-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
giwrgo focus o kserolas exei arxisei na se sympathei na ksereis se briskw antikeimeneiko
Εγω ειμαι υπερ ενος βαρυ αυτοκινητου
εγω παλι οχι , το βαρος ειναι καταστροφη και ας εχεις δυναμη
-
για να εχει μεγαλυτερη αδρανεια αρα μικροτερη ροπη(οχι στρεψης,ροπη με την γενικοτερη εννοια της)..με λιγα λογια,η παλαια καλη πατροπαραδοτη αποψη οτι τα βαρια αυτοκινητα ειναι κ καλα γιατι ταχα μου πατανε καλυτερα(οι λοτους αν δεις σε καθε στροφη ειναι εξω.. )..κ μετα ξερεις..χτυπας με το δαχτυλο το καπο η πιανεις την πορτα να νιωσεις ασφαλεια κ ποιοτητα κατασκευης..
-
Μαλιστα θα γραφω ελληνικα.Ωραια ρε φιλε τι παραπανω χαρισματα εχει το μπεμβε απο ενα σααμπ 9-3, Α4,C200, 159 τα οποια τα εχουν ολα ΚΑΙ δυναμη και ειναι ολα στην ιδια τιμη περιπου.Για πεστα γιατι εγω ψαχνω αλλα ΔΕΝ η δεν εχει η ειναι πολυ κρυφα.Danke.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
giwrgo focus o kserolas exei arxisei na se sympathei na ksereis se briskw antikeimeneiko
Γιατί να είναι βαρύ??
Οταν λεω βαρυ οχι και τοσο νταξει οχι παραπανω απο τα 1400 κιλα το ξερω χαλαει αποδοση αλλα εισαι πιο σταθερος στον δρομο!!!!
-
Ο χρήστης kserolas έγραψε:
:vava: Μαλιστα θα γραφω ελληνικα.Ωραια ρε φιλε τι παραπανω χαρισματα εχει το μπεμβε απο ενα σααμπ 9-3, Α4,C200, 159 τα οποια τα εχουν ολα ΚΑΙ δυναμη και ειναι ολα στην ιδια τιμη περιπου.Για πεστα γιατι εγω ψαχνω αλλα ΔΕΝ η δεν εχει η ειναι πολυ κρυφα.Danke.βασικα τι καλυτερο εχουν ολα τα παραπανω απο το Α4?
τιποτα
-
περα απο το τιμονι?την οδικη συμπεριφορα?την ποιοτητα κατασκευης?(τιποτα απο αυτα δεν ειναι καλυτερο η χειροτερο σε μεσους ορους..)κ επειδη μου αναφερεις αυτοκινητα που δεν φερουν κινητηρες 1.6λτ(εκτος της νεας σ-κλας) για ακομη μια φορα κανεις ανουσιες κ ακυρες συγκρισεις..κ εγω για ακομη μια φορα σου δινω τροφη για σχολια..
bitte..γιωργοςφοκους μπορεις να μου εξηγησεις τι σχεση εχει η σταθεροτητα με το βαρος ?τις εννοιες αδρανεια κ ροπη τις γνωριζεις?ξαναλεω,δεν αναφερομαι στην ροπη στρεψης που υπαρχει στους κινητηρες,αλλα στην ροπη κινητικης καταστασης..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
:vava: Μαλιστα θα γραφω ελληνικα.Ωραια ρε φιλε τι παραπανω χαρισματα εχει το μπεμβε απο ενα σααμπ 9-3, Α4,C200, 159 τα οποια τα εχουν ολα ΚΑΙ δυναμη και ειναι ολα στην ιδια τιμη περιπου.Για πεστα γιατι εγω ψαχνω αλλα ΔΕΝ η δεν εχει η ειναι πολυ κρυφα.Danke.
βασικα τι καλυτερο εχουν ολα τα παραπανω απο το Α4?
τιποτα
Βασικά το α4 δεν έχει τπτ καλύτερο από τα παραπάνω...
-
Το παρον θεμα δεν ειναι για συγκρισεις αυτοκινητων αλλα για την οδηγικη εμπειρια απο την οδηγηση ενος νεου μοντελου.
[ΜOD] -
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Γιατί να είναι βαρύ??
Οταν λεω βαρυ οχι και τοσο νταξει οχι παραπανω απο τα 1400 κιλα το ξερω χαλαει αποδοση αλλα εισαι πιο σταθερος στον δρομο!!!!
Είναι τελείως αυθαίρετο το νούμερο που λες...
Γενικά ισχύει , όσο πιο ελαφρύ τόσο το καλύτερο... -
C.L.A.B. Με το συμπαθιο αλλα .Χαλαρωσε γιατι εχεις πολλα νευρακια και τα ξαναλεμε.Αλλωστε εχουμε ξεφυγει απο το θεμα .
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
:vava: Μαλιστα θα γραφω ελληνικα.Ωραια ρε φιλε τι παραπανω χαρισματα εχει το μπεμβε απο ενα σααμπ 9-3, Α4,C200, 159 τα οποια τα εχουν ολα ΚΑΙ δυναμη και ειναι ολα στην ιδια τιμη περιπου.Για πεστα γιατι εγω ψαχνω αλλα ΔΕΝ η δεν εχει η ειναι πολυ κρυφα.Danke.
βασικα τι καλυτερο εχουν ολα τα παραπανω απο το Α4?
τιποτα
Βασικά το α4 δεν έχει τπτ καλύτερο από τα παραπάνω...
για να μην ειμαστε εκτος θεματος και στενοχωρουμε τον bill ελα στο audi forum και εξηγησε με τις επιστημονικες σου γνωσεις μου το λογο που δεν ειναι καλυτερο απο τα υπολοιπα
(περα απο το ελαφρυ τιμονι)
-
ολα τα smart ειναι τουρμπο παντως το fortwo με τα 100 αλογακια την ξεφτιλιζει ανετα την μπεμπα εκτος αν η κοντρα τελειωνει θεσσαλονικη οπότε λογικα σε τελική λιγο πριν την λαρισα θα το εχει περασει.Παντως θεωρω μεγάλη βλακεία να πας να δωσεις 37000 ευρω να παρεις την 316 CI την διπορτη δηλαδη που ειναι πολυ ωραιο αμαξι κατα τα αλλα και στον δρομο να να εισαι πιο αργος και απο 1000αρια και το μοτερ της ειναι και της peugeot ΑΜΑΡΤΙΑ η ελληνικη αντιπροσωπεια το εχει καταλαβει και σου λεει ο ελληνας βεμβεδακι θελει κατω των 2000 κυβικων και ας το πληρωσει και χρυσο και γιαυτο και το βαραει ασε που στο top gear τις εχουν βγαλει χειροτερες και απο lada στην ποιοτητα κατασκευηςέχεις μείνει πολύ πίσω... το καλοκαίρι αγόραζες και 325 με 37 χιλιάρικα...
από την άλλη από τον τρόπο που γράφεις (σύγκριση smart-3series WTF ) υποθέτω ότι μιλάς εκ της ασφαλούς......σέλας ενός υπερκυβισμένου παπακίου
-
C.L.A.B. Με το συμπαθιο αλλα .Χαλαρωσε γιατι εχεις πολλα νευρακια και τα ξαναλεμε.Αλλωστε εχουμε ξεφυγει απο το θεμα .τι εννοεις?να χαλαρωσω επειδη την παιζεις? σε ενοχλω κατα την διαρκεια του αυνανισμου ε?
οκ ρε ομορφε,οπως επιθυμεις..μπηκες,τρολλαρεις κ παραδιδεις μαθηματα flame baiting μεσα σε 5 απαντησεις σου κ να χαλαρωσω εγω μετα?οπως διαταξεις..
get a life or get a wife..σου χρειαζεται.. ,μετα θα βλεπεις σειρα 3(η οτιδηποτε αλλο μικροπρεπες σε ενοχλει) κ δεν θα εκνευριζεσαι..ουτε που θα σε ενδιαφερει..θα εισαι chill.. κ θα εχεις σημαντικοτερα να ασχοληθεις..
τα λεμε!!
ζητω συγνωμη για ακομα ενα απο μερους μου..μπορειτε ευχαριστως να σβησετε τις παραθεσεις μου.. -
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
όπως και το ότι μας έβαζαν (τα παιδιά) στο πορτ-μπαγκάζ για να ελέγξουν την χωρητικότητά του...
Τι εποχές και εκείνες !σοβαρα σου εκαναν τετοιο πραγμα?
θυμαμαι παντως το 98 περιπου οταν πηραμε το vectra που ο πατερας μου απερριψε το avensis γιατι οταν εκλεινε η πορτα του φαινοταν χαρτινο
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
....ι τα άλλα απίστευτα της δεκαετίας του '80, που πηγαίναμε στις εκθέσεις και ο άνδρας-οδηγός της οικογένειας κτυπούσε τα λάστιχα με την άκρη του ποδιού....Χαχα, τα θυμήθηκα τα χρόνια τα παλιά, πρόσφατα σε βενζινάδικο/στάση εθνικής οδού ότι είδα έναν να κλωτσάει τα λάστιχά του!!
OFF TOPIC Τέλος...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
όπως και το ότι μας έβαζαν (τα παιδιά) στο πορτ-μπαγκάζ για να ελέγξουν την χωρητικότητά του...
Τι εποχές και εκείνες !σοβαρα σου εκαναν τετοιο πραγμα?
θυμαμαι παντως το 98 περιπου οταν πηραμε το vectra που ο πατερας μου απερριψε το avensis γιατι οταν εκλεινε η πορτα του φαινοταν χαρτινο
Καλά ρε έχει περάσει Opel Vectra του 98 απτην οικογένεια και έχεις μούτρα και βγαίνεις και το λες?? Έτσι εξηγούνται όλα...
-
για τη δουλεια που το ηθελε ο πατερας μου ηταν παραπανω απο καλο και το μονο αυτοκινητο που ειχαμε που ηταν με ολη τη σημασια της λεξης ΣΚΥΛΙ
οδηγικα δεν ηταν κατι το τρομερο , δεν ειχε και αλογα για να βρεθεις σε πολυ δυσκολη θεση , αλλα δεν κινδυνευσα ποτε μαζι του..
ουδετερο και υποστροφικο στο οριοσιγουρα ομως δε θα ξαναπερνα οπελ γιατι και στα επομενα παρατηρησα τα αρνητικα του vectra κυριως στον τομεα της οδηγικης συμπεριφορας.
σιγουρα ομως θα τα προτεινα σε καποιον σαν αξιοπιστα , ποιοτικα για τα λεφτα τους και οικονομικα αυτοκινητα
οσο το ειχαμε παντως μαζι με τους 2 γαλλους της οικογενειας η αληθεια ειναι οτι παντα προτιμουσα τους γαλλους , ισως οχι τοσο το 19αρι μας αλλα σιγουρα το clio το οποιο σε στριψιμο ειδικα ηταν πολυ ανωτερο..
-
Μισή ντροπή δική σας, μισή της Opel που το βγαζε...τι να πω...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μισή ντροπή δική σας, μισή της Opel που το βγαζε...τι να πω...ηταν πολυ τιμιο αυτοκινητο για αυτο και δε μπορω να του κρατησω κακια...
δε με ενθουσιαζε ποτε , αλλα σαν εργαλειο ηταν παραπανω απο καλο..
αυτος που το αγορασε απο μας ακομα και σημερα μετα απο απειρα χλμ δηλωνει ευχαριστημενοςδεν ειναι ολα τα αυτοκινητα για σπορ σκηνικα ρε συ στεφανε , δε θα το συγκρινα σε καμια περιπτωση με 156 σε αυτον τον τομεα..σε αλλους ομως οπως αξιοπιστια , κοστη και χρηστικοτητα το συγκρινω μια χαρα
αλλωστε ουτε τα λεφτα ειχαμε τοτε για να παρουμε κατι πιο γκλαμουρατο , ουτε ο πατερας μου ενδιαφερεται για γκαζια
θα σου λεγα και σενα ντροπη που πηρατε q5 , αλλα ειναι audi και δε μου βγαινει
Οδήγησα....