-
Με κάποιους από εσας συμφωνώ. Για κάποιους άλλους όμως λυπάμαι πάρα πολύ. Αυτό γιατί πιστεύω πως η προσωπική τους άποψη φανερώνει κάποιες πτυχές του χαρακτήρα τους. Φαίνεται και στις υπογραφές άλλωστε...
Πάντως δεν έχετε ακόμη αναφέρει το σημαντικότερο.-
Νίκος Ζακχαίος, Nizak, ο ίδιος, χωρίς καμία άλλη ιδιότητα.
-
Ο χρήστης Nikos Zakcheos έγραψε:
Πάντως δεν έχετε ακόμη αναφέρει το σημαντικότερο.-Το οποίο είναι ποιο; Μη μας κρατάς σε αγωνία.
-
.-
PM only
-
Επειδή γνωρίζω πολύ καλά το ήθος σου, πιστεύω πως συμφωνείς οτι εν τέλει η παρουσία σου εδώ μας φέρνει και σε φέρνει σε δύσκολη θέση,,,,
καλό απόγευμα
θα τα πούμε σε αναβάσεις και ε.δ.!
Στρατισινο
-
Ομολογώ: Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω πολλά αλλά δεν είμαι και διατεθειμένος να το ψάξω και πολύ. Είμαι ο μόνος, ανάμεσα στους (έστω, περίπου) 6000 ;
-
Πολλά συγχαρητήρια στον onyx !, γιατί έγραψε σημαντικές αλήθειες και μίλησε σωστότερα από όλους τους υπόλοιπους, εμού συμπεριλαμβανομένου. Όσοι δεν τον έχετε διαβάσει, κάντε τον κόπο.
-
Καταρχήν να γράψω πως ο καθένας έχει τα δικά του όρια στο δρόμο. Σκοπός είναι να μάθουμε επιτέλους να μην εμποδίζουμε κάποιον που θέλει να κινηθεί γρηγορότερα.
Προσωπικά ναι μου αρέσει να κινούμαι από γρήγορα εως εξαιρετικά γρήγορα. Γνωρίζω πολύ καλά τις δυνατότητες του αυτοκινήτου μου, όπως και των συνθηκών και ποτέ δεν έχω δημιουργήσει κάποιο ατύχημα. Αν κάποιος θέλει να κινηθεί γρηγορότερα, πάντα παραμερίζω να περάσει.
Εκείνο που θεωρώ απαράδεκτο είναι τους 'ύπνους' -'χάρους' οδηγούς των ελληνικών δρόμων, κυρίως της γενιάς του κ.Καββαθά που κάνουν κατάληψη όλων των λωρίδων πηγαίνοντας με ότι 'αστρονομική' ταχύτητα τους καπνίσει, αδιαφορώντας αν παρεμποδίζουν την κυκλοφορία πίσω τους. Σε αυτά δεν αναφέρεται όμως ο κ.Καββαθάς. Στα φορτηγά, τις νταλίκες και τα λεωφορεία που βγαίνουν στις Εθνικές Οδούς με φθαρμένα λάστιχα και ελλιπή συντήρηση, επίσης δεν αναφέρεται. Μήπως τα θεωρεί ασήμαντα όλα αυτά και σημαντικότερο το θέμα της Βούτας-Λιμανακίων?
Μου φαίνεται πως τα έχει βάλει με τη νεολαία (που μέχρι κάποιο σημείο είναι λογικό να βράζει το αίμα), αλλά σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούνται όλα αυτά που γράφει. Σαν να τους βάζει όλους σε ένα καλούπι και να τους αποκαλεί 'αλήτες-κοντράκηδες', χωρίς να έχει ποτέ έρθει σε επαφή με όλα αυτά τα άτομα, χωρίς να έχει μιλήσει μαζί τους, χωρίς να έχει ακούσει τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους.
'Η μήπως όταν τους βλέπει στην πίστα των Μεγάρων αλλάζει γνώμη με την μια για όλα αυτά τα άτομα, αφού αυτά τυγχάνει να είναι και πελάτες στην πίστα των Μεγάρων?
Και επι ευκαιρίας, μιας και μιλάει για ασφάλεια, κατηγορώ την ενέργεια του να προσγειωθεί το προηγούμενο Σάββατο στην πίστα των Μεγάρων με το ελικόπτερό του, ελάχιστα μέτρα δίπλα από αυτοκίνητα παιδιών που βρίσκονταν εντός της πίστας, εκσφενδονίζοντας πετραδάκια προς αυτά κατά την προσγείωση!
Προσωπικά, αν βρισκόταν το αυτοκίνητό μου δίπλα (με το οποίο είμαι ψείρας και το έχω αγρατζούνιστο), αν έβλεπα έστω και ένα σημαδάκι, ειλικρινά και εγώ δεν ξέρω πως θα ενεργούσα!
-
Δεν ειναι θεμα πελατειας ρε φιλε.Θεμα ασφαλειας ειναι!!!!!
FORZA SX!!!!! -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Και επι ευκαιρίας, μιας και μιλάει για ασφάλεια, κατηγορώ την ενέργεια του να προσγειωθεί το προηγούμενο Σάββατο στην πίστα των Μεγάρων με το ελικόπτερό του, ελάχιστα μέτρα δίπλα από αυτοκίνητα παιδιών που βρίσκονταν εντός της πίστας, εκσφενδονίζοντας πετραδάκια προς αυτά κατά την προσγείωση!
Προσωπικά, αν βρισκόταν το αυτοκίνητό μου δίπλα (με το οποίο είμαι ψείρας και το έχω αγρατζούνιστο), αν έβλεπα έστω και ένα σημαδάκι, ειλικρινά και εγώ δεν ξέρω πως θα ενεργούσα!
Και επι τη ευκαιρία, να κατηγορήσω και γω όσους κινούνται '... από γρήγορα έως εξαιρετικά γρήγορα...' στους δρόμους, ελάχιστα μέτρα από άλλα αυτοκίνητα, εκσφενδονίζοντας πετραδάκια (απο τον δρόμο) προς αυτά κατά την κίνησή τους! Προσωπικά, αν βρίσκεται το αυτοκίνητό μου δίπλα (με το οποίο δεν είμαι ψείρας και δεν το έχω αγρατζούνιστο), αν δώ έστω και ένα σημαδάκι, ειλικρινά και εγώ δεν ξέρω πως θα ενεργήσω!
Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει! Η εμπάθεια τυφλώνει! (Και κάτι άλλο λένε ότι τυφλώνει ... Μήπως ταυτίζονται; )
-
Πες τα ρε Γιαννη!!!!
-
Κάποιοι προφανώς δεν θέλουν να απαντήσουν σοβαρά, αλλά αντιθέτως ξέρουν να γελοιοποιούν τη συζήτηση.
Και ξαναλέω αν ο κ.Καββαθάς ήθελε να μαζέψει όλη τη νεολαία και να την καθοδηγήσει στο σωστό δρόμο, θα μπορούσε με καλύτερο τρόπο να το κάνει αυτό και όχι με το να 'τους τα χώνει' με κάποιες (ίσως και) οπισθοδρομικές ιδέες-αντιλήψεις του.
Δεν μίλησα πως είμαι εναντίον της πίστας.
Αλλά μην μου πείτε πως είναι σωστή και ασφαλής σαν ενέργεια να προσγειώνεται ελικόπτερο ανάμεσα σε παρευρισκόμενα άτομα και αυτοκίνητα εντός του χώρου της πίστας! Μην τρελαθούμε κιόλας!
Και κάτι άλλο φίλε gvala. Αν εσένα δεν σε νοιάζει να έχεις το αυτοκίνητο σου χιλιογρατζουνισμένο και χτυπημένο, κάποιους άλλους τους νοιάζει. Και οφείλουμε όλοι μας να σεβόμαστε την περιουσία του συνανθρώπου μας.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Και κάτι άλλο φίλε gvala. Αν εσένα δεν σε νοιάζει να έχεις το αυτοκίνητο σου χιλιογρατζουνισμένο και χτυπημένο, κάποιους άλλους τους νοιάζει. Και οφείλουμε όλοι μας να σεβόμαστε την περιουσία του συνανθρώπου μας.
Ναι, σαφώς και οφείλουμε. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως δείχνουμε τον σεβασμό αυτό κάνοντας 'αυτοσχέδιους αγώνες' (ωραία έκφραση, πλάκα έχει) σε δημόσιους δρόμους, οπότε και θέτουμε σε κίνδυνο όχι μόνο την περιουσία, αλλά και την ζωή των άλλων.
Και μην πεις ότι δεν είναι έτσι... Όταν οδηγείς στο (πραγματικό) όριο, απέχεις ελάχιστα από το να το χάσεις. Και σε συνθήκες ανοικτού δρόμου, αυτο είναι πολύ εύκολο να γίνει, ακόμα και χωρίς να ευθύνεσαι εσύ. Και τότε θέτεις σε κίνδυνο πολλά περισσότερα πράγματα από την περιουσία του άλλου (για την δική σου, πρόβλημά σου)Όσο δε για το ελικόπτερο, τι να σου πώ; Ότι έτσι που το έγραψες ακούστηκε σαν ρεπορτάζ του Star;
Θέλω να πιστεύω ότι υπήρχε παραγματική απόσταση ασφαλείας. Αν όχι τότε καλά θα κάνεις να το επισημάνεις. Δεν χειροκροτάμε άκριτα κανέναν. Ούτε τον Καβαθά ούτε κανέναν άλλον. Αλλά, για έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει πολλά στην αυτοκίνηση στην Ελλάδα, δεν αρχίζουμε να τον πυροβολάμε με την πρώτη... και μάλιστα σε ασχετο topic. Κάτι σαν '...επι τη ευκαιρία να του τα χώσουμε όπου βρούμε ...'Έγραψα ότι η εμπάθεια δεν είναι καλός σύμβουλος. Και συ, με το κείμενό σου έδειξες μεγάλη εμπάθεια.... Ελπίζω να μην την έχεις πραγματικά
-
μαλλον καποιους τους συμφερει περισσοτερο να απομονωνουν και να απαντουν σε μεμονωμενες φρασεις.....οπως και αλλοι απο ολο το post του vasgti βρηκαν μονο τα πετραδακια να σχολιασουν.....ο φαρισαισμος και η υποκρισια δεν εχουν ορια πια......ποσο μαλλον το ποσο ευκολα και γρηγορα καποιοι σπευσατε να υποστηριξετε τον κ.Καββαθα (δεν ξερω αν θα το κανατε αν αντι του κ.Καββαθα ηταν ο κυριος μητσος η κιτσος η γιαννης κτλ)
τελικα ολοι εδω μεσα ειναι η πολυ καλοι οδηγοι με την τελεια οδηγικη παιδεια.....αρα ισως ζω σε μια αλλη χωρα αφου οι εχοντες οδηγικη παιδεια ειναι μειονοτητα.....προσπαθω να ανηκω σε αυτην.....βεβαια ειμαι καπως αλητης αφου πηγαινω στα λιμανακια (εστω και σαν θεατης).....βλεπετε δε γεννηθηκα με ετοιμο μπακετ του μπαμπα ουτε εχω την οικονομικη δυνατοτητα να ετοιμασω αγωνιστικο....
το αρθρο δε το εχω διαβασει......αλλα λογικα θα ειναι εφαμιλλο των ρεπορταζ του star.....καλως η κακως οι περισσοτεροι απο αυτους που σχολιαζουν δεν ξερουν πως ειναι τα λιμανακια μετα την δυση του ηλιου....ειναι σαν λεω στην γιαγια μου πως να φτιαξει παστιτσιο
και οσοι εχετε παει και ξερετε τι γινεται εκει μηπως ειστε και εσεις αναμεσα στους αλητες???
ημαρτον παιδια.......πολυ υποκρισια.......ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετωενας αλητης των λιμανακιων που θα ηθελε να ειχε γεννηθει σε μπακετ
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Εκείνο που θεωρώ απαράδεκτο είναι τους 'ύπνους' -'χάρους' οδηγούς των ελληνικών δρόμων, κυρίως της γενιάς του κ.Καββαθά που κάνουν κατάληψη όλων των λωρίδων πηγαίνοντας με ότι 'αστρονομική' ταχύτητα τους καπνίσει, αδιαφορώντας αν παρεμποδίζουν την κυκλοφορία πίσω τους. Σε αυτά δεν αναφέρεται όμως ο κ.Καββαθάς. Στα φορτηγά, τις νταλίκες και τα λεωφορεία που βγαίνουν στις Εθνικές Οδούς με φθαρμένα λάστιχα και ελλιπή συντήρηση, επίσης δεν αναφέρεται. Μήπως τα θεωρεί ασήμαντα όλα αυτά και σημαντικότερο το θέμα της Βούτας-Λιμανακίων?
Μάλλον έχεις διαβάσει ελάχιστα τα κατά καιρούς κείμενα του Καβαθά ...
Εγώ προσωπικά θυμάμαι **πολλά **περισσότερα κείμενα για την ασφαλή οδήγηση - και κράξιμο σε όλους τους 'ηλίθιους, ανεύθυνους' των ελληνικών δρόμων, που με την συμπριφορά και τα οχήματά τους βάζουν σε κίνδυνο τους υπολοίπους - παρά στους 'χεράδες' των δρόμων. -
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
μαλλον καποιους τους συμφερει περισσοτερο να απομονωνουν και να απαντουν σε μεμονωμενες φρασεις.....οπως και αλλοι απο ολο το post του vasgti βρηκαν μονο τα πετραδακια να σχολιασουν.....ο φαρισαισμος και η υποκρισια δεν εχουν ορια πια......ποσο μαλλον το ποσο ευκολα και γρηγορα καποιοι σπευσατε να υποστηριξετε τον κ.Καββαθα (δεν ξερω αν θα το κανατε αν αντι του κ.Καββαθα ηταν ο κυριος μητσος η κιτσος η γιαννης κτλ)
τελικα ολοι εδω μεσα ειναι η πολυ καλοι οδηγοι με την τελεια οδηγικη παιδεια.....αρα ισως ζω σε μια αλλη χωρα αφου οι εχοντες οδηγικη παιδεια ειναι μειονοτητα.....προσπαθω να ανηκω σε αυτην.....βεβαια ειμαι καπως αλητης αφου πηγαινω στα λιμανακια (εστω και σαν θεατης).....βλεπετε δε γεννηθηκα με ετοιμο μπακετ του μπαμπα ουτε εχω την οικονομικη δυνατοτητα να ετοιμασω αγωνιστικο....
το αρθρο δε το εχω διαβασει......αλλα λογικα θα ειναι εφαμιλλο των ρεπορταζ του star.....καλως η κακως οι περισσοτεροι απο αυτους που σχολιαζουν δεν ξερουν πως ειναι τα λιμανακια μετα την δυση του ηλιου....ειναι σαν λεω στην γιαγια μου πως να φτιαξει παστιτσιο
και οσοι εχετε παει και ξερετε τι γινεται εκει μηπως ειστε και εσεις αναμεσα στους αλητες???
ημαρτον παιδια.......πολυ υποκρισια.......ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετωενας αλητης των λιμανακιων που θα ηθελε να ειχε γεννηθει σε μπακετ
Λοιπόν, ένας Φαρισαίος και Υποκριτής να απαντήσει.
Εγώ προσωπικά δεν θα σε πώ ούτε αλήτη ούτε τίποτα άλλο, επειδή πηγαίνεις στα λιμανάκια. Αν αυτό σου αρέσει καν' το. Αν και θα μου επιτρέψεις να έχω την δικιά μου γνώμη για το είδος του θεάματος εκεί... Φτηνό θέαμα, που καμμία σχέση δεν έχει με πργματική οδήγηση. Μια στροφή είναι και κάτι έγινε. Λες και αν την πάρω γρήγορα, θα έχω αποδείξει κατι το φοβερό .... Και άμα την μάθω και καλά (μια στροφή, έτσι; ) τότε ποιός με πιάνει ....
Ούτε θα υποστηρίξω τον Καβαθά (και δεν τον υποστήριξα εξάλλου για το άρθρο του). Απλά είπα ότι δεν αρχίζεις να τα χώνεις με την πρώτη, όπως δεν αρχίζεις να τον επευφημείς με την πρώτη.Απλά, αυτό που δεν μπορώ να δεχτώ με τίποτα στα λιμανάκια, και σε όποια λιμανάκια, είναι το ρίσκο που παίρνει, όποιος συμμετέχει, για την ζωή των άλλων. Των περαστικών. Που δεν φταίνε σε τίποτα. Και αν θεωρείς ότι είναι ξενέρωτοι και 'καλά να πάθουν', τότε σκέψου ότι το ίδιο μπορεί να λένε και αυτοί για 'εσένα' και έχουν το ίδιο ακριβώς δικαίωμα με σένα να το λένε και το ίδιο δικαίωμα στο σεβασμό της γνώμης τους με το δικό σου.
Αυτό το ρίσκο λοιπόν (για τους άλλους) δεν πρέπει να επιτρέπεται να το παίρνει κανείς. Όχι γιατί έτσι όρισε το 'ηλίθιο μικροαστικό κράτος των ξενέρωτων' αλλά γιατί είναι βασική 'ηθική' αξία.
Αυτά ...
Φιλικά,
ένας εκ των 'Φαρισαίων και Υποκριτών' gvala -
Και κάτι ακόμα φίλε vagelis-rallye.
Ούτε εγώ γεννήθηκα με bucket (ή με τα χρήματα να αγοράσω ένα).
Παρ' όλα αυτά παλέυω για να κάνω κάτι που θέλω πολύ. Έστω και κουτσά. Έστω και 'συνεταιρικά'. Ρίξε μια ματιά στους Ελληνικούς αγώνες, στο 'Μια τρελλή ιδέα' (που θα γίνει πραγματικότητα) και θα καταλάβεις.
Ίσως να μην μπορεί να το κάνει ο καθένας. Πάντως το κόστος είναι πολύ λιγότερο από ένα body-kit .... Για να μην σου πώ λιγότερο από ενα σετ 17αρια ζαντολάστιχα.... -
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω τη θέση μου πως δεν μπήκα για να τα χώσω στον κ.Καββαθά. Ο καθένας καλώς ή κακώς έχει τις απόψεις του. Δεν είναι δυνατόν να συμφωνούμε όλοι σε όλα.
Όμως δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για ασφάλεια εντός πίστας, και την ίδια στιγμή να γίνονται παρατυπίες από άτομα που υποστηρίζουν την ασφάλεια αυτή. Προσωπικά δεν εγκρίνω την όλη ενέργεια με το ελικόπτερο και ούτε τη θεωρώ ασφαλή με τα δικά μου κριτήρια.
Επίσης στο θέμα του δρόμου δεν μίλησα πουθενά ότι πάω στο όριο. Μίλησα πως πάω γρήγορα. Αυτό σημαίνει ότι σε μια ανοιχτή λεωφόρο αντί για 60km/h που μπορεί να πηγαίνεις εσύ, εγώ βρίσκω λογικό να κινούμαι με μια ταχύτητα της τάξεως των 100km/h. Και δεν νομίζω πως είναι λογικό ο καθένας να κάνει κατάληψη την αριστερή λωρίδα, εμποδίζοντας κάποιον που θέλει να πάει πιο γρήγορα.
Λες να γίνονται αυτοσχέδιοι αγώνες σε όλους τους δρόμους της Αθήνας, και σε όλα τα φανάρια και να μην το έχουμε πάρει χαμπάρι? Άλλο να κάνεις ένα άνοιγμα καθαρά και μόνο επειδή είσουν πρώτος σε φανάρι και άλλο να χαρακτηρίζουμε τέτοιες φάσεις αυτοσχέδιους αγώνες...;)
Ίσως και κάποια άτομα κατεβαίνουν για να βρουν την παρέα τους και όχι τόσο για το τι καγκουριά θα κάνει ο κάθε άσχετος και ασυνείδητος στο πέταλο. Ίσως κατεβαίνουν για να βρουν ανθρώπους που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα με εκείνους και να ανταλλάξουν απόψεις πάνω σε θέματα αυτοκινήτου. Ίσως ανάμεσα σε εκείνους που κατεβαίνουν και κάποιοι θέλουν να τους αποκαλούν 'αλήτες' είναι και επιχειρηματίες, άνθρωποι μορφωμένοι, καθηγητές, φοιτητές ανώτατων σχολών, άνθρωποι με προσωπικότητα. Όλα αυτά τα παραβλέπουμε?
Για αυτό μιλάω ότι βάζουμε όλα τα πράγματα στο ίδιο καζάνι και ότι κατηγορούμε χωρίς να ξέρουμε...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω τη θέση μου πως δεν μπήκα για να τα χώσω στον κ.Καββαθά. Ο καθένας καλώς ή κακώς έχει τις απόψεις του. Δεν είναι δυνατόν να συμφωνούμε όλοι σε όλα.Όμως δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για ασφάλεια εντός πίστας, και την ίδια στιγμή να γίνονται παρατυπίες από άτομα που υποστηρίζουν την ασφάλεια αυτή. Προσωπικά δεν εγκρίνω την όλη ενέργεια με το ελικόπτερο και ούτε τη θεωρώ ασφαλή με τα δικά μου κριτήρια.
Επίσης στο θέμα του δρόμου δεν μίλησα πουθενά ότι πάω στο όριο. Μίλησα πως πάω γρήγορα. Αυτό σημαίνει ότι σε μια ανοιχτή λεωφόρο αντί για 60km/h που μπορεί να πηγαίνεις εσύ, εγώ βρίσκω λογικό να κινούμαι με μια ταχύτητα της τάξεως των 100km/h. Και δεν νομίζω πως είναι λογικό ο καθένας να κάνει κατάληψη την αριστερή λωρίδα, εμποδίζοντας κάποιον που θέλει να πάει πιο γρήγορα.
Λες να γίνονται αυτοσχέδιοι αγώνες σε όλους τους δρόμους της Αθήνας, και σε όλα τα φανάρια και να μην το έχουμε πάρει χαμπάρι? Άλλο να κάνεις ένα άνοιγμα καθαρά και μόνο επειδή είσουν πρώτος σε φανάρι και άλλο να χαρακτηρίζουμε τέτοιες φάσεις αυτοσχέδιους αγώνες...;)
Ίσως και κάποια άτομα κατεβαίνουν για να βρουν την παρέα τους και όχι τόσο για το τι καγκουριά θα κάνει ο κάθε άσχετος και ασυνείδητος στο πέταλο. Ίσως κατεβαίνουν για να βρουν ανθρώπους που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα με εκείνους και να ανταλλάξουν απόψεις πάνω σε θέματα αυτοκινήτου. Ίσως ανάμεσα σε εκείνους που κατεβαίνουν και κάποιοι θέλουν να τους αποκαλούν 'αλήτες' είναι και επιχειρηματίες, άνθρωποι μορφωμένοι, καθηγητές, φοιτητές ανώτατων σχολών, άνθρωποι με προσωπικότητα. Όλα αυτά τα παραβλέπουμε?
Για αυτό μιλάω ότι βάζουμε όλα τα πράγματα στο ίδιο καζάνι και ότι κατηγορούμε χωρίς να ξέρουμε...
Όλες οι αναφορές μου για την 'γρήγορη οδήγηση' και τους 'αυτοσχέδιους αγώνες' (η αναφορά έγινε κοροϊδευτικά και φαντάζομαι ότι φάνηκε) είναι σε αναφορά με την φάση στα λιμανάκια. Απο κει και πέρα αν θέλεις να πηγαίνεις γρήγορα (ή πολύ γρήγορα) καλά κάνεις, απλά μείνε λίγο πιο μακριά από τα όρια (τα δικά σου ή του αυτοκινήτου, εξαρτάται ποιά είναι χαμηλότερα) (γενικά μιλάω)
Τους ανθρώπους που είναι στα λιμανάκια δεν τους χαρακτηρίζω καθόλου (έχει επιστήμονες και 'επιστήμονες'), απλά βρίσκω την φάση ανούσια, όπως εξηγώ και σε προηγούμενο post μου, και αναίτια και μεμπτά 'risky'.
Όσο δε για το ελικόπτερο, να το ξαναπώ. Δεν λέω ότι έχεις άδικο. Απλά φάνηκες λίγο 'ευαγγελάτος' με τον τρόπο που το ανάφερες.
Συγγνώμη έτσι, παρομοίωση ήταν, δεν το εννοώ -
Πριν δω τη φωτό, νόμισα πως προσγειώθηκε Απάτσι στο χώμα...
-
οχι ισα ισα.......δεν μπορω να πω οτι ενας περαστικος ειναι ξενερωτος η τπτ αλλο.....εξαλλου οπως και να χει και οι 'γρηγοροι' και οι περαστικοι στον ιδιο δρομο ειμαστε και πρεπει να συμβιωνουμε......απλα οταν πηγαινω γρηγορα στα λιμανακια (και οταν λεω λιμανακια εννοω καποια χλμ δρομου και οχι μονο την γνωστη στροφη) πηγαινω ετσι ωστε οτιδηποτε συμβει να μπορω να αντιδρασω.....απο κει και περα δεν μπορω να καταλαβω γιατι οσοι κανουνε ( η λενε οτι κανουνε) το ιδιο σε αλλους δρομους κατηγορουνε για αλητες κτλ.
και ακομα συνεχιζω να αμφιβαλλω για το ποσοι απο αυτοι που κατηγορουνε ξερουν απο πρωτο χερι τι γινεται στα λιμανακια....
και κυριε gvala αν ξαναδιαβασετε τα προηγουμενα σας ποστς φαινεται ανοιχτα η υποστηριξη σας στον κ. Καββαθα
και κατι για να κλεισω.....στα ατυχηματα που βλεπω στην τηλεοραση δε βλεπω τοσο συχνα saxopuntoralla......συνηθως οικογενειακα κ.α. βλεπω......μηπως τελικα οι 'γρηγοροι' ειναι λιγο πιο συνηδειτοποιημενοι οσον αφορα την οδηγικη παιδεια ?
BURN OUT H ΠΕΡΙ ΑΛΗΤΕΙΑΣ