-
-
η κοκκινη ειναι μαιμουδιαρα
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
η κοκκινη ειναι μαιμουδιαραΤο ξέρω,την έχει φίλος μου.
-
ρε ιταλακια μ αρεσει η δικη σου!!! ειναι γενικα απο τα τελευταια brutal αυτοκινητα
-
brutal τι ειναι αυτο;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
brutal τι ειναι αυτο;ετσι δεν γραφεται???????? σημαινει βαναυσος-αντρικος
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Γιατί να την θάψουμε φίλε! Κούκλα είναι...να την προσέχεις και να την χαίρεσαι!Συμφωνώ και επαυξάνω.
-
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Γιατί να την θάψουμε φίλε! Κούκλα είναι...να την προσέχεις και να την χαίρεσαι!
Συμφωνώ και επαυξάνω.
+1
-
-
Και οι τρεις μελών του φόρουμ.
-
Τι εγινε εκοψε το χρωμα??
-
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τι εγινε εκοψε το χρωμα??Τρεις ροζ F430. Αυτό κι αν είναι carspotting!
-
H μία και μοναδική (σύμφωνα με τις ταξινομίσεις) αυτή την στιγμή στην Ελλάδα Ferrari California (σε σκούρο γκρι) έπερνε ... ήλιο σήμερα πηγαίνοντας προς Σούνιο Σαν να μην έφτανε αυτό το σοκ επίσης γκρι Nissan GT-R (όχι όμως των 4Τ) είχε αράξει λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα - μόλις 1 από τα 6 στη χώρα
...επίσης πέτυχα και μια πανέμορφη κόκκινη Corvette C3 Roadster που... είχα φωτογραφήσει πριν 3 χρόνια κάτω απ'το σπίτι μου! -
κουκλάρα η california... αλήθεια στην Ελλάδα πόσο κοστίζει?πάνω ή κάτω από τα +-250 κ της 430?
-
Ρε παιδιά καμία ferrari σε χρώμα Abu Dhabi μπλε δεν υπάρχει; Είναι απίστευτο χρώμα...
Όχι όνειρο, στόχος
-
Ειδα , ειχε προλαβει να φυγει αρκετα σε λιγα sec , GTR στην Σταυρουπολη , αυτο το μολυβι .
Και στο ιδιο σημειο περιπου, 3 λεπτα πριν το GTR , ενα ΤΤS , ωραιο ηχο εβγαλε με λιγο γκαζι του , κριμα που δεν δοκιμασε κατι παρομοιο και ο τυπος με το GTR . -
Αγοραίο Mercedes ML CDI στο πεδίο του Άρεως. Δεν πρόλαβα να δω έδρα.
Carspotting [#6]