-
Ο χρήστης noe έγραψε:
ο μόνος λόγος να μετανοιώσεις που πήρες το συγκεκριμένο αμάξι είναι που δεν πήρες την έκδοση sport με τα 150hp κατά τα άλλα είναι έρωτας αγιάτρευτος η συμβίωση με το bravo (για μένα τουλάχιστον)φιλε μου δεν το εχω ακομα αγορασει και αναφερομαι στην diesel εκδοση με τα 120 hp.
αλλα παλευω με την φημη που λεει οτι τα FIAT ειναι αναξιοπιστα. μου λενε σχεδον ολοι ' θα δωσεις 18000 € για να παρεις FIAT? '
για αυτο και εγω ζηταω απο οσους το εχουν να μου πουν αν τους εχει βγαλει κανα προβλημα!!!!
Κοιτα... αμα ειναι να παλευεις με τις φημες, να βγει καμια βλαβη... και μετα να λες 'μου το λεγαν, τι πηγα και εκανα'... παρε κατι αλλο καλυτερο... μην εχεις ενοχες μετα
-
συμφωνω απόλυτα με τον corsair.Mιλάμε πάντα για το τι επιλογές έχεις σε σχέση με τα χρήματα που διαθέτεις αλλά και τι σου προσφέρει η κάθε επιλογή σε εξοπλισμό και τα σχετικά.Κι εγώ το πήρα με ενδοιασμούς αρχικά,κι εμένα όλοι οι φίλοι μου μου είπανε 'θα δώσεις 18000 ευρά για ιταλικό και μάλιστα fiat????' το έψαξα αρκετά,γούσταρα και τα golfakia αλλά οκ στα ίδια λεφτά έπαιρνα 86 αλογάκια ατμόσφαιρα και έπρεπε να σπάσω και τον κουμπαρά για να βάλω αρκετά που στο bravo υπάρχουν ως βασικός εξοπλισμός.Και το Σιρόκο το θεωρώ πανέμορφο και το χαζεύω και το mazda rx8 και το leon το cupra και τα audi και πάει λέγοντας,αλλά no money no party Επομένως πήρα αμπάριζα όλους τους γνωστούς με fiat και διαπίστωσα ότι η μόνη βλάβη που έχουνε είναι το κακό όνομα που έχουνε αφήσει από τα προηγούμενα χρόνια.Για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα αλλά και γιατί πάντα ισχύει το πως ότι δίνεις παίρνεις σίγουρα δεν αναδεικνύω το bravo σε κορυφαίο στην κατηγορία του έτσι απλά,αλλά για τα λεφτά του είναι μια πολύ καλή επιλογή.Με τα χρήματα που διέθεσα ακόμα και τώρα πάλι bravo θα έπαιρνα αλλά το sport
Είναι και λαχείο το αμάξι και δεν μπορείς να γενικεύεις μεμονωμένα περιστατικά βλαβών σε ορισμένες περιπτώσεις.Μακάρι ότι επιλέξεις να είναι χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και καλοτάξιδο -
noe πάντως περα απο το θέμα ανεση των 17ιντσων ζαντών δεν ειναι τυχαίο οτι το bravo είναι ισως το μοναδικο μοντέλο που η συντριπτική πλειοψηφία που κυκλοφορούν είναι η σπορ έκδοση ή με το σπορ πακέτο.. οπως και να έχει του δίνει αυτό το κλικ παραπάνω που χρειάζεται ωστε να το χαζέυεις ακόμα και αν το'χεις καιρό
όσο αφορά το θέμα αξιοπιστίας και ονόματος αυτό είναι δικό σου καπέλο.. εγω προτιμώ τα ΛΕΦΤΑ μου να τα δίνω εκεί που γουστάρω και να μην λογαριάζω τη γνώμη κανενος.. ετσι ξέρω οτι πήρα ενα αμάξι που το χαίρομαι και απ'εξω, και πριν ξεκινήσω και όταν το οδηγάω.. αλλά αν είναι να στενοχωρήθείς αργότερα στο πρώτο πρόβλημα μην το πάρεις(προτίμησε ενα αμάξι που δε βγάζει ποτέ προβλήματα )...
επιπλέον σκέψου να το πάρεις με την 5ετη εγγύηση οπότε θα είσαι καλυμμένος για μεγάλο χρονικό διάστημα..
-
stred μια και ανέφερες τα 17άρια ειδικά οι ζάντες είναι όλα τα λεφτά,ακόμα και η γιαγιά μου όταν το είδε μου λέει 'ωραίες ρόδες έχει'
είναι πανέμορφο το άτιμο... -
Ο χρήστης pistons_3 έγραψε:
stred μια και ανέφερες τα 17άρια ειδικά οι ζάντες είναι όλα τα λεφτά,ακόμα και η γιαγιά μου όταν το είδε μου λέει 'ωραίες ρόδες έχει'ατσα η γιαγιά σου!! κόβει το μάτι της!
εχει ωραίο ζαντικό παναθεμά το.. ενω οι 16αρες είναι τελείως τυπικές και ξενέρωτες..
-
είναι κουκλί και οδηγικά το ευχαριστιέμαι απίστευτα!πρόσφατα συνάντησα στην εθνική σε μια στάση που έκανα έναν κύριο που κοίταζε το αμάξι και μου είπε ότι είχε παραγγείλει το sport και το περίμενε εκείνες τις μέρες,είχε παρκαρισμένο δίπλα μου το προηγούμενο μοντέλο του bravo το τουρμπάτο και πιάσαμε κουβέντα η οποία έφτασε και στο θέμα αξιοπιστία όπου και είχε να μου πει μόνο καλά λόγια,είναι σχετικό το θέμα με την αξιοπιστία και πλέον πιστεύω δεν υπάρχει κατασκευαστής που βγάζει ή δεν βγάζει προβλήματα κατά κανόνα.
-
βλέπαμε μια μέρα formula1 με τον αδερφό μου και σε μια φάση δείχνει τον Μassa ψιλοκοντινό και διακρίνω ότι έγραφε σε ένα σημείο στο μονοθέσιο 'fiat', του το λέω και πριν τελειώσω την προτασή μου σπάει ο κινητήρας της ferrari,μου λέει 'μακρυά από fiat,βγάζουνε προβλήματα'
είναι αυτό που λένε 'καλύτερα να σου βγεί το μάτι παρά το όνομα' -
βλέπαμε μια μέρα formula1 με τον αδερφό μου και σε μια φάση δείχνει τον Μassa ψιλοκοντινό και διακρίνω ότι έγραφε σε ένα σημείο στο μονοθέσιο 'fiat', του το λέω και πριν τελειώσω την προτασή μου σπάει ο κινητήρας της ferrari,μου λέει 'μακρυά από fiat,βγάζουνε προβλήματα'
είναι αυτό που λένε 'καλύτερα να σου βγεί το μάτι παρά το όνομα'Κοιτα... καλου κακου... ριχτου του αδερφου ενα χερι ξυλο για να μαθει να ειρωνευεται
-
Ο χρήστης noe έγραψε:
ο μόνος λόγος να μετανοιώσεις που πήρες το συγκεκριμένο αμάξι είναι που δεν πήρες την έκδοση sport με τα 150hp κατά τα άλλα είναι έρωτας αγιάτρευτος η συμβίωση με το bravo (για μένα τουλάχιστον)φιλε μου δεν το εχω ακομα αγορασει και αναφερομαι στην diesel εκδοση με τα 120 hp.
αλλα παλευω με την φημη που λεει οτι τα FIAT ειναι αναξιοπιστα. μου λενε σχεδον ολοι ' θα δωσεις 18000 € για να παρεις FIAT? '
για αυτο και εγω ζηταω απο οσους το εχουν να μου πουν αν τους εχει βγαλει κανα προβλημα!!!!
Η έκδοση sport μαμάει από όλες (σχεδόν) τις απόψεις. Όταν το πήρα μάλιστα η Fiat έδινε 500€ έξτρα ειδικά για το sport, οπότε ήταν κελεπούρι! Εγώ αρχικά πήγαινα για πολύ πιο περιορισμένο budget (15-16.000), αλλά όταν τα έβαλα κάτω κατάλαβα πως θα ήμουν πολύ μαμάκας να μην πάω στο sport. Το μόνο που με προβληματίζει είναι τριγμοί που όλο και πληθύνονται, και μάλλον έχει να κάνει με το πιο σφικτό σύστημα ανάρτησης, και εδώ είναι Ελλάδα με τους κωλόδρομους...
Κατά τα άλλα, με 18.000€ παίρνεις αμάξι αξίας 18.000€. Τόσο απλά. Θέμα γούστου και επιλογών από εκεί και πέρα.
-
εγω παιδια κοιταω τον diesel κινητηρα στα 1600 με 120 hp. (και τρελη ροπη 300/1500)
σε πετραιλεο εχει μονο dymanic kai emotion και οχι sport!!!! (εγω απλα σκεφτομαι να βαλω το σπορ κιτ)οσο για την αξιοπιστια και εγω πιστευω οτι ειναι λιγο υπερβολικα αυτα που ακουγονται για τα Ιταλικα αυτοκινητα αλλα ο κυριως υπευθυνος για την κακη φημη του ειναι οι ιδιοι. οταν για παραδειγμα η 147 φιγουραρει πρωτη στη λιστα με τα πιο ζημιαρικα αυτοκινητα......
το θεμα ειναι οτι στις αλλες εταιριες οι diesel εκδοσεις ειναι αρκετα πιο ακριβες
π.χ focus 1.6 109 hp +2000 e
golf 1.6 105 hp + 2500 e ή +4000 e η ακριβοτερη εκδοση
peuqot 308 1.6 110hp +3000 e -
Ο χρήστης noe έγραψε:
οσο για την αξιοπιστια και εγω πιστευω οτι ειναι λιγο υπερβολικα αυτα που ακουγονται για τα Ιταλικα αυτοκινητα αλλα ο κυριως υπευθυνος για την κακη φημη του ειναι οι ιδιοι. οταν για παραδειγμα η 147 φιγουραρει πρωτη στη λιστα με τα πιο ζημιαρικα αυτοκινητα......
Λίστα; Μην μου πεις του autotriti, γιατί θα τρελαθώ...
-
συμφωνω απόλυτα με τον corsair.Mιλάμε πάντα για το τι επιλογές έχεις σε σχέση με τα χρήματα που διαθέτεις αλλά και τι σου προσφέρει η κάθε επιλογή σε εξοπλισμό και τα σχετικά.Κι εγώ το πήρα με ενδοιασμούς αρχικά,κι εμένα όλοι οι φίλοι μου μου είπανε 'θα δώσεις 18000 ευρά για ιταλικό και μάλιστα fiat????' το έψαξα αρκετά,γούσταρα και τα golfakia αλλά οκ στα ίδια λεφτά έπαιρνα 86 αλογάκια ατμόσφαιρα και έπρεπε να σπάσω και τον κουμπαρά για να βάλω αρκετά που στο bravo υπάρχουν ως βασικός εξοπλισμός.Και το Σιρόκο το θεωρώ πανέμορφο και το χαζεύω και το mazda rx8 και το leon το cupra και τα audi και πάει λέγοντας,αλλά no money no party Επομένως πήρα αμπάριζα όλους τους γνωστούς με fiat και διαπίστωσα ότι η μόνη βλάβη που έχουνε είναι το κακό όνομα που έχουνε αφήσει από τα προηγούμενα χρόνια.Για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα αλλά και γιατί πάντα ισχύει το πως ότι δίνεις παίρνεις σίγουρα δεν αναδεικνύω το bravo σε κορυφαίο στην κατηγορία του έτσι απλά,αλλά για τα λεφτά του είναι μια πολύ καλή επιλογή.Με τα χρήματα που διέθεσα ακόμα και τώρα πάλι bravo θα έπαιρνα αλλά το sport
Είναι και λαχείο το αμάξι και δεν μπορείς να γενικεύεις μεμονωμένα περιστατικά βλαβών σε ορισμένες περιπτώσεις.Μακάρι ότι επιλέξεις να είναι χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και καλοτάξιδοΈτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα.
Και εμείς το πρώτο (για υϊους) που πήραμε στην οικογένεια ήτανε ένα Golg IV.
Νταξ' δεν μπορώ να πω καλό, συντηρητικά εμφανίσιμο, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής κτλ.κτλ...
4 χρόνια μετά βρέθηκα με ένα Punto σαφώς κατώτερο από όλες τις απόψεις. Ένα χρόνο μετά το άλλαξα με ένα Stilo 1.6 για περισσότερη στην Εθνική Οδό (Αθήνα-Τρίκαλα-Αθήνα) που κυρίως το κυκλοφορούσα. Του φόρτισα απλά την μπαταρία λίγο πριν το πουλήσω πέρσι το καλοκαίρι που πήρα Bravo.
Ειλικρινά δεν πήγα ποτέ άλλοτε στο συνεργείο για ζημιά. -
τι εχει αυτη η λιστα? παλι θεωριες συνομοσιας...........
εξαλλου το Bravo ειναι αρκετα χαμηλα σε αυτην!!! -
Ο χρήστης noe έγραψε:
Λίστα; Μην μου πεις του autotriti, γιατί θα τρελαθώ...τι εχει αυτη η λιστα? παλι θεωριες συνομοσιας...........
εξαλλου το Bravo ειναι αρκετα χαμηλα σε αυτην!!!To οτι οι ανθρωποι ειναι ηλιθιοι και αγραματοι δεν εχει να κανει με καμια θεωρια συνομωσιας! Οι ερευνες τους (ο θεος να τις κανει) δεν εχουν καμια επιστημονικη επαφη... περα για περα τριμπουρδελες...
Κανε μια χαρη στον εαυτο σου και μην διαβαζεις φυλλαδες...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
τι εχει αυτη η λιστα? παλι θεωριες συνομοσιας...........
εξαλλου το Bravo ειναι αρκετα χαμηλα σε αυτην!!!To οτι οι ανθρωποι ειναι ηλιθιοι και αγραματοι δεν εχει να κανει με καμια θεωρια συνομωσιας! Οι ερευνες τους (ο θεος να τις κανει) δεν εχουν καμια επιστημονικη επαφη... περα για περα τριμπουρδελες...
Κανε μια χαρη στον εαυτο σου και μην διαβαζεις φυλλαδες...
Βασικά ας κάνει μια χάρη στο εαυτό του και να αποκτήσει κρίση και στοιχειώδεις γνώσεις στατιστικής πρωτού αρχίσει να ψωνίζει με βάση δεδομένα τύπου AutoTSIknopempti!
-
Βασικά ας κάνει μια χάρη στο εαυτό του και να αποκτήσει κρίση και στοιχειώδεις γνώσεις στατιστικής πρωτού αρχίσει να ψωνίζει με βάση δεδομένα τύπου AutoTSIknopempti!
ρε συ φιλε μπορεις να με βοηθησεις στα παραπανω? κριση απο που? εδω και μια βδομαδα εχω συναντηση 1 bravo!! τη να κανω να πεσω στις ροδες του, να τον σταματησω και να τον ρωτησω τη λεει το αυτοκινητο?
οσο για την στατιστικη περιμενω να μου πεις τι εννοεις......ειλικρινα
-
Ο χρήστης noe έγραψε:
Βασικά ας κάνει μια χάρη στο εαυτό του και να αποκτήσει κρίση και στοιχειώδεις γνώσεις στατιστικής πρωτού αρχίσει να ψωνίζει με βάση δεδομένα τύπου AutoTSIknopempti!ρε συ φιλε μπορεις να με βοηθησεις στα παραπανω? κριση απο που? εδω και μια βδομαδα εχω συναντηση 1 bravo!! τη να κανω να πεσω στις ροδες του, να τον σταματησω και να τον ρωτησω τη λεει το αυτοκινητο?
οσο για την στατιστικη περιμενω να μου πεις τι εννοεις......ειλικρινα
Να περάσεις από μια αντιπροσωπεία σου φαίνεται καλή ιδέα?? Να ρωτήσεις τους εδώ κατόχους?? Να μην επηρεάζεσαι από 'στατιστικά' με καμιά επιστημονική βάση και αξία??
Ελπίζω να βοήθησα!
Διάβασε τους όρους με τους οποίους έχει πραγματοποιηθεί η εν λόγω 'έρευνα', ρώτα και κάνα δυό ακόμα για να μη στηριχθείς στη γνώμη ενός άγνωστου μ@λ@κ@ (εμένα εννοώ) και αν συνεχίσεις να έχεις αποριές εδώ είμαστε...
-
μετα απο 20000 χλμ ολα οκ φιλε, ουτε τριγμους ουτε τιποτα αν κ χαμηλωμενος!!!!!
οτι επιθυμεις στην διαθεση σου -
Για οποιον δεν το εχει καταλαβει:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΕΛΑΤΩΜΑΤΑ!!!!! .Οσον αφορα το δικο μας αυτοκινητο (για οποιον εχει τη τυχη να το εχει)
1)Αλλο τριγμος και αλλο θορυβος.Αποτελειται απο 1 εκατομμυριο κοματια ολο και κατι θα συντονιζει η' θα τριζει!Οτι αναφερατε το εχω και εγω αλλα δεν μπορω να πω οτι με κανει να μετανιωνω που το αγορασα.Αντιθετως το εχω 3 μηνες και ακομα καθομαι και το χαζευω.Οσο για τις ζαντες του που ειπωθηκε ενς συναδελφος εψαξε απο aftersales και πηγε και εβαλε παρομοιες στο ALTEA που εχει.
2)Μια ερωτηση:ο κατασκευαστης δικαολογει καταναλωση λαδιου,εσεις εχετε παρατηρησει κατι;Εγω στα 6000χλμ εχω μια μικρη καταναλωση λαδιου ενω ειχα συμπληρωσει και στα 1300χλμ που μαλλον ηταν εργοστασιακη παραλειψη.Παιζει σημασια το οτι το πιεσα καλοκαιρι (περιπου 34c-35c βαθμους η θερμοκρασια)με κλιματισμο;Οταν λεω το πιεσα εννοω 200-210χλμ για αρκετη ωρα.Θελω τις αποψεις σας!!!! -
Ρε guys αυτος ο φωτισμος ''night design'' σε χειρολαβες και πλαφονιερα που λεει τι ειναι?
Fiat Bravο 2007