Ο χρήστης nass έγραψε:
Εμένα το γεγονός πως η συζήτηση με τα κιτ καρ αναζωπυρώθηκε τώρα τελευταία που άρχισαν να κερδίζουν με πείθει πως δυστυχώς όσοι 'φωνάζουν' δεν το κάνουν τόσο για τον ανταγωνισμό και το χαμηλό κόστος, περί των οποίων κόπτονται (διότι που ήταν τόσα χρόνια που έτρεχε Α/5 ο Μοσχούς και Α/6 ή Α/7 ο Καλτσούνης ?) αλλά κυρίως επειδή αισθάνονται πως 'ανέβηκε ο πήχυς' και πως, για να συνεχίσουν να κερδίζουν θα πρέπει να αναβαθμίσουν τα αυτοκίνητά τους. Το οποίο δεν είναι κακό αλλά δεν είναι και τόσο 'αγαθών προθέσεων' όσο θέλουν να ακούγεται.
Με ενοχλεί να μου προσάπτονται προθέσεις που δεν έχω. Οπως φαντάζομαι ενοχλεί και τους υπόλοιπους αγωνιζόμενους. Το πήχυ θα τον ανεβάσουν εκείνοι οι αγωνιζόμενοι που με ίσων δυνατοτήτων αυτοκίνητο θα κερδίζουν τους συναθλητές τους. Εχει νόημα να συναγωνιστώ με τον Σωτήρχο, τον Ζάγαρη, τον Ριζικάρη, τον Παπανικολάου, τον Βασιλειάδη και όλα τα άλλα παιδιά. Δεν ξέρω όμως τι πρέπει να κάνω για να περάσω το clio... Μα είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουμε ότι αυτή η ιστορία δεν στέκει; Και ούτε σε μια παραπάνω κλάση. Γιατί να μην είναι ξεκάθαρα και απλά τα πράγματα; Φυσικά και πρέπει τα kit cars και τα s1600 να συμμετέχουν στα πρωταθλήματα. Για τις αναβάσεις υπάρχει το πρωτάθλημα της ομάδας Α έως 2L. Εξάλλου αν κατάλαβα καλά το σχόλιο του nass, αυτή είναι και η τάση από την FIA. Και διαφωνώ κάθετα με τη λογική 'συμμετέχω για να κάνω μόνο το κέφι μου'. Τότε ποιός ο λόγος που τρέχω; Τρέχω για να περάσω κάποιους άλλους που τρέχουν κι αυτοί... Το ότι κάνω το κέφι μου είναι αυτονόητο. Ξέρετε κάποιον να τρέχει με το ζόρι; Ξεκάθαρα συμμετέχω για να κερδίσω (εννοείται πως όχι μόνο για να κερδίσω) και θέλω το παιχνίδι να παίζεται επί ίσοις όροις (όσο είναι δυνατόν χωρίς κραυγαλέες εξαιρέσεις) ώστε να έχω αυτή τη δυνατότητα.