-
@thaliarque : Τhanks για τις πληροφορίες , όπως πάντα κορυφή!
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Δεν ξέρω για την Ιστιαία, είναι πιθανό να έχει ήδη πάρει το νέο της κλάδο. Πάντως καλύτερα ΧΑΟ-1000
παρά ΧΑΙ-1111. Το 1088 είναι έτσι κι αλλιώς χάλια. Δε βαριέσαι όμως... Το αυτοκίνητο είναι τόσο
όμορφο που δύσκολα θα τραβήξει το βλέμμα σου η πινακίδα.Τα ψυχολογικά του ιδιοκτήτη όμως με την πινακίδα του που τα πάς....
EDIT : Είναι κάτω από το γραφείο εδώ και τρεις μέρες ένα Octavia καινούργιο χωρίς πινακίδες και χωρίς ασφάλεια , τι να κάνω ? Ώρες - Ώρες μου έρχεται να πιάσω τον ιδιοκτήτη να τον δείρω
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
@thaliarque : Τhanks για τις πληροφορίες , όπως πάντα κορυφή!Ευχαριστώ! Σήμερα είχα χρόνο για τηλεφωνήματα, οι εκλογές της τοπικής ΕΛΜΕ να'ν'καλά! Βέβαια
από Τρίτη τελειώνουν και τα μαθήματα, οπότε...Τα ψυχολογικά του ιδιοκτήτη όμως με την πινακίδα του που τα πάς....
EDIT : Είναι κάτω από το γραφείο εδώ και τρεις μέρες ένα Octavia καινούργιο χωρίς πινακίδες και χωρίς ασφάλεια , τι να κάνω ? Ώρες - Ώρες μου έρχεται να πιάσω τον ιδιοκτήτη να τον δείρω
Σκέψου δηλαδή τι θα έπρεπε να έχω πάθει εγώ που ασχολούμαι τόσο με τις πινακίδες. Όταν αγόραζα
προ 4ετίας το τουτού μου (μτχ) είχα σκεφτεί να αλλάξω πινακίδες, αλλά δεν το αποφάσισα. Από τη μία ήταν
το κόστος από την άλλη είχε παλιές που μου φαίνονταν απείρως ωραιότερες από το ΙΒΧ-4*** (ή ΖΥΥ-2*** )
που μάλλον θα έπαιρνα...Για το EDIT: γιατί δεν τον ρωτάς;
-
HKT 190* BMW X5 Κρίση ειπατε?
-
Άντε να δούμε επιτέλους και τι θα δώσει η εύβοια...
-
ΧΑΑ 9838 Κάποιος παρέλαβε πιο γρήγορα από εμένα....
@thaliarque : Πλάκα έκανα , απλώς ζούμε σε περίεργους καιρούς ( ο καθένας τραβάει όπλο όποτε και για όποιον λόγο του καπνίσει ) και χρειάζεται επιφυλακτική στάση!
Θα περιμένω να βάλει πινακίδες , δεν ξέρεις και τι ζόρι τραβάει ο καθένας... -
Χαχαχα, πρέπει να είμαστε οι μόνοι που ενδιαφερόμαστε για τις πινακίδες και όχι για το αμάξι...
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Σας ευχαριστώ όλους πολύ παίδες@www2000 : Το έχω σκεφτεί και εγώ για το ότι το λευκό δεν είναι μεταλλικό αλλά τι να κάνω ρε γμτ μου άρεσε πολύ... , ελπίζω να μην μάθει κανένας πάνω του παρκάρισμα... , βέβαια είμαι κ σε αναζήτηση κλειστού πάρκινγκ αλλά δεν έχω βρει κάτι σχετικά προσιτό ακόμη ,
offtopic : Ρε παιδιά ο καθένας ζητάει ότι του κατέβει!Πράγματι είναι και αυτό άλλο ένα μειονέκτημα του άσπρου. Ειδικά για Αθήνα δεν ενδείκνυται!
Έχεις δίκιο για τις τιμές των πάρκινγκ, δυστυχώς.Όσον αφορά τα νούμερα, εγώ θα ήθελα να μείνω μακρία από 1 και 8άρια όσο γίνεται φυσικά!
@www2000 : Μήπως είδες πλαίσιο? , το 9808 το πέτυχα εν κινήσει!
Όχι δεν είδα πλαίσιο!
@thaliarque πολύ καλή δουλεία, αν και όπως σου είπα, εγώ μόνο ένα φτωχό ΙΜΖ 9632
@D1FF ο εν λόγω κύριος περιμένει να 'κλέψει' από εσένα το άσχημο 1000 και να είναι εντός σειράςΕπίσης ΧΥΒ 72*
-
@ikarus260 : Γιατί έτσι μας αρέσει!
@www2000 : Άστα να πάνε , αν και έχω σκεφτεί διάφορα τρίκ με τελευταία επιλογή όμως το αυτοκόλλητο που θα αναφέρει : ΝΕΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ
Το παραπάνω το έχει εφαρμόσει με τρομερή επιτυχία μία γνωστή μου μόλις είχε πάρει το δίπλωμα , και η ιστορία έχει ως εξής :
Νέα οδηγός ψάχνει θέση Σάββατο βράδυ οδηγώντας ένα Πασάτ (Του μπαμπά) , αφού βρίσκει μία ξεκινά την γνωστή διαδικασία όπως την περιέγραψαν στην σχολή ( Κούνια που την κούναγε ) . Λοιπόν μέσα - έξω , κοψίματα στο τιμόνι που να μπει η μαούνα , εντωμεταξύ ένας τυπάς με SLK έχει μυριστεί την φάση και περιμένει με αλάρμ να βολέψει την Mερκ ! Και τι κάνει ρε παιδιά η κοπέλα : Κατεβαίνει (Ενώ δεν έχει καταφέρει να παρκάρει) κάτω πάει στον τύπο με την SLK και του λέει : Συγνώμη είμαι νέα οδηγός και μπορεί να σας τρακάρω γι΄ αυτό μην περιμένετε άδικα
Καπνός ο τύπος με την Μέρκ.... , έκανε εκκίνηση καλύτερη κι από 911 Turbo!
Για την ιστορία η κοπέλα τελικά πάρκαρε σε πάρκινγκ...Συγνώμη για το οφ-τοπικ παιδιά!
Για το 1000 που πιθανόν περιμένει ο τύπος +1000
Πάντως η εδώ δ/νση Μεταφορών πρέπει να είναι λίγο σφικτή σε απαιτήσεις για εκτός σειράς πινακίδες.Ποτέ δεν έχω δει κάτι τρανταχτό εκτός σειράς , Γνωστός μου που άλλαξε πινακίδες το 2006 λόγω καταστροφής των παλαιών όταν πήγε του έδωσαν ένα κατάλογο με περίπου 100 νούμερα (π.χ από το 2000-2100) αν ήθελε να διαλέξει τα οποία ήταν νούμερα που 'έτρεχαν' εκείνη την εβδομάδα! -
AZB 8909 σε Οpel Astra
-
Το πρώτο μου ΤΚΡ 1843 !
-
ΧΚΜ-8280,ΚΝΡ-421*,ΚΙΖ-659*,ΝΙΚ-857* τσίγκος και ΝΙΚ-8801 χάρτινο.
-
IKZ 8886 clio
-
HKT 201* FIESTA νοικιάρικα!!!!!
(Πήρε μπροστά η μηχανη) -
ΑΗΜ-3535 έτοιμο να παραδοθεί.
@www2000: ευχαριστώ, αν και είναι όλο και πιο εύκολα πια τα τηλεφωνήματα.
Να αναφέρω ιδιαιτέρως τον υπάλληλο στη Ρόδο, είναι πολύ εξυπηρετικός και από μόνος του μου είπε για ό,τι
θέλω να παίρνω τηλέφωνο! Η υπάλληλος στην Ιστιαία ήταν κάπως πιο ζόρικη, με παρέπεμψε στη διευθύντρια
της Χαλκίδας για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επόμενες παρτίδες. Αποφάσισα όμως να μη μάθω
για τη Χαλκίδα από τώρα και να αφήσω τη χαρά στον D1FF να μας ενημερώσει για το νέο συνδυασμό. -
ΧΑΑ 9862
ΚΧΧ 9482@thaliarque : Thakns
-
ΖΧΙ 6248 σε Suzuki SX4.
Και μιας και το είδα:ΗΑΜ 4005 σε Mercedes CLK 200. -
Πληροφορία απ' τον φίλο θωμά απ' τα λεωφορεία: ΗΝΕ 1073 σε τούρισμο του νομού θεσπρωτίας, με αρ. παρμπρίζ 10.
-
ΝΙΚ-9266(χ),ΝΗΥ-6098 σε επιβατικά και ΝΗΥ-6520 σε επαγγελματικά.
-
Πλούσια μέρα η χθεσινή..
Σε αυτοκίνητα:
**IKH 1035, ενώ προηγουμένως είχα δει ΙΚΖ 96
ΙΜΖ 9695 σε A3
ΥΝΝ 7761 σε mercedes
ΙΚΥ 6006
ΤΚΡ 1808 και 1940ΟΒΝ 174
ΟΗΡ 197 και 278Ο χρήστης D1FF έγραψε:
@ikarus260 : Γιατί έτσι μας αρέσει!@www2000 : Άστα να πάνε , αν και έχω σκεφτεί διάφορα τρίκ με τελευταία επιλογή όμως το αυτοκόλλητο που θα αναφέρει : ΝΕΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ
Το παραπάνω το έχει εφαρμόσει με τρομερή επιτυχία μία γνωστή μου μόλις είχε πάρει το δίπλωμα , και η ιστορία έχει ως εξής :
Νέα οδηγός ψάχνει θέση Σάββατο βράδυ οδηγώντας ένα Πασάτ (Του μπαμπά) , αφού βρίσκει μία ξεκινά την γνωστή διαδικασία όπως την περιέγραψαν στην σχολή ( Κούνια που την κούναγε ) . Λοιπόν μέσα - έξω , κοψίματα στο τιμόνι που να μπει η μαούνα , εντωμεταξύ ένας τυπάς με SLK έχει μυριστεί την φάση και περιμένει με αλάρμ να βολέψει την Mερκ ! Και τι κάνει ρε παιδιά η κοπέλα : Κατεβαίνει (Ενώ δεν έχει καταφέρει να παρκάρει) κάτω πάει στον τύπο με την SLK και του λέει : Συγνώμη είμαι νέα οδηγός και μπορεί να σας τρακάρω γι΄ αυτό μην περιμένετε άδικα
Καπνός ο τύπος με την Μέρκ.... , έκανε εκκίνηση καλύτερη κι από 911 Turbo!
Για την ιστορία η κοπέλα τελικά πάρκαρε σε πάρκινγκ...Συγνώμη για το οφ-τοπικ παιδιά!
Για το 1000 που πιθανόν περιμένει ο τύπος +1000
Πάντως η εδώ δ/νση Μεταφορών πρέπει να είναι λίγο σφικτή σε απαιτήσεις για εκτός σειράς πινακίδες.Ποτέ δεν έχω δει κάτι τρανταχτό εκτός σειράς , Γνωστός μου που άλλαξε πινακίδες το 2006 λόγω καταστροφής των παλαιών όταν πήγε του έδωσαν ένα κατάλογο με περίπου 100 νούμερα (π.χ από το 2000-2100) αν ήθελε να διαλέξει τα οποία ήταν νούμερα που 'έτρεχαν' εκείνη την εβδομάδα!Δεν είναι κακή ιδέα ένα Ν
Ή συμπεριφορές σαν της γνωστής σου σε κάποιος ανυπόμονους. Παρατηρώ, ιδιαίτερα συχνά στην Αθήνα, ανυπόμονους να κορνάρουν όταν προσπαθεί κοπέλα να παρκάρει. Κάτι που δε συμβαίνει σε διάφορους 55-60+ που αργούυυυυυυυυυυυν εκνευριστικά πολύ και πολλές φορές πάνω σε κεντρικούς δρόμους (μην ακουμπήσουμε πουθενά την 5μετρη mercedes μας- 30 χρόνια δουλεύαμε για να την πάρουμε )ΑΗΜ-3535 έτοιμο να παραδοθεί.
@www2000: ευχαριστώ, αν και είναι όλο και πιο εύκολα πια τα τηλεφωνήματα.
Να αναφέρω ιδιαιτέρως τον υπάλληλο στη Ρόδο, είναι πολύ εξυπηρετικός και από μόνος του μου είπε για ό,τι
θέλω να παίρνω τηλέφωνο! Η υπάλληλος στην Ιστιαία ήταν κάπως πιο ζόρικη, με παρέπεμψε στη διευθύντρια
της Χαλκίδας για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επόμενες παρτίδες. Αποφάσισα όμως να μη μάθω
για τη Χαλκίδα από τώρα και να αφήσω τη χαρά στον D1FF να μας ενημερώσει για το νέο συνδυασμό.Μπορεί να μην ήταν ζόρικη, απλά να μην ήξερε
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Δεν είναι κακή ιδέα ένα Ν
+1
ΧΑΑ 9874
ΧΑΑ 7966
Πινακίδες κυκλοφορίας 2009