Εχεις δικιο φιλε onyx λεγοντας οτι δεν πρεπει να μαλωνουμε.Εγω πιστευω οτι μεσα απο την ανταλλαγη αποψεων θα βγουμε ολοι κερδισμενοι.Απλως να μην εχουμε τη νοοτροπια οτι επειδη πηραμε ενα αυτοκινητο και δωσαμε καποια λεφτα,αυτοματα σημαινει πως ειναι και το καλυτερο.Να προσπαθουμε να ειμαστε οσο πιο αντικειμενικοι γινεται.
Εκφρασεις του στιλ 'οσα δε φτανει η αλεπου..'δε νομιζω οτι χρειαζονται spiros.Συμφωνεις?Αλλωστε δεν εχω δειξει με τα γραφομενα μου να ειμαι τετοιος τυπος.Παμε παρακατω.
Εκανα ενα μεγαλο λαθος.Συνεδεσα το ESP+ του X-Trail με την ηλεκτρονικη εμπλοκη .Λαθος.Το παραδεχομαι.Οχι εσκεμμενα αλλα λογω μπερδεματος.Νομιζα οτι και η ηλεκτρονικη εμπλοκη ειναι πακετο με το ESP+.Ζητω συγγνωμη αλλα οπως ειπα ειμαι προθυμος να μαθω απο τα λαθη μου και να τα διορθωσω.Ευχαριστω φιλε onyx.Καθισα και το εψαξα μετα την τελευταια σου δημοσιευση.
Παντως δεν ειπα οτι χωρις το ESP το X-trail ειναι ιδιο με το CRV,αλλα ειπα οτι χωρις την ΕΜΠΛΟΚΗ ειναι ιδιο και εξακολουθω να το πιστευω.Αφου και τα 2 εχουν μονο 2 διαφορικα και τιποτα παραπανω δεν ειναι ιδια?Θα μετεφερε και το X-Trail τη ροπη στον πισω αξονα οταν θα εχαναν την προσφυση οι εμπρος τροχοι,οπως και στο CRV μεχρι 50-50.Με ενεργοποιημενη την ηλεκτονικη εμπλοκη(στη θεση lock δηλαδη)σιγουρα ειναι καλυτερο μακραν απο το CRV.Αλλα στην αυτοματη λειτουργια ειναι ακριβως τα ιδια οσον αφορα το συστημα 4κινησης(λιγο πιο γρηγορα γινεται στο X-Trail η μεταφορα ροπης).Παρακατω θα αναφερω την αναλυτικη λειτουργια του συστηματος 4κινησης του X-Trail,οπως τη βρηκα παλι στους 4τροχους.(α ρε,παραμονες εκλογων με βαζετε να ψαχνω περιοδικα!!!!)
Οσο για την 4κινηση του Outlander που με ρωτα ο onyx να του πω οτι εχει ως εξης:3 διαφορικα.Το μεσαιο μπλοκε με πολυδισκο συμπλεκτη(VDC ή καπως ετσι!),το πισω ελευθερο.Ειναι δηλαδη οπως του Forester με τη διαφορα οτι το πισω ειναι ελευθερο ενω στα Forester και RAV4 μπλοκε και το πισω.(Με συνεκτικο συμπλεκτη στην περιπτωση του ενος και Τορσεν του RAV).Δηλαδη και το Οutlander μπορει να μεταφερει την ροπη απο τον εναν αξονα στον αλλο απο 100-0 εως 0-100(θεωρητικα παντα).Σε κανονικες συνθηκες ειναι στο 50-50(μονιμη τετρακινηση) οπως στο Forester και στο RAV.Συν οτι το Forester εχει και κοντες σχεσεις-να μην ξεχναμε.Ο boxer2003 εξηγει αναλυτικα την 4κινηση του Subaru σε προηγουμενη σελιδα.
γραφουν οι 4Τ για το X-Trail:'Οι 2 αξονες συνδεονται μεταξυ τους με εναν πολυδισκο,ηλεκτρονικα ελεγχομενο συμπλεκτη,τοποθετημενο ακριβως μπροστα απο το πισω διαφορικο.Σε κανονικες συνθηκες δρομου και με επιλεγμενο το προγραμμα στο ταμπλο,η κινηση μεταδιδεται μονο στους εμπρος τροχους.Μολις αυτοι χασουν την προσφυση τους,η κεντρικη ηλεκτρονικη μοναδα δινει αμεσα εντολη για μεταφορα μερους της ροπης στον πισω αξονα(λογω υπαρξης μονο 2 διαφορικων η μεγιστη ροπη που μπορει να περασει στον πισω αξονα δεν ξεπερνα το 50%),λαμβανοντας παντα υποψη το ανοιγμα του γκαζιου,τις στροφες του κινητηρα,οπως και τη διαμηκη επιταχυνση του αυτοκινητου.Ποσο αμεσα;Οσο προλαβαινουν οι μπροστινοι τροχοι να περιστραφουν κατα μερικες μοιρες περισσοτερο απο τους πισω.
Στη θεση ,ο πισω αξονας ειναι μονιμα αποσυνδεδεμενος,ενω στη θεση επιλεγεται μονιμη 4κινηση με κατανομη της ισχυος 57%-43% εμπρος-πισω.Πανω απο καποια ταχυτητα το συστημα επανερχεται αυτοματα στη θεση .
Σαν εξτρα,το X-Trail εφοδιαζεται με το συστημα ελεγχου σταθεροτητας ESP+,το οποιο περα απο τις γνωστες του ικανοτητες στη διατηρηση της ουδετερης συμπεριφορας του αυτοκινητου,χρησιμευει σε συνθηκες εκτος δρομου και ως συστημα περιορισμου ολισθησης των διαφορικων(ABLSD-Active Brake Limited Slip Differential).Οταν ενας απο τους τροχους χανει προσφυση και τεινει να σπιναρει ανεξελεγκτα,το ESP+ τον φρεναρει επιλεκτικα,με αποτελεσμα να διοχετευευται η ροπη στον απεναντι τροχο,οπως θα συνεβαινε αν υπηρχαν μπλοκε διαφορικα.'και ξαναπερναω στο δια ταυτα του συγκριτικου στο τευχος 385.
'Σε αυτο το σημειο θα αναρωτηθουμε για μια ακομη φορα το λογο που οι περισσοτεροι κατασκευαστες εμμενουν στη χρηση 2 μονο διαφορικων,εξαντλωντας τη φαια ουσια τους στην ευρεση ηχηρων ονοματων και μαρκετινιστικων τρικ που προσπαθουν να παρουσιασουν τις φθηνοτερες αυτες ηλεκτρονικες λυσεις ως ο,τι πιο συγχρονο,αποτελεσματικο και καλο.Η αληθεια ειναι,βεβαια,πολυ σκληρη.
Τα αυτοκινητα που χρησιμοποιουν την κλασικη,απλη και προπαντων μηχανικη μεθοδο των 3 διαφορικων βρισκονται σε δικη τους κατηγορια.'ΓΡΑΦΟΥΝ οι 4τροχοι.
4)για το ESP+ του X-Trail:'Εν κατακλειδι,θα λεγαμε οτι το ESP+ αποτελει ενα καλο εργαλειο στα χερια του αμηυτου,το οποιο θα αποτρεψει τη βυθιση των τροχων σε αμμο ή λασπη απο τη αλογιστη χρηση του πενταλ γκαζιου,αλλα μεχρι εκει.
Το ESP+ δε θα προσδωσει τιποτε παραπανω στις εκτος δρομου δυνατοτητες του X-Trail ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ περιπτωση ΔΕ θα αντικαταστησει αντιστοιχες διαταξεις διαφορικων περιορισμενης ολισθησης.
Τα ιδια περιπου ισχυουν και για την ασφαλτο,οπου το ESP+ θα βρει περιορισμενο ευρος εφαρμογης,που κατα τη γνωμη μας δεν αρκει για να δικαιολογησει το επιπλεον κοστος αγορας.'
Υπαρχει και τεχνικη αναλυση για την αποτελεσματικοτητα του ESP+(οι 4 δοκιμασιες που ειχα γραψει)σε συγκριση με την υπαρξη 3 διαφορικων.Please προσπαθηστε να βρειτε το εν λογω τευχος για να μην καθομαι να γραφω.Ειναι μεγαλο το αρθρο.Εγραψα το συμπερασμα.
Και κατι ακομα- ας υποθεσουμε οτι με ολα αυτα τα ηλεκτρονικα καλουδια εχουν την ιδια συμπεριφορα εκτος δρομου.Στην εθνικη οδηγησε τα να δεις ποιο υπερτερει.Εγω τα οδηγησα και εγραψα επι τουτου.Γιατι να δαπανησει καποιος 4000+ Ε παραπανω?Τι θα παρει ωστε να δικαιολογησει αυτα τα χρηματα και να μην παει π.χ. ενα ταξιδακι με το Forester ή το Outlander ή το RAV4 που μολις θα εχει αγορασει?(ετσι για να χαλαρωσουμε και λιγο!!!)
Αυτο εννοω value for money φιλε spiros και συμπολιτη.
*ξεχασα να αναφερω πως δεν εχω αποψη για το Mazda.Ουτε το χω δει,ουτε εχω διαβασει κατι σχετικο.
*Ο vasdaris εγραψε οτι 'τελικα χωρις το ESP το X-Trail πιστευω υστερει εκτος δρομου'.
Γιατι επιμενεις να με βλεπεις με 'στραβο' ματι και να παρανοεις αυτα που γραφω?Εχω ολη την καλη διαθεση για αντιπαραθεση αποψεων χωρις επιθετικο στιλακι.
Οταν γραφω δεν το κανω για να με 'κριτικαρουν' οπως λες.Γραφω για να βοηθησω.Δεν γραφω για να εισπραξω διθυραμβους αλλα ουτε και ειρωνειες φιλε spiros.
*καποτε επαιρνα οτι περιοδικο κυκλοφορουσε.Η διαφορα με τους 4τροχους ειναι χαωδης πιστευω.οι τεχνικες αναλυσεις που εχει λειπουν απο ολα τα αλλα.Επισης το γεγονος οτι αναπτυσσει κι αλλα θεματα(βλ. αντιλογος)με ενθουσιαζει.Σε μια συγκεντρωση κοινου φιλου ετυχε να γνωρισω σημαντικο στελεχος του Car and Driver και παρουσιαστη εκπομπης σε μεγαλο ραδιοφωνο της Θεσ/νικης αλλα και της Ελλαδας.Μου ειπε χαρακτηριστικα:'Στοχος μας δεν ειναι να χτυπησουμε τους 4τροχους αλλα ολα τα αλλα περιοδικα.Οι 4τροχοι ειναι σε αλλο επιπεδο σε ολα.'Αυτο δειχνει μαλλον την πραγματικα καλη δουλεια που γινεται στο περιοδικο.Χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν εχει και ατελειες.(προσωπικα με εκνευριζουν οι πολλες διαφημισεις).
*Το καλοκαιρι ερχεται η τουρμπατη εκδοση του Outlander με κινητηρα 2.0 lt και ιπποδυναμη 210+ αλογακια.(ναι,ναι ειναι ο κινητηρας του EVΟ VIII)
Ας ελπισουμε οτι θα κανουν και το πισω διαφορικο μπλοκε ωστε να μην υστερει απεναντι στο Forester.Προβλεπεται αγριος ανταγωνισμος .Ειδωμεν...