-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Ούτε κι εμένα. Τέτοια αυτοκίνητα κακώς τα αγοράζουν cabrio.Γιατί?
-
H τελευταια μαυρη spider παντως ειναι...
Γενικα ειμαι και εγω κατα των 'κομμενων οροφων'.
Στη συγκεκριμενη περιπτωση ομως εχεις καλυτερη 'μουσικη' υποκρουση και νοιωθεις
πιο κοντα στην αισθηση της ανοιχτης F1... -
Αν και τα cabrio ειναι τα αγαπημενα μου αυτα τα αυτοκινητα δεν μου αρεσουν ετσι,το πισω μερος δηλαδη μου φαινεται πολυ περιεργο.Εξερουνται βεβαια τα targa και η California ( )
-
Δεν ξέρω, δεν μ' αρέσει γενικώς να βλέπω supercars cabrio. Προτιμώ coupe. Και για μένα εξαιρούνται τα cabrio με σκληρή οροφή, η κουκούλα με χαλάει.
-
-
Κι εδω καπου αναρωτιεμαι:Ποσο αχαρος ο ρολος των δημοσιογραφων που θα πρεπει να την οδηγησουν ξανα και ξανα προκειμενου να εντοπισουν τις διαφορες και τα βηματα προς την τελειοτητα που διηνυσε σε σχεση με την προηγουμενη ηδη τελεια γενια.Θα πρεπει να την οδηγησουν ξανα και ξανα.Ποσο τους λυπαμαι.Ξανα και ξανα...
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Κι εδω καπου αναρωτιεμαι:Ποσο αχαρος ο ρολος των δημοσιογραφων που θα πρεπει να την οδηγησουν ξανα και ξανα προκειμενου να εντοπισουν τις διαφορες και τα βηματα προς την τελειοτητα που διηνυσε σε σχεση με την προηγουμενη ηδη τελεια γενια.Θα πρεπει να την οδηγησουν ξανα και ξανα.Ποσο τους λυπαμαι.Ξανα και ξανα...Άσε...
Και να σκεφτείς ότι πληρώνονται κιόλας!!!!!
-
http://www.worldcarfans.com/10908102097 ... n-the-road
-
-
Ferrari 458 Italia spotted again on the road
Πηγη :
http://www.worldcarfans.com/10908102097 ... n-the-road -
-
τα αγγλικά τους
-
αν καποιος βαψει την οροφη τοτε μοιαζει με απογονο του RX-01 Mazda...
οπως και να εχει εινα ομορφη...αν μη τι αλλο δεν ειναι κλοουν....
και εννοειται ειναι εργαλειο
-
κατι με χαλαει....εχει πολλα στοιχεια ιαπωνικου supercar... δεν ειναι τοσο ιταλικη...
αλλα δεν παυει να φαινεται ωραια..αλλα δεν τρελαινομαι κιολας ( για την σχεδιαση λεω) -
Κι εγω που νομιζα πως τα ιαπωνικα supercars ειναι αυτα που εχουν απο καταβολης πολλα στοιχεια απο ευρωπαικα supercars
-
δηλ αν δεν ειχε τα στρογγυλα πισω φωτα το πισω μερος ανετα θα ταν hobda nsx του μελλοντος
ισως αν την δω απο κοντα αλλαξω γνωμη απλα οπως το βλεπω απο αυτην την γωνια -
Τους τελειώνουν οι ιδεές ρε γαμώτο???
Τι μόδα τώρα αυτή με τα μονά πίσω φανάρια...
Οι Lotus θα φέρνουν περισσότερο σε ferrari παρά οι ίδιες οι ferrari...Ή δικιά μου άποψη είναι οτι δεν έχει αυτο που πρέπει να έχει ένα ιταλικό super car που φοράει το αλογάκι... φινέτσα!!!! Κρίμα μέχρι στιγμής, εύχομαι απο κοντά να αλλάξω γνώμη.
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Τους τελειώνουν οι ιδεές ρε γαμώτο???
Τι μόδα τώρα αυτή με τα μονά πίσω φανάρια...μόδα;;...
-
ακριβως αυτο ...κατι σ ιαπωνικο μου βγαζει στην πρωτη ...η δευτερη ειναι αυθεντικη ferrari
-
Να πω την αλήθεια μου... δεν μου αρέσει καθόλου... 430 και τα μυαλά στα κάγκελα!
Ferrari F458 Italia