλης κινείσαι.Αν παρόλα αυτά θέλεις να κάνεις συγκρίσεις πρέπει να κάνεις κάποιες διαδρομές ίδιες με αυτές που έχω δημοσιεύσει παλιότερα και πάλι ή σύγκριση θα είναι μόνο ενδεικτική, σε καμία περίπτωση εντελώς αξιόπιστη, γιατί αποκλείεται να έχεις τις ίδιες συνθήκες(κυκλοφοριακές, καιρικές κ.τ.λ.).
Και για να μην αισθάνεσαι και τόσο γκαζοφονιάς σε πληροφορώ πως έχω δει και μέση κατανάλωση 11.1 σε διαδρομή με μεγάλο μέρος της μποτιλιαρισμένο...
-
Την τελευταία περίοδο πηγαινοέρχομαι συχνά ως συνεπιβάτης σε ένα Honda Insight της εταιρίας. Πραγματικά γράφει ελάχιστες καταναλώσεις της τάξεως των 6,5-7 λίτρων/100 χλμ σε διαδρομές που με το Seat-άκι έχω άνετα 10+ λόγω της κίνησης και του σταμάτα ξεκίνα.
Εντύπωση μου έκανε επίσης ότι στην Αττική Οδό που πήγαμε πήγαινε με 140 χλμ/ώρα έχοντας μόλις 2800 στροφές/λεπτό.
Έρευνα Κατανάλωσης 8557