-
ξερεις ποσοι εδω μεσα θεωρουν τη veyron αδερφιστικη??
αμα δεν εχει κεντρικο διαφορικο, ειναι εξ'ορισμου για πεταμα
ειναι ενας απο τους κανονες ενος ανθρωπου εμποτισμενου με αυτοκινητιστικη παιδεια,ενος πραγματικου γνωστη..
μερικοι αλλοι κανονες αυτης της ανωτερης καστας ειναι οτι πισωκινητο με μπλοκε=καλυτερο ολων
πολυστροφο ατμοσφαιρικο μοτερ= καλυτερο ολων
ο,τι εχει βαρυ τιμονι και αναρτηση πετρα=καλυτερο κυριολεκτικα των παντων που δεν ειναι ετσι(ακομα και αν μιλαμε για 3κυκλο )
και τελος οτι το vag φτιαχνει αδιαφορα και ασχημα αυτοκινητα -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ξερεις ποσοι εδω μεσα θεωρουν τη veyron αδερφιστικη??αμα δεν εχει κεντρικο διαφορικο, ειναι εξ'ορισμου για πεταμα
ειναι ενας απο τους κανονες ενος ανθρωπου εμποτισμενου με αυτοκινητιστικη παιδεια,ενος πραγματικου γνωστη..
μερικοι αλλοι κανονες αυτης της ανωτερης καστας ειναι οτι πισωκινητο με μπλοκε=καλυτερο ολων
πολυστροφο ατμοσφαιρικο μοτερ= καλυτερο ολων
ο,τι εχει βαρυ τιμονι και αναρτηση πετρα=καλυτερο κυριολεκτικα των παντων που δεν ειναι ετσι(ακομα και αν μιλαμε για 3κυκλο )
και τελος οτι το vag φτιαχνει αδιαφορα και ασχημα αυτοκινηταTο Zonda πάντως είναι πιο γρήγορο
-
ναι ειναι
και μαλιστα ειναι και το αγαπημενο μου αυτοκινητο -
Κακώς το Caterham R500 είναι καλύτερο
-
εχω ερωτα με το pagani
και στον ερωτα δεν υπαρχει λoγικη -
για σας παιδια ξερετε ποτε ερχετε το RS και ποσο θα κανει?
-
Για 38.000 ευρώ κάτι ακούγεται... Άγνωστο πότε θα έρθει Ελλάδα όμως.
-
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
Για 38.000 ευρώ κάτι ακούγεται... Άγνωστο πότε θα έρθει Ελλάδα όμως.ευχαριστω
-
-
-
Ενα ωραιο τεστ (video) απο το Autocar.
Σε λευκο παντως ειναι αρρωστια...http://www.autocar.co.uk/VideosWallpape ... 38360&CT=V
-
Την τιμή την ακούσατε στο http://www.autocar.co.uk/VideosWallpape ... 38360&CT=V 24.900 λίρες δηλαδή 28.000 ευρώ περίπου στην Αγγλία.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ενα ωραιο τεστ (video) απο το Autocar.
Σε λευκο παντως ειναι αρρωστια...http://www.autocar.co.uk/VideosWallpape ... 38360&CT=V
σε λευκό είναι κούκλα και το ST, ειδικά με πιο διακριτικές ζάντες πχ OZ leggera, από αυτές που του βάζει η ford.
-
Πριν μια εβδομάδα παρουσιάστηκε στο Μονακό. Το δοκίμασαν και οι 'δικοί' μας. Δείτε τους στο σημείο 2:30'
-
Η μόνη μου ένσταση είναι απέναντι στις 19άρες. Τέσπα, να δούμε επί Ελληνικού εδάφους πως θα πάει.
Το ωραίο είναι ότι ήδη ξέρω τουλάχιστον δύο S3-άκηδες που ψήνονται άγρια (παρότι και οι δύο έχουν 300+ άλογα παντός καιρού).... -
ΠΑΙΔΙΑ,
ΜΗ ΓΕΛΙΕΣΤΕ
ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΟΜΩΣ ΣΕ ΤΥΠΙΚΟ ΣΚΟΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΛΙΓΟ ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ. ΑΝ ΔΕ, Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΨΙΛΟΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ....ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙΑ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ - ΚΟΙΝΩΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ Η΄ΑΝ ΟΔΗΓΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΛΟ. ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙς ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ
Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΠΟΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΤΟΥΡΜΠΑΤΑ ΑΛΟΓΑ ΘΕΛΕΙ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ...
-
Φυσικά υπάρχει και η λύση του να πατάμε λιγότερο το γκάζι και να ανεβάσουμε μία ταχύτητα αν δε μας παίρνει αλλά όχι, εμείς πηγαίνουμε πάντα τέρμα γκάζι...
-
-
Ο χρήστης steering έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ,
ΜΗ ΓΕΛΙΕΣΤΕ
ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΟΜΩΣ ΣΕ ΤΥΠΙΚΟ ΣΚΟΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΛΙΓΟ ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ. ΑΝ ΔΕ, Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΨΙΛΟΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ....ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙΑ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ - ΚΟΙΝΩΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ Η΄ΑΝ ΟΔΗΓΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΛΟ. ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙς ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ
Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΠΟΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΤΟΥΡΜΠΑΤΑ ΑΛΟΓΑ ΘΕΛΕΙ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ...
Είχα πολλά χρόνια να διαβάσω τόσο εμπεριστατωμένη ανάλυση .......
-
Να και ενα video για το revo knuckle.
Youtube Video
Ford Focus II RS