-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Mη ραβετε κουστουμια λεμε...
http://troktiko.blogspot.com/2009/09/blog-post_258.html
Το ΠΑΣΟΚ αλλαξε.To McAfee με προειδοποιει να μην ανοιξω το λινκ του τρωκτικου,για το καλο μου.Πλακα δεν εχει?
Aνοιξε το δεν υπαρχει προβλημα
Και επειδη ο Traveller παραμονευει παρτε και μια σεμνη και ταπεινη συμπεριφορα:
http://troktiko.blogspot.com/2009/09/blog-post_1564.html -
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
ουτε φιλελληνες
Στα παλια μου (χειροποιητα) John Lobb.
παπουτσι απο τον τοπο σου...
Πριν απο αρκετα χρονια , ενας τυπος πολυ φραγκατος την επεφτε σε μια φιλη μου και μας ειχε ζαλισει τα @@ με το ποσα πολλα (καμμια 35αρια) χειροποιητα John Lobb ειχε.
-
Πολλα 8άρια σε πάω με 1000, γιατί είσαι λαϊκός δεξιός. Μανώλης - Ρίζος κι ετσι. Βγάζεις αβίαστα το γέλιο παριστάνοντας τον αντικειμενικό. Ενώ οι άλλοι οι τεχνοκράτηδες, σκεπτόμενοι, ναιμεναλλαδες (βαριεμαι να αναφερω νικς τους τα εχω χωσει κατά καιρους) προϋποθετουν διαβασμα και με κουραζουν.
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Mη ραβετε κουστουμια λεμε...
http://troktiko.blogspot.com/2009/09/blog-post_258.html
Το ΠΑΣΟΚ αλλαξε.Πέρνα μια επίσκεψη από το θέμα Ζώα-Ζώα και θα δεις ότι ουκ ολίγα έχουν γραφτεί για το συγκεκριμένο συμβάν.
Υ.Γ.: Αν και το troktiko είναι γλοιώδες, τους έστειλα ένα μήνυμα το πρωί με το link από το site http://news247.gr/ για να αναδημοσιεύσουν την είδηση
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Πολλα 8άρια σε πάω με 1000, γιατί είσαι λαϊκός δεξιός. Μανώλης - Ρίζος κι ετσι. Βγάζεις αβίαστα το γέλιο παριστάνοντας τον αντικειμενικό. Ενώ οι άλλοι οι τεχνοκράτηδες, σκεπτόμενοι, ναιμεναλλαδες (βαριεμαι να αναφερω νικς τους τα εχω χωσει κατά καιρους) προϋποθετουν διαβασμα και με κουραζουν.Aλλου το ονειρο κι (απο) αλλου το θαυμα.
Τελικα στην Ελλαδα το πιο διαδεδομενο επαγγελμα πρεπει να ειναι αυτο του 'ΕΠΙΓΡΑΦΕ-ΤΑΜΠΕΛΛΑΙΣ'.
Χαλας τη 'δουλεια' καποιου??Αρπα μια επιγραφη:ΓΡΑΦΙΚΟΣ ας πουμε.
Διαφωνεις με καποιον στα πολιτκα:Τσακω τη ΤΑΜΠΕΛΑ σου (δεξιος, κομμουνι, πασοκος κλπ).
Το να εχεις διαφορετικη αποψη απο καποιον αλλον ειναι εγκλημα.
-Δε μπορει για να τα λεει ετσι, Δεξιος θα ειναι.Μπορει και πρακτωρ της ΣΙΑς.
-Αποκλειται σου λεω, ετσι σκεφτονται μονο τα κουμμουνια και οι Πασοκοι.Τα εχουνε μαθει στα σχολεια της Γκαγκεμπε.Εν πασει περιπτωσει αφου το θελει ο αγαπητος κατα τα αλλα greo ειμαι ΛαΪκος Δεξιος.Αν καποιος αλλος επιθυμει ειμαι Καραμανλικος.Αν για καποιους μοιαζω με Πασοκο (εκσυγχρονιστη ή Προεδρικο) κανενα προβλημα.Κι απ'αυτα ειμαι.Ισως καποιοι να με δουν και ως κομμουνιστη στο μελλον.Χαλαω εγω χατηρι??Μαζι τους.
Επιτρεψτε μου ομως να εχω το δικαιωμα να εχω κουραστει απο το 83 να ακουω για σωτηρες χωρις ποτε να τους βλεπω.Και να θελω να μουτζωσω τους διαχειριστες της Εξουσιας.
-
Για κάποιον αδιόρατο λόγο οι μούτζες σου έχουν μια εκ προοιμίου κλίση όμως, δεν γίνεται να μην το αντιλαμβάνεσαι αυτό
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Για κάποιον αδιόρατο λόγο οι μούτζες σου έχουν μια εκ προοιμίου κλίση όμως, δεν γίνεται να μην το αντιλαμβάνεσαι αυτόΠρος τα που??Προς τα πανω ή προς τα κατω??
Εκτος αν εννοεις οτι επειδη θεωρω τον Καραμανλη Ανικανο και το Παπανδρεου Επικινδυνο Βλ@κ# ειμαι Δεξιος.
-
δεν εχω καταλαβει γιατι οι δεξιοι στην ελλαδα ντρεπονται που ειναι δεξιοι (δεν αναφερομαι στον πολλα 8αρια, γενικως μιλαω...)
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
δεν εχω καταλαβει γιατι οι δεξιοι στην ελλαδα ντρεπονται που ειναι δεξιοι (δεν αναφερομαι στον πολλα 8αρια, γενικως μιλαω...)γιατί είναι cool να είσαι 'αριστερός'
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
γιατί είναι cool να είσαι 'αριστερός'
τοτε να γινουν commies... αλλιως ας το παρουν αποφαση οτι δεν ειναι cool
-
Πάντως οι καλύτερες γκόμενες ειναι δεξιές...
οι αριστέρες σου ζαλίζουν τα ...
-
Κοιταχτε φατσα!!!Σαν να διαφημιζεται σε μπουζουκτζιδικο!!!
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Πάντως οι καλύτερες γκόμενες ειναι δεξιές...οι αριστέρες σου ζαλίζουν τα ...
+1000... πριν από 23 χρόνια περίπου η Μάνα μου, για πρώτη και τελευταία φορά είχε θέσει βέτο σε μία γκόμενα της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.... Φυσικά και δεν την άκουσα άλλο αν η σχέση μετά από 1 μήνα είχε πάει για γρούβες.... (α ρε mother είχες δίκαιο...)
Τις καλύτερες @@πες ως σήμερα μόνον από επαγγελματίες που η μόνη της πατρίδα είναι το μπικικίνι.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
δεν εχω καταλαβει γιατι οι δεξιοι στην ελλαδα ντρεπονται που ειναι δεξιοι (δεν αναφερομαι στον πολλα 8αρια, γενικως μιλαω...)Διότι όταν δηλώνεις δεξιός, είσαι υπέρ του κεφαλαίου, της καταπίεσης της εργατιάς και άλλα παρόμοια.
Ενώ αν δηλώνεις αριστερός, είσαι υπέρ της δίκαιης διανομής του πλούτου, υπέρ της εκμηδένισης των κοινωνικών ανισοτήτων, υπέρ των αδύναμων στρωμάτων κ.ά.Είναι σαν τις κυρίες της τηλεόρασης που ενώ γνωρίζουν μόνο από πίπες και αλλαξοπισθιές, ταυτόχρονα δηλώνουν ότι γνωρίζουν να μαγειρεύουν, ότι είναι άριστες μητέρες (με 2 νταντάδες και ιδιωτικό ολοήμερο) και ότι διαβάζουν ποίηση. Αφού είσαι ό,τι δηλώσεις.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
δεν εχω καταλαβει γιατι οι δεξιοι στην ελλαδα ντρεπονται που ειναι δεξιοι (δεν αναφερομαι στον πολλα 8αρια, γενικως μιλαω...)
Διότι όταν δηλώνεις δεξιός, είσαι υπέρ του κεφαλαίου, της καταπίεσης της εργατιάς και άλλα παρόμοια.
Ενώ αν δηλώνεις αριστερός, είσαι υπέρ της δίκαιης διανομής του πλούτου, υπέρ της εκμηδένισης των κοινωνικών ανισοτήτων, υπέρ των αδύναμων στρωμάτων κ.ά.μέχρι που να δουλέψεις για αριστερό αφεντικό για να γνωρίσεις τη γλύκα....
-
Σήμερα βγήκε ο ισολογισμός του ΟΣΕ με 883εκ ζημιά το 2008 και από σήμερα το Ελληνικο Δημόσιο χρωστάει και 1 - 1.6 δισ στους πρώην υπαλλήλους της Ολυμπιακής. Επίσης κατέπεσε η σύμβαση για την υποθάλλασια της Θεσ/νίκης και χρωστάει το κράτος 130εκ. σε κατασκευαστικές/τραπεζες για διαφυγόντα
-
Τέταρτη τηλεφωνική δημοσκόπηση σε 10 μέρες!!!
Το τηλέφωνο πλέον χτυπά μόνο γι αυτές και για να με ενημερώσουν ποιός μιλάει δίπλα απ το σπίτι μου...α ρε που θέλουν... -
κατάλαβες τώρα γιατί δεν απαντάμε στη πρώτη?!
καταχωρείσαι ως συνεργάσιμος -
μα είναι από άλλη εταιρεία κάθε φορά!
Η αποψινή ήταν της rush, ras ξέρω γω πώς γράφεται... -
Σήμερα μιλούσα με κάποιους που αν και είχαν ψηφίσει ΝΔ δαγκωτό θεωρούν ότι τα τελευταία 5 χρόνια η ΝΔ τα έχει κάνει τελείως μπουρδέλο, είμαστε στους 9 στους 10 τομείς χειρότερα απ' ότι το 2004, δεν υπάρχει ελπίδα καμιά, διαφθορά στο μάξιμουμ, αναξιοκρατία, ανομία, κλπ, κλπ, έβριζαν τον Κωστάκη και όλο το επιτελείο του, αλλά.... ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ!!!
(γιατί -εννοείται- η ψήφος τους θα είναι καθοριστική, και ο 'άλλος' -εννοείται- είναι χειρότερος!)
Για αυτό θα πάμε μπροστά στην Ελλάδα. Στην Αγγλία που οι περισσότεροι ψηφίζουν κατά συνείδηση το κυβερνών κόμμα βγήκε τρίτο στις δημοτικές εκλογές. Εδώ, που έχουμε μαζευτεί όλοι οι masters του game theory, στάνταρντ πρώτο-δέυτερο.
Εκλογές 2009