-
-
Citroen C4 sedan. C'est drôle!
-
Λευκο GTR R35 προχθες σε ενα στενο στο Ριο...
-
-
FORD FOCUS RS του κουτιού (και πράσινο ) εχθές το βράδυ Αλσούπολη.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
FORD FOCUS RS του κουτιού (και πράσινο ) εχθές το βράδυ Αλσούπολη.Γιατι να μην εχω δει και εγω ενα????
-
Βρε μανία με τα ακριβά αυτοκίνητα.
Εγώ είδα λευκό 'Σαμουράϊ' του ΕΚΑΒ!!!!
Υποθέτω το χρησιμοποιούν σε πολύ βαριά περιστατικά σε απομακρυσμένες περιοχές!!! -
Μαυρη Bentley Brooklands με τον Πατέρα να την οδηγεί στο λαιμό της Βουλιαγμένης... Προφανώς ήταν στο συγκρότημα του Αστέρα. Συνοδευτικό ενα passat (το προηγούμενο μοντέλο) αν θυμάμαι.
-
Πρασινο Focus RS χτες στη παραλιακη, nice sound!
-
Bentley Continental και Toyota Highlander με αμερικάνικες πινακίδες (όχι δεν έγραφαν McLoud),καθώς και ένα Toyota Avallon (;).
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
FORD FOCUS RS του κουτιού (και πράσινο ) εχθές το βράδυ Αλσούπολη.
Γιατι να μην εχω δει και εγω ενα????
Βασικά πιο σπανιο ειναι να πετυχεις καποιον να ξέρει που ειναι η αλσουπολη, παρα να δεις το καινουριο RS, να το πηγαινει ταπα μια ξανθια βυζαρου 19 ετων με αποκαλυπτικο μπικινι
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
καθώς και ένα Toyota Avallon (;).Με ένα 'l' Nice ride, βαρετό εμφανισιακά αλλά κάνεις ήσυχο και άνετο ταξίδι.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Βασικά πιο σπανιο ειναι να πετυχεις καποιον να ξέρει που ειναι η αλσουπολη, παρα να δεις το καινουριο RS, να το πηγαινει ταπα μια ξανθια βυζαρου 19 ετων με αποκαλυπτικο μπικινι
Η Αλσούπολη είναι δίπλα στο Ολυμπιακό στάδιο και είναι περιοχή της Ν. Ιωνίας.
Μεταξύ μας θα προτιμούσα να βλεπα την 19αρα βυζαρού... -
α) εγώ έκανα την παράθεση
β) και εγω θα προτιμουσαν να γνωριζω την 19χρονη παρα το που ειναι η αλσουπολη
-
-
Σε αντιπροσωπεία είναι?
-
Ναί είναι σε μια αντιπροσωπεία στην Θεσσαλονίκη ειναι δύο απο αυτά εκει και τα δύο έχουν πουληθεί το συγκεκριμένο έιναι το νουμερο 18 από τα 97 νομίζω.Είχα δει κι άλλη φορά το RS φέτος στο Nurburgring σε άσπρο αλλά δεν καταφερα να το φωτογραφήσω.
-
Άλλο ένα FOCUS RS χθες στο Χαλάνδρι.
Ή ο τύπος κάνει βόλτες ή έχουν πουληθεί αρκετά στην περιοχή...
-
Σημερα στη μεσογειων..
μια 360 spider, 3 alfa romeo brera !!,μια jaguar xf, ενα hummer, ενα opel gt και μια σπανια xm turbo.. -
κυκλοφορει ασπρο GT-R στη φιλοθεη ψυχικό, σημερα το ειδα παρκαρισμένο, προχτες πανω στην καποδιστρίου
Carspotting [#6]