-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κον5, τα νυχια στα ποδια δεν μου αρεσουν και στα χερια ειναι τα ελεεινα ψευτικα αμερικοβλαχοκιτσαρια
Μπράβο Ραντανπλανούκο μου!
Εμένα μού αρέσει πολύ η δικιά σου πατουσίτσα πού φαίνεται στο άβαταρ σου!!!Θα ξερασω!!!!!!!!!
υπαρχει και πιο ανωδυνη λυση
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Κον5, τα νυχια στα ποδια δεν μου αρεσουν και στα χερια ειναι τα ελεεινα ψευτικα αμερικοβλαχοκιτσαρια
Εμένα μού αρέσει πολύ η δικιά σου πατουσίτσα πού φαίνεται στο άβαταρ σου!!!Θα ξερασω!!!!!!!!!
υπαρχει και πιο ανωδυνη λυση
Γιά κάντο πιό σαφές....
-

-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πωωω ρε πασχο τι στεκια ειναι αυτα που πατε και βρισκετε....και τι το τρομερο εχει εκει?
Μια χαζοευθεία+ δρόμοι με ελάχιστη κίνηση. Δεν σ' αρέσουν εσένα αυτά.
-
τελικα μου αρεσει
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
**Νομοθετική ρύθμιση για τα δικαιώματα ομοφυλόφιλων ζευγαριών προτείνει ο Θ.Πάγκαλος
**
Την ύπαρξη νομοθετικής ρύθμισης που θα αναγνωρίζει στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια όλα όσα αναγνωρίζονται και στα ετεροφυλόφιλα -εκτός από το δικαίωμα υιοθεσίας παιδιών- προτείνει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος.Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «10%» ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ξεκαθαρίζει ότι τάσσεται κατά του γάμου ομοφυλόφιλων, εκφράζοντας μάλιστα την απορία του γιατί το ζητάνε οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι: «Εκείνοι που ασκούν κριτική στους κοινωνικούς θεσμούς που έχουν φτιαχτεί από την ετεροφυλόφιλη πλειοψηφία, ζητούν να τους αναγνωριστεί ένα κατεξοχήν ετεροφυλόφιλο δικαίωμα;»
Ωστόσο, σπεύδει να εξηγήσει: «Υπάρχει ένα ζήτημα στο οποίο δεν μπορούμε να κλείνουμε πλέον τα μάτια μας. Πολλοί ομοφυλόφιλοι-ες επιλέγουν να ζήσουν μαζί με εκείνον/εκείνην που αγαπούν. Να στηρίζουν ο ένας τον άλλον, να είναι μαζί στα καλά και στα δύσκολα. Πρέπει λοιπόν να έχουν το δικαίωμα, αν οι ίδιοι το θέλουν, αυτή η συμβίωσή τους να παράγει ορισμένες έννομες συνέπειες αναγνωρισμένες από την πολιτεία....
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Προν λιγο επικοινωνησε μαζι μου ο vasgti για να μου πει ποσο ενθουσιασμενος ειναι απ το τεστ ντραιβ με μια κοκκινη 159 tbi. Μαλιστα μου ειπε οτι περασα απο διπλα του με το αγριμι μου αλλα δεν τον ειδα ενω αυτος με ειδε.Ειναι φυσικο με τους ρυθμους που κινουμαι να μην προλαβω να τον δω,γεγονος που του το εξηγησα αλλα δεν μπορεσε να καταλαβει.
Παιδιά έπρεπε να τον βλέπατε. Σκηνή απείρου κάλους και άξιζε μια φωτογραφία (για το Αυστραλοτοπικό φυσικά)... Έχε χάρη που οδηγούσα...
Σε κάποια φάση που λέτε, βλέπω ένα καγκουροbravo κατράμι (σκέφτομαι έχει γούστο ) να σέρνεται στην άκρη του δρόμου, όταν πλησιάζει διακρίνω μαύρες ζάντες και ένα κοτόπουλο στη θέση του οδηγού να καπνίζει και την κλασική σκηνή το τζάμι του οδηγού ανοιχτό, το χέρι έξω και να έχει πάρει αγκαλιά την πόρτα
Φυσικά ούτε που αντιλαμβανόταν τι γίνεται γύρω του Αν δεν του είχα τηλ στο καπάκι, χαμπάρι δεν θα είχε πάρει
Όσο για τα άλλα ψευδείς διαδόσεις του κοτόπασχου
Δεν τα ειπες ολα.Το χερι που ηταν μεχρι τον αγκωνα μαυρο κι απο κει και πανω κατασπρο δεν το ειπες..
Στα υπολοιπα,για το ΟΧ νομιζα το ηξερε ο κιουσης αλλα τελικα ειναι νιουμπας σ αυτα τα στεκια..
-
Ρε τον π@@@@@ τον Μπερλουσκόνι τί μωρά μάζευε στην βίλα του
Ζαλίστηκα ρε σεις -
φήμες θέλουν τον dev να πουλάει περιουσιακά στοιχεία για τα καινούρια μπιχλιμπίδια της Τάσαινας
-
Κάτι άκουσα κι εγώ για... πως το λέγανε βρε παιδί μου...
α, ναι! Leica.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Κάτι άκουσα κι εγώ για... πως το λέγανε βρε παιδί μου...α, ναι! Leica.
Ασε τα τρολαρίσματα για τον ξξ και κυνήγα το γκομενάκι
-
Χτυπάει γκομενάκι ο σταύρος?
-
και σενα σου κανει εντυπωση;
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ρε τον π@@@@@ τον Μπερλουσκόνι τί μωρά μάζευε στην βίλα του
Ζαλίστηκα ρε σειςκαι τα μισα μονο να εσμπρωχνε,που λεει ο λογος,μιλαμε για τρελο high score o γερο-μπηχτης.
-
Κων5...

Δεν εκανες αυγουλακια σημερα; Βεβαια μ αυτα τα ληγμενα που τρως..

-
πασχο βαλε μια φωτο απο τον τενεκε σου
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
α, ναι! Leica.
Δεν κατάλαβες, αυτή με κυνηγάει
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
πασχο βαλε μια φωτο απο τον τενεκε σουΣτο αυστραλοτοπικό
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
πασχο βαλε μια φωτο απο τον τενεκε σου
Στο αυστραλοτοπικό
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
α, ναι! Leica.
Δεν κατάλαβες, αυτή με κυνηγάει
Βλέπετε που δεν είμαι μόνο εγώ?
Έχουνε ξεφύγει. Αφήστε ρε να έχει λίγο ενδιαφέρον.
Pub - σουβλατζίδικο [#28]