-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
σημερα γυρνωντας απο ωροπο στην εθνικη ηταν σταματημενο ενα γκολφακι με τους επιβατες εξω και το καπο σηκωμενο.
ηταν ενας τυπος πανο απο το μηχανοστασιο και μου ηρθε να του δωσω μια κλωτσια να πεσει μεσα .το thumbsdown που κολλάει?
ξέρεις τί έχει τραβήξει το αμάξι για να κρίνεις?μετά απο 15 χρόνια με fiat επιτέλους ξεφεύγω απο τη μετριότητα
-
ξερει κανεις αν οντος οπος λεει το βιβλιαρακι κατα την ρυθμιση του εσπ στιν πορεια αναβει ενδιξη στο κατνραν γιατι εμενα δν αναβει??? το λεω αυτο καθος μπηκα σε στροφη με 110 χλμ περιπου ενω αντεχει 70 το πολλυ και αισθανθηκα να παιταει κολο!!
-
Μάλλον δε θα χρειάστηκε να παρέμβει..... Γιατί ανάβει, εγώ το χω δει κάνα δυο φορές!!!!!
-
μακαρι να ηταν 1-2 φορες μονο , εμενα μου τα εχει κανει ζεπελιν...
-
Ρε παιδια ξερει κανεις τι παιζει με το χρονο παραδοσης του Golf?
Εχουμε κλεισει ενα 122αρι απο τελη Μαιου κι ολο μας πανε απο μηνα σε μηνα.Χθες πηρα τηλ στην αντιπροσωπεια και ρωτησα διακριτικα και ηρεμα:'Που ειναι το Golf?!-Που ειναι το Golf?!-Που ειναι το Golf?!'.-'Φεεετααα!',μου απανταει ο υπαλληλος και με παρεμεμψε περιπου στην 45η βδομαδα του ετους,-δλδ αρχες Νοεμβριου?
Νταξει το μειωμενο τελος το χασαμε,ουτως ή αλλως 700 ευρω ηταν μονο,αλλα θελουμε να δουμε και το αμαξι καποια στιγμη(πριν το VII)
ειναι normal αυτη η αναμονη?
-
εμενα εκανε περιπου 3.5 μηνες (λογω dsg) Αρχες Μαρτιου- Μεσα Ιουνιου.
το Μαιος - Οκτωβριος ειναι +1,5 μηνας ,πολυ μου φαινεται -
Χμ.ν'ανησυχω δλδ?
να σημειωσω πως δε ζητησαμε κατι εξτρα στον εξοπλισμο
-
τι να σου πω, ισως αυξηθηκαν τοοοοοσο πολυ οι παραγγελιες οποτε ο χρονος παραδοσης να μεγαλωσε...
Απο τη στιγμη παντως που δεν εχει ετοιμοπαραδοτο ,και εγινε παραγγελια,ειτε του βαζατε ολο τον καταλογο των εξτρα, ειτε τιποτα, δεν νομιζω οτι κανει διαφορα. -
Απο οσα μου εχουν πει ορισμενα extra π.χ ηλιοροφη εχουν καποιο χρονικο πεναλτι σε σχεση με τις απλες εκδοσεις.
-
Σαν πολυς καιρος μου φαινεται απο μαιο σε νοεμβρη φιλε μου
Κατι δεν στεκει κατα τη γνωμη μου , ενδεικτικα εγω περυσι παρηγγειλα τελη ιουλιου με πολλα εξτρα , παρελαβα το πρωτο δεκαημερο του νοεμβρη.
Μηπως , λεω μηπως , καποιος τον επαιξε και η παραγγελια δεν εγινε το μαιο ?
Λεω εγω τωρα.....
Εχουν δει τα ματια μου... -
Ο χρήστης pittas έγραψε:
Σαν πολυς καιρος μου φαινεται απο μαιο σε νοεμβρη φιλε μουΚατι δεν στεκει κατα τη γνωμη μου , ενδεικτικα εγω περυσι παρηγγειλα τελη ιουλιου με πολλα εξτρα , παρελαβα το πρωτο δεκαημερο του νοεμβρη.
Μηπως , λεω μηπως , καποιος τον επαιξε και η παραγγελια δεν εγινε το μαιο ?
Λεω εγω τωρα.....
Εχουν δει τα ματια μου...Το πιο τρελο που εχω δει, ειανι ειδ. παραγγελιά απο πελατη, ερχετε μετα απο 2,5 μηνες να ρωτησει τον πωλητη ποτε φτανει....κοιταζει αυτος....υπάρχει πρόβλημα του λεει μπλα μπλα μπλα, μολις φευγει ο πελατης τρεχει πανω στην διακινηση να μιλησει με τα κεντρικα να βαλει την παραγγελία
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Ρε παιδια ξερει κανεις τι παιζει με το χρονο παραδοσης του Golf?Εχουμε κλεισει ενα 122αρι απο τελη Μαιου κι ολο μας πανε απο μηνα σε μηνα.Χθες πηρα τηλ στην αντιπροσωπεια και ρωτησα διακριτικα και ηρεμα:'Που ειναι το Golf?!-Που ειναι το Golf?!-Που ειναι το Golf?!'.-'Φεεετααα!',μου απανταει ο υπαλληλος και με παρεμεμψε περιπου στην 45η βδομαδα του ετους,-δλδ αρχες Νοεμβριου?
Νταξει το μειωμενο τελος το χασαμε,ουτως ή αλλως 700 ευρω ηταν μονο,αλλα θελουμε να δουμε και το αμαξι καποια στιγμη(πριν το VII)
Προσωπικά και εγώ νομίζω ότι σου το καθυστερούν πολύ. Ίσως όμως έρθει νωρίτερα.
Εγώ πέρσι παρήγγειλα τον ίδιο κινητήρα τέλη Ιουνίου και παρέλαβα 15/10, ενώ αρχικά το περίμενα 7/11.
Πάντως κάτι πρέπει να κάνει η VW με αυτούς τους χρόνους αναμονής... -
Εμενα 3 μηνες μου ειπαν, και 2.5 μηνες εκανε να ερθει...
-
Παραγγελια 10-4-09, παραλαβη 26-6-09
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Ρε παιδια ξερει κανεις τι παιζει με το χρονο παραδοσης του Golf?Εχουμε κλεισει ενα 122αρι απο τελη Μαιου κι ολο μας πανε απο μηνα σε μηνα.Χθες πηρα τηλ στην αντιπροσωπεια και ρωτησα διακριτικα και ηρεμα:'Που ειναι το Golf?!-Που ειναι το Golf?!-Που ειναι το Golf?!'.-'Φεεετααα!',μου απανταει ο υπαλληλος και με παρεμεμψε περιπου στην 45η βδομαδα του ετους,-δλδ αρχες Νοεμβριου?
Εντάξει μιλάμε για 6 μηνες αντι για 3....μυρίζει πολύ ασχημα σκηνικο του στυλ, 5-10 μερες πριν ερθει το αμαξι σου, μπαινει καποιος και θελει ενα αμαξι ιδιο με το δικο σου. Αυτος ο κάποιος δίνει μερικα € κάτω απο το τραπεζι στον πωλητη ή αυτός ο κάποιος ειναι φιλος/γνωστός/γκομενα του πωλητη/ιδιοκτητη/διευθ.πωλησεων κλπ και εγινε το ντιλ. πηρε αυτος το αμαξι σου και εσυ θα παρεις το δικο του.
Οι πωλητες τα 90's είχαν βγαλει τρελα φράγκα με αυτο τον τροπο σε γκολφ και βιτάρα. Στα βιτάρα δε η μεγαλη αναμονη ηταν τεχνιτη και οχι πραγματική.
-
Ο χρήστης fenderiarhs έγραψε:
Παραγγελια 10-4-09, παραλαβη 26-6-09εσυ καλα θα κανεις να αλλαξεις την σκατο υπογραφη σου.
-
Πιστευετε οτι τα αξιζει τα λεφτα του το VI? Το επομενο golf ελπιζω να εχει κατι απο πορσε...
-
αν κρινω απο το V που ηταν πιο μαλλον δεν τα αξιζει.
αυτα ομως θα στα πουν καλυτερα αυτοι που τα αγοραζουν αυτα τα αυτοκινητα. -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εντάξει μιλάμε για 6 μηνες αντι για 3....μυρίζει πολύ ασχημα σκηνικο του στυλ, 5-10 μερες πριν ερθει το αμαξι σου, μπαινει καποιος και θελει ενα αμαξι ιδιο με το δικο σου. Αυτος ο κάποιος δίνει μερικα € κάτω απο το τραπεζι στον πωλητη ή αυτός ο κάποιος ειναι φιλος/γνωστός/γκομενα του πωλητη/ιδιοκτητη/διευθ.πωλησεων κλπ και εγινε το ντιλ. πηρε αυτος το αμαξι σου και εσυ θα παρεις το δικο του.
Κοιτα η παραγγελια εγινα κατα την παρουσια μου.Εκεινη την ωρα μαλιστα δεν την δεχοταν και δεν εβγαζε πιθανη βδομαδα παραγωγης.Ομως 2 φορες που περασα παλι κοιταζοντας το online συστημα παλι επαιζε αναμεσα σε 40η και 45η βδομαδα.Τι να υποθεσω?Οτι με κοροιδευουν εμενα συγκεκριμενα(omg!)ή οτι δε θελουν να πουλησουν και να βγαλουν λεφτα?Η μηπως οτι το εργοστασιο πριμοδοτει καποιες αντιπροσωπειες με επιπλεον μοντελα (περα απο τη δυναμικοτητα που δηλωνουν στους στοχους τους) και τα αφαιρει απο αλλες?Τεσπα θα κανω μια γυρα κι απο αλλες αντιπροσωπειες να δω τι χρονοι αναμονης παιζουν.
Ευχαριστω τα παιδια για τις πληροφοριες παντως.Αν και δεν το βιαζομαστε και τοσο,προβληματιστικα...
Πιστευετε οτι τα αξιζει τα λεφτα του το VI? Το επομενο golf ελπιζω να εχει κατι απο πορσε...
Επειδη κι εμενα μ'απασχολησε το μικρο προσδοκιμο της ζωης του:
Ακομα κι αν δεν τ'αξιζει το ιδιο τ'αξιζει η υπολειμματικη του αξια.Δες το σαν επενδυση:το αγοραζεις και σε 4 χρονια το δινεις πισω μαζι με 4-5-6 χιλιαρικα και παιρνεις το καινουργιο,με τη νεα πλατφορμα,νεο σχεδιο,υβριδικο κινητηρα κτλ.
Απο οτι ειχα ψαξει το golf V μεταπωλειται ευκολα και σε καλες τιμες(τουλ πριν μειωθει το τελ.ταξινομ.)
-
Δηλαδή το επόμενο golf πότε θα έρθει; Σε 2 χρόνια; Και θα ειναι επανασχεδιασμένο από την αρχή; Υπάρχει τέτοια πληροφόρηση; Εννοώ έγκυρη...
VW Golf VΙ