Oct 14, 2009, 1:33 PM

εκτός από το καθισματάκι ... να παίρνεις μαζί και το καροτσάκι !!!! δεν κάνω πλάκα ... στο δικό μου V50, κατά τύχη χωράει ίσα ίσα στο πλάτος.

Σκεπτόμενος τώρα, 1χρόνο μετά την αγορά του αυτοκινήτου μου και 6μηνών μπαμπάς, θα σου έλεγα να ΜΗΝ παρασυρθείς και αγοράσεις ΤΩΡΑ αυτοκίνητο και ειδικά BMW, αφού αναμένονται τα turbomoter. Κράτα την 120 για λίγο καιρό, ακόμα και αφ ότου γεννηθεί το μωρό και μετά βλέποντας τις πραγματικές σου ανάγκες, επιλέγεις. Αν θες σώνει και καλά να πάρεις την 320, οπωσδήποτε κάνε ένα τεστdrive την 325-330 στην ίδια διαδρομή που οδήγησες την 320. Δίνοντας το 106R, αφού έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χωρέσουμε εκεί μέσα και με την 'αυθυποβολή μου ' ότι χρειάζομαι ένα ασφαλές ποιοτικό και με χώρους αυτοκίνητο, επέλεξα το V50 1.8. Σήμερα μετανιώνω 1000 φορές που για 10.000€ δεν επέλεξα το V50 T5 AWD. Πίστευα ότι μια χαρά πάει και το 1.8, καλά πάει, αλλά αν δεν είσαι ανήσυχος και αν δεν θες να προσπερνάς κουλούς και νταλίκες σε επαρχιακούς δρόμους. Ε εκεί (ρεπρίζ) το turbo δεν έχει αντίπαλο.

Επιλογή 2η ..... κράτα την κούκλα σου 120 και πάρε ένα 2ο οικογενειακό Μτχ μέχρι 10.000€€ πχ πασσάτ 1.8Τ.