-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ο ιταλος δεν θα σε προδωσει ποτε στον δρομο φιλε.Γιατί δε θα βγει καν στο δρόμο...
(πλάκα κάνω...μην ψαρώνεις )
georgefoto, όπως έγραψα και στο προηγούμενο post μου, μην αισθάνεσαι άσχημα που πηγαίνεις με 100km/h.Όπως είπε και κάποιος άλλος, το όριο είναι 120 (και σε κάποια σημεία 130), οπότε μια χαρά πηγαίνεις...
Τώρα αν την έχουν δει κάποιοι ότι βγαίνοντας στο δρόμο, πρέπει να τους αδειάζουν όλοι τη λωρίδα ΤΟΥΣ (υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι στο δρόμο έξω ), εντάξει...εκεί λέμε για άλλες καταστάσεις μου χρίζουν άλλης αντιμετώπισης...
Κι όσο για την κατανάλωση, στο ξαναλέω:μια χαρά καίει (λίγο) το αμάξι σου.
Χαίρομαι που (επιτέλους) βρήκα κάποιον που παραδέχεται ότι 'μέχρι εκεί το ελέγχω, μέχρι εκεί πάω' και δεν ντρέπεται να το πει...RESPEKT!!! -
Ευχαριστω ολους σας για την προσοχη σας και το ενδιαφερον που δειξατε με το να μου απαντησετε στο θεμα που εθεσα.
-
Ο χρήστης georgefoto έγραψε:
Ευχαριστω ολους σας για την προσοχη σας και το ενδιαφερον που δειξατε με το να μου απαντησετε στο θεμα που εθεσα.ελπιζω να πηρες μια απαντηση.
παντως λιγο καιει το αμαξι σου,τα ιαπωνικα μοτερ παντα ηταν οικονομικα. -
Λοιπον...ας μιλησω και εγω μιας και ειχα το προηγουμενο avensis και εδω και μια βδομαδα εχω το νεο, παντα στα 1800 cc.
Αν πηγαινα με 100-120 (σπανια βεβαια) το αναξι δεν εγραφε πανω απο 6,5 lr/100klm, αλλα συνηθως με 150 η μεση καταναλωση ηταν 7,5,Μια φορα ειχα ενσειξη 9,5 ltr/km αλλα πηγαινα με 200 προς Λαρισα πλευρά.Το αμαξι ειναι οικονομικό οπώς κια να το κανεις......... εξαλλου ειχε 150χλμ στις 4,000 στροφες....Το νεο βεβαια εχει 170 στις 4,000 στροφες, και 130 στις 3,000 με καταναλωση 5,9..αλλα εχει και 6αρι σασμαν.... τσαμπα πραμα δηλαδη...
-
^
Μπορείς να γράψεις εντυπώσεις ? Συγγενικό μου πρόσωπο ενδιαφέρεται για το νέο. -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
^
Μπορείς να γράψεις εντυπώσεις ? Συγγενικό μου πρόσωπο ενδιαφέρεται για το νέο.Δεν μπορω να πω πολλα ακομη μια βδομαδα το εχω και εχω κανει μολις 150χλμ.
Οι πρωτες εντυπώσεις ειναι καλές, σε οτι αφορα την ποιοτητα κατασκευής και την αισθηση ποιοτητας που σου δινει σε συνδιασμό με την πολυ καλη ηχομονωση.
Το 6αρι σασμαν ειναι πολυ καλο, το τιμονι εχει βελτιωθεί ραγδαια σε σχεση μετο προηγουμενο και το μοτερ φαινεται ιδιαιτερα ελαστικο.Σε γενικές γραμμές ειναι αρκετα βελτιωμενο σε σχεση με το προηγουμενο.
-
Οσοι εχουν τοyota avensis και το κινουν μεσα στην Αθηνα ας γραψουνε ποσο καιει το 1800 αρη μοτερ τους.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
^
Μπορείς να γράψεις εντυπώσεις ? Συγγενικό μου πρόσωπο ενδιαφέρεται για το νέο.Δεν μπορω να πω πολλα ακομη μια βδομαδα το εχω και εχω κανει μολις 150χλμ.
Οι πρωτες εντυπώσεις ειναι καλές, σε οτι αφορα την ποιοτητα κατασκευής και την αισθηση ποιοτητας που σου δινει σε συνδιασμό με την πολυ καλη ηχομονωση.
Το 6αρι σασμαν ειναι πολυ καλο, το τιμονι εχει βελτιωθεί ραγδαια σε σχεση μετο προηγουμενο και το μοτερ φαινεται ιδιαιτερα ελαστικο.Σε γενικές γραμμές ειναι αρκετα βελτιωμενο σε σχεση με το προηγουμενο.
Ευχαριστώ.Αναμένω και τις long term εντυπώσεις
Α,και καλοτάξιδο!!
-
Καλοτάξιδο και από εμένα φίλε και περιμένουμε περισσότερες εντυπώσεις μόλις μπορέσεις....
-
Toyota RAV Cityscape με τιμή από 19850 και κάτω από 20700 για το μοντέλο με το VSA.
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=10124
Οι τιμές είναι με το μειωμένο τέλος ταξινόμησης...
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Γνωστός μου σήμερα έμεινε από τιμόνι, ευτυχώς κατά τη διάρκεια ελιγμών παρκαρίσματος.
Το video (αν και σκοτεινό το videάκι, μπορεί κανείς να διακρίνει το τιμόνι που περιστρέφεται σαν τρελό)
Πραγματικά απίστευτο. Δε θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν και ποιος θα μάθαινε ποτέ τι έγινε, αν το πάθαινε στην εθνική οδό.Update: Το αυτοκίνητο παρελήφθη με νέα κρεμαγιέρα (στην εγγύηση) και ο ιδιοκτήτης δε μπήκε στον κόπο να κυνηγήσει λίγο το θέμα, παρόλο που θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί. Είναι η δεύτερη φορά που του την αλλάζουν. Η πρώτη έγινε μετά από ειδοποίηση ανάκλησης σε αντιπροσωπεία στο Γαλάτσι. Αυτά.
-
πήγα στην Toyota της Πάτρας και ρώτησα για το Yaris TS... μου λένε δεν το φέρνουμε ακόμα... και όμως υπάρχει τιμολογημένο στους καταλόγους της toyota και έχω δει αρκετά να κυκλοφορούνε...
αντίθετα ο πωλητής μου πρότεινε το 1300άρι με τα 100 άλογα... δεν ξέρουν τι πουλάνε εκεί στην toyota? -
Proton na xairetiso tous pantes kai os neos melos tou forum, alla, kai os neos idioktitis enos avensis (1.8 prestige cvt navi) to opoio anameno ton Ioulio....Erotisi: endiaferomoun kai gia dermatina kathismata, alla, ergostasiaka den yparxoun kai i antiprosopia proteine etaireia me tin opoia synergazetai (onoma den xero, aplos anafere ta connolly).
- oles oi antiprosopies toyota synergazontai me ton idio synergati gia derma?
- axizoun? (eipe o politis gia 5 xronia eggyisi)
- xreiazontai kapoia eidiki syntirisi / peripoihsi? (e, den exo diathesei kathe evdomada na ta alifo me eidikes lotion gia kammia ora!!!!)
- epeidi to autokinito skopevo na to kratiso toulaxiston 8-9 xronia, meta apo ena xroniko diastima einai anapofeukto na exoun ftharei asxima?
auta, kai oti allo exei na prosthesei kaneis apo tin empeiria tou me derma se autokinito kalodexoumeni
a, to kostos gia to derma einai 1500 euro.
-
Ο χρήστης savvas79 έγραψε:
Proton na xairetiso tous pantes kai os neos melos tou forum, alla, kai os neos idioktitis enos avensis (1.8 prestige cvt navi) to opoio anameno ton Ioulio....Erotisi: endiaferomoun kai gia dermatina kathismata, alla, ergostasiaka den yparxoun kai i antiprosopia proteine etaireia me tin opoia synergazetai (onoma den xero, aplos anafere ta connolly).- oles oi antiprosopies toyota synergazontai me ton idio synergati gia derma?
- xreiazontai kapoia eidiki syntirisi / peripoihsi? (e, den exo diathesei kathe evdomada na ta alifo me eidikes lotion gia kammia ora!!!!)
- epeidi to autokinito skopevo na to kratiso toulaxiston 8-9 xronia, meta apo ena xroniko diastima einai anapofeukto na exoun ftharei asxima?
auta, kai oti allo exei na prosthesei kaneis apo tin empeiria tou me derma se autokinito kalodexoumeni
Οσα αυτοκινητα εχω παρει σε ολα εχω βαλει δερμα.
Η επισημη toyota συνεργαζεται με την connolly, αλλα δεν ειναι δεσμευτικο για τους dealers της.Το δικο μου που το πηρα απο την ΠΟΛΙΣ το δερμα το εβαλε η connolly και ειναι αψογο και το κοστος ηταν
1270ε ο Γιαννιτσας μιλαγε για αλλο μαγαχι και μου εδινε κοστος 1650ε.Εννοειται οτι εχω γραπτη 5ετης εγγυηση της connoly.
Η αληθεια ειναι οτι η εγκατασταση της connolly ειναι μακρα καλυτερη απο την προηγουμενη που μου ειχε κανει καποις αλλος με δερματα μεσω της autoland.
Το καλο δερμα και οχι οι απομιμησης δεν παθαινει τιποτα με το χρονο , θελει 2 φορες το χρονο περασμα με αλοιφη για να μην ξερενεται και τιποτα αλλο (30 λεπτα υποθεση ειναι).
Να φανταστεις το προηγουμενο ειχε μπεζ δερμα και μετα απο 5 χρονια ηταν σαν καινουργιο , στο καινουργιο εβαλα γραφιτη για να ταιριαζει μετο χρωμα του αυτοκινητου.
Αν εχει μικρα παιδια μην το σκεφτεσαι καθολου, ενα εμετο να σου κανουν βρωμισε το αμαξι, ενω το δερμα καθαριζει ευκολα.
Απο την αλλη μερια η αισθηση και η εικονα του δερματος προσθετουν στο αμαξι και προσωπικα μου αρεσει πολυ. -
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
πήγα στην Toyota της Πάτρας και ρώτησα για το Yaris TS... μου λένε δεν το φέρνουμε ακόμα... και όμως υπάρχει τιμολογημένο στους καταλόγους της toyota και έχω δει αρκετά να κυκλοφορούνε...
αντίθετα ο πωλητής μου πρότεινε το 1300άρι με τα 100 άλογα... δεν ξέρουν τι πουλάνε εκεί στην toyota?ναι
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Proton na xairetiso tous pantes kai os neos melos tou forum, alla, kai os neos idioktitis enos avensis (1.8 prestige cvt navi) to opoio anameno ton Ioulio....Erotisi: endiaferomoun kai gia dermatina kathismata, alla, ergostasiaka den yparxoun kai i antiprosopia proteine etaireia me tin opoia synergazetai (onoma den xero, aplos anafere ta connolly).
- oles oi antiprosopies toyota synergazontai me ton idio synergati gia derma?
Οσα αυτοκινητα εχω παρει σε ολα εχω βαλει δερμα.
Η επισημη toyota συνεργαζεται με την connolly, αλλα δεν ειναι δεσμευτικο για τους dealers της.Το δικο μου που το πηρα απο την ΠΟΛΙΣ το δερμα το εβαλε η connolly και ειναι αψογο και το κοστος ηταν
1270ε ο Γιαννιτσας μιλαγε για αλλο μαγαχι και μου εδινε κοστος 1650ε.Εννοειται οτι εχω γραπτη 5ετης εγγυηση της connoly.
Η αληθεια ειναι οτι η εγκατασταση της connolly ειναι μακρα καλυτερη απο την προηγουμενη που μου ειχε κανει καποις αλλος με δερματα μεσω της autoland.
Το καλο δερμα και οχι οι απομιμησης δεν παθαινει τιποτα με το χρονο , θελει 2 φορες το χρονο περασμα με αλοιφη για να μην ξερενεται και τιποτα αλλο (30 λεπτα υποθεση ειναι).
Να φανταστεις το προηγουμενο ειχε μπεζ δερμα και μετα απο 5 χρονια ηταν σαν καινουργιο , στο καινουργιο εβαλα γραφιτη για να ταιριαζει μετο χρωμα του αυτοκινητου.
Αν εχει μικρα παιδια μην το σκεφτεσαι καθολου, ενα εμετο να σου κανουν βρωμισε το αμαξι, ενω το δερμα καθαριζει ευκολα.
Απο την αλλη μερια η αισθηση και η εικονα του δερματος προσθετουν στο αμαξι και προσωπικα μου αρεσει πολυ.kai ego apo polis to pira to autokinito...kai me auta pou les file + mia ereuna pou ekana gia ta connolly pistika na valo kai derma..., afou to eftiaxa opos to ithela to autokinito as valo kai to kerasaki!!! as poume oti to kratos to kanei doro me tin ekptosi sto telos taxinomisis!!!
-
**Καν γιου πλιζ ραιτ γουιθ Γκρικζς καρακτερς ?????????????? **
-
οκ..Συγνώμη για τα greeklish...Και επ' ευκαιρία, αν χρησιμοποιεί κανείς το bluetooth του αυτοκινήτου του ας πει εντυπώσεις (πρακτικότητα, συμβατότητα με κινητά κτλ.). Επειδή σκέφτομαι να πάρω καινούργιο κινητό , και υπάρχει έτσι και αλλιώς η δυνατότητα συνδεσιμότητας με το αυτοκίνητο, ας την εκμεταλλευτώ.
Σημείωση: έχω ήδη ελέγχει το site της Toyota για συμβατότητα με bluetooth (τα μοντέλα κινητών που έχει είνια κάπως παλιά). Αυτό που διαπίστωασα είνια ότι μάλλον προτιμά τα Sony Erickson.
-
Ο χρήστης savvas79 έγραψε:
οκ..Συγνώμη για τα greeklish...Και επ' ευκαιρία, αν χρησιμοποιεί κανείς το bluetooth του αυτοκινήτου του ας πει εντυπώσεις (πρακτικότητα, συμβατότητα με κινητά κτλ.). Επειδή σκέφτομαι να πάρω καινούργιο κινητό , και υπάρχει έτσι και αλλιώς η δυνατότητα συνδεσιμότητας με το αυτοκίνητο, ας την εκμεταλλευτώ.Σημείωση: έχω ήδη ελέγχει το site της Toyota για συμβατότητα με bluetooth (τα μοντέλα κινητών που έχει είνια κάπως παλιά). Αυτό που διαπίστωασα είνια ότι μάλλον προτιμά τα Sony Erickson.
Εγω έχω ΝΟΚΙΑ και η γυνικα μου lg ...κανενα προβλημα.Συνδεεται πανευκολα μια φορα στην αρχη και δεν ξαναχρειαζεται.Πολυ καθαρος ειχος κια πολυ δυνατα ακους και σε ακουνε..δεν το ειχασε εκτιμηση αλλα εινια πρακτικοτατο.
Αν ακους μουσικη, οταν εχεις κληση αυτοματα μειωνεται η ενταση , μιλας και οταν τελειωση η κληση επανερχεται η μουσική.
Και επισης παρα πολυ καλο το ηχητικο συστημα της panasonic που φορά , αψογος ηχος, εχει και ενα συστημα που προσαρμοζει την ενταση και τα μπασα αναλογα με την ταχυτητα του αυτοκινητου ωστε να ακους παντα σε καθε συνθηκη τη ν μουσικη σου.Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι η οθονη υγρων κρυσταλλων βγαζει μεχρι 18 χαρακτηρες σε μια σειρά, αρα οταν παιζει Mp3 δεν σου δειχνει το φακελο και το τραγουδι ταυτοχρονα. -
και στο προηγουμενο avensis παλι Panasonic ηταν το ηχοσυστημα και παλι ηταν πολυ καλο (για εργοστασιακο)
TOYOTA FORUM