-
Χαιρετω σας,θελω την βοηθεια σας.
Λογω αδυνατισματος πρεπει να αλλαξω το μπουφαν που εχω (dainesse) γιατι ειλικρινα 'μπαζει'.Ξερει κανεις αν υπαρχει καμμια διαφορα εκτος απο το ονομα και την τιμη αναμεσα σε dainesse,colori,bering η αλλο?? -
Λογω αδυνατισματος πρεπει να αλλαξω το μπουφαν που εχω (dainesse) γιατι ειλικρινα 'μπαζει'.Ξερει κανεις αν υπαρχει καμμια διαφορα εκτος απο το ονομα και την τιμη αναμεσα σε dainesse,colori,bering η αλλο?? -
Ο χρήστης MILTIADIS έγραψε:
Λογω αδυνατισματος πρεπει να αλλαξω το μπουφαν που εχω (dainesse) γιατι ειλικρινα 'μπαζει'.Ξερει κανεις αν υπαρχει καμμια διαφορα εκτος απο το ονομα και την τιμη αναμεσα σε dainesse,colori,bering η αλλο??Κοιταξε να δεις η dainese ειναι κορυφη σε ολα τα ειδη προστατευτικου εξοπλισμου..σου συνιστω αν σκεφτεσαι να αγορασεις να παρεις το d dry goretex. ειναι 100% μη αναπνεων δλδ η εξωτερικη στοιβαδα ειναι τελειωε κλειστη και δεν εισερχεται καθολου αερας..συν οτι εχει εγγυηση το μπουφαν για ολα τα τμηματα του και ανταλλακτικα που ουτε καν φανταζεσαι..τελος ειναι 100% φτιαγμενα στην ιταλια ολα..
Τα colori ειναι ελληνικα ελληνικης ραφης και σχετικα μετρια σε ποιοτητα μπροστα στα ντενιζ..δλδ επι ουσιας δεν υπαρχει καμμια συγκριση..οι φτηνες τιμες προσελκυσαν πολυ κοσμο και ετσι η κολορι εχει καλο στοκ και αρκετα ανταλλακτικα..αλλα ομως και παλι σε ζεστασια και ανεση καθως και προστασια υπολειπονται πολυ εναντι στα ντενιζ..
Τα bering παιζουν σε μια κλαση οπου σε τιποτα δεν ειναι τοπ..δλδ κατασκευαζουν γενικο εξοπλισμο χωρις εμφαση στις αναγκες του αναβατη..δλδ η μπερινγκ δεν εχει καθαρο στρηταδικο η εντουραδικο μπουφαν..
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΡΟΥΧΙΣΜΟ ΑΠΟΛΥΤΑ DAINESE ΚΑΙ ΣΕ
ΚΡΑΝΗ ARAI H SHOEI..
ΣΣ. Με το goretex d dry της dainese ταξιδεψα απο Αγ. κων/νο μεχρι Αθηνα νυχτα με φουλ βροχη θερμοκρασια κοντα στους 0 και δεν βραχηκα καθολου και ημουν απολυτα ζεστος σε ολο το ταξιδι..χαλαλι τα 600ευρω περιπου που εδωσα γιατι ειναι μπουφαναρα και το χαιρομαι καθε φορα που το φοραω..αυτα προς το παρον, ελπιζω να σε καλυψα..αλλα ειναι κριμα να δωσεις πχ 400 ευρω και να μη δωσεις 150-200 παραπανω και να παρεις κατι τοπ για τη ζεστασια σου, την ασφαλεια σου, και τελος τη φινετσα ενος υπεροχου ενδυματος..
-
Αν κανεις και μια ερευνα μπορει να βρεις dainese φθηνοτερα προσοχη στις μαιμουδες
-
Τα colori ειναι ελληνικα ελληνικης ραφης και σχετικα μετρια σε ποιοτητα μπροστα στα** ντενιζ.**.
Πρωτα απο ολα διαβαζεται Ντα'ι'νεζε και δευτερον δεν υπαρχει κανενα ιαπωνικο να του προτεινεις?
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Τα colori ειναι ελληνικα ελληνικης ραφης και σχετικα μετρια σε ποιοτητα μπροστα στα** ντενιζ.**.
Πρωτα απο ολα διαβαζεται Ντα'ι'νεζε και δευτερον δεν υπαρχει κανενα ιαπωνικο να του προτεινεις?
TOY ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΙΑΠΩΝΙΚΟ YOU FOOL...ΤΑ ΑRAI (THE BEST HELMETS IN THE WORLD)AND THEY ARE MADE IN JAPAN...
ΞΥΠΝΑ ΘΑΝΙΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞ
-
-
Random
Για το μπουφαν λεω YOU FOOL...ΞΥΠΝΑ ΡΑΝΤΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ
-
Μιας και μιλατε για εξοπλισμο, ας μην ανοιξω αλλο thread. Ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η διαφορα μεταξυ full face και flip up κρανων. Εκτος φυσικα του οτι το ενα ανοιγει. Υπαρχει διαφορα στην ασφαλεια η την χρηση?
Γιατι αλλιως γιατι να μην παρεις το πιο ευχρηστο φλιπ? Η μηπως κινδυνευεις να σου ανοιξει σε πτωση?
Thanks. -
Συνέχεια από εδώ.
Παντελόνι τζιν με προστασία:
http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=26882
και στο Motospazio (πάνε στο κατάστημα στη Καραμανλή, θα σε εξυπηρετήσει ο Σταύρος)Επίσης στο http://www.louis.de/ έχει τα εξής κομμάτια (το site τους δεν υποστηρίζει direct links, στην αρχική σελίδα απλώς δώστε τον αντίστοιχο κωδικό στο πεδίο πάνω αριστερά)
-αδιάβροχο (μόνο, χωρίς προστατευτικά) παντελόνι με φερμουάρ κατά μήκος: 208861
-απλό αδιάβροχο παντελόνι, δεν ξέρω αν το φερμουάρ του φτάνει μέχρι πάνω: 205082
-παντελόνι με προστασία, αδιάβροχο και φερμουάρ κατά μήκος: 205407
-τζιν με προστασία: 208635
-κι άλλο τζιν με προστασία: 208731 -
Και να σκεφτείς ότι είχα δώσει 20€ για μια μαλακία εδω ρε πστ
-
Ο χρήστης Sandouras έγραψε:
Μιας και μιλατε για εξοπλισμο, ας μην ανοιξω αλλο thread. Ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η διαφορα μεταξυ full face και flip up κρανων. Εκτος φυσικα του οτι το ενα ανοιγει. Υπαρχει διαφορα στην ασφαλεια η την χρηση?
Γιατι αλλιως γιατι να μην παρεις το πιο ευχρηστο φλιπ? Η μηπως κινδυνευεις να σου ανοιξει σε πτωση?
Thanks.Το πρώτο μου κράνος ήταν flip-up. Δέν ήταν γνωστή μάρκα αλλά είχε εγκρίσεις και γενικά δέν ήταν απο τα φτηνιάρικα κινέζικα. Παρόλα αυτά, αν το τράβαγες με δύναμη με τα χέρια ξεκούμπωνε και άνοιγε.
Αλλά και σε όσα επώνυμα ακριβά έχω δεί το κούμπωμα δέν εμπνέει πολύ εμπιστοσύνη.
Για χρήση μέσα στην πόλη με χαμηλές ταχύτητες όμως μάλλον δέν θα έχεις πρόβλημα.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Thanks.Το πρώτο μου κράνος ήταν flip-up. Δέν ήταν γνωστή μάρκα αλλά είχε εγκρίσεις και γενικά δέν ήταν απο τα φτηνιάρικα κινέζικα. Παρόλα αυτά, αν το τράβαγες με δύναμη με τα χέρια ξεκούμπωνε και άνοιγε.
Αλλά και σε όσα επώνυμα ακριβά έχω δεί το κούμπωμα δέν εμπνέει πολύ εμπιστοσύνη.
Για χρήση μέσα στην πόλη με χαμηλές ταχύτητες όμως μάλλον δέν θα έχεις πρόβλημα.
Περισσότερο τεκμηριωμένα στοιχεία θα βρείτε εδώ .
Τα τελευταία 7 (σχεδόν) χρόνια χρησιμοποιώ και εγώ ανοιγόμενο. Είχα πάντοτε Nolan (N100 & N101), αλλά πρόσφατα τους πρόδωσα γι' αυτό το κράνος (λέγεται Rhyno στην Ελλάδα) . -
Το ανοιγομενο κρανος εχει μεγαλυτερο βαρος και πιο πολυ θορυβο απο τον αερα απ'οτι ενα full face, οποτε κουραζει πιο πολυ. Ειναι και λιγοτερο ασφαλες οταν ειναι ανοικτο.
-
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Και εγω full face σκεφτομουν να παρω και για σιγουρια και για να μην μπαινω στον πειρασμο εν ωρα οδηγησης.
-
Και εγω full face σκεφτομουν να παρω και για σιγουριαΠολύ καλά θα κάνεις. Μονόδρομος το full face IMHO. Δε χρειάζεται να βάλω φωτογραφίες από σπασμένα δόντια / σαγόνια, ε;
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Και εγω full face σκεφτομουν να παρω και για σιγουρια
Πολύ καλά θα κάνεις. Μονόδρομος το full face IMHO. Δε χρειάζεται να βάλω φωτογραφίες από σπασμένα δόντια / σαγόνια, ε;
Ιιιιιχ..... Ασε, ασε...
-
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Και εγω full face σκεφτομουν να παρω και για σιγουρια και για να μην μπαινω στον πειρασμο εν ωρα οδηγησης.Full-face καλής ποιότητας (όχι κράνος των 100 ευρώ ) και με άθραυστα γυαλιά ηλίου μέσα στην πόλη (όπου το να σηκώσεις την προσωπίδα σε ένα φανάρι είναι περίπου αυτονόητο). Προσοχή το βράδυ
-
Σκεφτομουν το Shoei xr1100. Ως αρχαριος βρηκα την πιο καλη εταιρεια (απο οτι ακουω) και αμεσως στοχευσα το πιο καλο της κρανος για sport/cruising. Βλεπω ομως οτι πολλοι παιρνουν Nolan, Shark και αλλες εταιριες με πιο λιγα λεφτα. Τι λενε αυτες οι εταιριες?
Κοιτωντας παντως το αντιστοιχο της Shark ειδα οτι η ζελατινα σχηματιζει ενα σχημα σαν κυβο, αντι να κανει καμπυλη γυρω απο το προσωπο και με κοινη λογικη σκεφτομαι πως δεν θα ναι τοσο καλο αεροδυναμικα.
Απλα αναρωτιεμαι αν παιρνοντας Shoei παιρνεις καλο κρανος, απλα το χρυσοπληρωνεις για τα 5 ψιλοπραγματακια που εχει παραπανω.Για πειτε καμμια γνωμη για τις διαφορες εταιριες κρανων.
ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΥΦΑΝ