-
-
ειτε το αρθρο λεει μ@λακιες ή καποιος πρεπει να ενημερωσει τη Σεατ οτι το εισαγει...
-
Ασε τι λενε οι μπροσουρες.Αμα σε δουνε ζεστο για αγορα,και στο 1400ρι με τους 85hp θα στο βαλουν το DSG...
-
Δεν μπαίνει DSG στο 1.4, μόνο στο 1.8 και το FR
To άρθρο ήταν λάθος, κοινώς οδηγούσε 1.8 με DSG και έγραφε για 1.4... -
Λιγο δύσκολο να έγινε τέτοιο λάθος. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά γράφουν όλες τις πληροφορίες για το 1.4 tsi. Όποιος περάσει απο αντιπρόσωπο ας ρωτήσει. Εγώ όταν είχα πάει να αγοράσω το ibiza είχα ρωτήσει και για αυτό και μου είπε δεν βγαίνει.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αυτό έχει να ενημερωθεί απο τις 16/7 Ίσως έχει αλλάξει κάτι απο τότε...
-
Μολις την προηγουμενη βδομαδα πηγα στην αντιπροσωπεια και μαλιστα εκανα και test drive του Leon 1.4 και δεν υπαρχει εκδοση με DSG...Μονο στο 1.8 και στο FR...
-
Ο χρήστης vtxracer έγραψε:
Αυτό έχει να ενημερωθεί απο τις 16/7 Ίσως έχει αλλάξει κάτι απο τότε...
ημουν σιγουρος, αλλα ρωτησα μολις. ΔΕΝ βγαινει.
-
To ibiza fr βγαίνει;;;;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
To ibiza fr βγαίνει;;;;το χω δει ηδη στο δρομο (βουλιαγμενης , ασπρο) δεν ειδα αν ειχε αυτοκολλητα περιοδικου ή ηταν καποιου ιδιωτη
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
To ibiza fr βγαίνει;;;;
το χω δει ηδη στο δρομο (βουλιαγμενης , ασπρο) δεν ειδα αν ειχε αυτοκολλητα περιοδικου ή ηταν καποιου ιδιωτη
εννοεί αν βγαίνει dSG
ΥΓ:πέτυχα ένα νέο ibiza Cupra στην εθνική οδό πρόσφατα...αρκετή δύναμη το θηριάκι...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
To ibiza fr βγαίνει;;;;και το FR και το Cupra.
-
Και εγώ είδα στο δρόμο, η ερώτηση είναι καθαρά ρητορική...!
Υ.Γ. Και να φανταστείτε ότι επειδή μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από λεόν και αντιπροσωπεία , έλεγα ότι δεν πρόκειται να ξαναστραφώ προς τα εκεί.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
To ibiza fr βγαίνει;;;;
και το FR και το Cupra.
είδα ένα μαύρο cupra στο σεφ... πολύ διακριτικό , καμία σχέση με την κραυγαλέα προηγούμενη γεννιά...
για κακό το λέω, το θέλω πιο καγκουρεμένο....
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
είδα ένα μαύρο cupra στο σεφ... πολύ διακριτικό , καμία σχέση με την κραυγαλέα προηγούμενη γεννιά...για κακό το λέω, το θέλω πιο καγκουρεμένο....
ίσα-ίσα που τα FR δεν ξεχωρίζανε από τα 'απλά' 1.4lt με 85 ή 100 ίππους εκτός από το διακριτικό σηματάκι στην μεσαία κολώνα του οδηγού και του συνοδηγού και το 20VT στα εμπρός πλαϊνά φλας.
Εδώ οριακά καταλάβαινες το προηγούμενο cupra που είχε και λίιιιγο διαφορετικούς προφυλακτήρες από το 'απλό' ibiza. -
+ασημενια καπακια στους καθρεπτες και στα πισω φωτα ασημενια επενδυση αντι για κοκκινη
-
ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ MEGANE RC,ΤΙΜΗ,ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ,ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΤΟΥ,ΩΣ ΔΙΚΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 2ΛΙΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ 30000,ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ,ΣΑΝ ΚΟΝΤΙΝΗ ΛΥΣΗ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ LEON CUPRA.ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΗΝ ΡΕΝΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΑΤ ΜΠΕΝΗΣ(ΧΑΛΚΙΔΑ),ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ RC ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΘΑ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ 30(ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ CLIO RC,27 ΚΑΙ ΠΑΝΩ)ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑ,ΣΤΗΝ ΣΕΑΤ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΤΟ COUPRA ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ 26500 ΚΑΙ 28500 ΜΕ ΞΕΝΟΝ ΚΑΙ ΗΛΙΟΡΟΦΗ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΕΚΤΩΣΗ 10% ΥΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ(ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ) ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ ΧΑΝΩ ΤΟ 10% ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ 31,ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΟΝΤΑ 30000 ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΙΣΗ ΣΕ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ(ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ),ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ??
-
Ο χρήστης giorgostap έγραψε:
ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ MEGANE RC,ΤΙΜΗ,ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ,ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΤΟΥ,ΩΣ ΔΙΚΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 2ΛΙΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ 30000,ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ,ΣΑΝ ΚΟΝΤΙΝΗ ΛΥΣΗ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ LEON CUPRA.ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΗΝ ΡΕΝΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΑΤ ΜΠΕΝΗΣ(ΧΑΛΚΙΔΑ),ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ RC ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΘΑ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ 30(ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ CLIO RC,27 ΚΑΙ ΠΑΝΩ)ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑ,ΣΤΗΝ ΣΕΑΤ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΤΟ COUPRA ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ 26500 ΚΑΙ 28500 ΜΕ ΞΕΝΟΝ ΚΑΙ ΗΛΙΟΡΟΦΗ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΕΚΤΩΣΗ 10% ΥΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ(ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ) ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ ΧΑΝΩ ΤΟ 10% ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ 31,ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΟΝΤΑ 30000 ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΙΣΗ ΣΕ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ(ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ),ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ??Στα Facelift cupra έχουν βελτιώσει κάπως το εσωτερικό. Απο κινητήρα/δύναμη είναι απο τα καλύτερα που μπορείς να πάρεις με αυτά τα λεφτά. Υποχώρηση στο χρώμα γιατί ?? Ποιο χρώμα σου αρέσει ?? Το λευκό είναι απο τα ωραιότερα χρώματα στο leon και αν πάρεις την έκδοση με ηλιοροφή θα είναι ακόμη καλύτερο λόγω αντίθεσης.
Εδώ φωτός http://www.mobileblog.us/wp-content/upl ... _Cupra.jpg
http://www.zercustoms.com/news/images/S ... hite-2.jpg -
geia sas paidia,
eimai ena neo melos sto forum kai i8ela na rotiso sxetika me to seat leon 1.4 tsi 125hp pou prokeitai na agoraso kainourio.ti gnomi exete gia to sygekrimeno montelo se oti afora tin aksiopistia tou, odigiki symperifora, texnika zitimata kai genika an apotelei mia sosti epilogi agoras.
eyxaristo...
Καλως ηλθες στο φορουμ,οι κανονες απαγορευουν τα greeklish οποτε γραφε με ελληνικους χαρακτηρες [mod] -
Στο Ibiza( 1,4 101 sport του 2004) για 4η ή 5η φορα αναψε φωτακι κινητηρα και EPC...Κατανταει κουραστικό πλεον...
Ο κινητηρας δουλευει μια χαρα ...Χλωμο να ειναι ,παλι, πολλαπλασιαστης
Το χειροτερο ειναι βεβαια οτι ,μου φαινεται να καιει λιγο λαδι...Ελπιζω να μην τα εφτυσαν και εμενα τα τσιμουχακια απο τις βαλβιδες.
Και εχω μονο 40000 χμ Αναρωτιεμαι για πια αξιοπιστια μιλανε...
SEAT FORUM