αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακη βενζινη , μπορει να θελει καθαρισμο η πεταλουδα του γκαζιου
εγω κακη βενζινη στη περιοχη μου εχω παρατηρησει σε εναν στο ελληνικο που κανει μπαμ οτι ειναι λαμογιο και σε μια εκο στη γλυφαδα.το c2 που ειναι πολυ ευαισθητο σε βενζινες ειτε δεν εχει καλο ρελαντι, ειτε δεν τραβαει ειτε καμια φορα δεν παιρνει μπρος με τη μια
το τελευταιο το κανει απο εκο απο την οποια ειχα να βαλω πανω απο χρονο και πριν μια βδομαδα εβαλε η μητερα μου και ξανα τα ιδια
αυτο παντως που μου τη σπαει οσο τιποτα ειναι να με κλεβουν σε ποσοτητα και μου το χουν κανει μες στη μαπα μου
σε bp γλυφαδας δινω 20 ευρω και περιμενα να ανεβω 15 λιτρα ( τοσα εγραψε η αντλια)
ο δεικτης μου απο τα 6-8 που ηταν (μολις ειχε αναψει η ρεζερβα ) απλα πηγε ακριβως στο 1/4 το οποιο αντιστοιχει σε 15 λιτρα
το ειδα μετα γιατι εκανα τη μαλακια να το σβησω και οταν το σβηνω αργει να ανεβει..
προτιμω να μου πιανουν το κωλο παρα να με κλεβουν σε ποσοτητα με και καλα φθηνες τιμες.
αυτο με την ποσοτητα μαλιστα μου εχει ξανατυχει σε αλλη bp στη γλυφαδα
φουλαρω και παω να φυγω ταξιδι και πριν φτασω στον πειραια μου ειχε πεσει το ενα απο τα εξι νταμακια
εδω και 2 χρονια εβαζα σε shell στην παραλιακη η οποια και πολυ καλη βενζινη ειχε (καμια βλαβη στο διαγνωστικο) και σου εβαζε τη ποσοτητα που πληρωνες και ας πληρωνες ακριβα
τωρα που πουλανε κοντα στο 1.60 ψαχνομαι..εχω βρει μια αλλη καλη bp και μεχρι στιγμης ολα φαινονται καλα..
παντως η bp (τα πατηρια της) νομιζω οτι ηδη εχει αγοραστει απο την εκο, αρα δε ξερω κατα ποσο βαζω bp και η shell θα φυγει..
θα μεινουμε με τις τρομερες ελληνικες βενζινες