-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Όλα τα έβαλες στην συνολική σου παρουσίαση, μόνο τους ψύλλους μου ξέχασες. Με τους ψύλλους δεν χρειαζόμαστε και ρόδες.Οι ψύλλοι μπορούν να αναλάβουν το ρόλο του 'καταπέλτη' των αεροπλανοφόρων, δίνοντας έτσι δυνατότητες STOL (short take-off/landing) στο project μας!
-
Παιδια καλη επιτυχια σας ευχομαι σε αυτο το δυσκολο πραγματικα εργο της κατασκευης του μυγοκινητηριου! Αληθεια τι μετρα προληψης εχεται σε περιπτωση τζιτζικοπειρατιας?
-
Ο χρήστης KingManos έγραψε:
.... τι μετρα προληψης εχεται σε περιπτωση τζιτζικοπειρατιας?Ναι, μπορεί να είναι stealth και τα ραντάρ να μην το πιάνουν αλλά από άμυνα έναντι των φυσικών εχθρών υστερεί το project....
-
Με μπάμπουρες φτιάχνουμε τα C-130???
πλάκα πλάκα καιρό είχα να γελάσω εδώ μέσα -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
.... τι μετρα προληψης εχεται σε περιπτωση τζιτζικοπειρατιας?
Ναι, μπορεί να είναι stealth και τα ραντάρ να μην το πιάνουν αλλά από άμυνα έναντι των φυσικών εχθρών υστερεί το project....
χμμμμ μηπως αν περναμε το συστημα γατα-φετα ψωμι με βουτηρο (απο το αλλο ποστ) το οποιο αιωρειται ουτως η αλλως (γενικη παραδοχη) και απλα χρησιμοποιουσαμε τα εντομα για προωθητηρες? Τα επιτηθεμενα πουλια θα τα κανονιζε η γατα ενω τα εντομα θα τα τραβουσε το ψωμι με βουτηρο και μια στρωση μαρμελαδας pso-fan (οχι, η μαρκα δεν ειναι παραλλαγη καμιας αλλης )
-
γνωριζει κανεις πιο εντομο εχει την καλυτερα αναλογια κιλων ανα 'ιππο'???
καλο θα ειναι επισης να μην εχουμε μεγαλη καταλαλωση γιατι ακομη και η ζαχαρη εχει ακριβυνει στις μερες μας
-
Ο χρήστης bit έγραψε:
[πρέπει βέβαια να ζητήσουμε πρώτα άδεια από ειδική επιτροπή για να μην μας κυνηγάνε οι διάφορες ζωοφιλικές διοργανώσεις]
Και απορρώ που ακόμη δεν βρέθηκε κανείς να επισημάνει πόσο απάνθρωπο είναι το θέμα που συζητάτε, ακόμη κι αν δεν πρόκειται να το πράξετε...
Μην μου πεις οτι δεν έχεις έστω μυγοσκοτωστρα σπίτι σου....
Δεν έχω, είτε το πιστεύεις είτε όχι. Από τν άλλη όμως στο φυλάκιο στη Σάμο που γινόταν το 'μύγα πάρτι' 24 ώρες τη μέρα ήμουν ο πιο μάχιμος στη μυγοσκοτώστρα. Όμως το απάνθρωπο είναι στο να ΒΑΣΑΝΙΣΕΙΣ το ζωντανό, να το κάνεις να ζήσει μέχρι να πεθάνει από το βασανιστήριο που του επέβαλες.
Το βρίσκεις εξίσου κακό τα κοτόπουλα που τρώμε να τα σκοτώνουμε με πέτρες αντί του ακαριαίου αποκεφαλισμού στον οποίο υπόκεινται;
Σκέψου να σε καταψύξουν και να ξυπνήσεις με τα πόδια σου πηγμένα σε ένα κομμάτι τσιμέντο μέχρι να πεθάνεις. Θα προτιμούσα 100 φορές να λιώσω ακαριαία...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
γνωριζει κανεις πιο εντομο εχει την καλυτερα αναλογια κιλων ανα 'ιππο'???καλο θα ειναι επισης να μην εχουμε μεγαλη καταλαλωση γιατι ακομη και η ζαχαρη εχει ακριβυνει στις μερες μας
η αλογομυγα
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
[πρέπει βέβαια να ζητήσουμε πρώτα άδεια από ειδική επιτροπή για να μην μας κυνηγάνε οι διάφορες ζωοφιλικές διοργανώσεις]
Και απορρώ που ακόμη δεν βρέθηκε κανείς να επισημάνει πόσο απάνθρωπο είναι το θέμα που συζητάτε, ακόμη κι αν δεν πρόκειται να το πράξετε...
Μην μου πεις οτι δεν έχεις έστω μυγοσκοτωστρα σπίτι σου....
Δεν έχω, είτε το πιστεύεις είτε όχι. Από τν άλλη όμως στο φυλάκιο στη Σάμο που γινόταν το 'μύγα πάρτι' 24 ώρες τη μέρα ήμουν ο πιο μάχιμος στη μυγοσκοτώστρα. Όμως το απάνθρωπο είναι στο να ΒΑΣΑΝΙΣΕΙΣ το ζωντανό, να το κάνεις να ζήσει μέχρι να πεθάνει από το βασανιστήριο που του επέβαλες.
Το βρίσκεις εξίσου κακό τα κοτόπουλα που τρώμε να τα σκοτώνουμε με πέτρες αντί του ακαριαίου αποκεφαλισμού στον οποίο υπόκεινται;
Σκέψου να σε καταψύξουν και να ξυπνήσεις με τα πόδια σου πηγμένα σε ένα κομμάτι τσιμέντο μέχρι να πεθάνεις. Θα προτιμούσα 100 φορές να λιώσω ακαριαία...
Σωστό. Αν μάλιστα παίζει και η μετεμψύχωση, μπορεί κάποια από τις μύγες να ήταν πρώην άνθρωποι...
Πάντως, πολύ κακό για το τίποτα βλέπεις. Πλάκα να γίνεται. -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Σωστό. Αν μάλιστα παίζει και η μετεμψύχωση, μπορεί κάποια από τις μύγες να ήταν πρώην άνθρωποι...
Πάντως, πολύ κακό για το τίποτα βλέπεις. Πλάκα να γίνεται.Αν κάτι εκλιπούσες θεούσες τύπου Mary Whitehouse ή φασιστοειδή τσουτσέκια τύπου ανδρέα ανδριανόπουλου, μαντλίν ωλμπράιτ, τζωρτζ μπους, ρίτσαρντ περλ κλπ μετενσαρκωθούν σε μύγες ή κατσαρίδες, τότε είμαι απολύτως υπέρ του ανηλεούς βασανισμού κάθε μύγας και κατσαρίδας στον πλανήτη...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Πάντως, πολύ κακό για το τίποτα βλέπεις. Πλάκα να γίνεται.Αν κάτι εκλιπούσες θεούσες τύπου Mary Whitehouse ή φασιστοειδή τσουτσέκια τύπου ανδρέα ανδριανόπουλου, μαντλίν ωλμπράιτ, τζωρτζ μπους, ρίτσαρντ περλ κλπ μετενσαρκωθούν σε μύγες ή κατσαρίδες, τότε είμαι απολύτως υπέρ του ανηλεούς βασανισμού κάθε μύγας και κατσαρίδας στον πλανήτη...
-
Εδω κολλάει το 'αφες αυτοίς,ου γαρ οίδασι τι...λέγουσι'!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
γνωριζει κανεις πιο εντομο εχει την καλυτερα αναλογια κιλων ανα 'ιππο'???Το εφήμερο (aka 'ελικοπτεράκι'). Ονομάζεται έτσι γιατί ζει με τη μορφή εντόμου μόνο λίγες μέρες, ίσα-ίσα για να αναπαραχθεί. Θεωρείται η τελειότερη πτητική μηχανή στη φύση.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
γνωριζει κανεις πιο εντομο εχει την καλυτερα αναλογια κιλων ανα 'ιππο'???
Το εφήμερο (aka 'ελικοπτεράκι'). Ονομάζεται έτσι γιατί ζει με τη μορφή εντόμου μόνο λίγες μέρες, ίσα-ίσα για να αναπαραχθεί. Θεωρείται η τελειότερη πτητική μηχανή στη φύση.
Κάνουν και σπόρ ήχο αν δεν κάνω λάθος!
-
Επαναφέρω το παλιό αυτό θέμα για να γελάσουν λίγο οι νέοι χρήστες του φόρουμ.
-
-
Τι βενζινες τι πετρέλαια, το φόρυμ έδωσε τη λύση για το ενεργιακό πρόβλημα
-
Ο χρήστης eizo έγραψε:
Οδηγίες κατασκευής μικροσκοπικού αεροπλάνου με πολύ ιδιότυπο κινητήρα.
Όποιος έχει διάθεση,μπορεί να δει αν έχει επιτυχία.για τον φίλο King Manos, μιας και η φωτό του eizo δεν εμφανιζόταν πια:
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Εχω την εντύπωση οτι οι μύγες όπως και όλα τα έντομα διαθέτουν ένα υποτυπώδες νευρικό σύστημα ίσα ίσα για να ελέγχονται τα αισθητήρια όργανα και το αίσθημα του πόνου τους είναι άγνωστο οπότε δε νομίζω να τίθεται θέμα βασανισμού ενός εντόμου.
Οσο για το αεροπλανάκι, η πρώτη απόπειρα πτήσης απέτυχε! Προσγειώθηκε κατευθείαν στην σούπα μου (Γκαρσόν!!)
Φτιάξτε αεροπλανάκι!