-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Να σε πω Βαγγελη, αυριο μετα την μια θα ειμαι στο γνωστο ''στεκι'' στην λεωφορο Μαραθωνος (ξερεις εσυ... )...Οταν ξεμπερδεψω κερνας καφε...?ok περνα ναι
πρόσεχε.... στον καφέ ρίχνει και LHM
Τα μεσημερια LHS το βραδακυ LHM γιατι ειναι πιο ελαφρυ σε αλκοολ
-
Ανακοίνωθηκε και στην Γαλλία η C5 με τον κινητήρα 1.6 thp αλλά μόνο στην έκδοση exclusive με βασική τιμή 30600 € . Αντικαθιστά όπως λέει τον 2.0 και διατηρείται με λιγότερες εκδόσεις ο 1,8 ενώ ο νέος ντίζελ 160 ΗΡ αντικαθιστά τους 2,0 και 2,2 ντίζελ . Η Γαλλία δίνει καλύτερες επιδόσεις γιά τον 1,6 σε σύγκριση με το Βέλγιο . Δηλαδή 0-100 8,6 δ. , τελική 210 χαω , 0-400 16,4 δ., 0-1000 29,9 δ. , 30-60 με 3η 4,4 δ. , 60-90 με 4η 5,8 δ., 80-120 με 5η 11,9 δ. Καταναλώσεις , ρύποι 9,9/230-5,6/130-7,2/169 . Καλό το βλέπω .
-
Που το είδες; Δεν γραφουν τίποτα στην ιστοσελίδα τους.
-
http://www.planete-citroen.com/forum/sh ... p?t=112541
Στη σελίδα άνοιξε το λινκ
Vous trouverez les nouveaux tarifs / ainsi que les évolutions d'équipements / finition sur la gamme CITROËN au 10/2009Tarifs / Gamme 10/2009
Αυτό το τελευταίο σε πάει στις ανακοινώσεις που έχει όλες τις αλλαγές , τιμές , κινητήρες , εξοπλισμός , αξεσουάρ και χρώματα γιά όλα τα μοντέλλα τον Οκτώβριο . Κάνει και κάτι μειώσεις στον εξοπλισμό της C5 . -
Ξέρει κανείς το offset της 17άρας Resolfen? Η ζάντα απο μέσα δεν το γράφει (ή αν το γράφει δέν το είδα ). Τη μέτρησα με το παχύμετρο και το υπολόγισα στο περίπου κάπου στο 37.
-
26 πρέπει να είναι. Δεν έχει στάμπα πάνω;
-
Είδα κάπου ένα 26 αλλά δέν έγραφε ET26 όπως συνιθίζεται. Τόσο λάθος τη μέτρησα?
-
Όπως γράφω και εδώ: viewtopic.php?p=1626880#p1626880 ψάχνω για 18άρες ζάντες για το C4. Τελικά επικοινώνησα με τη Hercules Parts και μου είπαν αν τους πάω τα μουαγιε μπορούν να κάνουν καινούριες τρύπες. Κατα προτίμηση 5χ112 αλλά και 5χ100 μου κάνει. Σκέφτομαι για την OZ Ultraleggera 8x18, ET35, πιθανόν να χρειαστεί και ένα μικρό αποστάτη για να κάτσει σωστά. Λάστιχα ή 225/40/18 τα οποία είναι ακριβώς ίδια διάμετρο με τα εργοστασιακά, ή τα λίγο μεγαλύτερα 235/40/18.
Την Κυριακή θα κάτσω πρώτα να μετρήσω πόσο κενό αφήνει η 17άρα ζάντα απο το αμορτισέρ. Πάντως έχω βάλει λάστιχα 235 στο παρελθόν και δέν έβρισκαν, πιστεύω και η 18άρα ζάντα αν με αποστάτη τη φέρω κοντά στο εργοστασιακό οφφσετ δέν θα βρίσκει.
Αν δείχνει οτι χωράει τότε θα τακάρω το αμάξι και θα βγάλω τα μουαγιέ ωστε τη δευτέρα να τους τα πάω για τρύπημα.
-
Τις krakatoa που φορανε σαν extra οι c4 picasso τις εχεις σκεφτει? Η απλα ξεφευγουν απο θεμα μπατζετ?
http://img178.imageshack.us/img178/3195/c4bc2.jpg -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τις krakatoa που φορανε σαν extra οι c4 picasso τις εχεις σκεφτει? Η απλα ξεφευγουν απο θεμα μπατζετ?
http://img178.imageshack.us/img178/3195/c4bc2.jpgΕίναι 7 ίντσες σε πλάτος, όπως και όλες οι 18άρες αφτερμαρκετ για Citroen. Επίσης αν κρίνω απο τις άλλες ζάντες του γκρούπ, η μία krakatoa θα ζυγίζει όσο τρείς Ultraleggera
-
Καλά νεα και κακά νέα:
Τα καλά είναι οτι υπάρχει άφθονος χώρος και άνετα θα παίρνει το 235 λάστιχο με 8χ18 ζάντα.
Τα κακά νέα είναι τα εξής:
1ον, δέν υπάρχει τρόπος να μείνουν πάνω και οι παλιές τρύπες. Όπως και να το φέρεις η μία τουλάχιστον καινούρια θα πέφτει λίγο πάνω σε μία απο τις παλιές. Αναγκαστικά θα πρέπει να κλείσουν οι παλιές και να ανοιχτούν καινούριες ή να μου φτιάξει το μηχανουργείο καινούρια μουαγιέ εξόλοκλήρου.2ον, Πίσω μουαγιέ, ρουλεμάν και δίσκος είναι ένα ενιαίο πράγμα
Πάντως τα έχω βγάλει τώρα και αύριο πρωί θα τους τα πάω να δούμε τί μπορεί να γίνει.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Καλά νεα και κακά νέα:Τα καλά είναι οτι υπάρχει άφθονος χώρος και άνετα θα παίρνει το 235 λάστιχο με 8χ18 ζάντα.
Τα κακά νέα είναι τα εξής:
1ον, δέν υπάρχει τρόπος να μείνουν πάνω και οι παλιές τρύπες. Όπως και να το φέρεις η μία τουλάχιστον καινούρια θα πέφτει λίγο πάνω σε μία απο τις παλιές. Αναγκαστικά θα πρέπει να κλείσουν οι παλιές και να ανοιχτούν καινούριες ή να μου φτιάξει το μηχανουργείο καινούρια μουαγιέ εξόλοκλήρου.2ον, Πίσω μουαγιέ, ρουλεμάν και δίσκος είναι ένα ενιαίο πράγμα
Πάντως τα έχω βγάλει τώρα και αύριο πρωί θα τους τα πάω να δούμε τί μπορεί να γίνει.
με το συμπάθιο κάτι μου λέει ότι παίζεις σοβαρά με την ασφάλεια σου με αυτά που γράφεις ότι πας να κάνεις.
-
κάποιος φούρνος γκρεμίστηκε
στο εξώφυλλο των 4Τ υπάρχει μια citroen, πως το έπαθαν. -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
στο εξώφυλλο των 4Τ υπάρχει μια citroen, πως το έπαθαν.Κανονικα θα επρεπε να ειχε ενα μεγαλο αφιερωμα για τα 90 χρονια
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
στο εξώφυλλο των 4Τ υπάρχει μια citroen, πως το έπαθαν.Κανονικα θα επρεπε να ειχε ενα μεγαλο αφιερωμα για τα 90 χρονια
+1000
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
+1000
θα το γράψει ο καβαθας όταν πάρει σύνταξη.
-
πεσμένα τα πράγματα στο τοπικό των ακατανόμαστων, τρολάρει ο ντρίφτερ στις εκλογές και έχει πέσει στα τάρταρα
άντε χρόνια σας πολλά ψιτροενάκηδες
-
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
πεσμένα τα πράγματα στο τοπικό των ακατανόμαστων, τρολάρει ο ντρίφτερ στις εκλογές και έχει πέσει στα τάρταραάντε χρόνια σας πολλά ψιτροενάκηδες
ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη.
-
nonos C Ερωτας nn
CITROËN FORUM