-
Το Σεπτέμβρη στη Φρανκφούρτη θα παρουσιαστούν οι facelift εκδόσεις των Volvo C30 και C70 σύμφωνα με τον Πρόεδρο της εταιρείας Stephen Odell...λογικά λίγο αργότερα θα βγουν στην αγορά...
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Το Σεπτέμβρη στη Φρανκφούρτη θα παρουσιαστούν οι facelift εκδόσεις των Volvo C30 και C70 σύμφωνα με τον Πρόεδρο της εταιρείας Stephen Odell...λογικά λίγο αργότερα θα βγουν στην αγορά...Αφου το γραφεις που το γραφεις...βαλε και το λινκ
http://www.autocar.co.uk/blogs/autocarc ... odell.aspx -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Το Σεπτέμβρη στη Φρανκφούρτη θα παρουσιαστούν οι facelift εκδόσεις των Volvo C30 και C70 σύμφωνα με τον Πρόεδρο της εταιρείας Stephen Odell...λογικά λίγο αργότερα θα βγουν στην αγορά...
Αφου το γραφεις που το γραφεις...βαλε και το λινκ
http://www.autocar.co.uk/blogs/autocarc ... odell.aspxδίκιο έχεις αλλά εγώ το διάβασσ σε ξένο φόρουμ....και ξέχασα να δω την πηγή...κράτησα το ζουμί...
Αλλαγές από ότι διαβάζω υπέστησαν οι αναρτήσεις του S80 με στόχο και το αμάξι να γίνει πιο απολαυστικό στην οδήγηση αλλά και να απορροφά τους κραδασμούς από τις ανωμαλίες του οδοστρώματος χωρίς η ανάρτηση να είναι πολύ μαλακή όπως ήταν. Αυτό που πέτυχαν σύμφωνα με το Autocar είναι να φαίνεται μικρότερο κατά την οδηγησή του απ'ότι ήταν μέχρι πρότινος... Εν τω μεταξύ στη διάθεση των λοιπών Ευρωπαίων είναι ο νέος D5 με τα 202 άλογα από 185 μέχρι πρότινος και τη μειωμένη κατανάλωση...θα χτυπήσει τους υπόλοιπους γιατί είναι πολύ πιο ανταγωνιστικός πλέον...αντε να δούμε τπτ καλύτερο και στα μοτέρ βενζίνης αν και δε φαίνεται να είναι προτεραιότητά τους ειδικα τώρα που η αμερικανική αγορά έχει καταρρεύσει... -
Ο χρήστης παπ73 έγραψε:
Αφου το γραφεις που το γραφεις...βαλε και το λινκ
http://www.autocar.co.uk/blogs/autocarc ... odell.aspxδίκιο έχεις αλλά εγώ το διάβασσ σε ξένο φόρουμ....και ξέχασα να δω την πηγή...κράτησα το ζουμί...
Αλλαγές από ότι διαβάζω υπέστησαν οι αναρτήσεις του S80 με στόχο και το αμάξι να γίνει πιο απολαυστικό στην οδήγηση αλλά και να απορροφά τους κραδασμούς από τις ανωμαλίες του οδοστρώματος χωρίς η ανάρτηση να είναι πολύ μαλακή όπως ήταν. Αυτό που πέτυχαν σύμφωνα με το Autocar είναι να φαίνεται μικρότερο κατά την οδηγησή του απ'ότι ήταν μέχρι πρότινος... Εν τω μεταξύ στη διάθεση των λοιπών Ευρωπαίων είναι ο νέος D5 με τα 202 άλογα από 185 μέχρι πρότινος και τη μειωμένη κατανάλωση...θα χτυπήσει τους υπόλοιπους γιατί είναι πολύ πιο ανταγωνιστικός πλέον...αντε να δούμε τπτ καλύτερο και στα μοτέρ βενζίνης αν και δε φαίνεται να είναι προτεραιότητά τους ειδικα τώρα που η αμερικανική αγορά έχει καταρρεύσει...δηλαδη οι βενζινοκινητηρες θα είναι οι ιδιοι με τους τωρινούς;
-
οχι
Αλλάζει σχεδόν όλη η γκάμα μεχρι τα 2,5 -
Υπαρχει ανακαμψη στην αμερικανικη αγορα..Παντως δεν ακουγετε τιποτα οσον αφορα τους μικρους τουρμποκινητηρες. Ξερουμε σιγουρα οτι αυτοι της Volvo θα ειναι ετοιμοι το 2012, ομως μεσοπροθεσμα θα χρησημοποιηθουν οι ecoboost που εξελιχθηκαν απο κοινου με την Ford (1.6-2.0)...ποτε ομως? Αν περιμενουν να τους λανσαρουν μαζι με το νεο S60 θα ειναι πολυ αργα! Το ιδιο και με τους DI 6κυλινδρους, οπως και με την ευρεια τοποθετηση του powershift....ελπιζω στην Φρανκφουρτη να μας εκπληξουν!
-
δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο μέρος για να ποστάρω τις ερωτήσεις μου για το S40. παρακαλώ διορθώστε με αν οχι...
- ποτε αναμενεται να αλλάξει μοντέλο το S40?
- από πότε κυκλοφορεί το συγκεκριμένο μοντέλο?
- έχει υποστεί facelift?
- τι παίζει με την εγγύηση? υπάρχουν προσφορές που μεγαλώνουν τη διάρκειά της?
- ποια τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου μοντέλου? (ενδιαφέρομαι για 1.6 Μομεντουμ)
- ποιες βλάβες έχουν παρατηρηθεί συχνότερα?
- πόσο κοστίζει σε εξουσιοδοτημένο ενα τυπικό σέρβις?
-
-
ποτε αναμενεται να αλλάξει μοντέλο το S40?
A: Αν αλλαξει το επομενο μοντελο θα παρουσιαστει το 2011-2012. Οι τελευταιες φημες ομως αναφερουν οτι θα σταματησει να παραγεται και θα αντικατασταθει απο το V30 (Hatchback-πιο ορθολογικο σχημα για την κατηγορια C). -
από πότε κυκλοφορεί το συγκεκριμένο μοντέλο?
Α: Παρουσιαστηκε ως ΜΥ04.5 το σεπτεμβριο του 2003 στην εκθεση της Φρακφουρτης. Στην Ελλαδα τα πρωτα νομιζω ηρθαν αρχες 2005. -
έχει υποστεί facelift?
Α: Η Volvo συνηθιζει να κανει f/l στη μεση της 8ετους διαρκειας ζωης των μοντελων της, δηλαδη στα 4χρονια. Ετσι το 2007 υπεστει ενα f/l με κυριες διαφορες την σχεδιαση των προφυλακτηρων και φωτον μπρος και πισω και την διαφοροποιηση της εσωτερικης κονσολας (στο υποβραχιωνιο). Στην εκθεση της Φρανκφουρτης τον Σεπτεμβριο αναμενετε να παρουσιαστουν οι f/l εκδοσεις των C30/C70...ισως κατι να αλλαξει και στο S40 αν και δεν εχει ακουστει κατι μεχρι στιγμης. -
τι παίζει με την εγγύηση? υπάρχουν προσφορές που μεγαλώνουν τη διάρκειά της?
Α: Η εγγυηση ειναι 2 χρονια. Αν κατι χαλασει ακομα και στο 3 ετος υπαρχει η δυνατοτητα να καλυφθει σαν good will gesture ειτε ολο το ποσο ειτε μερος του. Δυνατοτητα επεκτασης δεν γνωριζω αν υπαρχει. -
ποια τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου μοντέλου? (ενδιαφέρομαι για 1.6 Μομεντουμ)
- Ασφαλεια
- Ποιοτητα υλικων/συναρμογη
- Ποιοτητα κυλισης
- Οδικη συμπεριφορα
- Design (ειδικα εσωτερικο-υποκειμενικο βεβαια)
- Ανεση καθισματων
- Τιμη (πλεον τα χαριζουν)
.....
Οπως βλεπεις τιποτα που να εχει να κανει με το μοτερ....Το 1.6 ειναι καταγωγης Ford της προηγουμενης γενιας με αποδοση 100hp και με δυσκολια κινει το αυτοκινητο ειδικα φορτωμενο. Ο 1.8 απο την αλλη ειναι πιο συγχρονος κινητηρας με καλυτερη αποδοση και το κινει αξιοπρεπως.
-
-
απο τιμες ανταλλακτικων πως παμε?
και απο πλευρα αξιοπιστιας στα ηλεκτρολογικα? -
Nα ερθω και εγω στο Volvo forum....?????
Aπο Δευτερα και μετα ειμαι κατοχος ενος γαλαζιου V50 1,8 mommentum του 2005.....
και δεν περνανε οι μερες.....
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Aπο Δευτερα και μετα ειμαι κατοχος ενος γαλαζιου V50 1,8 mommentum του 2005.....
και δεν περνανε οι μερες.....Καλώς ήρθες
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
και δεν περνανε οι μερες.....Καλώς ήρθες
Καλως σας βρηκα....Ευχαριστω
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Nα ερθω και εγω στο Volvo forum....?????Aπο Δευτερα και μετα ειμαι κατοχος ενος γαλαζιου V50 1,8 mommentum του 2005.....
καλοτάξιδο , πολύ καλή επιλογή.
Από ιδιώτη ή από έκθεση ;(αν επιτρέπεται) -
Ο χρήστης παπ73 έγραψε:
καλοτάξιδο , πολύ καλή επιλογή.
Από ιδιώτη ή από έκθεση ;(αν επιτρέπεται)Eυχαριστω για τις ευχες....απο εκθεση το πηρα... πιστευω οτι εκανα την καλυτερη επιλογη για τα χρηματα που εδωσα...
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
απο τιμες ανταλλακτικων πως παμε?
και απο πλευρα αξιοπιστιας στα ηλεκτρολογικα?Από την μέχρι τώρα εμπειρία μου από το δικό μου S40 1,8 (1,5 χρόνο το έχω) αλλά και σε σχέση με το Ford Focus 1,6 που είχα για 5 χρόνια έχω να σου πω τα εξής:
1ο Μια χαρά στα έγραψε ο Volvo Zeus
2o Και τα δυο αυτοκίνητα τα πήγαινα / πηγαίνω για σέρβις στο ίδιο συνεργείο, στην αντιπροσωπεία από όπου τα αγόρασα και διαφορές μεγάλες στις τιμές δεν είδα και φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τα ανταλλακτικά. Γενικά η σχέση Ford και Volvo έχει βοηθήσει αμφότερους, κρατώντας και το κόστος χρήσης σε λογικά επίπεδα (πάντα σε σχέση με τον ανταγωνισμό). Άλλωστε η Volvo είναι η πιο προσιτή Primium επιλογή.
3ο Ο κινητήρας 1,6 είναι μεν παλιός και οριακός για το αυτοκίνητο (όπως συνήθως συμβαίνει με τον μικρότερο κινητήρα κάθε μοντέλου) αλλά από την εμπειρία μου (στο Focus) πρόκειται για ένα εξαιρετικά αξιόπιστο μοτέρ με μεγάλη ελαστικότητα και καλή απόδοση σε όλο το φάσμα των στροφών. Βέβαια κάτι η νέα μόδα με το υπερβολικά (και κατά την γνώμη μου για τον μέσο οδηγό αχρείαστα) άλογα κάτι το αυξημένο βάρος του S40 .... οπότε αν σε παίρνει πάρε τον 1,8.
4ο Η αξιοπιστία είναι επίσης από δυνατά σημεία της Volvo και η φήμη τους είναι καλή σε αυτόν τον τομέα (επειδή η αξιοπιστία ήταν και δική μου προτεραιότητα, το έψαξα όσο μπορούσα)dgrgtc καλορίζικο και καλοτάξιδο, καλωσήρθες και στο forum
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Nα ερθω και εγω στο Volvo forum....?????Aπο Δευτερα και μετα ειμαι κατοχος ενος γαλαζιου V50 1,8 mommentum του 2005.....
Καλως τον...με το καλο να το παραλαβεις, καλοταξιδο...Ειναι με την χρωμιομενη μασκα?
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Καλως τον...με το καλο να το παραλαβεις, καλοταξιδο...Ειναι με την χρωμιομενη μασκα?
Ευχαριστω και παλι ολους για τις ευχες....ναι με την χρωμιωμενη μασκα ειναι...VolvoZeus...με το CD που δεν παιζει MP3 τι κανουμε???εχετε βρει καμμια λυση...???...διγουρα δεν ειμαι ο πρωτος που ρωταει για αυτο....το θεμα...
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Ευχαριστω και παλι ολους για τις ευχες....ναι με την χρωμιωμενη μασκα ειναι...VolvoZeus...με το CD που δεν παιζει MP3 τι κανουμε???εχετε βρει καμμια λυση...???...διγουρα δεν ειμαι ο πρωτος που ρωταει για αυτο....το θεμα...
oσο μπορειτε πιο αναλυτικα σας παρακαλωωω΄΄ καααλααα ταξιδια
-
Καλησπέρα,
Τελικά μάλλον γινόμαστε πολλοί ....
Να συμμετέχω και εγώ στο forum ως ευτυχής κάτοχος ενός καινουργιου S40 1.8 SUM από χθες το πρωί!
Όσο για τις πρώτες εντυπώσεις μετά από τα πρώτα 550 km....
Ταξιδιάρικο!! (προκλητικά θα έλεγα)
Στιβαρό (στους ελληνικούς δρόμους)
σαν τρένο στα στροφιλίκια (με μαλακό όμως οδήγημα για το νέο κινητήρα).Καλές διαδρομές σε όλους μας.
-
Ο χρήστης gpap έγραψε:
Καλησπέρα,Τελικά μάλλον γινόμαστε πολλοί ....
Να συμμετέχω και εγώ στο forum ως ευτυχής κάτοχος ενός καινουργιου S40 1.8 SUM από χθες το πρωί!
Όσο για τις πρώτες εντυπώσεις μετά από τα πρώτα 550 km....
Ταξιδιάρικο!! (προκλητικά θα έλεγα)
Στιβαρό (στους ελληνικούς δρόμους)
σαν τρένο στα στροφιλίκια (με μαλακό όμως οδήγημα για το νέο κινητήρα).Καλές διαδρομές σε όλους μας.
καλοταξιδο
VOLVO FORUM