-
Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο αμερικάνικο ebay υπάρχουν τα πάντα και σε αστείες τιμές.Επιβεβαιωμένο πάμπολλες φορές,αφού φίλος ανακατασκευάζει ένα Belair coupe του '54 και παρ'όλο που του έλειπε το μισό αυτοκίνητο,έχει βρεί τα πάντα.
-
Αυτό πρέπει να είναι αγροτικό ή επαγγελματικό. Δικαιούσαι τέτοιο αυτοκίνητο?
-
Του πατέρα μου είναι θεωρητικά, που είναι οικοδόμος. Δεν υπάρχει σε αυτό κόλλημα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε από που περνάει με χρήση 44 και κοντών σχέσεων. Το μόνο που το περιορίζει είναι το μεγάλο μήκος!!! Ρε τι κάνει η περίσσεια ροπή από πολύ χαμηλά!!!
-
http://www.youtube.com/watch?v=ghzrljQf ... re=related
Μην αφησετε ποτε να σας σηκωσουν το αυτοκινητο σας οπως φαινεται αυτο εδω .....
Προλαβετε , εστω και με δαγκωμα του αυτιου του η κλωτσια στο καλαμι .....
Κι αυτο ακομα εδω . παροτι εχει ρολ μπαρ θα εχει γινει ζημια με απ'ευθειας τον ουρανο .......
Αυτο σας το λεω απο μεγαλη εμπειρια στους κοπανους που χρησιμοποιουσαν αυτη την μεθοδο με τον ιμαντα σκετο στον ουρανο , παλαιοτερα .....
-
Ποια μέθοδος συνιστάται; Εμένα, δύο αυτοκίνητα που πήρα από μάντρες (το ένα φτιάχτηκε, το άλλο μάλλον πάει μόνο για ανταλλακτικά), τα κατέβασαν από τη στίβα με ξύλο που πέρασαν από το ένα μπροστά παράθυρο στο άλλο και (βέβαια) ιμάντα. Τα αυτοκίνητα ισορροπούσαν. Μέχρι τι πράγμα μπορεί να 'πάρει';
-
Απο κατω , εγκαρσια με δυο ιμαντες στην εσχατη .
-
Ευχαριστώ
-
Πριν ενα χρονο περιπου ενας κυριος απο αθηνα ειχε πετυχει μια ds στον αλιμο παρατημενη με πινακιδες ,επανω ειχε κολημενα χαρτια απο τον δημο και δεν ενδιαφερονταν κανεις γι αυτο οποτε αυτος πηγε στον δημο βρηκε εναν γνωστο του εδωσε ενα φιλοδορημα (800 ευρω) και το πηρε με γερανο και το πηγε σε ενα συνεργειο στην χαλκηδονα εκει δεν ξερω το πως εμφανιστηκε ενας δικιγορος ο οποιος ισχυριστικε οτι το αμαξι ηταν ενος συχωρεμενου οι οποιοι κληρονομοι δεν δεχτηκαν την κληρονομια (μεσα σαυτην υπηρχε και μια ρολς κορνις που να πηγε αυτη αραγε )και οτι αυτα ανηκουν στο κρατος και πρεπει να βγει σε δημοπρασια το αυτοκινητο βρισκετε ακομα εξω απο το συνεργειο και σαπιζει ενω απο οτι μου ειπε ηταν σε αριστη κατασταση.
-
Α ρε Αλέξ πόσο δίκιο έχεις...
-
Ηθικό δίδαγμα: ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ !!!!!
-
Το μαζεύουμε, αλλά όχι έτσι...
Αφου σκάσαμε τα 800 λέμε στον Δήμο να το πάει σε έναν μαντρά (που έχουμε γνωστό) στον Ασπρόπυργο, γίνεται οριστική διαγραφή και μας το πουλάει ο μαντράς με τιμολόγιο...
Και όλοι είναι ΟΚ -
Πώς μπορεί ο δήμος να το πάει στον μαντρά; Δεν έχει υποχρέωση να το παραδώσει κάπου;
-
Νομίζω ο δήμος το πάει στο διαλυτήριο οχημάτων!
-
Ο δήμος το πάει στον ΟΔΔΥ και απο εκεί μέσω δημοπρασίας στα κέντρα ανακύκλωσης.
Αυτό το 'φιλοδώρημα' των 800€ είναι που τα αλλάζει όλα. Προσωπικά δεν τον λυπάμαι καθόλου τον τύπο. -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ηθικό δίδαγμα: ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ !!!!!Ετσι εχασα ενα καλο PONY στο Ηρακλειο πριν κανα δυο χρονια, θυμασαι Νικολα που το συζητουσαμε ;
-
Ο χρήστης baltsiotis έγραψε:
Πώς μπορεί ο δήμος να το πάει στον μαντρά; Δεν έχει υποχρέωση να το παραδώσει κάπου;Οι μαντράδες στον Ασπρόπυργο είναι πιστοποιημένοι ανακυκλωτές.....
Καμμιά φορά οι υπάλληλοι των δήμων, κάνουν την ανάγκη φιλοτιμία....
Mαζευοντας το παρατημενο