-
Ο χρήστης surudos έγραψε:
Τι δώρα να ζητήσω λέτε?
σκέφτομαι για πατάκια και λασπωτήρεςσυνήθως τα δώρα τα διαπραγματεύονται πριν κλείσουν το αυτοκίνητο!!Και οι διανομείς τα δίνουν για να σε πίσουν να τους προτιμήσεις!.... Τώρα που το χεις κλείσει τι να ζητήσεις?
Τι αξία έχουν τα πατάκια εδω που τα λέμε?.Σιγά το δώρο
-
Ο χρήστης vagpart έγραψε:
Τι δώρα να ζητήσω λέτε?
σκέφτομαι για πατάκια και λασπωτήρεςσυνήθως τα δώρα τα διαπραγματεύονται πριν κλείσουν το αυτοκίνητο!!Και οι διανομείς τα δίνουν για να σε πίσουν να τους προτιμήσεις!.... Τώρα που το χεις κλείσει τι να ζητήσεις?
Τι αξία έχουν τα πατάκια εδω που τα λέμε?.Σιγά το δώρο
δεν υπαρχει περιπτωση να στο παραδόσοθν χωρίς πατάκια...
-
μάλλον θα έχουμε τεκμήρια πάνω από 1786 κυβικά, οπότε 1.6...
-
Καλησπέρα παιδιά ξανά. Έχω παραλάβει το Coupe μου. Τελικά δε το πήρα από Λάρισα λόγω του ότι θα ερχόταν τέλος Αυγούστου και δεν ήθελα να ρισκάρω το τέλος ταξινόμησης. Έτσι το πήρα από Athens.
Coupe, 2.0lt, πορτοκαλί Cayenne, αυτόματος διζωνικός κλιματισμός με 21.610€ (με την κάρτα στο χέρι).
Το καλό είναι ότι επειδή το πήρα 4 Ιουλίου, πρόλαβα και το τέλος ταξινόμησης (~2.500€) και το δώρο του Φ.Π.Α. (1.200€) το οποίο το έδινε η Renault για οχήματα τα οποία βγάλουνε πινακίδα έως 31/6. Συνολικό κέρδος ~3.700€. Δεν είναι και λίγα έτσι;;;
Κακά τα ψέμματα πάντως, αλλά το μικρό τουρμπάκι είναι λίγο ακριβό. Αν αυτή η τιμή είναι με τα μειωμένα τέλη, αξίζει να τα σκάσει κάποιος μιας και το αυτοκίνητο είναι σούπερ. Πολύ άνετο πάτημα παρόλο που έχει 2.900 χλμ σε 15 ημέρες.
Για πείτε μου όμως ρε παιδιά... Πιστεύετε ότι η Renault έχει ετοιμοπαράδοτα 1.4lt μέχρι 7 Αυγούστου; Γιατί αυτό που ξέρω είναι ότι δε θα δωθεί συνέχεια στα τέλη αλλά ο Καραμανλής θα βγει στην Δ.Ε.Θ. και θα ανακοινώσει την απελευθέρωση της πετρελαιοκίνησης σε Αθήνα και Θεσ/νίκη. * Μέτρο που θα ρίξει την αγορά ακόμη πιο πολύ...*
Καλή συνέχεια...
Αλεξίου Αλέξιος. -
Καλησπέρα παιδιά ξανά. Έχω παραλάβει το Coupe μου. Τελικά δε το πήρα από Λάρισα λόγω του ότι θα ερχόταν τέλος Αυγούστου και δεν ήθελα να ρισκάρω το τέλος ταξινόμησης. Έτσι το πήρα από Athens.
Coupe, 2.0lt, πορτοκαλί Cayenne, αυτόματος διζωνικός κλιματισμός με 21.610€ (με την κάρτα στο χέρι).
Το καλό είναι ότι επειδή το πήρα 4 Ιουλίου, πρόλαβα και το τέλος ταξινόμησης (~2.500€) και το δώρο του Φ.Π.Α. (1.200€) το οποίο το έδινε η Renault για οχήματα τα οποία βγάλουνε πινακίδα έως 31/6. Συνολικό κέρδος ~3.700€. Δεν είναι και λίγα έτσι;;;
Κακά τα ψέμματα πάντως, αλλά το μικρό τουρμπάκι είναι λίγο ακριβό. Αν αυτή η τιμή είναι με τα μειωμένα τέλη, αξίζει να τα σκάσει κάποιος μιας και το αυτοκίνητο είναι σούπερ. Πολύ άνετο πάτημα παρόλο που έχει 2.900 χλμ σε 15 ημέρες.
Για πείτε μου όμως ρε παιδιά... Πιστεύετε ότι η Renault έχει ετοιμοπαράδοτα 1.4lt μέχρι 7 Αυγούστου; Γιατί αυτό που ξέρω είναι ότι δε θα δώσουν συνέχεια στα τέλη αλλά ο Καραμανλής θα βγει στην Δ.Ε.Θ. και θα ανακοινώσει την απελευθέρωση της πετρελαιοκίνησης σε Αθήνα και Θεσ/νίκη. * Μέτρο που θα ρίξει την αγορά ακόμη πιο πολύ...*
Καλή συνέχεια...
Αλεξίου Αλέξιος. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στην κατηγορία του προτιμώ |ΑΥΤΟ| !Είμαι σίγουρος ότι οι Γάλλοι θα έχουν κατασκευάσει πιο ενδιαφέρον οδηγικά αυτοκίνητο και πιο αποτελεσματικό overall. Τόσο λόγω του ότι το προηγούμενο R26 ήταν ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ όσο και γιατί το κακόμοιρο Φόρντ παλεύει με ένα πάνβαρο μοτέρ.... Με δύναμη, ΟΚ.
-
Βίντεο από την παρουσίαση (πιθανώς) του RS...
-
εχουμε μαθει τιποτα για το megane 1.4 TCe ? το οδηγησε κανενας? το αγορασε κανενας? ξερουμε αν εχουν υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα η αν εχουνε αρκετα κομματια ωστε να διατηρηθει η χαμηλη τιμη και μετα την αρση του μετρου ?
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
εχουμε μαθει τιποτα για το megane 1.4 TCe ? το οδηγησε κανενας? το αγορασε κανενας? ξερουμε αν εχουν υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα η αν εχουνε αρκετα κομματια ωστε να διατηρηθει η χαμηλη τιμη και μετα την αρση του μετρου ?Στη Λάρισα (ο πωλητής στην αντιπροσωπεία είναι φίλος) ήδη πουλήθηκε ένα.
Coupe 1.4TCe, σε πορτοκαλί (+620€) και με διζωνικό κλιματισμό (+450€)... με την κάρτα στο χέρι, 20.400,00€
εγώ έχω το Coupe 2.0TCe, σε πορτοκαλί (+620€) και με διζωνικό κλιματισμό (+450€)... με την κάρτα στο χέρι, 21.610,00€αν κάποιος μπορεί να δικαιολογήσει το 2.0TCe γιατί να πάρει το 1.4 TCe; Για να γλυτώσει ένα χιλιάρικο; Εντάξει είναι και οι φόροι, αλλά το μεγάλο είναι μεγάλο.
Στην Λάρισα υπάρχουν πάντως διαθέσιμα κομμάτια.(πάντως κάτι ακούνε στις εταιρείες για σιωπηλή παράταση έως τέλος Αυγούστου.)
-
εχουμε μαθει τιποτα για το megane 1.4 TCe ? το οδηγησε κανενας? το αγορασε κανενας? ξερουμε αν εχουν υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα η αν εχουνε αρκετα κομματια ωστε να διατηρηθει η χαμηλη τιμη και μετα την αρση του μετρου ?στο greek renault club από ότι ξέρω καποιοι το αγοράσανε και μιλήσαν με πολύ καλά λόγια... είναι 99% σίγουρο οτι είναι ετοιμοπαράδοτα, αλλά για το ποσο καιρό θα πουλάνε σε χαμηλή τιμή δεν εχω ιδέα
-
Αν ειναι μοντελο που εχει ταξινομηθει λογικα θα ειναι φθηνοτερο.Τωρα για τη διαρκεια της επιπλεον προσφορας,ειναι ζητημα της συμφωνιας που εχει κανει η αντιπροσωπεια.
-
περασα μια βολτα απο αντιπροσωπειες σημερα και μου εδωσε τιμη για το coupe dynamic 1.4 tce με αυτοματο κλιματισμο γυρω στα 19000 με το κλειδι στο χερι...οχι και λιγα...και αυτη η τιμη ειναι με το μειωμενο και αν το παρει το αυτοκινητο καποιος τωρα. Τελος ενω σε ερωτηση μου για το ποσο θα κανει μετα απο δυο μηνες μου ειπε οτι δεν μπορει να μου απαντηση γιατι δεν ξερει ποια θα ειναι η τακτικη της pga με εκπτωσεις και τετοια...
Περασα και απο την VW και ρωτησα για το golf και μου ειπανε τιμη καινουρια που ισχυει με την αρση του μετρου...24000 περιπου για το 1.4 tsi 160hp στην εκδοση highline...
Ακριβουτσικα και τα δυο μου φαινονται και η επιλογη θα ειναι δυσκολη οταν θα ρθει εκεινη η στιγμη... -
μεσα απο πληροφοριες (γαλλικες) το megan στο αμεσο μελλον...μαλλον θα εχει και αυτο τετραδιευθυνση και τοτε θα ναι η τιμη του ιδια με του golf ....εχει να γινει ΠΑΝΙΚΟΣ
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
μεσα απο πληροφοριες (γαλλικες) το megan στο αμεσο μελλον...μαλλον θα εχει και αυτο τετραδιευθυνση και τοτε θα ναι η τιμη του ιδια με του golf ....εχει να γινει ΠΑΝΙΚΟΣτιιιι...????
-
ετσι εκανα και εγω οταν το ακουσα.....κια ξαναρωταγα...και με (μου) ειπαν πως ο αρχημηχανικος της ρενο για την laguna πιστευει πως αν πανε ολα καλα....θα περασει και στα αλλα οχηματα της εταιριας το συστημα..και ΦΥΣΙΚΑ στο megan ...φημες ειναι βεβαια...αλλα υπαρχουν...και καποιες σελιδες πισω το ρωταγα αυτο αλλα τελικα εγω εδωσα την απαντηση
-
περασα μια βολτα απο αντιπροσωπειες σημερα και μου εδωσε τιμη για το coupe dynamic 1.4 tce με αυτοματο κλιματισμο γυρω στα 19000 με το κλειδι στο χερι...οχι και λιγα...και αυτη η τιμη ειναι με το μειωμενο και αν το παρει το αυτοκινητο καποιος τωρα. Τελος ενω σε ερωτηση μου για το ποσο θα κανει μετα απο δυο μηνες μου ειπε οτι δεν μπορει να μου απαντηση γιατι δεν ξερει ποια θα ειναι η τακτικη της pga με εκπτωσεις και τετοια...
Περασα και απο την VW και ρωτησα για το golf και μου ειπανε τιμη καινουρια που ισχυει με την αρση του μετρου...24000 περιπου για το 1.4 tsi 160hp στην εκδοση highline...
Ακριβουτσικα και τα δυο μου φαινονται και η επιλογη θα ειναι δυσκολη οταν θα ρθει εκεινη η στιγμη...Γιατί συγκρίνεις το 160άρι golf;
Τα 122 πόσο πάνε;
-
Το Megane III συνεχίζει να διατίθεται με μειωμένο τέλος μόνο στην έκδοση:
1.4 TCE Dynamic και μόνο στην Coupe εκδοχή.
http://www.renault.com.gr/files/AUGUST_ ... US_EET.pdf
-
σαν να μου φαινεται οτι το coupe παει αρκετα καλά και πολύ καλύτερα από το 5d, στα Χανιά ειναι 3-1 υπερ του κουπε απο οσα εχω δει
-
Υπάρχει κάποιος λόγος να ΜΗΝ προτιμήσει κανείς το 1.4TCE έναντι του 1.6 atm;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Υπάρχει κάποιος λόγος να ΜΗΝ προτιμήσει κανείς το 1.4TCE έναντι του 1.6 atm;Δεν νομιζω να υπαρχει καποιος λογος.Ναι μεν μπορει να ειναι καλος ο 1.4 αλλα αν ειναι πιο ακριβος απο τον 1.6???Ομως υπαρχουν και πολλοι ανθρωποι που θα προτιμουσαν ενα 1.6 ατμο παρα ενα 1.4 με τουρμπινα.
Renault Megane III