-
Ο χρήστης alfasud έγραψε:
Λοιπον σημερα παιδες ημουν στην πολη και ειδα ενα αυτοκινητακι χοντα, σιβικ αν θυμαμαι καλα εγραφε γυρω, δεκαετιας αν κρινω απο το σχημα και τις σκουριες!Ειχε μαυρα τζαμια γυρω/γυρω και ενα χερι ζωγραφισμενο, ασπρο φυσικα για να κανει αντιθεση, στο πισω τζαμι και ηταν το μεσαιο δακτυλο προς τα πανω, καταλαβατε!
Αποφασισα να το ακολουθησω για να δω που μενουν οι νεαροι με τα αναποδα καπελα και σε λιγο φτανουμε σε μια περιοχη με πολυκατοικιες, ενα γνωστο γκετο με πολλους μεταναστες και αλλους χαμηλου επιπεδου αναπροσαρμωστους!Εκει καθε μπαλκονι εχει και μια παραβολικη αντεννα, καταλαβαινετε τωρα γιατι οι τυποι που μενουν εκει δεν μιλανε Σουηδικα η μιλανε πολυ παραξενα τετοια!
Σε καθε δρομο εκει ηταν παρκαρισμενα σταιλατ γιαπωνεζικα αυτοκινητακια με τετραπαχες ροδες και τεραστια σποιλερ! τα ποιο πολλα χοντα και μαζντα και πολλα οπελ επισης, σκουριαζμενες μερσεντε κλπ εκτρωματα!
Τωρα καταλαβαινετε το πνευματικο και βιοτικο επιπεδο αυτων των ανθρωπων που στην πλειοψηφια τους εχουν αυτα τα αυτοκινητα!
Μιλαω παντα για εδω στην πολη μου και αυτα που ειδα!
ΣπυροςΑυτό το post είναι πολύ πιο λυπηρό από το σκουπιδαριό του LOK...Όλοι καταλαβαίνουμε σε τί επίπεδα ωριμότητας κυμαίνεται ο LOK, δεν μπορεί κανείς να του αναγνωρίσει πνευματική ηλικία ανώτερη των 15 ετών και με βάση αυτή πρέπει να κριθεί...Άρα δεν ασχολούμαστε με παιδική χαρά και λήγει εδώ το ζήτημα...
Φίλε Alfasud όμως αυτή δεν είναι η δικιά σου περίπτωση και γι αυτό τα γραφόμενά σου παίρνουν άλλες διαστάσεις και το περιεχόμενο ήταν προσβλητικό, αυθαίρετο και απογυμνωμένο από κάθε κοινωνικού τύπου ευαισθησία (μην το πω αλλιώς)....Το γεγονός ότι προφανώς δεν είσαι 20 χρονών αλλά και το ότι έχεις πάει ξένος σε μια άλλη χώρα (εκτός αν κάνω λάθος εδώ, κι έχεις γεννηθεί εκεί μόνο με ελληνική καταγωγή) καθιστούν ακόμα πιο δυσάρεστα τα -'εύκολα'- συμπεράσματά σου...
Πραγματικά στενοχωριέμαι -
Εχω ερθει σαν 27χρονος στην Σουηδια και δεν εχω καμμια ανωτερη μορφωση!Ειμαι ενας εργατης ας πουμε!
Αλλα, εδω δεν κατηγορω τους εργατες και τους μη εχοντες ανωτερη μορφωση, ισα/ισα σε αυτους βασιζεται και ο περιφημος Σουηδικος Σοσιαλισμος του 3ου δρομου!
Τα γκετο αυτα υπαρχουν εδω, ειναι οπως τα περιεγραψα!
Φυσικα ολα ειναι καθαρα και ομορφα, ειμαστε στην Σουηδια βλεπεις!Το μονο που προδιδει καποια υποψια ειναι οι παραβολικες αντεννες, για τις οποιες βεβαια υπαρχει αποφαση του Δημου να καταιβουν, αλλα ακομα δεν εχει γινει αυτο!Ο Δημος δεν θελει να παει εναντια σε αυτους τους ανθρωπους, επειδη ξερει οτι το μονο που τους εχει μεινει ειναι το χαζοκουτο και η γλωσσα τους!Μετα το κενο!
Αυτη ειναι η ωμη πραγματικοτητα, το πως εχει γινει αυτο το προβλημα ειναι θεμα μελετης καποιου κοινωνικου λειτουργου και των πολιτικων!
Προσβλητικο;Ισως, αναλογα πως το βλεπεις!
Αυθαιρετο;Δεν νομιζω, ειναι πραγματικοτητα!
Οσο για το τριτο, απανταω οπως τα δυο προηγουμενα!
Στενοχωριεμαι και εγω με αυτην την συζητηση, αλλα καποιος πρεπει να απαντησει, αλλοιως εχουμε καποιους να βριζουν και να ασχολουνται με σκουπιδια και εμεις να τους χειροκροτουμε!
Σπυρος -
Δέν νομίζω νά σού είπε κανείς ότι τό γεγονός πού ανέφερες,ότι δηλαδή υπάρχουν 'γκέτο' ,είναι αναληθές.Η ενόχληση προήρθε από τό πώς έδειξες ότι αντιμετωπίζεις τήν ύπαρξη αυτών τών ανθρώπων φίλε Σπύρο.
Πραγματικά ήταν κάτι τό μή αναμενόμενο,από άτομο πού είναι κάποιας ηλικίας,καί μάλιστα είναι καί ο ίδιος μετανάστης. -
Ακριβώς στον στόχο HUNTER. Δεν χρειάζεται να γράψω τίποτα παραπάνω.
-
Φιλοι μου!
Ο Δημος εχει δωσει τεραστια ποσα σε προγραμματα για να μαθουν Σουηδικα, να βγουνε στην εργασια, να κανουν κατι αλλο τον ελευθερο τους χρονο εκτος να τον παιρνανε μπροστα στο χαζοκουτι!Αλλα ηταν ολα πεταμενα λεφτα!!!Η πικρη πραγματικοτητα ειναι οτι αυτοι οι ανθρωποι δεν αλλαζουν, ερχονται απο δυνατες κουλτουρες που η αλλαγη για αυτους ακουγεται σαν εχθρος Νο 1 και γιαυτο ειναι αυτοι που ειναι!
Ακουγεται θλιβερο, αλλα ειναι η πραγματικοτητα!
ΦΥΣΙΚΑ υπαρχουν και οι εξαιρεσεις, ενας που μου ερχεται στο μυαλο τωρα ειναι ενας ποδοσφαιρηστης, ο οποιος προερχεται απο αυτο το συγκεκριμενο γκετο και τωρα παιζει σε μια ολλανδικη νομιζω ομαδα και οταν ερχεται εδω οδηγαει την Φερραρι του τα Σ/K!
Μην με ρωτατε για το ονομα του γιατι δεν ασχολουμαι καθολου με το ποδοσφαιρο!
Αν ενοχληθηκατε για το οπως το ειπα δεν ξερω πως να το πω αλλοιως, το οτι ειμαι και εγω μεταναστης δεν παιζει κανενα ρολο, απλα εχω κρατησει τις καλες πλευρες που ειχα σαν Ελληνας και εχω παρει τις καλες πλευρες που μου προσφερθηκαν εδω!
Σπυρος -
Παιδιά μπορεί να σας φαίνεται παράλογο αλλά ο Σπύρος έχει δίκιο. Ετσι είναι η κατάσταση επάνω,
-
Kyan, auto pou mou prokalei entuposh, einai pou oi parathrhseis pane
mono se emena............................Mhpos thumase pios to egrapse auto???????
'Φίλε LOK όποτε έρθεις Ελλάδα,έλα να μας τα πεις όλα αυτά κατάφατσα.
Παληκαρισμοί από το διαδίκτυο δε μετράνε.'Ama thumase pes mou......................kai ama deis pouthena, pou voskei authn h kota pou to egrapse, sfura mou...............
asfalos auta den se enoxloun esena, oute kai oi eironies ton upoloipon
edo mesa elupsh epixeirhmaton texnikhs fuseos.....................
Etsi ki allios fenetai kai apo to shmataki sou me thn kokinh alfa , poso
ameroluptos kai poso dikaios eisai..............Opoios upostirizei ta iaponika kai eidios ta HONDA, EDO MESA, einai
15xronos, anegefalos, ftoxos, apotuxhmenos, bromiarhs, agrammatos
kai metanasths..............Petakse me ekso apo edo mesa opote goustareis........................ETSI
THA VRIZETE ELEYTHERA OLOI MAZI AYTA TA BROMOHONDA.......XORIS
KINDYNO ANTILOGOY........Koutsan otan milao me atoma tou epipedou sou einai duskolo na anevaso to epipedo pio pshla apo ta 15 xronia pou anafereis....................giati
amfivalo ama me katalaveis???????????????
Einai san na prospatho na ekshghso se ena paidi proths dhmotikou,
TI PROEVLEPE TO SXEDIO ANAN GIA THN LEITOYRGEIA TOY SYNTAGMATOS TOY NEOY EPANENOMENOY KYPRIAKOY KRATOYS........
................................. -
sado η αντίδραση όλων έχει να κάνει με το συσχετισμό ότι 'οι φτωχοί-μίζεροι-περιθωριακοί οδηγούν Χόντα τάδε μοντέλο,οπότε και όποιος οδηγεί Χόντα είναι περιθωριακός κλπ.'
Άλλο να θέλει να περιγράψει ο alfasud μια κατάσταση και άλλο να συσχετίζει συγκεκριμένες καταστάσεις κοινωνικής παθογένειας με το αυτοκίνητο που οδηγούν.
Για 2 λόγους αντέδρασαν:
α)Δεν είναι δυνατό να συσχετίσουμε ανθρώπινους χαρακτήρες και ανθρώπινες συμπεριφορές με το αυτοκίνητο που οδηγούν αυτοί οι άνθρωποι.Είναι σα να λέμε πως όλοι που οδηγούν συγκεκριμένο αυτοκίνητο,έχουν τάδε συμπεριφορά,συγκεκριμένη νοοτροπία και ίδιο τρόπο ζωής.
β)Το να μιλάμε άσχημα για φτωχά άτομα μιας συνοικίας γκέτο,που ζουν μέσα στα σκουπίδια και στη μιζέρια,είναι άσεμνο. -
Ο χρήστης Lok έγραψε:
Kyan, auto pou mou prokalei entuposh, einai pou oi parathrhseis pane
mono se emena............................Mhpos thumase pios to egrapse auto???????
'Φίλε LOK όποτε έρθεις Ελλάδα,έλα να μας τα πεις όλα αυτά κατάφατσα.
Παληκαρισμοί από το διαδίκτυο δε μετράνε.'Ama thumase pes mou......................kai ama deis pouthena, pou voskei authn h kota pou to egrapse, sfura mou..
Εδώ είμαι!
Απλά βαρέθηκα να ασχολιέμαι μαζί σου.
Έχω και e-mail και pm,άμα θες οτιδήποτε.
Άντε γεια. -
Ελεος....
Απαραδεκτοι...
-
Ο χρήστης eizo έγραψε:
sado η αντίδραση όλων έχει να κάνει με το συσχετισμό ότι 'οι φτωχοί-μίζεροι-περιθωριακοί οδηγούν Χόντα τάδε μοντέλο,οπότε και όποιος οδηγεί Χόντα είναι περιθωριακός κλπ.'.Επάνω, πάνω-κάτω αυτός ο συσχετισμός υπάρχει και κυρίως για γιαπωνέζικα 10ετίας. Είναι σαν τα Lada εδώ που όταν τα βλέπουμε στο δρόμο λέμε οτι μάλλον Ρωσοπόντιοι είναι μέσα.
-
Αμήν ! Φτάνει πια
-
Πώ, πώ σε λίγο δεν θα μείνει κανένα thread όπου δεν θα γίνεται χαμός...
-
Ο χρήστης Lok έγραψε:
Koutsan otan milao me atoma tou epipedou sou einai duskolo na anevaso to epipedo pio pshla apo ta 15 xronia pou anafereis....................giati
amfivalo ama me katalaveis???????????????
Einai san na prospatho na ekshghso se ena paidi proths dhmotikou,
TI PROEVLEPE TO SXEDIO ANAN GIA THN LEITOYRGEIA TOY SYNTAGMATOS TOY NEOY EPANENOMENOY KYPRIAKOY KRATOYS........
.................................Απ΄τα καλύτερα...
Για κάνε μια προσπάθεια να μου εξηγήσεις πάντως, έτσι για να μαθαίνω κι όλας, άσε που επι του προκειμένου με τη διεισδυτική σου ματιά διέκρινες ότι πάσχω τα μάλα...Πως το κατάλαβες βρε θηρίο αμέσως, είναι προκλητικά χαμηλό το επίπεδό μου ε? Αγωνίζομαι κι εγώ, κυρίως διαβάζοντας τα μνημειώδη κείμενά σου, πρότυπα σύνταξης, γραμματικής, ορθού λόγου και συνοχής... Αν δε τα γράφεις και με κεφαλαία, όπως ορθότατα έπραξες, θα με διευκολύνεις γιατί γραφή κι ανάγνωση πρόσφατα έμαθα και με τις εφημερίδες ακόμα δυσκολεύομαι...Προτιμώ ουσιαστικά και συμπυκνωμένα κείμενα σαν τα δικά σου τα οποία μου προσφέρουν πλούτο πληροφοριών σε συνδυασμό με υποδειγματικό και καθαρό ύφος...Πραγματικά διαμάντια!
Αναμένω εναγωνίως τον 'βασιλικό πολτό' της ιστορίας του Κυπριακού και του σχεδίου Συντάγματος για την ένωση της Κύπρου...Μην το παρακάνεις μόνο με τις αναλύσεις επιμέρους διατάξεων και μπερδευτώ -
Ο χρήστης philosopher έγραψε:
Geia xara se olous.
I know oti to 8ema civic exei anafer8ei se pampola topics, alla exw na kanw mia erwthsh.
Lew na paraggelw to civic 1.6 3d. Oi logoi pou epele3a civic einai polloi, kai de xreiazetai na anafer8oun twra.
Exw diabasei omws poly teleutaia gia to timoni tou civic.
Den to odhghsa to ama3i (dystyxws. A re sarakakh). Oloi lene loipon, oti exei metrio timoni.
Legontas metrio timoni ti ennooun? Oti antapokrinetai metria h oti afhnei metria ais8hsh? Giati allo h antapokrish tou timoniou ki allo h odhghkh apolaush. Mporw na symbibastw me ligoterh apolaysh, oxi omws me timoni me kakh antapokrish.
Exei kanenas kamia idea? Se sxesh me to 6Generation civic ti leei to timoni? Einai sta idia epipeda? An nai, tote eimai happy enough na to parw.
Einai o monadikos logos pou to skeftomai. Diaforetika den pistevw oti yparxei antagwnisths sthn agora.Το thread έχει ξεφύγει αλλά παραμένω στην ουσία. όλα τα ηλεκτρικά τιμόνια δεν έχουν - πλην ελαχίστων εξαιρέσεων - την τέλεια αίσθηση. Αν το έχεις αποφασίσει να πάρεις το αυτοκίνητο, πάρτο. Όσον αφορά το αφτερ σειλς της χόντα στην ελλάδα να παρακαλάς να μη σου συμβεί κάτι.
είμαι κάτοχος ενός jazz 9/02 και τον Ιανουάριο είχα την ατυχία να με χτυπήσει κάποιος που βγήκε από στοπ. αποτέλεσμα φτερό - καπό - προφυλακτήρας με βάση, ένα ράγισμα στη μάσκα, ένα ραγισμα στο φανάρι και βάση φαναριού. Τα ανταλλακτικά ήρθαν μετά από 2 μήνες σχεδόν, η επισκευή κράτησε μόλις τρεις μέρες και η εισέπραξα αποζημίωση σε 12 ημέρες (χρόνο ρεκορ). Τα ανταλλακτικά ήρθαν σε δυο μήνες γιατί στην ελλάδα δεν υπήρχε βάση φαναριού και μάσκα!!!!. Επειδή έπερπε να περιμένω άγνωστο πόσο, επέλεξα να ισιάξει ο λαμαρινάς τη βάση και να κολήσω τη μάσκα αν και τα κάλυπτε η ασφάλεια. επίσης προφυλακτήρας υπήρχε μόνο γαλάζιος αν και το 60% τον αυτοκινήτων που πουλήθηκαν ήταν ασημί (όπως το δικό μου) και μάλιστα δεν υπήρχε δεύτερος σε όλη την ελλάδα. και μια μικρή λαμαρίνα πίσω από τον προφυλακτήρα που δεν ίσιαζε ήμουν τυχερός γιατί βρέθηκε σε όλη την ελλάδα μια στη Θεσ/νικη αλλιώς θα έπερνα το αυτοκίνητο μετά από 4 μήνες για ένα μικροτρακάρισμα πόλης!!!!. Αν το τρακάρισμα ήταν μεγαλύτερο πόσο θα έμενα χωρίς χόντα;
τα είχα πάρει τόσο που δεν θα έπαιρνα ξανά χόντα ποτέ ξανά, αν και είμαι 1000% ικανοποιημένος από το αυτοκίνητο. άλλαξα γνώμη γιατί για καλή μου τύχη ένας φίλος μου δάνεισε για όλο το διάστημα της επισκευής ένα οπέλ κόρσα 1.2. με 20.000 χλμ όλα έτριζαν. το τιμόνι χάλια. το σασμάν πρωτόγονο. ο κινητήρας τραχής και δεν ανέβαζε με τίποτα (το μόνο δικαιολογημένο γιατί είναι τρικύλινδρος). η γενική εικόνα ποιότητας μετριότατη. με δυο λόγια χάλια. τι κι αν είναι 2 χιλ ευρώ φθηνότερο.
τελειώνοντας έχω να πω το εξής: το jazz είναι το 4ο μου αυτοκίνητο (αλλάζω περίπου κάθε 3 χρόνια) και δεν είχα πάντα γιαπωνέζικο. το πρωτο που εκτίμησα περισσότερο ήταν ένα μεταχειρισμένο civic του 1982 που το πήρα με 200.000 χλμ. έκανα άλλα 120.000 και το μόνο που άλλαξα ήταν ένα ντιστριμπιτέρ στα 280.000 χλμ και μια αντλία νερού προληπτικά πριν το πουλήσω στα 315.000 χλμ. δεν είχε επισκευασθεί ποτέ το μοτέρ και δεν έκαιγε σταγόνα λάδι αν και κυριολεκτικά του είχα βγάλει το λάδι στα γεράματα του. και απ' ότι έμαθα πρόσφατα κυκλοφορεί ακόμη χωρίς σοβαρά προβλήματα. πόσο πουλήθηκε; 650.000 δρχ. σε μια εποχή που τα ντίστοιχης ηλικίας μοντέλα άλλων κατασκευαστών πήγαιναν για παλιοσίδερα.
φιλικά Νίκος -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Επάνω, πάνω-κάτω αυτός ο συσχετισμός υπάρχει και κυρίως για γιαπωνέζικα 10ετίας. Είναι σαν τα Lada εδώ που όταν τα βλέπουμε στο δρόμο λέμε οτι μάλλον Ρωσοπόντιοι είναι μέσα.Diladi otan kukloforisan ta CRX kai ta HB VTi prhn 10 xronia pitsirikas den onireuosouna na eixes ena?
Akou ekei. Lada. Ksefigame telios.
-
Ο χρήστης OUZO Power έγραψε:
Επάνω, πάνω-κάτω αυτός ο συσχετισμός υπάρχει και κυρίως για γιαπωνέζικα 10ετίας. Είναι σαν τα Lada εδώ που όταν τα βλέπουμε στο δρόμο λέμε οτι μάλλον Ρωσοπόντιοι είναι μέσα.
Diladi otan kukloforisan ta CRX kai ta HB VTi prhn 10 xronia pitsirikas den onireuosouna na eixes ena?
Οχι, γιατί δεν χωράει ούτε το ένα μου πόδι μέσα εκεί!
Έχει ένας φίλος μου εδώ Ελλάδα και μια φορά που πήγα να μπω στην θέση του συνοδηγού σφήνωσα μέσα και ήρθαν 3 άτομα για να με βγάλουν! -
Off-topic αλλά θέλω να πω κάποια πράγματα. Αν επεκταθεί η κουβέντα για τα γκέτο τα διαχωρίσω τα ανάλογα posts.
Ο χρήστης eizo έγραψε:
α)Δεν είναι δυνατό να συσχετίσουμε ανθρώπινους χαρακτήρες και ανθρώπινες συμπεριφορές με το αυτοκίνητο που οδηγούν αυτοί οι άνθρωποι.Είναι σα να λέμε πως όλοι που οδηγούν συγκεκριμένο αυτοκίνητο,έχουν τάδε συμπεριφορά,συγκεκριμένη νοοτροπία και ίδιο τρόπο ζωής.Θεωρητικά σωστό, αλλά δεν μπορείς να μην το κάνεις όταν βλέπεις ότι ένας συγκεκριμμένος τύπος αυτοκινήτων προτιμάται από τέτοια άτομα. Σημαίνει ότι τους συγκινεί, οπότε το έχεις στη βάση του μυαλού σου και όποτε βλέπεις ένα άλλο άτομο που η συμπεριφορά του σου θυμίζει αυτούς που έχεις δει και έχει και παρόμοιο αυτοκίνητο αναπόφευκτα κάνεις το συσχετισμό. Αυτό φυσικά δε σημαίνει πως όσοι έχουν τέτοιο αυτοκίνητο είναι πάντα έτσι, αλλά η κατοχή του είναι ένδειξη και υπάρχουν άπειρα παραδείγματα και στην Ελλάδα που ένας τύπος αυτοκινήτου 'χρωματίζει' αρνητικά τον κάτοχό του άθελά μας, επειδή αυτό το αυτοκίνητο προτιμάται από μια αντιπαθητική μερίδα ανθρώπων, π.χ. BMW 316, Mercedes Kompressor κτλ. Άδικο αλλά σχεδόν αναπόφευκτο.
β)Το να μιλάμε άσχημα για φτωχά άτομα μιας συνοικίας γκέτο,που ζουν μέσα στα σκουπίδια και στη μιζέρια,είναι άσεμνο.
Αυτό από μόνο του είναι λίγο 'politically correct'. Αν συμπεριφέρονται άσχημα γιατί να μην το κάνουμε; Το ότι κάποιος γεννήθηκε και ζει σε 'γκέτο' δεν τον δικαιολογεί που δεν προσπαθεί να ξεφύγει (φυσικά σε αυτό πρέπει να βοηθηθεί περισσότερο από κάποιον πιο τυχερό) και σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να τυγχάνει 'ειδικής μεταχείρισης' όταν κάνει κάτι κακό ή αν ζει παρασιτικά κατ'επιλογήν σε βάρος του υπόλοιπου κοινωνικού συνόλου.
Φαντάσου να μας έλεγαν π.χ. τα μέλη της ρώσικης μαφίας ότι 'αναγκάστηκαν' να γίνουν εγκληματίες επειδή τα βρήκαν μπαστούνια όταν ήρθαν στην Ελλάδα. Τι θα έλεγες τότε;
-
Ela re eizo......................stamathses na asxolhse mazi mou.............
afou den eleges na vrethoume ELLADA, na mou ta peis apo konta??????
?????????????????????????????????????????????????????????????????????
?????????????????????????????????????????????????????????????????????
..........................TORA
TO ALLAKSES TO REPERTORIO RE SAPOYNOFOYSKA...............RE KOTSAN POU KRIVOSOYNA ESY RE SOFOKLH TOSO KAIRO...........
................................KYRIOI EDO EXOYME THN TIMH NA GRAFEI SE AYTO TO FORUM ENAS KATHHGHTHS PANEPISTHMIOY STHN ......................O OPOIOS EPIPLEON EINAI KAI KOINONIKA
EYAISTHHTOS............................
OREA THA EXOYME KAI ENAN NA MAS KANEI KAI MATHHMATA SYNTAKTIKOY/ORTHOGRAFIAS...............................
..........RE OUZO MHN APASXOLEISAI KATHOLOU......................DEN VLEPEIS
TI KYKLOFOROUN EDO....................SYMPERASMA PARAPANO SYZHTHSHS:
TA CRX VTEC/VTI EINAI IDIA FASH ME TA LADA GIATI DEN XORAEI
O SADO ( POY MPOREI NA ZYGIZEI 500 KILA.....................AN KAI
PALI TA LADA NOMIZA OTI EXOYN XOROYS????????????)
EPISHS H FERRARI ENZO EINAI XEIROTERH APO LADA GIATI EKEI
DEN MPENEI ME TIPOTE MESA O SADO...............................
AKOMH TO KYRIO ZHTOYMENO SE ENA SPOR AYTOKINHTO EINAI
OI ESOTERIKOI XOROI KAI O XOROS APOSKEYON........
OPOS EIPE KAI KAPOIOS ALLOS (AMEROLYPTOS) SE ENA ALLO TOPIC EDO MESA......
.............'TO KYRIO MEIONEKTHMA TOY S2000 EINAI OI XOROI GIA
TA MIKROANTIKEIMENA'............................Αν συνεχίσεις έτσι θα σβήνω ολόκληρο το post σου και όχι μόνο επιλεγμένες λέξεις!
-
[moderator]
Το τιμόνι του Honda Civic 1.6 3d (στην αρχή!!)